Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μετά από την συμβουλή του   @korakios  έστειλα ήδη αίτημα στη RAE και θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον Ήρωνα αύριο . 

Απλά σκεφτόμουν την ερχόμενη εβδομάδα να εκμεταλλευτώ την προσφορά της Ελπε 50+35 , αλλά δεν πιστεύω να έχω ξεμπερδέψει με διορθωτικό του Ήρωνα νωρίτερα από το τέλος του μήνα που λήγει η προσφορά...

Επεξ/σία από katcos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, katcos είπε

Μετά από την συμβουλή του   @korakios  έστειλα ήδη αίτημα στη RAE και θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω με τον Ήρωνα αύριο . 

Απλά σκεφτόμουν την ερχόμενη εβδομάδα να εκμεταλλευτώ την προσφορά της Ελπε 50+35 , αλλά δεν πιστεύω να έχω ξεμπερδέψει με διορθωτικό του Ήρωνα νωρίτερα από το τέλος του μήνα που λήγει η προσφορά...

δε χρειάζεται να περιμένεις το διορθωτικό για τη μετάβαση

εννοούσα μην τον πληρώνεις μέχρι να βγει διορθωτικός

9 λεπτά πριν, nvoros είπε

Ας μπει στο exceλακι στις παρατηρήσεις, "Προσοχή χρεώνουν αλλά αντί άλλων στους λογαριασμούς".

στο δικό μου έχω πάντως στην 1η σελίδα για τη χρέωση διανομής ΔΕΔΔΗΕ και στο πρόγραμμα στα σχόλια οτι τρώνε τη συνέπεια κατανάλωσης τελικού (όπως λένε οι όροι τους βέβαια)

τώρα αν σκάσουν καμιά 10ριά αντίστοιχοι λογαριασμοί , εννοείται θα μπει παρατήρηση @doomnx

προσωπικά αν κάνουν λάθη , θα εξαρτηθεί απο το πόσο άμεσα θα λύνεται , αλλιώς θα κοιτάω αλλού για προσωρινή τράμπα επιστροφής στην ελπέ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το παρόν θρεντ έχει καταλήξει να είναι κυρίως ανάλυση της προσφοράς ΕΛΠΕ, κράξιματος των ΗΡΩΝ κ VOLTON και τρελων παραπόνων για τον ΔΕΔΔΗΕ. Ο τουρισμός δεν είναι τόσο εύκολος όσο θα θέλαμε και αν κάποιος την πατήσει 2-3 φορές θα καταλήξει να πάει σε έναν σχετικά φθηνό πάροχο για να ξεμπερδεύει. Προφανώς και όποιος έχει τον χρόνο και την τρέλα να κάνει καταγγελίες στη ΡΑΕ να καλεί κάθε 3 μέρες τον ΔΕΔΔΗΕ για να δει αν η αλλαγή έγινε και να μιλάει τον εκάστοτε νυν πάροχο σχεδόν καθημερινά κλπ απο εμένα εύγε μεν, αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο... 

Επεξ/σία από userAnon
  • Like 3

1 λεπτό πριν, userAnon είπε

το παρόν θρεντ έχει καταλήξει να είναι κυρίως ανάλυση της προσφοράς ΕΛΠΕ, κράξιματος των ΗΡΩΝ κ VOLTON και τρελων παραπόνων για τον ΔΕΔΔΗΕ.

κραξίματος και ελπέ (befon)

2 λεπτά πριν, userAnon είπε

Ο τουρισμός δεν είναι τόσο εύκολος όσο θα θέλαμε και αν κάποιος την πατήσει 2-3 φορές θα καταλήξει να πάει σε έναν σχετικά φθηνό πάροχο για να ξεμπερδεύει.

το σχετικά φθηνό είναι το πρόβλημα , δεν υπάρχει φθηνός (συν αύξηση των ρυθμιζόμενων)

3 λεπτά πριν, userAnon είπε

Προφανώς και όποιος έχει τον χρόνο και την τρέλα να κάνει καταγγελίες στη ΡΑΕ να καλεί κάθε 3 μέρες τον ΔΕΔΔΗΕ για να δει αν η αλλαγή έγινε και να μιλάει τον εκάστοτε νυν πάροχο σχεδόν καθημερινά κλπ απο εμένα εύγε μεν,

υπερβολικό

4 λεπτά πριν, userAnon είπε

αλλα δεν νομίζω ότι αξίζει τον κόπο... 

