Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 λεπτά πριν, korakios είπε

ίδια φάση με μένα παλιότερα , ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ολοκλήρωσε τη μετάβαση

Και για να πατηθεί το κουμπάκι εκτός από ticket να στείλω και myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, korakios είπε

λογικό , τα λέγαμε ,

εκτός αν η volton δεν ενημέρωσε το ΔΕΔΔΗΕ καν , θα φανεί αν θα αλλάξει πάλι το ψηφίο αύριο-μεθαύριο

Θα μου έκανε εντύπωση αν δεν το έστειλε η Βολτον. Δεν σκάω.

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Και για να πατηθεί το κουμπάκι εκτός από ticket να στείλω και myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ?

πιστεύω απλά με ticket θα κάνουν την αλλαγή

• Thanks 1

2 hours ago, messinia3 said:

Ναι το γράφει στους όρους μόνο σε κατάστημα.Βεβαια ως αντιπρόταση αναφέρθηκε ότι τηλεφωνικά προσέφεραν τα 50 στον πρώτο λογαριασμό συν 2 20ευρες επιταγές σκλαβενίτη. 

2 20ευρες χωρις συσταση απο καποιον; Καλο μου ακουγεται το εμμεσο 90ευρο.

Στο τηλέφωνο που μίλησα με ΕΛΠΕ μόλις τώρα μου είπαν ότι δεν ξέρουν τίποτα για τα 85 ευρώ.
Δεν υπάρχει κατάστημα στην περιοχή μου.
Στο site αναφέρει μόνο τα 50.
Μίλησα πριν και με ΦΑ και τους είπα (χωρίς να πολυενδιαφέρομαι) ''υπάρχει κάποιο έξτρα δώρο για νέους πελάτες;'' και μου απάντησε ''για εσάς ειδικά θα σας στείλω μια δωροεπιταγή Σκλαβενίτη των 20 ευρώ''.
'' Άλλοι πάροχοι δίνουν 50  ή και 85 ευρώ δώρο στους νέους πελάτες'' είπα.
Και μου απαντά ''θα σας τα ζητήσουν πίσω, δεν το ξέρατε;''

2 ώρες πριν, messinia3 είπε

Ναι το γράφει στους όρους μόνο σε κατάστημα

κάποιο λινκ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, Demetroula είπε

κάποιο λινκ;

Love Store - ΔΩΡΟ 35€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (2).pdf

Love Store - ΔΩΡΟ 35€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ (2).pdf

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2
  • Thanks 1

17 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ευχαριστώ.
Στο site τους δεν το βλέπω, κατάστημα δεν υπάρχει στην περιοχή μου.
Κατάφερε κανένας να το κλείσει τηλεφωνικά;

1 ώρα πριν, messinia3 είπε

@korakios ο ΔΕΔΔΗΕ επιμένει ότι έχει ολοκληρωθεί συστημικα η αλλαγή παροχου από 06/02 και ούτε elpe με βλέπει ακόμα ότι έχω πάει,ούτε Ηρωνας ότι έχω φύγει. Ανοίγω  ticket επικοινωνίας εκ νέου?

Πήρα και εγώ τηλ ΔΕΔΔΗΕ μόλις με αίτηση από 6/2. Την βλέπουν την αίτηση προς Elpedison ακόμα σε εκρεμότητα, μου ειπε οτι εχει δώσει και ενδείξεις η Elpedison και επιβεβαίωσα οτι είναι αυτές που είχα δώσει εγω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν ολοκληρώσει ακόμα.

• Like 1

Φεύγω από Volton -> Elpe, έχω κάνει αίτηση και έχω δώσει μετρήσεις. Τώρα είδα ότι έχει ανοίξει και το διάστημα που μπορώ να δηλώσω τις ώρες στο ΔΕΔΔΗΕ. Επειδή θυμάμαι ότι σε κάποιους είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα αλλά δεν βρίσκω τώρα τα post, είναι καλύτερα να αφήσω την Elpe να στείλει τις μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ ή να μπω και εγώ στο app του και να τις δηλώσω; 🤔

Επίσης, αν με πάρουν από Volton και μου δώσουν άλλες 500 kWh δώρο, δεν ξέρω τι να προτιμήσω. Με βάση το excel του @doomnx (σορρυ για το ταγκ) αν επιλέξω "ΝΑΙ" στην έκπτωση συνέπειας με συμφέρει η Volton, αν όχι τότε με συμφέρει η Elpe. Αν παραμείνω, άραγε θα προλάβουν να βγούν 2 λογαριασμοί ώστε να πάρω την έκπτωση συνέπειας; Ή δεν θα την πάρω έτσι κι αλλιώς;

Μόλις τώρα, atom7 είπε

Αν παραμείνω, άραγε θα προλάβουν να βγούν 2 λογαριασμοί ώστε να πάρω την έκπτωση συνέπειας; Ή δεν θα την πάρω έτσι κι αλλιώς;

η συνέπεια στη volton μπαίνει προκαταβολικά

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Demetroula είπε

Στο site τους δεν το βλέπω, κατάστημα δεν υπάρχει στην περιοχή μου.
Κατάφερε κανένας να το κλείσει τηλεφωνικά;

Πάρε στο κοντινότερο (γεωγραφικά) κατάστημα και ρώτησε. Εμένα ο υπάλληλος μου είπε ότι μπορώ να στείλω τα δικαιλογητικά με email και να κάνουμε την αίτηση μετά εξ αποστάσεως, ωστέ να μη χρειαστεί να ξαναπάω. Άρα θεωρητικά ίσως και να γίνεται όλο εξ αρχής τηλεφωνικά. Αν σου πουν όχι στο κοντινότερό σου κατάστημα, πάρε σε αυτό που πήγα εγώ:

Spoiler

2107006241

• Thanks 1

5 λεπτά πριν, epir21 είπε

Πήρα και εγώ τηλ ΔΕΔΔΗΕ μόλις με αίτηση από 6/2. Την βλέπουν την αίτηση προς Elpedison ακόμα σε εκρεμότητα, μου ειπε οτι εχει δώσει και ενδείξεις η Elpedison και επιβεβαίωσα οτι είναι αυτές που είχα δώσει εγω. Δεν ξέρω γιατί δεν το έχουν ολοκληρώσει ακόμα.

