Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Georgebek2 είπε

Ρε παιδια το 85αρι ελπε μονο σε καταστημα γινεται; Δλδ θελουν να μας δουνε απο κοντα τους τουριστες;;

Ναι το γράφει στους όρους μόνο σε κατάστημα.Βεβαια ως αντιπρόταση αναφέρθηκε ότι τηλεφωνικά προσέφεραν τα 50 στον πρώτο λογαριασμό συν 2 20ευρες επιταγές σκλαβενίτη. 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Feedback και από εμένα.

Είχα παει απο 19/01 ΗΡΩΝ για το 50αρι μεσω e-contract. 06/02 εκανα αιτηση για ELPE για το 60+20 που ισχυε. Σήμερα (09/02) με πήραν απο ΗΡΩΝ να μου πουνε ότι αν παραμείνω θα μου δώσουν και αλλα 50 ευρω δώρο. Δεν με ενδιέφερε όποτε δε ρώτησα λεπτομέριες (σε τι μορφή είναι το δώρο ή αν συνοδεύτεαι από ορους).

• Like 1

4 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ρε παιδια το 85αρι ελπε μονο σε καταστημα γινεται; Δλδ θελουν να μας δουνε απο κοντα τους τουριστες;;

Μαγνητάκι για το ψυγείο μην ξεχάσεις να πάρεις 😂😂

7 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Ειναι πολυ πιθανο, αν καλεσεις το καταστημα, να μπορεις να κανεις τη διαδικασια και απομακρυσμενα. 

• Like 4

Μόλις με πήραν απο Protergia.

Εβγαλαν ενα νέο πρόγραμμα για περιορισμένους(!!!!!)οικιακούς πελάτες, με 9,9 πάγιο και 0,097..Είναι μπλέ και θα ισχύει για 1 εξάμηνο.

Τους έδωσα τους αριθμούς παροχών μου και Δευτέρα πρωί θα μου στείλουν τις αιτήσεις.

Μόλις τις λάβω θα τις ανεβάσω!

• Like 2
  • Thanks 1

19 ώρες πριν, korakios είπε

το 35άρι Βαλεντίνου , τώρα κυκλοφόρησε , πες μας αν παίζει στο κατάστημα της περιοχής σου ωστε να δούμε οτι παίζει παντού ή όχι

Στο κατάστημα Νίκαιας παίζει το 50+35 (μας "αγαπάνε" πολύ), έκανα άιτηση χτες. Ρώτησα αν επειδή ήμουν το Δεκέμβρη στην Elpe και έφυγα το Γενάρη θεωρούμαι νέος πελάτης και μου είπαν ναι, διακαιόυμαι τα 85€ στο λογαριασμό κανονικά. Ευτυχώς, μετά τα 100€ της Elpe και τις 500 kWh της Volton θα βγάλουμε και τον Φεβρουάριο απότι φαίνεται, γιατί σε καινούριο σπίτι με αντλία να καίει φουλ (πάνω από 1000 kWh το μήνα) θα κατέληγα Συγγρού (no offence στους/στις sex-εργάτες/τριες).

52 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Ειναι πολυ πιθανο, αν καλεσεις το καταστημα, να μπορεις να κανεις τη διαδικασια και απομακρυσμενα. 

Αν τι κάνει κάποιος και προχωρήσει ας ενημερώσει.

Χαίρετε , άλλαξα πάροχο ρεύματος τον Δεκέμβριο (από Ήρων σε ΕΛΠΕ), έχει εκδοθεί ένας λογαριασμός από Ήρων 45€ τον οποίο δεν έχω πληρώσει ακόμα και διερωτώμαι με ποιό τρόπο θα μου επιστραφεί η εγγύηση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

@korakios ο ΔΕΔΔΗΕ επιμένει ότι έχει ολοκληρωθεί συστημικα η αλλαγή παροχου από 06/02 και ούτε elpe με βλέπει ακόμα ότι έχω πάει,ούτε Ηρωνας ότι έχω φύγει. Ανοίγω  ticket επικοινωνίας εκ νέου?

