Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, favou2000 είπε

Μίλησα με βόλτον  μη τυχόν οι κιλοβατώρες αν δεν καταναλωθούν οι 500 στον πρώτο μήνα μεταφέρονται στον επόμενο μήνα και μου είπανε όχι.

Σωστά σου είπαν.. Σκέψου ο άλλος να καίει μόνο 150 κιλοβατώρες  θα περάσουν 3-4 μήνες.. Λένε στον ένα μήνα.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

23 ώρες πριν, couliswd είπε

Περιστατικό

Φίλος ηταν χρόνια στην εταιρεία "Α". 

Αφού κάνει "έρευνα αγοράς", παει στην εταιρεία "Β". 

Μετά από μια μέρα, τον παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρεία "Α'' που ήταν, κ του κάνουν δώρο τα πάγια ενις έτους κ του μειώνουν την kwh. Τους δίνει το οκ κ παραμένει σε αυτούς . 

Μετά από 3 ημέρες, λαμβάνει ΕΞΩΔΙΚΟ απο την "Β", ζητώντας του να πληρωσει 5,9€ για το διάστημα παραμονής (1 ημέρα) στην εταιρεία. 

Και που να δείτε τι έπαθα εγώ.

Μπαίνουν τα αναδρομικά επιδότησης μικρών επιχειρήσεων 525 ευρώ σε απενεργοποίημενη παροχή της ΕΛΠΕ.

Ζητάω μέσω τσατ 4/1 και μου στέλνουν μνμ για απόδοση του ποσού σε IBAN.

10/1 πραγματικά τα χρήματα στο λογαριασμό μου, μπράβο ρε τα παιδιά λέω.

11/1 μπαίνω στο app και τι βλέπω;

Χρέωση 525 ευρώ στην απενεργοποίημενη παροχή και ημερομηνία πληρωμής 20/1 !!

Ξεκινάω τα τηλέφωνα καθημερινά και η απάντηση η ίδια.. περιμένω απάντηση από το αρμόδιο τμήμα.

Ανοίγω ΡΑΕ , στέλνω mail, ξανά τηλέφωνα καθημερινά.

Τεσπά μπαίνω 18/1 και απενεργοποιω την πάγια εντολή που υπήρχε στην παροχή.

19/1 τα μεσάνυχτα ενώ η λήξη ήταν 20/1 ενημέρωση από την τράπεζα ότι η κάρτα χρεώθηκε με το πόσο 525€.

Αξημερωτα ξανά τηλέφωνα και νέα ΡΑΕ για παράνομη χρέωση πιστωτικής σε ανενεργή πάγια εντολή.

Και το κερασάκι στην τούρτα.

Μεσημέρι 19/1 πέφτει τηλέφωνο από κοράκι δικηγόρο της ΕΛΠΕ να μου πει ότι τους χρωστάω 525€.

Δεν λέω τι επακολούθησε γιατί θα το κόψει η λογοκρισία.

Την επόμενη μέρα απάντηση από ΕΛΠΕ, και κάτι συγνώμη και κάτι εκ παραδρομής κλπ.

Τεσπά τώρα έχει ξαναγίνει αίτηση πριν 5 μέρες και περιμένω ξανά την επιστροφή του ποσού στην τράπεζα.

Υ.γ Σορυ για το σεντόνι..

• Sad 2

13 λεπτά πριν, adi32 είπε

67ε δηλαδη περιπου και αποφευγω την αλλαγη

Τα 85 η ελπε ειναι σιγουρο οτι τα δινει σε ολα τα καταστηματα ?

Σε όλα τα καταστήματα μου είπαν, για όλο τον Φεβρουάριο, λόγω βαλεντίνου!!!

15 λεπτά πριν, adi32 είπε

67ε δηλαδη περιπου και αποφευγω την αλλαγη

Τα 85 η ελπε ειναι σιγουρο οτι τα δινει σε ολα τα καταστηματα ?

