Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, DinoSOS είπε

Έχει ακουστεί ότι ισχύει για όλο τον Φλεβάρη!!!

Να φανταστώ ότι δεν δίνει ταυτόχρονα και 20αρες Σκλαβενίτη έτσι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, gogkroj είπε

01/02 εκανα αιτηση στον ηρων.Στις 05/02 αλλαξε το ψηφιο στην παροχη αλλα στο myheron δεν δειχνει ενεργη παροχη

περίμενε κανα 10ήμερο τουλάχιστον , μπορείς φυσικά να τους τα σπας καθημερινά αν έχεις χρόνο και όρεξη 😁

Λογαριασμό να ξέρεις θα δεις μετά απο 40+ μέρες , σε σπάνιες περιπτώσεις βγαίνει κανα γρήγορο έναντι αλλά τζόκερ φάση

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

39 λεπτά πριν, korakios είπε

όμως μέσα απο το myelpedison μπορείς να δηλώσεις κάρτα , επομένως με το που κάνεις λογαριασμό εκεί ενεργοποίησε την πάγια

για δημιουργία λογαριασμού είναι 2 σενάρια , είτε θα περιμένεις να σου έρθει sms γιατί θα τρως άκυρο όταν πας να κάνεις δημιουργία , είτε δοκίμασε μετά απο λίγες μέρες

φαντάζομαι τα πήρες γραπτώς σαν 2 ξεχωριστά έντυπα

ευχάριστο πάντως για όσους έχουν τη δυνατότητα (και όρεξη) να πάνε σε κατάστημα

τέλος αν μετά απο 4 μέρες δεν έχει γίνει η αλλαγή (δες τους 2 τρόπους στην καρφιτσωμένη ανάρτηση) , τηλ το ΔΕΔΔΗΕ να μάθεις αν έστειλαν αίτημα και το πότε

Ναι σε όλα.😄
Για το τελευταίο μου είπε ο υπάλληλος να πάρω Δευτέρα τηλέφωνο να μου πει τον αριθμό της αίτησης στον ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 1

Στις 7/2/2024 στις 11:20 ΜΜ, doomnx είπε

Copyright δεν του έχω βάλει αλλά το σωστό είναι όταν χρησιμοποιούμε design και αλγορίθμους κάποιου άλλου να τον αναφέρουμε κάπου.

Στα έλεγα εγώ... ;)

10 ώρες πριν, Nnoutas είπε

Εγώ όταν έκανα την αίτηση μου ζητήθηκε λογαριασμός εξοφλημενος από τον προηγούμενο παροχο για να μην χρειαστεί να χρεωθω εγγύηση. Δεν έβαλαν προϋπόθεση πάγια εντολή. 

Το κάνει αυτό η Volton, με εξοφλημένο λογαριασμό δεν ζητάνε εγγύηση

7 ώρες πριν, kalliforlife είπε

Καλησπέρα, εν αντιθέσει με το αέριο δεν έχω καταφέρει να ψάξω τίποτα για το ρεύμα. Είμαι στον Ήρων και μου ήρθε προσφορά για το fix4u home 0,135 -20% σταθερό για 1 χρόνο και 9€ πάγιο μέχρι 800 Kwh. Συμφέρει λέτε?

2 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Μόλις έλαβα email απο ΗΡΩΝ για παροχή που έχω, που με ενημερώνει για προσφορά που μου κάνει να μείνω με 12μηνη δέσμευση σε παροχή που έχω με τα εξής δεδομένα. Δεν είχα κάνει καμια αίτηση να παω αλλού, δεν ξέρω γιατί το έστειλε, είμαι ήδη εκεί περίπου 14 μήνες.

Πάγιο

9,00 €/μήνα για 4μηνιαία κατανάλωση από 0-800 kWh
12,00 €/μήνα για 4μηνιαία κατανάλωση από 801-1400 kW
15,00 €/μήνα για 4μηνιαία κατανάλωση μεγαλύτερη από 1400kWh

Κατανάλωση

0,108€/kWh

είναι νέο πρόγραμμα; ή το έστειλε σε ήδη πελάτες για να μείνουν;

57 λεπτά πριν, korakios είπε

προς το παρών δεν έχει δημοσιευτεί , άρα δεν είναι επίσημο

βασικά επαλήθευσε πρώτα οτι είναι 0,108 με τη συνέπεια

αν καις κάτω απο 800kw/τετράμηνο και θες σταθερό , ίσως κάτι να λέει (αν είναι 0,108) , όταν βγει επίσημα θα το βάλω στο excel , αν και δε βρίσκω λόγο ύπαρξης τέτοιου προγράμματος

πες εταιρία , όνομα προγράμματος , και πάγιο

Μας ήρθε ενημέρωση ότι η ΗΡΩΝ μόνο για υφιστάμενους πελάτες και μόνο για όσους είναι στο πράσινο στέλνει ειδοποίηση για τη δυνατότητα να μεταφερθούν στο Νέο 12μηνο Σταθερό (Μπλε) FIX 4U HOME με αρχική τιμή 0,135 και με συνέπεια 0,108 και τα πάγια όπως τα αναφέρουν τα παιδιά που πήραν την ειδοποίηση παραπάνω

Ρήτρα αποχώρησης οι εναπομείναντες μήνες Χ12€

Είναι μόνο για τους πελάτες του πράσινου και μέχρι 23/2

Δεν είναι κακό...

