Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Μίλησα σήμερα με ΔΕΔΔΗΕ για αίτημα αλλαγής παροχου που κατατεθηκε σε αυτους απο 06/02...μου είπε ότι το προωθεί προς ολοκλήρωση στα συστηματα τους?!

Ηρων σταμάτησαν να με ζαλίζουν στα τηλέφωνα,ακόμα όμως δε βλέπω αλλαγή ψήφου. Τηλεφωνικά από ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι η αλλαγή θα γίνει από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης από elpedison (06/02).κάτι πρέπει να γίνει να πηγαίνουν λίγο πιο γρήγορα οι μετακινήσεις

σε 2 μέρες έχουν υποχρέωση να την ολοκληρώσουν , άρα αν αύριο δεν παίξει η αλλαγή , myrae

Η ελπέ πόσες μέρες έκανε να στείλει το αίτημα ? Ήταν απο befon η αίτηση ?

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

σε 2 μέρες έχουν υποχρέωση να την ολοκληρώσουν , άρα αν αύριο δεν παίξει η αλλαγή , myrae

Το ανέφερα για την υποχρέωση ολοκλήρωσης εντός δύο ημερών,οπότε μάλλον δε θα έχω πρόβλημα.

Άλλος συνεργάτης όχι befon,να ναι καλά το κονε του @doomnx 05/02 η αίτηση,στις 06/02  έστειλαν Θαλή. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτι ενδιαφέρον που είδα πριν λίγο,δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί,είναι ότι η ελιν στο κιτρινο power on home μηδένισε το πάγιο.

Πλέον από ότι υπολόγισα συμφέρει για μέχρι 300kwh σε σχέση με το easy.Ενδιαφερον πρόγραμμα φαίνεται .

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, MasterBlaster είπε

Καταρχάς πως θα μπορούσα να συγκρίνω τον Φεβρουάριο αφού δεν έχω την ΤΕΑ Φεβρουαρίου;

Εν συνεχεία, στα όρια ναι είναι κομπλέ αλλά θα βρεις καταναλωτή να καταναλώνει ακριβώς 300kWh; (γιατί στις 301 πληρώνεις 12,90€ πάγιο και αυτό δεν είναι καθόλου κομπλέ). Επίσης διαφημίζει κόστος προμηθευτή...από πότε το 1,159 * ΤΕΑ * (1+απώλειες) είναι κόστος προμηθευτή στο διασυνδεδεμένο; Από ποτέ!

Είναι λοιπόν ένα κομπλέ πρόγραμμα στα όρια, ένα ιδιαίτερα επικίνδυνο πρόγραμμα όμως εάν ξεπεράσεις τα όρια ή εάν καταναλώνεις λίγο. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ Ο ΠΑΡΟΧΟΣ

Αυτό λέω απλά...

Σύγκρινε on time και @ cost+ στις 1500 και θα δεις. Γενικά οι διαφορές τους στις χαμηλές καταναλώσεις είναι μικρές και στις μεγάλες βγαίνει ξεκάθαρα φθηνότερο. Οπότε ναι, είναι ο,τι καλύτερο μας έχει δείξει μέχρι στιγμής.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

Να ρωτήσω αν κάνω αίτημα παραπόνου στο myrae σε ποσό καιρό θα απαντήσουν,γιατί έκανα πριν 2 μέρες αλλά ακόμα λέει Υποβολή Αιτήματος Το αίτημα υποβλήθηκε

Επεξ/σία από GreekGames
Δημοσ.

ο λογαριασμος μου απο volton βγαινει τελευταιο δεκαημερο του μηνα περιπου, εδωσα καταμετρηση 10 ιανουαριου και περιμενω ακομα λογαριασμο, εχει κανενας παρομοια εμπειρια απο την συγκεκριμενη εταιρια? γινεται ισως για καποιο λόγο? πηρα 3-4 φορες τηλεφωνο και μου λενε οτι ειναι στο λογιστηριο και θα βγει τις επομενες μερες...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, iliata2410 είπε

Ο μήνας πήγε 8 και ακόμα να εκδώσει λογαριασμό ο Ήρων.Αυριο παίρνω τηλέφωνο να δω τι θα με πουν και θα σας ενημερώσω.

