Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

It's official. Ο Ηρωνας άνοιξε πόλεμο με τους τουρίστες!!! Long live the tourism!!

δεν νομίζω οτι έχει σχέση με τουρισμό , απλά η μηχανογράφηση είναι τραγική όπως ήταν όλα τα χρόνια

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδες και κάτι αλλο που είδα που νομίζω δεν έχει σχέση αλλά ας το αναφέρω γιατί είναι ικανοί για ολα ( για λογαριασμους ΗΡΩΝ αναφερομαι)

Στον εναντι εχει Συντελεστή (euro/τ.μ)

Δημοτικά Τέλη -->x1,24

Δημοτικός Φόρος -->x0,85

Στον τελικό-εκκαθαριστικό αυτοί οι συντελεστές έχουν αυξηθεί

Δημοτικά Τέλη -->x1,36

Δημοτικός Φόρος -->x1,00

--

Η παραμονή μου ήταν από τέλος Νοέμβρη εως τέλος Δεκεμβρίου ΑΛΛΑ ο ΤΕΛΙΚΟΣ εκδόθηκε πριν 3 ημέρες , είναι δυνατόν να άλλαξε ο συντελεστής με την νέα χρονιά και αυτοί να χρησιμοποίησαν τους νέους παρόλο που εγώ εχω φύγει από πέρυσι ή λέω μπαρούφες ?

Επεξ/σία από crypkratos

4 λεπτά πριν, crypkratos είπε

Παιδες και κατι αλλο που ειδα που νομιζω δεν εχει σχεση αλλα ας το αναφερω γιατι ειναι ικανοι για ολα ( για λογαριασμους ΗΡΩΝ αναφερομαι)

Στον εναντι εχει Συντελεστη (euro/τ.μ)

Δημοτικά Τέλη -->x1,24

Δημοτικός Φόρος -->x0,85

Στον τελικό-εκκαθαριστικο αυτοι οι συντελεστες εχουν αυξηθει

Δημοτικά Τέλη -->x1,36

Δημοτικός Φόρος -->x1,00

--

Η παραμονη μου ηταν απο τελη νοεμβρη εως τελη δεκεμβριου ΑΛΛΑ ο ΤΕΛΙΚΟΣ εκδοθηκε πριν 3 ημερες , είναι δυνατον να αλλαξε ο συντελεστης με την νεα χρονια και αυτοι να χρησιμοποιησαν τους νεους παρόλο που εγω εχω φυγει απο περυσι ή λεω μπαρούφες ?

Σε εμας στην Καλαμαριά αυξησαν τα δημοτικα τελοιγτ είμαστε large... Δες μηπως και στον δήμο σου έγινε κάτι τέτοιο

2 λεπτά πριν, Brown είπε

Σε εμας στην Καλαμαριά αυξησαν τα δημοτικα τελοιγτ είμαστε large... Δες μηπως και στον δήμο σου έγινε κάτι τέτοιο

Ναι απλα μιλαμε για το ιδια περιοδο ουσιαστικα για εναντι και εκκαθαριστικο ,οποτε πως χρεωνεται εως 10 δεκεμβρη με εναν συντελεστη και εως 29 δεκεμβριου με αλλον ??
Τιποτα δεν αποκλειω αλλα η δυναμη του ΗΡΩΝ με εχει φοβισει, μπορει να κανουν λαθος ετσι για το γαμωτο ,για να μην χαλασει το σερι τους 😁

• Like 1
  • Thanks 1

2 hours ago, doomnx said:

Υπήρχε προσφορά για 50+2x20 τότε;

Δε ξέρω αν υπήρχε - δε μου αναφέρθηκε από τη γνωστή σου- αλλά δε νομίζω οι προσφορές να βελτιώνονται από τον ίδιο πάροχο ειδικά μέσα στο μήνα!

5 λεπτά πριν, geodimis είπε

Δε ξέρω αν υπήρχε - δε μου αναφέρθηκε από τη γνωστή σου- αλλά δε νομίζω οι προσφορές να βελτιώνονται από τον ίδιο πάροχο ειδικά μέσα στο μήνα!

