Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, epir21 είπε

Αίτηση απο Volton σε Elpedison στις 6/2. Τηλ απο Volton για αλλες 500 kwh δώρο στις 7/2. Σήμερα 9/2 ακόμα δεν έχει αλλάξει το ψηφίο και δεν έχει νεα μέτρηση στο app του ΔΕΔΔΗΕ.

Να περιμένω μέχρι και σήμερα και να πάρω τηλέφωνο ΔΕΔΔΗΕ; Εάν και από ότι φαίνεται σχετικά καλά προχωράει μιας και η Volton έμαθε ότι φεύγω.

Αν και απο οτι φαίνεται μάλλον θα περάσει να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ γιατι η σύμβαση δεν είχε τις ενδείξεις που είχα στείλει, με συμφέρει αυτό γιατι θα χρεωθούν λίγες παραπάνω kwh στις 500 της Volton.

Σήμερα τηλ στον ΔΕΔΔΗΕ για να δω που βρίσκεται η αίτηση αλλαγής. 5/2 εστειλα στην εταιρεία τα δικαιολογητικά, φωτό μετρητή, λογαριασμό, ταυτοτητα, αιτηση κλπ. 
Η εταιρεία εδωσε αίτημα αλλαγής στον ΔΕΔΔΗΕ στις 7/2 και με ενημέρωσαν ότι θα περάσουν να μετρήσουν και θα γίνει η αλλαγή με μέτρηση δική τους. Σε ερώτηση αν μπορώ να στείλω φωτογραφία εκ νέου για να γίνει η διαδικασία πιο γρήγορα (να μην χρειαστεί να περάσουν) μου είπε πως πλέον σε αλλαγή παρόχου περνάνε υποχρεωτικά ανεξάρτητα τι στέλνει ο καταναλωτής ή η εταιρεία...
Δεν θεωρώ ότι υπάρχει καθυστέρηση...(ούτε μια εβδομάδα από την αρχική αίτηση) και καλά κάνουν για να μην γίνονται ευτράπελα με μαϊμού φωτογραφίες.

Οσο για τις αλλαγές και ανακλήσεις σε μία μέρα λόγω αντιπρότασης παρόχου, να ξέρετε ότι πρώτα θα περάσετε στον νέο πάροχο και μετά θα ξαναγυρίσετε στον παλιό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

11 λεπτά πριν, panosena είπε

Ναι, πες τους ΄εγώ τουρίστας είμαι ρε παιδιά΄...

Καταγγελία στο Υπουργείο Τουρισμού.

35 λεπτά πριν, liakjim είπε

Προβληματικός ο τουρισμός.

Θυμάστε που είχα το δίλημμα να παραμείνω volton μιας και πήρα αντιπρόταση για έξτρα 500KWh ή να πάω elpedison για τα 50+20€;

Είχα πει στη volton να παραμείνω και θα έλεγαν στον ΔΕΔΔΗΕ για παραμονή.

Τελικά σήμερα μου ήρθε SMS ότι πήγα elpedison και βλέπω και το ψηφίο ότι άλλαξε...

Θα επανέλθεις σε Volton σε μερικές μέρες εφόσον αυτό συμφώνησες.

18 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πάρε τη volton και πες τους τι έχει συμβεί. Αν θες να πας εκεί θα στείλουν εκ νέου αίτημα και θα σου μείνει πιστωτικό για όσες μέρες μείνεις  elpedison.χωρις ρεύμα δε θα μείνεις.

Θα το αφήσω να πάρει τον δρόμο του απλα από εδώ και πέρα δεν θα δεχτώ από κανέναν αντιπρόταση.

Πάντως ρεσπεκτ στην οργάνωση της ελπεντισον. Αμέσως τα κάνει.

1 ώρα πριν, adi32 είπε

10/1 πηγα βολτον και σημερα εχω 670KW

Λεω να κανω σημερα αιτηση σε elpe με τον δικο τους λογαριαμο 

Εχει ερθει ενας εναντι 56ε απο ελπε που ληγει αυριο αλλα οχι ο τελικος που θα αφαιρει τα 50 της εγγυησης

Αν δεν τον πληρωσω και περιμενω τον τελικο θα εχω καποιο πεναλτι ?

Αν παω στο καταστημα με αυτον για να παρω τα 85  δε θα μου πουν να πληρωσω?

Έλεος ανθρωπέ μου. Πήγαινε στην ΗΡΩΝ ή στη ΔΕΗ αν θες να φύγεις από Volton. Μην γυρνάτε χωρίς να έχουν βγει ούτε οι τελικοί.

1 ώρα πριν, katsios2010 είπε

Προς ειδήμονες 3 αποριες και ευχαριστώ προκαταβολικα.

Α. Οι ρυθμιζομενες της Ηρων που ειναι φουσκωμενες, με ποιο τυπο υπολογιζονται σωστα, για να υπολογισω..

Β. Οι δωροεπιταγες ενδερεδ απο ελπε ποτε δινονται και αν υπάρχει τηλεφωνικη επικοινωνια πριν την αποστολή.