υποκειμενικό

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παίδες όχι όλη η πληροφορία , αλλά έκανα οτι μπορούσα για πιο γρήγορα (Συνολικά 36 ημέρες τουρισμό)

ΕΝΑΝΤΙ

Spoiler

ENANTI_HRWN.jpg.282de1ef3062db006485ce8c6caa7b36.jpg

ΤΕΛΙΚΟΣ

Spoiler

TELIKOS_HRWN.jpg.631edcadd38f074216ed6b4ff2e594f9.jpg

Στην δική μου περίπτωση πρόσθεσαν 33,07 στον ΤΕΛΙΚΟ αν και έπρεπε να το αφαιρέσουν αυτο το ποσό.
Σχετικά με το δώρο εγώ βλέπω να το αφαιρούν και στους δυο λογαριασμούς, ας μιλήσουν και οι ειδικοί αν καταλαβαίνουν :)

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ προκαταβολικά για τον χρόνο σας

Επεξ/σία από crypkratos
  • Confused 1

@korakios

προσωπικά θα πρότεινα για λόγους διευκόλυνσης να υπήρχε ένα ξεχωριστό θρεντ για τις προσφορές των 3 παρόχων μήπως και αυτό έμενε πιο καθαρό ώστε αν βγαίνει κάποια καινουργια προσφορά να μπορεί κάποιος να την δει. Εντάξει μπορεί να μπει στα 2 εξελ αλλά και πάλι θα πρέπει να μπαίνει σχεδόν κάθε μέρα για να τσεκάρει. 

• Like 1

2 λεπτά πριν, userAnon είπε

@korakios

προσωπικά θα πρότεινα για λόγους διευκόλυνσης να υπήρχε ένα ξεχωριστό θρεντ για τις προσφορές των 3 παρόχων μήπως και αυτό έμενε πιο καθαρό ώστε αν βγαίνει κάποια καινουργια προσφορά να μπορεί κάποιος να την δει. Εντάξει μπορεί να μπει στα 2 εξελ

για τις προσφορές δε χρειάζεται να παρακολουθείς το νήμα , είναι ήδη στο 1ο φύλλο στο excel μου και στο φύλλο χρήσιμα του doomnx

4 λεπτά πριν, userAnon είπε

αλλά και πάλι θα πρέπει να μπαίνει σχεδόν κάθε μέρα για να τσεκάρει. 

το ίδιο δε θα χρειαζόταν αν υπήρχε άλλο νήμα ? Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά

• Like 1
  • Thanks 1

46 minutes ago, ekrepali said:

Προσπάθησα να κάνω τις πράξεις όπως θα έπρεπε με το δώρο, και πάλι δε μου βγαίνουν τα νούμερα. Μέχρι που έβγαλα το πιστωτικό μεγαλύτερο απ'ότι του έναντι, πράγμα αδύνατον. Παραιτούμαι... σηκώνω τα χέρια ψηλά. Μπαίνει σε blacklist ο ΗΡΩΝ και τέλος...

Οχι blacklist ρε παιδια, δε θαχετε μετα νησια για τουρισμο..

• Like 1

Just now, korakios said:

το ίδιο δε θα χρειαζόταν αν υπήρχε άλλο νήμα ? Δεν μπορώ να καταλάβω τη διαφορά

το τελευταίο διάστημα όποτε μπαίνω στο θρεντ να δω κάποιο νεο με εξαίρεση τις αρχές του μήνα που βγαίνουν οι νέες τιμές τα ποστ είναι σχεδόν τα ίδια και επαναλαμβανόμενα (προσφορά ελπε ήρων βολτον και παραπονα δεδδηε).

κάποια στιγμή ειπώθηκε για παράδειγμα ότι ίσως μειωθούν οι τιμές λόγω κάποιας αλλαγής που πρόκειται να γίνει (δεν θυμάμαι ακριβώς) και σχεδόν δεν συζητήθηκε. μόνο εσύ απάντησες ότι μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι και τέρμα.

Το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό νέο το οποίο εξαφανίστηκε άμεσα στον κυκεώνα του 50+35 της ελπε. Υποτίθεται ότι αυτό το θρεντ είναι για τα νέα όλων των παρόχων και της αγοράς εκτός της ΔΕΗ όμως έχουμε καταλήξει να συζητάμε σχεδόν αποκλειστικά με την ανάλυση της ανάλυσης της προσφοράς ελπε.

εδώ έχει καταντήσει να έχουμε 20 σελίδες την ημέρα με τα ίδια και ίδια ποστ.

το καλό θα ήταν τα όποια νέα της αγοράς να μην εξαφανίζονται. πχ θα μπορούσε να υπάρχει ένα ξεχωριστό θρεντ για βοηθεια σχετικά με βοήθεια για τις 3 συγκεκριμένες προσφορές και τα αντίστοιχα προβλήματα που προκύπτουν από τον ΔΕΔΔΗΕ. τέλος πάντων. γνώμη μου απλά 

• Like 2

@katcos Έβαλα στο excel μόνο τις χρεώσεις, κι έβγαλα τελικό ποσό ίδιο μ'αυτό του εκκαθαριστικού.