29 λεπτά πριν, iordanikos είπε

Χαίρετε , άλλαξα πάροχο ρεύματος τον Δεκέμβριο (από Ήρων σε ΕΛΠΕ), έχει εκδοθεί ένας λογαριασμός από Ήρων 45€ τον οποίο δεν έχω πληρώσει ακόμα και διερωτώμαι με ποιό τρόπο θα μου επιστραφεί η εγγύηση. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. 

Να πάρεις τηλέφωνο τον πάροχο σου.. Να ρωτήσεις.. Δώσε και το IBAN.. 

17 λεπτά πριν, messinia3 είπε

@korakios ο ΔΕΔΔΗΕ επιμένει ότι έχει ολοκληρωθεί συστημικα η αλλαγή παροχου από 06/02 και ούτε elpe με βλέπει ακόμα ότι έχω πάει,ούτε Ηρωνας ότι έχω φύγει. Ανοίγω  ticket επικοινωνίας εκ νέου?

Αφού σου αναφέρει κάτι τέτοιο.... Έτσι θα είναι.. Σου είπαν με ποιες ενδειξεις;

3 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αφού σου αναφέρει κάτι τέτοιο.... Έτσι θα είναι.. Σου είπαν με ποιες ενδειξεις;

Ναι με αυτές που είχα δώσει στην elpedison.παρολα αυτά το ψηφίο δεν έχει αλλάξει και δε βλέπω τις ενδειξεις αυτές ακόμα στο site του ΔΕΔΔΗΕ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξέρω εαν εχει αναφερθεί αλλά πλέον μπορείς να δεις την ΥΔΕ και μέσα απο το app του ΔΕΔΔΗΕ (για ios τουλάχιστον) οποτε και να δείς εαν έχει αλλάξει το ψηφίο.

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ναι με αυτές που είχα δώσει στην elpedison.παρολα αυτά το ψηφίο δεν έχει αλλάξει και δε βλέπω τις ενδειξεις αυτές ακόμα στο site του ΔΕΔΔΗΕ.

Θυμάσαι αν η elpedison ειχε βαλει τις ενδείξεις στην αίτηση που σου έστειλε; Επίσης ο φιλος πάνω ειπε οτι πλεον οι αλλαγές θα γίνονται μόνο με καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ 

Επεξ/σία από epir21

28 λεπτά πριν, messinia3 είπε

7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

ίδια φάση με μένα παλιότερα , ο ΔΕΔΔΗΕ δεν ολοκλήρωσε τη μετάβαση

• Like 1

6 λεπτά πριν, epir21 είπε

Θυμάσαι αν η elpedison ειχε βαλει τις ενδείξεις στην αίτηση που σου έστειλε; Επίσης ο φιλος πάνω ειπε οτι πλεον οι αλλαγές θα γίνονται μόνο με καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ 

Ναι είχε βάλει.Ο ΔΕΔΔΗΕ μου ανέφερε τις συγκεκριμένες μετρήσεις....όμως στο σύστημα δεν τις βλέπω ακόμα και ψηφίο δεν έχει αλλάξει. Κάποιο κουμπάκι δεν έχουν πατήσει. 

3 ώρες πριν, liakjim είπε

Προβληματικός ο τουρισμός.

Θυμάστε που είχα το δίλημμα να παραμείνω volton μιας και πήρα αντιπρόταση για έξτρα 500KWh ή να πάω elpedison για τα 50+20€;

Είχα πει στη volton να παραμείνω και θα έλεγαν στον ΔΕΔΔΗΕ για παραμονή.

Τελικά σήμερα μου ήρθε SMS ότι πήγα elpedison και βλέπω και το ψηφίο ότι άλλαξε...

λογικό , τα λέγαμε ,

εκτός αν η volton δεν ενημέρωσε το ΔΕΔΔΗΕ καν , θα φανεί αν θα αλλάξει πάλι το ψηφίο αύριο-μεθαύριο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...