Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

58 λεπτά πριν, katcos είπε

Καλημέρα , μέσα έπεσες (μετά την 20 λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν λίγο δεν δέχονται το λάθος τους (λέγοντας μου μπαρούφες )

Εχω στείλει ραε και περιμένω ή κάνω και κατι άλλο; (π.χ αίτημα στο myheron )

Και εμένα μπαρουφες μου είπαν... επειδή ο πρώτος λογαριασμός είχε το δώρο και ήταν πιστωτικός σας το βάλαμε πρακτικά για να σας πάρουμε πίσω τα 50€ του δώρου.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

29 λεπτά πριν, tounion είπε

Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να εξαντλήσει τις 30 μέρες στην Volton.. πως χρεώνονται οι kWh γνωρίζει κανείς ??

Νομιζω αναλογικα  θα γινεται...

• Like 2

Για όσους πήραν το 50άρι και θέλουν να φύγουν πιο γρήγορα από τον Ηρωνα, καλό είναι να δηλώνουμε μόνοι μας την κατανάλωση πιο νωρίς; ή να περιμένουμε την ΔΕΔΔΗΕ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, Lewnidas1995 said:

Λοιπόν βγήκε το pdf από ηρων για τελικό λογαριασμό και πελάγωσα. 

Reveal hidden contents

598632836_.jpeg.f2cffc9264653a585ff1f134fe9e903b.jpeg

Για αρχή σίγουρα από αυτά που κατάλαβα δεν αφαίρεσαν καν αυτά που χρέωσαν στον έναντι και κατευθείαν τα πέταξαν όλα εδώ αφαιρώντας μόνο το ποσό του έναντι.

Οι πράξεις βγαίνουν σωστές , εκτός και αν έκανα εγώ πατάτα. Το «αξία ρεύματος έναντι 34€ τι είναι , απο την στιγμή που ο έναντι ήταν πιστωτικός αφού είχα το -50€;

Ορίστε και ο έναντι

Reveal hidden contents

636890797_.jpeg.e8ff89a02956ea82700303e214b91ab1.jpeg

Με βάση καθαρά τον τελικό λογαριασμο ,νομίζω οτι τελικό ποσό πληρωμής έπρεπε να είναι 25€ περίπου αφαιρώντας το 50αρικο 

Στη αξία ρεύματος έναντι έπρεπε να λέει 41.12. Το 50αρικο στο έφαγαν... θα πρεπε είτε να μη το υπολογίσουν στην αξία ρεύματος έναντι, είτε να το ξαναπάρεις στον εκκαθαριστικο στο πεδίο Α.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1

53 minutes ago, ekrepali said:

Στη αξία ρεύματος έναντι έπρεπε να λέει 41.12. Το 50αρικο στο έφαγαν... θα πρεπε είτε να μη το υπολογίσουν στην αξία ρεύματος έναντι, είτε να το ξαναπάρεις στον εκκαθαριστικο στο πεδίο Α.

Αυτό που με είπε η κοπέλα που μίλησα είναι ότι κανονικά στο πεδίο Γ το ποσό των 34€ έπρεπε να γράφει -34€. Νομίζω ότι πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα και -34 να είναι γιατί αν πάει στον ίδιο λογαριασμό -34 θα βγει τελικό ποσό 13€ έτσι όπως μου το είπε αυτή. 
5 εργάσιμες μου είπε διαρκεί ο έλεγχος και η επανέκδοση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Βγήκε και σε μένα τελικός λογαριασμός Ήρων. Σωστός νομιζω είναι. Υπόψη δεν ανέφερα ποτέ για την έκπτωση 100 ευρώ για δικαιούχους Κοτ ωστόσο δεν πήρα -100.  Φαίνεται πως την έχουν σταματήσει.