Spoiler

4.jpg.74724056e0ed0e64f535772a6983f517.jpg

Λείπει σαφώς το 50άρικο... το ποσό πληρωμής στον εκκαθαριστικό θα έπρεπε να είναι 2.10 (με επιφύλαξη).

--------

Στο άλλο του @crypkratos φαίνεται να το έχουν περασμένο σωστά το δώρο, αλλά δε βγάζω άκρη με τα πρόσημα στον έναντι και στις χρεώσεις του guarantee. Μου βγαίνει το σύνολο με 20 ευρώ απόκλιση...

Spoiler

5.jpg.ac376564f952009873a7c5dc948894a3.jpg

18 minutes ago, Georgebek2 said:

Οχι blacklist ρε παιδια, δε θαχετε μετα νησια για τουρισμο..

Έχει καταντήσει χειρότερο κι από μοτέλ σε ταινία τρόμου... αν πας δε ξέρεις τι θα σου συμβεί.

• Like 3

Να ρωτήσω κάτι?

Στο Ήρων basic home για τον Ιανουάριο η τιμή της kwh ήταν 0.14052 ( 0,18077 - 0.04025 έκπτωση συνέπειας ). Γιατί με χρεώνουν 0.18077 και έκπτωση 10%?

Ευχαριστώ.

ήρων.pdf

10 λεπτά πριν, userAnon είπε

το τελευταίο διάστημα όποτε μπαίνω στο θρεντ να δω κάποιο νεο με εξαίρεση τις αρχές του μήνα που βγαίνουν οι νέες τιμές τα ποστ είναι σχεδόν τα ίδια και επαναλαμβανόμενα (προσφορά ελπε ήρων βολτον και παραπονα δεδδηε).

κάποια στιγμή ειπώθηκε για παράδειγμα ότι ίσως μειωθούν οι τιμές λόγω κάποιας αλλαγής που πρόκειται να γίνει (δεν θυμάμαι ακριβώς) και σχεδόν δεν συζητήθηκε. μόνο εσύ απάντησες ότι μάλλον δεν θα αλλάξει κάτι και τέρμα.

Το φέρνω σαν παράδειγμα γιατί αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό νέο το οποίο εξαφανίστηκε άμεσα στον κυκεώνα του 50+35 της ελπε. Υποτίθεται ότι αυτό το θρεντ είναι για τα νέα όλων των παρόχων και της αγοράς εκτός της ΔΕΗ όμως έχουμε καταλήξει να συζητάμε σχεδόν αποκλειστικά με την ανάλυση της ανάλυσης της προσφοράς ελπε.

εδώ έχει καταντήσει να έχουμε 20 σελίδες την ημέρα με τα ίδια και ίδια ποστ.

το καλό θα ήταν τα όποια νέα της αγοράς να μην εξαφανίζονται. πχ θα μπορούσε να υπάρχει ένα ξεχωριστό θρεντ για βοηθεια σχετικά με βοήθεια για τις 3 συγκεκριμένες προσφορές και τα αντίστοιχα προβλήματα που προκύπτουν από τον ΔΕΔΔΗΕ. τέλος πάντων. γνώμη μου απλά 

Νομίζω ότι ο σκοπός του συγκεκριμένου θρεντ είναι πως θα πληρώνουμε οσο δυνατόν λιγότερα χρήματα για το ηλεκτρικό ρεύμα καθώς και να γλυτώνουμε τις παγίδες που κρύβουν κάποιοι πάροχοι.Για αυτό είναι σε πρώτη συζήτηση οι 3 προσφορές που αναφέρεις μιας και είναι οι πιο συμφέρουσες.Απο εκεί και πέρα τα νέα της αγοράς νομίζω μπορεί να τα διαβάζει ο καθένας σε 3,4  εξειδικευμένα σάιτ που υπάρχουν.Βεβαια δεν είναι κακό να αναφέρονται και εδώ αλλά ως επί τω πλείστον οι περισσότεροι που έρχονται εδώ είναι για τον πρώτο λόγο που ανέφερα.

• Like 7

3 λεπτά πριν, de_thymamai είπε

Να ρωτήσω κάτι?

Στο Ήρων basic home για τον Ιανουάριο η τιμή της kwh ήταν 0.14052 ( 0,18077 - 0.04025 έκπτωση συνέπειας ). Γιατί με χρεώνουν 0.18077 και έκπτωση 10%?

Ευχαριστώ.

ήρων.pdf 935.49 kB · 1 download

Μάλλον αφορά τον προηγούμενο λογαριασμό η εκπτωση 10%, τσεκαρε το.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...