δε χρειάζεται μιας και δε δίνουμε σημασία τι λένε οι υπάλληλοι στα τηλέφωνα :)

4 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Να ρωτήσω αν κάνω αίτημα παραπόνου στο myrae σε ποσό καιρό θα απαντήσουν,

μπορεί και να μην απαντήσουν ποτέ αφού η ΡΑΕ είναι άχρηστη , απλά είναι η μόνη δωρεάν υπηρεσία απο το να στέλναμε εξώδικα.

6 λεπτά πριν, GreekGames είπε

γιατί έκανα πριν 2 μέρες αλλά ακόμα λέει Υποβολή Αιτήματος Το αίτημα υποβλήθηκε

αυτό δείχνει οτι ο ταχυδρόμος/ΡΑΕ έστειλε στον πάροχο το αίτημα

6 λεπτά πριν, paul2 είπε

ο λογαριασμος μου απο volton βγαινει τελευταιο δεκαημερο του μηνα περιπου, εδωσα καταμετρηση 10 ιανουαριου και περιμενω ακομα λογαριασμο, εχει κανενας παρομοια εμπειρια απο την συγκεκριμενη εταιρια? γινεται ισως για καποιο λόγο? πηρα 3-4 φορες τηλεφωνο και μου λενε οτι ειναι στο λογιστηριο και θα βγει τις επομενες μερες...

άσχετο , μήπως έχουν ήδη περάσει οι 30 μέρες και είναι να την κάνεις για αλλού ?

• Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, GreekGames είπε

Να ρωτήσω αν κάνω αίτημα παραπόνου στο myrae σε ποσό καιρό θα απαντήσουν,γιατί έκανα πριν 2 μέρες αλλά ακόμα λέει Υποβολή Αιτήματος Το αίτημα υποβλήθηκε

Άνοιξα αίτημα στη ΡΑΕ και το έστειλα σε Ελπεδισον και ΔΕΔΔΗΕ. Η Ελπεδισον απάντησε σε 2 εργάσιμες ο ΔΕΔΔΗΕ απάντησε εχθές μετά απο 12 εργάσιμες. Άντε βγάλε άκρη. Όταν σου απαντήσει αυτός στον οποίο έστειλες το αίτημα θα σου έρθει mail. 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, νέος πελάτης Elpedison (πρόλαβα την προσφορά των 100 ευρώ) και γενικότερα νέος στον ενεργειακό τουρισμό.
Εν αναμονή του πρώτου λογαριασμού της Elpedison, ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε το ρολόι μου στις 2/2/24 (επόμενη καταμέτρηση τον Ιούνιο).
Θα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε σχετικά με την καταμέτρηση: να συμπληρώνω μόνος μου τις Κwh ή να το αφήσω στον αυτόματο;
Επίσης η συμπλήρωση να γίνεται στο site της Elpedison, του ΔΕΔΔΗΕ ή και στα δύο; Μήπως αν συμπληρώνω την κατανάλωση στο site του ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει αυτόματα και τον εκάστοτε πάροχο;
Φανερά με το που φαγωθεί το 100αρικο είμαι για άλλες πολιτείες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Επεξ/σία από trif_on
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, trif_on είπε

Καλησπέρα, νέος πελάτης Elpedison (πρόλαβα την προσφορά των 100 ευρώ) και γενικότερα νέος στον ενεργειακό τουρισμό.
Εν αναμονή του πρώτου λογαριασμού της Elpedison, ο ΔΕΔΔΗΕ μέτρησε το ρολόι μου στις 2/2/24 (επόμενη καταμέτρηση τον Ιούνιο).
Θα ήθελα να ρωτήσω τι προτείνετε σχετικά με την καταμέτρηση: να συμπληρώνω μόνος μου τις Κwh ή να το αφήσω στον αυτόματο;
Επίσης η συμπλήρωση να γίνεται στο site της Elpedison, του ΔΕΔΔΗΕ ή και στα δύο; Μήπως αν συμπληρώνω την κατανάλωση στο site του ΔΕΔΔΗΕ ενημερώνει αυτόματα και τον εκάστοτε πάροχο;
Φανερά με το που φαγωθεί το 100αρικο είμαι για άλλες πολιτείες.