Βέβαια για να αρχίσουν να πέφτουν οι τιμές των σταθερών μήπως κάτι σημαίνει για τη διακύμανση της αγοράς το επόμενο διάστημα; (εκτός απροόπτου βέβαια)

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν οι ΛΠ για 22 μέχρι 28 Ιανουαρίου.
13,657 €/MWh βγαίνει ο μέσος όρος Ιανουαρίου μέχρι στιγμής.

Γύρω στα 107 €/MWh θα πρέπει να βγει η ΜΤΑ.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10/1 πηγα βολτον και σημερα εχω 670KW

Λεω να κανω σημερα αιτηση σε elpe με τον δικο τους λογαριαμο 

Εχει ερθει ενας εναντι 56ε απο ελπε που ληγει αυριο αλλα οχι ο τελικος που θα αφαιρει τα 50 της εγγυησης

Αν δεν τον πληρωσω και περιμενω τον τελικο θα εχω καποιο πεναλτι ?

Αν παω στο καταστημα με αυτον για να παρω τα 85  δε θα μου πουν να πληρωσω?

Επεξ/σία από adi32

24 λεπτά πριν, adi32 είπε

Προς ειδήμονες 3 αποριες και ευχαριστώ προκαταβολικα.

Α. Οι ρυθμιζομενες της Ηρων που ειναι φουσκωμενες, με ποιο τυπο υπολογιζονται σωστα, για να υπολογισω..

Β. Οι δωροεπιταγες ενδερεδ απο ελπε ποτε δινονται και αν υπάρχει τηλεφωνικη επικοινωνια πριν την αποστολή.

Γ. Υπαρχει καμια περίπτωση, δεδομενου οτι η ελπε και ο ηρων , μιλανε για 50 ευρω αφαιρεση απο την καταναλωση και οχι απο τα υπολοιπα, με καποιο δολιο τρόπο να μην αποδιδουν τα δ.τελη σε λογαριασμο οπου ουσιαστικα δεν πληρωνεις τπτ, λογω της εκπτωσης και καποια στιγμη να φανουν χρωστουμενα στο δημο για το ακινητο; Μηπως πρεπει να ψαχτουμε με δημους τι δινουν και τι οχι;

33 λεπτά πριν, adi32 είπε

10/1 πηγα βολτον και σημερα εχω 670KW

Λεω να κανω σημερα αιτηση σε elpe με τον δικο τους λογαριαμο 

Εχει ερθει ενας εναντι 56ε απο ελπε που ληγει αυριο αλλα οχι ο τελικος που θα αφαιρει τα 50 της εγγυησης

Αν δεν τον πληρωσω και περιμενω τον τελικο θα εχω καποιο πεναλτι ?

Αν παω στο καταστημα με αυτον για να παρω τα 85  δε θα μου πουν να πληρωσω?

Μόλις λάβουν από Volton ενημέρωση ότι φεύγεις, θα σου κάνουν αντιπρόταση για 500kw ακόμα ( 30ημέρες), προκειμένου να παραμείνεις. (μου το πρότειναν χθές)

5 λεπτά πριν, katsios2010 είπε

Υπαρχει καμια περίπτωση, δεδομενου οτι η ελπε και ο ηρων , μιλανε για 50 ευρω αφαιρεση απο την καταναλωση και οχι απο τα υπολοιπα, με καποιο δολιο τρόπο να μην αποδιδουν τα δ.τελη σε λογαριασμο οπου ουσιαστικα δεν πληρωνεις τπτ, λογω της εκπτωσης και καποια στιγμη να φανουν χρωστουμενα στο δημο για το ακινητο; Μηπως πρεπει να ψαχτουμε με δημους τι δινουν και τι οχι;

Κάνεις απο τους δύο δεν μιλάει για κατανάλωση αλλά για αφαίρεση από ολόκληρο τον λογαριασμό το έχουμε πάρει πολλοί εδώ και αρκετό καιρό και στις δύο εταιρείες.Η μόνη που μιλαει για κατανάλωση και πράγματι ισχύει είναι η βολτον. 

• Thanks 1

2 λεπτά πριν, makisssss είπε

Μόλις λάβουν από Volton ενημέρωση ότι φεύγεις, θα σου κάνουν αντιπρόταση για 500kw ακόμα ( 30ημέρες), προκειμένου να παραμείνεις. (μου το πρότειναν χθές)

67ε δηλαδη περιπου και αποφευγω την αλλαγη

Τα 85 η ελπε ειναι σιγουρο οτι τα δινει σε ολα τα καταστηματα ?

3 λεπτά πριν, adi32 είπε

Τα 85 η ελπε ειναι σιγουρο οτι τα δινει σε ολα τα καταστηματα ?

Έχει αναφερθεί και από άλλους χρήστες, επιβεβαιώνω και εγώ σε επίσκεψη που έκανα σε κατάστημα Αθήνα - κέντρο

• Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...