Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, ev_trantos είπε

Δεν σε κατάλαβα.

Στο τέλος (σελ 3) αφαιρεί το προηγούμενο υπόλοιπο 51,58€.

Το έναντι 48,83 από που προκύπτει;

σου πήρε το 50ρικο δώρου πίσω

υποτίθεται οτι θα το ξαναέβαζαν στον εκκαθαριστικό

διάβασε προηγούμενες σελίδες , έχει χιλιοαναλυθεί

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οπότε τηλέφωνο στην "εξυπηρέτηση πελατών" για το λάθος και εάν δεν το αναγνωρίσουν καταγγελία στον ΣτΚ και στη ΡΑΕ που αναφέρεις πιο πριν;

Γίνονται τηλεφωνικά οι καταγγελίες γιατί δεν το έχω με τη σύνταξη εγγράφων;

Επεξ/σία από ev_trantos

3 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

Οπότε τηλέφωνο στην "εξυπηρέτηση πελατών" για το λάθος και εάν δεν το αναγνωρίσουν καταγγελία στον ΣτΚ και στη ΡΑΕ που αναφέρεις πιο πριν;

αν το αναγνωρίζουν ρωτάς ακριβώς το πότε θα βγει διορθωτικός και σε 2-3 εργάσιμες αν δε εχει βγει τότε συνεχίζεις

3 λεπτά πριν, ev_trantos είπε

Γίνονται τηλεφωνικά οι καταγγελίες γιατί δεν το έχω με τα email;

όχι , online φόρμες αν σε βολεύουν για ΣτΚ και στο myrae

• Thanks 1

44 λεπτά πριν, korakios είπε

καταρχάς το site δεν είναι του Ήρων αλλά απο συνεργάτες (Icomm I.K.E στην περίπτωση αυτή)  οπότε μη δίνεις σημασία στο οτιδήποτε αναγράφεται εκεί

Ουψ, ναι τώρα το παρατήρησα και εγώ. Αλλά τα ίδια λέγανε και στο δικό τους, είναι αυτή η έκπτωση που ανακοίνωσαν τελευταία στιγμή, το 4ο κουτάκι

45 λεπτά πριν, korakios είπε

Τώρα πρόσεξα  το

άρα 0,18077 μείον 35% αρχικής

0,18077-0,115*0,35=0,14052 , δλδ στον επόμενο θα πάρεις 0,04025 επί 197kw

το νου σου για Φεβ έχει κόψει την έκπτωση στα 16% , τιμές στο site

https://www.heron.gr/energy/electricity/gia-to-spiti/basic-home/

και βλέπω οτι δεν κρατά ιστορικό , πχ κοιτούσα για Ιανουάριο αλλά μπα ....

Ναι αυτό λέω κι' εγώ στον εκκαθαριστικό θα φανεί αλλά το γιατί το κάνουν έτσι, είναι χαζό. Άσε που μπορούν να κάνουν παγαποντιές όπως άλλοι και να αρνηθούν την έκπτωση. Μαζί με το 50ρικο προβλέπεται θριλεράκι ο εκκαθαριστικός.

Τα 1,66€ έκπτωση συνέπειας 10% είναι το μεγάλο μυστήριο, καθώς ούτε σε αυτόν ούτε στον προηγούμενο λογαριασμό υπάρχει κάποια τέτοια χρέωση 16,6€. Ότι να ναι πραγματικά.

1 λεπτό πριν, Marthenil είπε

Άσε που μπορούν να κάνουν παγαποντιές όπως άλλοι και να αρνηθούν την έκπτωση.

την εκπτωση όλοι τη δίνουν , αν εννοείς για τον τελικό τότε ναι , θέλει ΣτΚ/myrae

Μόλις τώρα, korakios είπε

την εκπτωση όλοι τη δίνουν , αν εννοείς για τον τελικό τότε ναι , θέλει ΣτΚ/myrae

Ναι για τον τελικό, sorry, πάω Ελπέ για το άλλο 50ρικο

1 λεπτό πριν, Marthenil είπε

Ναι για τον τελικό, sorry, πάω Ελπέ για το άλλο 50ρικο

διάβασε στα excel τι παίζει απο προσφορές στην ελπέ , είναι και άλλα δώρα

• Thanks 1

38 λεπτά πριν, Dask92 είπε

Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση κυρίως προς @doomnx καθώς ο ίδιος έγραψε το επισυναπτόμενο κείμενο. 