Γ. Υπαρχει καμια περίπτωση, δεδομενου οτι η ελπε και ο ηρων , μιλανε για 50 ευρω αφαιρεση απο την καταναλωση και οχι απο τα υπολοιπα, με καποιο δολιο τρόπο να μην αποδιδουν τα δ.τελη σε λογαριασμο οπου ουσιαστικα δεν πληρωνεις τπτ, λογω της εκπτωσης και καποια στιγμη να φανουν χρωστουμενα στο δημο για το ακινητο; Μηπως πρεπει να ψαχτουμε με δημους τι δινουν και τι οχι;

Α. Τον γράφει στον λογαριασμό. Το αποτέλεσμα δίνει x2 μόνο.

Β. Ναι, συνήθως σε παίρνουν να ρωτήσουν πού θα τις στείλουν μέσα σε 15 μέρες.

Γ. Δικό τους θέμα.

• Like 1

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πάντως ρεσπεκτ στην οργάνωση της ελπεντισον. Αμέσως τα κάνει.

Εγώ έχω πικρή εμπειρία από την 'οργάνωση' της ελπεδισον. Όταν πήγα σε αυτούς τους έστειλα ενδείξεις και αντί να τις χρησιμοποιήσουν πήγαν και πήραν ενδείξεις από το Θαλή 2 μήνες πισω. Ότι να ναι πραγματικά, μόλις τελείωσε το 100ρι έφυγα τρέχοντας.

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έλεος ανθρωπέ μου. Πήγαινε στην ΗΡΩΝ ή στη ΔΕΗ αν θες να φύγεις από Volton. Μην γυρνάτε χωρίς να έχουν βγει ούτε οι τελικοί.

Να κανω τι στη δεη και τον Ηρωνα ?
Να εχω την ιδια τιμη ?
Με ενα κλικ σε 1'' δε μου λεει το κρατος οτι θα αλλαζω οποτε θελω ?
Θα τους λυπηθω ?
Ας βρουν ακρη μονοι τους ετσι οπως τα κανανε

• Like 1

9 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Εγώ έχω πικρή εμπειρία από την 'οργάνωση' της ελπεδισον. Όταν πήγα σε αυτούς τους έστειλα ενδείξεις και αντί να τις χρησιμοποιήσουν πήγαν και πήραν ενδείξεις από το Θαλή 2 μήνες πισω. Ότι να ναι πραγματικά, μόλις τελείωσε το 100ρι έφυγα τρέχοντας.

Και τις δύο φορές που έκανα τουρισμό σε αυτούς, άλλαξα μέσα σε 2-3 εργάσιμες. Ίσως να έχει να κάνει και με την περιοχή ( τοπικό δεδδηε).

• Like 1

δεν ειναι ακριβως ετσι, σκεψου μακροπροθεσμα, αν το κανουμε ΟΛΟΙ αυτο. Σιγουρο κοψιμο των προσφορων, ειναι καταχρηστικο και πλεονεξια. Απο τη στιγμη που μπορεις να αλλαζεις καθε μηνα και να εχεις εκπτωση 50 -100 στο λογαριασμο σου μηνιαια, γιατι να μην το χαρεις για παντα; Κρίμα να κοπεί από υπερβολές

11 λεπτά πριν, adi32 είπε

Να κανω τι στη δεη και τον Ηρωνα ?
Να εχω την ιδια τιμη ?
Με ενα κλικ σε 1'' δε μου λεει το κρατος οτι θα αλλαζω οποτε θελω ?
Θα τους λυπηθω ?
Ας βρουν ακρη μονοι τους ετσι οπως τα κανανε

δεν ειναι ακριβως ετσι, σκεψου μακροπροθεσμα, αν το κανουμε ΟΛΟΙ αυτο. Σιγουρο κοψιμο των προσφορων, ειναι καταχρηστικο και πλεονεξια. Απο τη στιγμη που μπορεις να αλλαζεις καθε μηνα και να εχεις εκπτωση 50 -100 στο λογαριασμο σου μηνιαια, γιατι να μην το χαρεις για παντα; Κρίμα να κοπεί από υπερβολές

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, dimitris_p είπε

Καλημέρα. Ο ΗΡΩΝ εκδίδει τελικό λογαριασμό η θα πρέπει να αρχίσω το πρήξιμο στα τηλέφωνα? Εχω φύγει από 9/1.

Εκδιδει αλλα καθυστερει αρκετα. Γενικα καθυστερει στην εκδοση λογαριασμων. Ενδεικτικα, εφυγα 22/11 ο λογαριασμος εκδοθηκε 14/12. Υπομονη.

• Like 2

2 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

Καλημέρα. Ο ΗΡΩΝ εκδίδει τελικό λογαριασμό η θα πρέπει να αρχίσω το πρήξιμο στα τηλέφωνα? Εχω φύγει από 9/1.

Έφυγα 7/1 και σήμερα εμφανίστηκε εκκαθαριστικός τελικός (ο προηγούμενος ήταν εκκαθαριστικός 4 μηνος) αλλα δεν είναι ακόμα διαθέσιμο το PDF. Υπομονή λογικά θα εμφανιστεί.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, dimitris_p είπε

και γω 8-1 έφυγα και σήμερα είδα στην εφαρμογή τον τελικό λογαριασμό χωρίς να έχει βγει ακόμα ο έντυπος...

ενώ η ελπε έχει εκδώσει κανονικά με αποχώρηση στις 8-1...

Επεξ/σία από kokos23
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...