Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κι εγώ τα ίδια από 06/02 περιμένω και δεν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή, παρά τα τηλέφωνα και το σχετικό ticket.

Τι σου λένε από ΔΕΔΔΗΕ;

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τι σου λένε από ΔΕΔΔΗΕ;

Ότι βλέπουν το αίτημα μου και είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης...ψαχνουν ακόμα το βλάκα να πατήσει το κουμπάκι μάλλον.

• Sad 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κι εγώ τα ίδια από 06/02 περιμένω και δεν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή, παρά τα τηλέφωνα και το σχετικό ticket.

Εμένα μετά απο τηλ που τους πήρα το πρωί είπαν οτι ολοκλήρωσαν σήμερα αλλα περιμένω να φανούν οι μετρήσεις ή να αλλάξει ο αριθμος παροχής αλλιως θα τους ξανακαλέσω.

Το περίεργο ειναι οτι είχαν τις μετρήσεις που είχα δώσει στην Ελπεντισον (μου τις ειχαν πει οταν τους ειχα πάρει τηλέφωνο ) αλλα ξαναπήραν για να κάνουν την αλλαγή -.- 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ότι βλέπουν το αίτημα μου και είναι σε διαδικασία ολοκλήρωσης...ψαχνουν ακόμα το βλάκα να πατήσει το κουμπάκι μάλλον.

Μήπως θα πάρουν μέτρηση μόνοι τους;

Δημοσ.

Με αυτά και με εκείνα απο οτι φαίνεται οταν ολοκληρωθεί η αίτηση προς Elpedison θα είναι ημερομηνία μετά τις 30 μέρες παραμονής στην Volton οποτε εκεί που θα είχα τσαμπά kwh μιας και ήμουν κάτω απο τις 500 στις 30 ημέρες, θα πληρώσω μιας και θα περάσουν αναλογικά και στις επόμενες μέρες. ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστώ, εκανα και 2 μέρες πριν αίτηση. κατα τα αλλα "σε 2 μέρες θα ολοκληρώνεται η αίτηση αλλαγής παρόχου"

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μήπως θα πάρουν μέτρηση μόνοι τους;

όπως ανέφερε και ο @epir21 έχουν τις μετρήσεις της elpedison από 06/02 και βλέπουν και το αίτημα μου προς ολοκλήρωση...αλλά...έτοιμος είμαι να στείλω myrae κατά διαχειριστή

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, epir21 είπε

Με αυτά και με εκείνα απο οτι φαίνεται οταν ολοκληρωθεί η αίτηση προς Elpedison θα είναι ημερομηνία μετά τις 30 μέρες παραμονής στην Volton οποτε εκεί που θα είχα τσαμπά kwh μιας και ήμουν κάτω απο τις 500 στις 30 ημέρες, θα πληρώσω μιας και θα περάσουν αναλογικά και στις επόμενες μέρες. ΔΕΔΔΗΕ ευχαριστώ, εκανα και 2 μέρες πριν αίτηση. κατα τα αλλα "σε 2 μέρες θα ολοκληρώνεται η αίτηση αλλαγής παρόχου"

Η ημερομηνία έναρξης εκπροσώπησης είναι η ημερομηνία που έλαβε την αίτηση ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, doomnx είπε

Η ημερομηνία έναρξης εκπροσώπησης είναι η ημερομηνία που έλαβε την αίτηση ο ΔΕΔΔΗΕ.

Δυστυχώς όχι πάντα. Εάν πάρει μετρήσεις ο ΔΕΔΔΗΕ τότε ισχύει αυτή η ημερομηνία. Το ίδιο έπαθα τον Ιανουάριο που πήγα απο Ηρων σε Volton (είχα δώσει ένδειξη στην αίτηση μου στις 4/1 και πήγα με άλλες τιμές στην Volton στις 8/1)

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, epir21 είπε

Δυστυχώς όχι πάντα. Εάν πάρει μετρήσεις ο ΔΕΔΔΗΕ τότε ισχύει αυτή η ημερομηνία. Το ίδιο έπαθα τον Ιανουάριο που πήγα απο Ηρων σε Volton (είχα δώσει ένδειξη στην αίτηση μου στις 4/1 και πήγα με άλλες τιμές στην Volton στις 8/1)