Στο κείμενο αναφέρει <<Ως εκ τούτου, η ελίν συνεχίζει να είναι η καλύτερη επιλογή για σταθερό με το Power On! Blue Day & Night για μεγάλες καταναλώσεις για δεύτερο συνεχόμενο μήνα με 0,149 €/kWh και 5 € πάγιο, με δώρο τα 3 πρώτα!>>

Προφανώς εννοεί ότι είναι το καλύτερο σταθερό για μεγάλες καταναλώσεις (έχω λόγω κλιματιστικων,ενυδρειου κ.α μια μέση στις 600kwh/μηνα) με βάση την 12μηνη δέσμευση σωστά? Αλλιώς θεωρώ το σταθερό του Φ.Α πιο φθηνό. Εκτός αν κάνω λάθος και μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί θέλω να κινηθώ σε σταθερό και είμαι ανάμεσα στα 2. Ευχαριστώ εκ των προτέρων είτε τον ίδιο είτε κάποιον που θα απαντήσει:)

Ε ναι, αφού της ΦΑ το βράβευσα στο 8μηνο. Δεν μπορείς να συγκρίνεις αυτά τα δύο προγράμματα στο 12μηνο όταν για 4 μήνες το ένα από αυτά θα έχει λήξει και θα χρεώνεσαι με άλλη τιμή.

Παθών και εγώ στον εκκαθαριστικό του Ηρων.Ξεκάθαρα μου έφαγαν τα 50.Φαίνεται και με γυμνό μάτι.Εβγαλαν έναν καινουριο τελικό χρεωστικό με τις πραγματικές χρεώσεις για το διαστημα που ήμουν σε αυτούς χώρις φυσικά το πενηντάρικο και έναν τελικό πιστωτικό που απλά αντιλογίζουν τα ποσά των δύο έναντι που πρόλαβαν να εκδώσουν όπου φυσικά εκεί υπήρχαν τα 50.

• Like 2

1 hour ago, doomnx said:

Για όσους δεν θέλουν να τρέχουν στα καταστήματα, 50 € στον πρώτο λογαριασμό και 2x 20 € Σκλαβενίτη σε όλα τα προγράμματα ρεύματος της ELPEDISON από την επαφή μου.

Σύνολο 90 €.

Εμένα μου έδωσε 50€ και 1x 20€ ενώ αναμένω τη μεταφορά. Γνωρίζεις γιατί;

Πρέπει να είναι πολύ απατεώνες εκεί στον Ήρωνα και να δαγκώνουν πολλούς πελάτες.

Για ένα μήνα πήγα και το μετάνιωσα χίλιες φορές ως τώρα.

• Like 4

1 minute ago, ev_trantos said:

Πρέπει να είναι πολύ απατεώνες εκεί στον Ήρωνα και να δαγκώνουν πολλούς πελάτες.

Για ένα μήνα πήγα και το μετάνιωσα χίλιες φορές ως τώρα.

Δυστυχώς ο ΗΡΩΝΑΣ διεκδικεί τις «δάφνες» της ΕΛΠΕΝΤΙΣΟΝ την περίοδο 21-22 με αυτά που κάνει. Για μένα έχει τελειώσει ως τουριστικός προορισμός, ενδιάμεσος σταθμός ανταπόκρισης -και μόνο-  παραμένει η ακατονόμαστη λόγω ταχύτητας αλλαγής εκπροσώπησης 

• Like 1

Από εμένα έφυγε ήδη καταγγελία ΡΑΕ Κυριακάτικη.Δεν κάθομαι να μπλέκω με τους άσχετους στο τηλεφωνικό τους και το chat και τα μισάωρα αναμονής.Μιλάμε για ποσό 22 ευρώ μόνο από το πενηντάρικο χωρίς τη συνέπεια.Την οποία συνέπεια μου την έβαλαν κανονικά στο δεύτερο έναντι αλλά την έκαναν γαργάρα στον τελικό εκκαθαριστικό....Κορυφαίοι....

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...