Θέλουν να εκνευρίσουν τους τουρίστες 😂😂γιατί τους φορτώνουμε δουλειά...να πατάνε τα κουμπάκια. 

Εκανα και εγώ αίτηση σήμερα σε κατάστημα Ελπε για την προσφορά 85 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό.

Η Volton που είμαι τώρα δεν έχει εκδώσει ακόμα λογαριασμό και λογικό ακούγεται. 

Προσκόμισα βεβαίωση εκπροσώπησης απο Volton και τον τελικό λογαριασμό της Δεη.

Ο υπάλληλος μόλις είδε αυτά, είπε οτι λογαριασμό Volton θέλει και του εξήγησα οτι και με βεβαωση εκπροσώπησης μπορείς να αλλάξεις πάροχο.

Είπε οτι δεν είναι σίγουρος αν θα τα δεχθούν στην Ελπε. Είμαι σίγουρος πάντως οτι δεν θα υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα στην μετάβαση με αυτά τα έγγραφα.

• Like 2

18 λεπτά πριν, madboy είπε

Είπε οτι δεν είναι σίγουρος αν θα τα δεχθούν στην Ελπε

Εμείς ( οι τουρίστες) ξέρουμε περισσότερα από αυτούς. Ειδικότης μας. Εδώ τους δίνουμε και οδηγίες για το πως θα καταχωρήσουν τις καταμετρήσεις (επιτόπιες κλπ).

Πέρα από το όφελος -που θα ήταν πολύ δύσκολα διαφορετικά- που έχω πάρει από την βοήθεια των μελών εδώ και του νήματος-και που είμαι ευγνώμων στα παιδιά-   έχω αρχίσει και να το διασκεδάζω λιγάκι.

35 λεπτά πριν, atom7 είπε

Πάρε στο κοντινότερο (γεωγραφικά) κατάστημα και ρώτησε. Εμένα ο υπάλληλος μου είπε ότι μπορώ να στείλω τα δικαιλογητικά με email και να κάνουμε την αίτηση μετά εξ αποστάσεως, ωστέ να μη χρειαστεί να ξαναπάω. Άρα θεωρητικά ίσως και να γίνεται όλο εξ αρχής τηλεφωνικά. Αν σου πουν όχι στο κοντινότερό σου κατάστημα, πάρε σε αυτό που πήγα εγώ:

Απόκρυψη περιεχομένων

2107006241

Ευχαριστώ. Εξασφάλισες pdf και με τα 50 και με τα 35;

• Like 2

35 minutes ago, atom7 said:

Φεύγω από Volton -> Elpe, έχω κάνει αίτηση και έχω δώσει μετρήσεις. Τώρα είδα ότι έχει ανοίξει και το διάστημα που μπορώ να δηλώσω τις ώρες στο ΔΕΔΔΗΕ. Επειδή θυμάμαι ότι σε κάποιους είχε γίνει κάποιο μπέρδεμα αλλά δεν βρίσκω τώρα τα post, είναι καλύτερα να αφήσω την Elpe να στείλει τις μετρήσεις στο ΔΕΔΔΗΕ ή να μπω και εγώ στο app του και να τις δηλώσω; 🤔

Επίσης, αν με πάρουν από Volton και μου δώσουν άλλες 500 kWh δώρο, δεν ξέρω τι να προτιμήσω. Με βάση το excel του @doomnx (σορρυ για το ταγκ) αν επιλέξω "ΝΑΙ" στην έκπτωση συνέπειας με συμφέρει η Volton, αν όχι τότε με συμφέρει η Elpe. Αν παραμείνω, άραγε θα προλάβουν να βγούν 2 λογαριασμοί ώστε να πάρω την έκπτωση συνέπειας; Ή δεν θα την πάρω έτσι κι αλλιώς;

Έπρεπε να δώσεις ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ, να περιμένεις μέχρι το τέλος του παραθύρου ώστε να αποσταλλεί στη Volton... και μια μέρα μετά να κάνεις αίτηση στην Elpedison με μεγαλύτερη ένδειξη έστω 10kw.

Tώρα που έκανες ήδη αίτημα στην elpedison, αν καταχωρήσεις ένδειξη στον ΔΕΔΔΗΕ τότε το αίτημα στην elpedison θα σκαλώσει (ένδειξη εκτός ορίων).

Επίσης το έχουμε πει πολλές φορές (το λένε κι οι όροι)... η έκπτωση συνέπειας στη volton μπαίνει προκαταβολικά (πληρώνεις πάντα τελική τιμή). Μόνο αν είσαι ασυνεπής, χρεώνουν τη συνέπεια στον επόμενο λογαριασμό... η αν επρόκειτο για τελικό και δεν τον πληρώσεις εμπρόθεσμα χρεώνουν τη συνέπεια με έκτακτο μετά.

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...