Ευχαριστώ εκ τω προτέρων

περι ΔΕΔΔΗΕ καταχώρηση , στο άλλο νήμα θα καταλάβεις τι παίζει και απο εκεί και μετά κάνεις ότι νομίζεις

τώρα όσον αφορά την καταχώρηση στην Ελπέ , όταν είναι να περνά ο ΔΕΔΔΗΕ δε σε αφήνει να βάλεις

αν σου δείχνει στο myelpedison  οτι μπορείς να βάλεις , βάλε αλλιώς παίζει να φας έναντι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, korakios είπε

περι ΔΕΔΔΗΕ καταχώρηση , στο άλλο νήμα θα καταλάβεις τι παίζει και απο εκεί και μετά κάνεις ότι νομίζεις

τώρα όσον αφορά την καταχώρηση στην Ελπέ , όταν είναι να περνά ο ΔΕΔΔΗΕ δε σε αφήνει να βάλεις

αν σου δείχνει στο myelpedison  οτι μπορείς να βάλεις , βάλε αλλιώς παίζει να φας έναντι

Οκ ευχαριστώ, θα δω το νήμα περί ΔΕΔΔΗΕ.
Όσον αφορά την Elpedison μου βγάζει την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ στις 2/2/24 και σαν περίοδο καταχώρισης ενδείξεων έχει το διάστημα 2/2/24 έως 11/2/24.
Να υποθέσω ότι μετά θα εκδοθεί ο 1ος λογαριασμός;
Μήπως να βάλω και την αντίστοιχη μέτρηση στις 11/2/24 ή να το αφήσω έτσι;
Συγνώμη για το ζάλισμα, αλλά είναι η πρώτη φορά. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, trif_on είπε

Όσον αφορά την Elpedison μου βγάζει την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ στις 2/2/24 και σαν περίοδο καταχώρισης ενδείξεων έχει το διάστημα 2/2/24 έως 11/2/24.
Να υποθέσω ότι μετά θα εκδοθεί ο 1ος λογαριασμός;
Μήπως να βάλω και την αντίστοιχη μέτρηση στις 11/2/24 ή να το αφήσω έτσι;
Συγνώμη για το ζάλισμα, αλλά είναι η πρώτη φορά. 

κανένα ζάλισμα πέτυχες μπέρδεμα φάση , κανονικά δεν έπρεπε να σε αφήνει να βάλεις μέτρηση ωστε να βγει εκκαθαριστικός απο τη μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ .

τώρα παίζουν διάφορα σενάρια , όπως να το αγνοήσεις και να έρθει εκκαθαριστικός με μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ , ή και να σου έρθει αργότερα επιπλέον έναντι ή να σου έρθει ένας με τη μέτρηση που θα δώσεις

στη θέση σου θα έβαζα και στις 11/2/24 ωστε να μη ρισκάρω να μου έρθει έξτρα έναντι

• Thanks 1
Δημοσ.
4 hours ago, korakios said:

προσωπικά θα έκανα τουρισμό στα κυμαινόμενα πάντως ή στην τελική θα καθόμουν σε φθηνό κυμαινόμενο και αν γίνει άνοδος τότε θα έκλεινα σταθερό

Ποιό σταθερό πρόγραμμα θα πήγαινες?  Σε δύο παροχές με 400 KW/μήνα κατανάλωση και 120 KW/μήνα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...