Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, archimidis said:

Καλημέρα για νέα σύμβαση με volton (νέος πελάτης) μόνο τηλεφωνικά ή σε κατάστημα μπορούμε; κοιτάζω στο site τους και δεν βλέπω κάτι. 

Θα σου πρότεινα σε κατάστημα να κάνεις την αίτηση. 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα.

Κάτι περίεργο συμβαίνει με την μεταφορά μου απο Volton σε Ελπεντισον. Αίτηση την ΤΡίτη στις 6/2 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει στην αλλαγή ο ΔΕΔΔΗΕ. Πάμπτη ή Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο.

Σήμερα μου ήρθε μειλ απο Volton με τίτλο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ και μου έχουν στείλει ενα αρχείο .rar με συμβάσεις απο οτι λένε το οποιο δεν θέλω να το ανοίξω απο το λαπτοπ της δουλειάς. Έχω ήδη νυχτερινό μετρητή....

Spoiler

image.png.a7c4ee9a4976976a765a39974cb424ba.png

Επεξ/σία από epir21
Δημοσ.

Τελικα θα περιμενω να εκδοθει ο τελικος της ελπε για να ξαναπαω για να μην εχω μπερδεματα με την αφαιρεση της εγγυησης κλπ

Απο 10/1 ειμαι στη βολτον και ακομα τιποτα  

Πηρα τηλ και μου λενε δεν εχει βγει ακομα ο τελικος και κατι παιζει στα συστηματα και να παρω αργοτερα κλπ 

Και η βολτον δεν παει πισω ομως, στο συστημα δειχνει δεν υπαρχει παρονη και απο κατω εχει την παλια και τη νεα 

Στη βολτον ποτε πρεπει να δωσουμε μετρηση αν πχ μεινουμε ?

Δημοσ.
11 hours ago, crypkratos said:

Ρε παιδια δλδ , αυτοι που δεν ειναι στο φορουμ θα πανε ακλαυτοι ή θα κανουν διορθωσεις σε ολους ?

Ακουω προβλέψεις ..

Ακλαυτοι. Ο ΗΡΩΝ ότι διόρθωση κανει, τη κάνει χειροκίνητα, πετάει το ποσό επιστροφής στο πεδίο Γ, κι αντε βγάλε άκρη αν βγαίνουν τα νούμερα.

2 hours ago, NIKELPE said:

Καλησπέρα παιδιά έχει φύγει κανείς πρόσφατα από volton χωρίς να του έχει εκδοθεί μέχρι εκείνη τη στιγμή που αποχώρησε λογαριασμός;

Εάν ναι 

1) Συνέπεια πληρωμής υπήρχε σε αυτόν που εκδόθηκε μεταγενέστερα ;

2)Αφαιρέθηκαν κανονικά οι δωρεάν Kwh;

Βάζουν τη συνέπεια και στον τελικό προκαταβολικά. Αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα τον τελικό, θα σου χρεώσουν τη συνέπεια με έκτακτο.

1 hour ago, archimidis said:

Καλημέρα για νέα σύμβαση με volton (νέος πελάτης) μόνο τηλεφωνικά ή σε κατάστημα μπορούμε; κοιτάζω στο site τους και δεν βλέπω κάτι. 

Κατάστημα για να ξεμπερδευεις και φρόντισε να αναγράφεται η ένδειξη στην αίτηση. Πάρε και φώτο μετρητή μαζί σου.

2 minutes ago, adi32 said:

Πηρα τηλ και μου λενε δεν εχει βγει ακομα ο τελικος και κατι παιζει στα συστηματα και να παρω αργοτερα κλπ 

Στη βολτον ποτε πρεπει να δωσουμε μετρηση αν πχ μεινουμε ?

Τα χουν παίξει τα σύστηματα της elpe απτή περασμένη βδομάδα κι όλο λένε να πάρουμε σε λίγο.

,volton θα δώσεις ένδειξη όταν είναι διαθέσιμη η καταχώρηση, μπες στο λογαριασμό σου να δεις

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

,volton θα δώσεις ένδειξη όταν είναι διαθέσιμη η καταχώρηση, μπες στο λογαριασμό σου να δεις

Και εκει λεει Δεν υπάρχουν δηλωμένες Παροχές στον λογαριασμό σας.

στο πεδιο μετρηστε εχει και το παλιο νουμερο της ελπε και το νεο το δικο τους 

Αν του παρεις τηλ κι αυτους λενε κατι φταιει στο συστημα περιμενετε

Το απολυτο μπαχαλο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, epir21 είπε

Καλημέρα.

Κάτι περίεργο συμβαίνει με την μεταφορά μου απο Volton σε Ελπεντισον. Αίτηση την Τρίτη στις 6/2 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει στην αλλαγή ο ΔΕΔΔΗΕ. Πέμπτη ή Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο.

Σήμερα μου ήρθε μειλ απο Volton με τίτλο ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥ ΜΕΤΡΗΤΗ και μου έχουν στείλει ενα αρχείο .rar με συμβάσεις απο οτι λένε το οποιο δεν θέλω να το ανοίξω απο το λαπτοπ της δουλειάς. Έχω ήδη νυχτερινό μετρητή....

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Ο ΔΕΔΔΗΕ μου είπε ότι σήμερα το πρωί (8+) πήρε μετρήσεις με τηλεμέτρηση (?) και προχώρησε στην ολοκλήρωση αλλαγής παρόχου (δεν έχει αλλάξει ψηφίο και ούτε μετρήσεις βλέπω, να περιμένω ή κόλλησε?)