ναι περίπου 67€ πρέπει να είναι. Για να κάνει αντιπρόταση όμως πρέπει να κάνεις κανονικά το αίτημα, για αλλαγή εκπροσώπησης. 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αίτηση απο Volton σε Elpedison στις 6/2. Τηλ απο Volton για αλλες 500 kwh δώρο στις 7/2. Σήμερα 9/2 ακόμα δεν έχει αλλάξει το ψηφίο και δεν έχει νεα μέτρηση στο app του ΔΕΔΔΗΕ.

Να περιμένω μέχρι και σήμερα και να πάρω τηλέφωνο ΔΕΔΔΗΕ; Εάν και από ότι φαίνεται σχετικά καλά προχωράει μιας και η Volton έμαθε ότι φεύγω.

Αν και απο οτι φαίνεται μάλλον θα περάσει να μετρήσει ο ΔΕΔΔΗΕ γιατι η σύμβαση δεν είχε τις ενδείξεις που είχα στείλει, με συμφέρει αυτό γιατι θα χρεωθούν λίγες παραπάνω kwh στις 500 της Volton.

Επεξ/σία από epir21

Προβληματικός ο τουρισμός.

Θυμάστε που είχα το δίλημμα να παραμείνω volton μιας και πήρα αντιπρόταση για έξτρα 500KWh ή να πάω elpedison για τα 50+20€;

Είχα πει στη volton να παραμείνω και θα έλεγαν στον ΔΕΔΔΗΕ για παραμονή.

Τελικά σήμερα μου ήρθε SMS ότι πήγα elpedison και βλέπω και το ψηφίο ότι άλλαξε...

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1

7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Θυμάστε που είχα το δίλημμα να παραμείνω volton μιας και πήρα αντιπρόταση για έξτρα 500KWh ή να πάω elpedison για τα 50+20€;

Τελικά σήμερα μου ήρθε SMS ότι πήγα elpedison και βλέπω και το ψηφίο ότι άλλαξε...

Έχει τα θεματακια του και ο ΔΕΔΔΗΕ προφανώς.Σε επικοινωνία δική μου σήμερα επιμένουν ότι η αλλαγή έχει γίνει από 06/02 και μου αναφέρουν κιόλας τις σωστές ενδείξεις που είχα δώσει και οτι έχουν σταλει και στον Ήρωνα για τελικό λογαριασμό.Μεσω των δύο τρόπων ελέγχου το ψηφίο της παροχής μου δεν έχει αλλάξει ακόμα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προαφανώς inspired από το νήμα και την φοβερή δουλειά που έχουν κάνει κάποια μέλη, πήγα σε ελπεντισον με δωροεπιταγη σκλαβενίτη... τώρα πότε θα την πάρω και αν τυχόν θα μου την "πάρουν πίσω", αν αποχωρήσω πριν τον εκκαθαριστικό, δεν το γνωρίζω. Είναι η πρώτη μου τουριστική απόπειρα και δεν νιώθω και πολύ σιγουριά σχετικά με την επιταγή... (Θεωρώ ότι έστω τα 50 ευρώ θα πιστωθούν στον πρώτο λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ - τουλάχιστον αυτό μου είπαν στο τηλέφωνο)....

Επεξ/σία από operPanayotis11

1 λεπτό πριν, operPanayotis11 είπε

Προαφανώς inspired από το νήμα και την φοβερή δουλειά που έχουν κάνει κάποια μέλη, πήγα σε ελπεντισον με δωροεπιταγη σκλαβενίτη... τώρα πότε θα την πάρω και αν τυχόν θα μου την "πάρουν πίσω" πριν τον εκκαθαριστικό δεν το γνωρίζω. Είναι η πρώτη μου τουριστική απόπειρα και δεν νιώθω και πολύ σιγουριά σχετικά με την επιταγή... (Θεωρώ ότι έστω τα 50 ευρώ θα πιστωθούν στον πρώτο λογαριασμό ΕΝΑΝΤΙ - τουλάχιστον αυτό μου είπαν στο τηλέφωνο)....