Κι όμως βελτιώνονται...προφανώς τα 2×20 είναι γιατί έγινε γνωστό ότι τα καταστήματα προσφέρουν τα +35.

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, geodimis είπε

Πρέπει να καταλάβεις ότι τα επιπλέον δώρα είναι στην ευχέρεια του πωλητή. Ο πάροχος είχε μόνο τα 50 € στο site.

1 minute ago, doomnx said:

Πρέπει να καταλάβεις ότι τα επιπλέον δώρα είναι στην ευχέρεια του πωλητή. Ο πάροχος είχε μόνο τα 50 € στο site.

Το γνωρίζω έχω δουλέψει τηλεφωνικό αλλά δεν υπάρχει ευχέρεια όπως το εννοείς αλλά σαφείς οδηγίες για νέους πελάτες, αποχωρούντες υφιστάμενους κλπ. 

καλησπερα σε ολους.Απο 27.11.23  εως 11.01.24  ημουν ΗΡΩN.

Απο 27.11.23 εως 19.12.13 εκδοθηκε ενας λογαριασμος που υπολογισε την εκτπωση 50 ευρω(πιστευα οτι θα ειναι 1 ημερολογιακος μηνα).Επειδη  ειχα παρει αποφαση απο τελος Δεκεμβριου οτι θα φυγω για Ελπε ,στις 30.12.24 εκανα αιτηση και δεν πληρωσα το λογαριασμο για να μη μπαινω στη διαδικασια πιστωτικων στην ΗΡΩΝ.

Εντελει μου βγηκε  εκκαθαριστικος  ο οποιος με εβαλε στο προγραμμα BASIC HOME χωρις να λαμβανει την προσφορα εγγραφης 50 ευρω που ετρεχε στο guarantee home.Πιστευετε οτι επειδη ηταν ληξιπροθεσμο δεν μου τα εμφανισε τα 50 ευρω?Εννοειται θα καλεσω και τηλ αυριο.Και προσωπικα εχω σκοπο να πληρωσω ο,τι γραφει ο λογαριασμος μειον 50 ευρω.

• Like 1

21 λεπτά πριν, geodimis είπε

Το γνωρίζω έχω δουλέψει τηλεφωνικό αλλά δεν υπάρχει ευχέρεια όπως το εννοείς αλλά σαφείς οδηγίες για νέους πελάτες, αποχωρούντες υφιστάμενους κλπ. 

Είναι έκτακτη και περιορισμένη προσφορά για το Insomnia μετά από δική μου έκκληση. Όπως έγινε την προηγούμενη Κυριακή με τους 5 πρώτους. Και βασικά ισχύει για 4 ώρες ακόμα. Αύριο θα σας πω πώς θα συνεχίσουν.

5 λεπτά πριν, stelios85 είπε

καλησπερα σε ολους.Απο 27.11.23  εως 11.01.24  ημουν ΗΡΩN.

Απο 27.11.23 εως 19.12.13 εκδοθηκε ενας λογαριασμος που υπολογισε την εκτπωση 50 ευρω(πιστευα οτι θα ειναι 1 ημερολογιακος μηνα).Επειδη  ειχα παρει αποφαση απο τελος Δεκεμβριου οτι θα φυγω για Ελπε ,στις 30.12.24 εκανα αιτηση και δεν πληρωσα το λογαριασμο για να μη μπαινω στη διαδικασια πιστωτικων στην ΗΡΩΝ.

Εντελει μου βγηκε  εκκαθαριστικος  ο οποιος με εβαλε στο προγραμμα BASIC HOME χωρις να λαμβανει την προσφορα εγγραφης 50 ευρω που ετρεχε στο guarantee home.Πιστευετε οτι επειδη ηταν ληξιπροθεσμο δεν μου τα εμφανισε τα 50 ευρω?Εννοειται θα καλεσω και τηλ αυριο.Και προσωπικα εχω σκοπο να πληρωσω ο,τι γραφει ο λογαριασμος μειον 50 ευρω.

Δεν είσαι ο μόνος. Δες τις προηγούμενες σελίδες. Έχει αρχίσει να τρώει τα 50 στους εκκαθαριστικούς.

• Thanks 5

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...