Η Volton λέει οτι αυτό που μου έστειλαν το έστειλαν γιατί η σύμβαση που είχαμε υπογράψει δεν ηταν νυχτερινή (δεν το είδα ποτέ) αλλα μου ειπε αφου έχω αλλάξει πάροχο να μην υπογράψω και να τους τα στείλω. Βέβαια τι θα κανουν με τις μετρήσεις; θα τις βάλουν όλες τις kwh μέρα; Στο site τους πάντως βλέπω ενδείξεις ημέρας και νύχτας απο τον ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από epir21
Δημοσ.
Στις 10/2/2024 στις 8:55 ΜΜ, takoulou είπε

Καλησπερα... Εχει λιγο θεματακια η Volton... Δεν κανει αμεσως την  ενεργοποιση.. Δες τις  πιο πισω σελιδες 10-15...

Σε ευχαριστώ για την επισήμανση. Αυτά διάβαζα και αποφάσισα να την κάνω αρχικά για το κυμαινόμενο της Elpedison για να φύγω το συντομότερο δυνατόν από τον Ήρωνα (και τις παραξενιές του) για τα €50 και μετά βλέπουμε αν θα πάμε για Volton (αν ισχύει μέχρι τότε η προσφορά για τις 500 KWh).

Έκανα σήμερα στην Elpedison την αίτηση ηλεκτρονικά και σε 5 λεπτά με πήραν τηλέφωνο για επιβεβαίωση και για να ζητήσουν φωτογραφία μετρητή. Ελπίζω και η αλλαγή παρόχου να γίνει εξίσου γρήγορα :-)

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ο ΔΕΔΔΗΕ μου είπε ότι σήμερα το πρωί (8+) πήρε μετρήσεις με τηλεμέτρηση (?) και προχώρησε στην ολοκλήρωση αλλαγής παρόχου (δεν έχει αλλάξει ψηφίο και ούτε μετρήσεις βλέπω, να περιμένω ή κόλλησε?)

Η Volton λέει οτι αυτό που μου έστειλαν το έστειλαν γιατί η σύμβαση που είχαμε υπογράψει δεν ηταν νυχτερινή (δεν το είδα ποτέ) αλλα μου ειπε αφου έχω αλλάξει πάροχο να μην υπογράψω και να τους τα στείλω. Βέβαια τι θα κανουν με τις μετρήσεις; θα τις βάλουν όλες τις kwh μέρα; Στο site τους πάντως βλέπω ενδείξεις ημέρας και νύχτας απο τον ΔΕΔΔΗΕ.

Θα δωσει τις μετρησεις ο Δεδδηε... Απλα θελει 1-2 μερες για να φανει.. Παρε την  Volton μετα απο 4-5 μερες να δεις τι γινεται αν βλεπει την αλλαγη..

33 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το απολυτο μπαχαλο 

Παρε τηλεφωνο στον Δεδδηε  8004004000 να δεις αν υπαρχει κατι.. Καποια εντολη; 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, takoulou είπε

Παρε τηλεφωνο στον Δεδδηε  8004004000 να δεις αν υπαρχει κατι.. Καποια εντολη; 

εχω μιλησει με δεδηε ειμαι κανονικα απο 10/2 βολτον

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

εχω μιλησει με δεδηε ειμαι κανονικα απο 10/2 βολτον

Καταλαβα... Τι να πω... Και αυτοι τι αναφερουν;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, takoulou είπε

Καταλαβα... Τι να πω... Και αυτοι τι αναφερουν;

οτι ειναι θεμα συστηματος και θα φτιαξει 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, epir21 είπε

Καλημέρα.

Κάτι περίεργο συμβαίνει με την μεταφορά μου απο Volton σε Ελπεντισον. Αίτηση την ΤΡίτη στις 6/2 και ακόμα δεν έχει προχωρήσει στην αλλαγή ο ΔΕΔΔΗΕ. Πάμπτη ή Παρασκευή που πήρα τηλέφωνο.

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Κι εγώ τα ίδια από 06/02 περιμένω και δεν έχει ολοκληρωθεί η αλλαγή, παρά τα τηλέφωνα και το σχετικό ticket.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, adi32 είπε

Το απολυτο μπαχαλο 

Είναι ξεκάθαρο ότι τα συστήματα όλων των παρόχων μπορούν άνετα να υποστηρίξουν τον ενεργειακό τουρισμό!!

Εκεί που έχει φτάσει το πράγμα, αποτελεί μεγάλη έκπληξη αν μια αλλαγή ολοκληρωθεί μέσα σε μια εβδομάδα και χωρίς κάποιο μπλέξιμο. 

Τα βλέπει αυτά η ακατανομαστη και γελάει από τον θρόνο της..

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/2/2024 στις 1:16 ΠΜ, userAnon είπε

του τουρισμού μεταξύ κυρίως ελπε + ηρων

Στις τελευταίες 15 σελίδες πάντως ο τουρισμός αφορά κυρίως ΕΛΠΕ / Volton, και το 50άρικο που "τρώει" ο ΗΡΩΝ στους λογαριασμούς (μαζί με την έκπτωση συνέπειας).

Σίγουρα είναι χρονοβόρο για κάποιον να πρέπει να "διαβάσει" 10 σελίδες αν μπαίνει στο φόρουμ κάθε 2-3 μέρες, αλλά η μόνη λύση θα ήταν ίσως να φτιαχτεί ξεχωριστό νήμα για κάθε πάροχο. Δεν το βλέπω όμως ούτε αυτό πρακτικό.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτη τη στιγμη αυτοι μονο εχουν προσφορες οποτε οι τουριστες παμε απο το ενα στο αλλο 

Ολα τα αλλα ειναι σχεδον ιδια 2 λεπτα πανω 2 κατω δεν εχει νοημα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...