Ισχύει, αν για κάποιο λόγο αντί να πατήσουν το κουμπάκι, πάνε σε επιτόπια μέτρηση, χρεώνεσαι στον παλιό πάροχο ασχέτως αίτησης εκπροσώπησης.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, epir21 είπε

Το θέμα είναι Πότε δίνει την εντολή ο πάροχος; Μην ακούτε ότι την δίνει άμεσα.. Αλλά θέλει και στον Δεδδηε 2-3 ημέρες.. 

Δημοσ.

Εγγυηση ελπε 50€, μου ειπαν πως ο μοναδικος τροπος να αποφευχθει ειναι η ενεργοποιηση παγιας εντολης, κατι που δεν επιθυμω γενικώς. Η εγγυηση θα προστεθει λογικα στον 1ο λογαριασμο;; και μετα πώς επιστρεφεται; μονο κατα την αποχωρηση μου απο τους ιδιους για αλλον παροχο;

Επισης, οσοι ειχατε επιλεξει την edenred μετα απο ποσο καιρο την λαβατε; χρειαστηκε να επικοινωνησετε μαζι τους ή σας την εστειλαν βάσει της διευθύνσης που δηλωσατε κατα τη συναψη συμβολαιου; (το ιδιο κ σε περιπτωση που ειχατε κ καποια δωροεπιταγη)

(Λογικα, χωρις να τσεκαρω στον δεδδηε, εγινε η αλλαγη παροχου απ την παρασκευη, αφου με ενοχλησε η βολτον βλεποντας την αλλαγη κ μου εκαναν αντιπροσφορα για αλλες 500kwh)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, takoulou είπε

Το θέμα είναι Πότε δίνει την εντολή ο πάροχος; Μην ακούτε ότι την δίνει άμεσα.. Αλλά θέλει και στον Δεδδηε 2-3 ημέρες.. 

Μπορείς να ζητήσεις αριθμό κατάθεσης της αίτησης εκπροσώπησης στο Θαλή ξέρεις και σχετική ημερομηνία..το θέμα είναι ότι αυτές τις μέρες για κάποιο λόγο κωλυσυεργεί ο ΔΕΔΔΗΕ να ολοκληρώσει τα αιτήματα.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Εγγυηση ελπε 50€, μου ειπαν πως ο μοναδικος τροπος να αποφευχθει ειναι η ενεργοποιηση παγιας εντολης, κατι που δεν επιθυμω γενικώς. Η εγγυηση θα προστεθει λογικα στον 1ο λογαριασμο;; και μετα πώς επιστρεφεται; μονο κατα την αποχωρηση μου απο τους ιδιους για αλλον παροχο;

Στο 1ο λογαριασμό ή πολλές φορές την σπάνε σε 25 και 25 σε δύο λογαριασμούς Όταν είναι να φύγεις μπορεί να συμψηφιστεί με το τελευταίο λογαριασμό αν δεν το πληρώσεις ή να πληρώσεις κανονικά τον λογαριασμό στην ώρα του και να λάβεις την εγγύηση πίσω σε IBAN.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, takoulou είπε

Σωστό αλλά δεδομένου ότι η αίτηση έγινε 6/2 και 7/2 με πήραν απο Volton για αντιπρόταση, ξέρουμε οτι το αργότερο 7/2 πήγε στον ΔΕΔΔΗΕ. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, epir21 είπε

Σωστό αλλά δεδομένου ότι η αίτηση έγινε 6/2 και 7/2 με πήραν απο Volton για αντιπρόταση, ξέρουμε οτι το αργότερο 7/2 πήγε στον ΔΕΔΔΗΕ. 

Μπορεί να γίνει αυτές τις ημέρες.. Δεν πέρασε   και καιρός.. 

Αλλά μπορεί και να γίνει επιτόπια καταμέτρηση.. Υπομονή λίγο. 

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...