Το άγχος του πρωτάρη...μην αγχώνεσαι και τα 50 θα πάρεις και τη δωροεπιταγή...σε περίπτωση συστημικου λάθους θα κάνεις έναν επιπλέον κόπο να ανοίξεις αίτημα myrae😊

7 minutes ago, liakjim said:

ειδικά αν αλλάξεις κάθε μήνα είναι θέμα. εντάξει και κατανοητό να υπάρχουν δυσκολίες.. εμπλέκονται 3 διαφορετικοί οργανισμοί.. 2 πάροχοι + ο ΔΕΔΔΗΕ... είναι καθαρά θέμα τύχης συγκυρίας... Είπαμε να εκμεταλευτούμε τις τρύπες του συστήματος, αλλά το έχουμε ξεφτιλίσει.. στο τέλος οι τουρίστες είναι κερδισμένοι ή πολύ κερδισμένοι.. αλλά όλα θέλουν μέτρο.. στην τελική τι έχασες.. 10-15 δώρα? οκ... 

• Like 2

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Έχει τα θεματακια του και ο ΔΕΔΔΗΕ προφανώς.Σε επικοινωνία δική μου σήμερα επιμένουν ότι η αλλαγή έχει γίνει από 06/02 και μου αναφέρουν κιόλας τις σωστές ενδείξεις που είχα δώσει και οτι έχουν σταλει και στον Ήρωνα για τελικό λογαριασμό.Μεσω των δύο τρόπων ελέγχου το ψηφίο της παροχής μου δεν έχει αλλάξει ακόμα. 

Δεν νομίζω ότι φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ. Εμείς είχαμε στείλει την Παρασκευή 2/2 αίτημα για ελπέντισον. Το είδαν από Βόλτον και μας πήραν τηλ την Τρίτη 6/2 με την αντιπρόταση. Τη δέχτηκα και είπαν θα στείλουν για παραμονή. Προφανώς ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε την αλλαγή πριν πληροφορηθεί για το ότι ήθελα να μείνω.

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να το αφήσω έτσι οπότε κάποια στιγμή θα ξαναπάω Volton τις επόμενες ημέρες μιας και το αίτημα από Volton τρέχει ή να ζητήσω υπαναχώρηση από Volton; Φοβάμαι μη μείνω χωρίς ρεύμα στο τέλος στο 2ο σενάριο. 

12 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν ειναι ευκολο ολα.. Να ζητας να αλλαξεις παροχο και μετα απο δυο τρεις μερες να λες οχι και να ανακαλεις.. Και μετα ο παροχος να λεει  οτι θα παραμεινεις.. Και μπορει να μην εχει ζητησει την ανακληση του αιτηματος ακομα...Ενω το αιτημα σου εχει παει στον Δεδδηε να εκτελεστει..

Δυσκολο να γινουν υπαρχει μπλεξιμο...

• Like 1

2 λεπτά πριν, liakjim είπε

Δεν νομίζω ότι φταίει ο ΔΕΔΔΗΕ. Εμείς είχαμε στείλει την Παρασκευή 2/2 αίτημα για ελπέντισον. Το είδαν από Βόλτον και μας πήραν τηλ την Τρίτη 6/2 με την αντιπρόταση. Τη δέχτηκα και είπαν θα στείλουν για παραμονή. Προφανώς ο ΔΕΔΔΗΕ έκανε την αλλαγή πριν πληροφορηθεί για το ότι ήθελα να μείνω.

Τώρα δεν ξέρω τι να κάνω. Να το αφήσω έτσι οπότε κάποια στιγμή θα ξαναπάω Volton τις επόμενες ημέρες μιας και το αίτημα από Volton τρέχει ή να ζητήσω υπαναχώρηση από Volton; Φοβάμαι μη μείνω χωρίς ρεύμα στο τέλος στο 2ο σενάριο. 

Πάρε τη volton και πες τους τι έχει συμβεί. Αν θες να πας εκεί θα στείλουν εκ νέου αίτημα και θα σου μείνει πιστωτικό για όσες μέρες μείνεις  elpedison.χωρις ρεύμα δε θα μείνεις.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...