Οποίος μπορεί να ελέγξει τις χρεώσεις αν και μου φαίνονται σωστές. Θα ζητήσω κατάθεση του πιστωτικού σε iban για να εκδικηθώ για όλους σας που σας έστειλαν λάθος λογαριασμούς 🤣

Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι για ΕΛΠΕ. Πέρασε 2/2 δεδηε και έκανε καταμέτρηση ωστόσο μου έχει ανοιχτό στο myelpe μέχρι αύριο 11 του μήνα να βάλω τις δικές μου μετρήσεις. Να βάλω και τις δικές μου μετρήσεις; Η να αφήσω τον λογαριασμό να βγει με τις μετρήσεις τις δεδηε από 2 Φεβρουάριου;

Screenshot_2024-02-10-12-34-29-265_us.spotco.fennec_dos_1ηη.jpg

Screenshot_2024-02-10-12-35-17-636_us.spotco.fennec_dos_1η.jpg

Επεξ/σία από Sayonaras

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 minutes ago, Lewnidas1995 said:

Αυτό που με είπε η κοπέλα που μίλησα είναι ότι κανονικά στο πεδίο Γ το ποσό των 34€ έπρεπε να γράφει -34€. Νομίζω ότι πάλι δεν βγαίνουν τα νούμερα και -34 να είναι γιατί αν πάει στον ίδιο λογαριασμό -34 θα βγει τελικό ποσό 13€ έτσι όπως μου το είπε αυτή. 
5 εργάσιμες μου είπε διαρκεί ο έλεγχος και η επανέκδοση.

Σου είπα ότι σου έχουν φάει 1000% το 50άρικο. Με την αξία ρεύματος έναντι αγνόησε το πρόσιμο και κοίτα ψάξε γιατί γράφει άλλο ποσό από αυτό του έναντι (εκτός κι αν υπάρχει κι άλλος έναντι πριν τον έναντι και δεν τον ανέβασες). Διάβασε και τα χτεσινοβραδινά comments με τον katcos... να μη ξαναγράφω τα ίδια

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 2
  • Thanks 2

16 ώρες πριν, liakjim είπε

Πωπω, τώρα αισθάνομαι αφελής (και είμαι) που νόμιζα ότι η volton θα με κρατήσει και θα κόψει τη μετάβαση.

Δεν είσαι αφελής, αυτοί λένε ανακρίβειες (για να το πω ευγενικά) με πολύ πειστικό τρόπο. Πρέπει να έχουμε κάνει διδακτορικό δηλαδή σε όλα αυτά για να αντιμετωπίσουμε τον όγκο παραπληροφόρησης που δεχόμαστε σε κάθε τηλεφώνημα από εταιρεία ρεύματος. Κάπου έλεος - οι της κινητής ας πούμε δεν έφτασαν ποτέ σε τέτοια επίπεδα παραπλάνησης του κοινού 

• Like 2

1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Εγώ μετά και από αυτό φεύγω τρέχοντας για τα 85 της ΕΛΠΕ...και βλέπουμε για τον επόμενο πάροχο..

Μόλις πριν λίγο έστειλα σε μαιλ τα δικαιολογητικά σε κατάστημα Καλλιθέας να κάνουν την αίτηση (Βefon) για τα 50 + 35 μιας και δεν υπάρχει κατάστημα ΕΛΠΕ στην περιοχή μου και το δέχτηκαν.
Οπότε όσοι θέλετε να πάτε ΕΛΠΕ να πάρετε τα 85, μπορείτε και τηλεφωνικά.

42 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Υπόψη δεν ανέφερα ποτέ για την έκπτωση 100 ευρώ για δικαιούχους Κοτ ωστόσο δεν πήρα -100.  Φαίνεται πως την έχουν σταματήσει.

Βρε παιδιά είχε ανεβάσει ποτέ κανένας λογαριασμό που έδιναν διπλό 50αρι στους ΚΟΤ;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Demetroula είπε

Βρε παιδιά είχε ανεβάσει ποτέ κανένας λογαριασμό που έδιναν διπλό 50αρι στους ΚΟΤ;

ναι , Δεκ περίπου τα τελευταία  , ας μην το σκαλίζανε κάποιοι , μάλλον το κόψαν

Spoiler

μάλιστα 2-3 μέλη μου στείλανε pm να με ρωτήσουν αν ήταν φυσιολογικό μιας και μπήκαν 150€

7 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Μπορεί κάποιος να ποστάρει την παράγραφο της νομοθεσίας για την συνέπεια στον τελευταίο λογαριασμό. Παλαιότερα είχε αναρτηθεί σε προηγούμενη σελίδα αλλά δεν μπορώ να το βρω Διαφορετικά να δοθεί το link της συγκεκριμένης σελίδας του νήματος. 

Ευχαριστώ 

δεν υπάρχει νομοθεσία

εννοείς μάλλον τους όρους και είναι στους ειδικούς όρους του guarantee στο site του Ήρων

5 ώρες πριν, katcos είπε

Καλημέρα , μέσα έπεσες (μετά την 20 λεπτη τηλεφωνική επικοινωνία που είχα πριν λίγο δεν δέχονται το λάθος τους (λέγοντας μου μπαρούφες )

Εχω στείλει ραε και περιμένω ή κάνω και κατι άλλο; (π.χ αίτημα στο myheron )

περιμένεις εκεί απάντηση

deleted

4 ώρες πριν, AristidisZ είπε

Υπάρχει ρε παιδιά κάπου ένα excel να υπολογίζει μόνο τις ρυθμιζόμενες, για μια περίοδο κατανάλωσης ;

το excel του doomnx , βάλε αναλογικά για 30 μέρες την κατανάλωση και μετά στο αποτέλεσμα Ψ κάνε αναλογικά τον πολλαπλασιασμό

αν Χ οι μέρες τότε Χ*Ψ/30

6 ώρες πριν, adi32 είπε

Σήμερα συμπληρώνω μήνα στη βολτον. Σε λίγο πάμε στο κατάστημα ελπε για τα 85 μαζί με άλλον φίλο 

Παίρνω παλιό λογαριασμό ελπε μετρήσεις και ταυτότητα? 

Επιταγή Σκλαβενίτη να ζητήσω?

Δεν εχω πάρει ούτε τις άλλες δύο φορές που ήμουν. 

Όλο θα μου τη στείλουν και ποτέ δεν την έστειλαν ενω την είχαν στείλει σε άλλο συγγενή που είχα πάει 

εννοείται θα ζητήσεις αφού συστήνεις φίλο  , αν δε σου έστειλαν τις προηγούμενες που σου υποσχέθηκαν myrae

6 ώρες πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Μάλλον θα έρθουν ακόμα φθηνότερα τιμολόγια τον επόμενο μήνα.. Για να δούμε.. 

https://www.ot.gr/2024/02/09/energeia/ilektrismos/logariasmoi-reymatos-erxontai-fthinotera-timologia-ton-martio

το ξαναπόσταρες , η απάντηση είναι ίδια

4 ώρες πριν, tounion είπε

Σε περίπτωση που κάποιος δεν θέλει να εξαντλήσει τις 30 μέρες στην Volton.. πως χρεώνονται οι kWh γνωρίζει κανείς ??

500/30 ανα μέρα

Επεξ/σία από korakios
  • Sad 1

46 λεπτά πριν, korakios είπε

το excel του doomnx , βάλε αναλογικά για 30 μέρες την κατανάλωση και μετά στο αποτέλεσμα Ψ κάνε αναλογικά τον πολλαπλασιασμό

αν Χ οι μέρες τότε Χ*Ψ/30

το έχω δει, thanks, αλλά δεν τις αναλύει...

Καλησπέρα παιδιά

Πρόγραμμα ΖΕΝΙΘ Power Home Choice και χθές έλαβα τον λογαριασμό Ιανουαρίου 2024. Παρατήρησα ότι για «κάποιο λόγο» έχουν κάποιες KWh με διαφορετική χρέωση. Έχει κανείς καμία εξήγηση πριν απευθυνθώ στην ΖΕΝΙΘ;

Ευχαριστώ

image.png.6e466ac4730da47fd64e9a5acc563782.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...