Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

55 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Με την BEFON είχες συμφωνήσει για τις επιταγές; Γιατί ρίχνουν άκυρο σε όσους έφυγαν και θα πρέπει να το τρέξεις μέσω RAE

Ναι με befon, δεν μπορώ να διεκδικήσω κάτι χωρίς να έχω κάποιο χαρτί. Αλλά και πάλι δεν έχω όρεξη να ασχοληθώ. Ποιος ξέρει ίσως τις στείλουν κάποια στιγμή. Αυτό θα τους τιμήσει σαν εταιρεία. 

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

6 ώρες πριν, couliswd είπε

Περιστατικό

Φίλος ηταν χρόνια στην εταιρεία "Α". 

Αφού κάνει "έρευνα αγοράς", παει στην εταιρεία "Β". 

Μετά από μια μέρα, τον παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρεία "Α'' που ήταν, κ του κάνουν δώρο τα πάγια ενις έτους κ του μειώνουν την kwh. Τους δίνει το οκ κ παραμένει σε αυτούς . 

Μετά από 3 ημέρες, λαμβάνει ΕΞΩΔΙΚΟ απο την "Β", ζητώντας του να πληρωσει 5,9€ για το διάστημα παραμονής (1 ημέρα) στην εταιρεία. 

Αν όντως έχει γίνει αυτό το πιο πιθανό είναι να τον πέρασαν κατά λάθος σε λίστα με αυτούς που έχουν πιστολιάσει την εταιρεία.

21 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Δεν είχα πάρει σε pdf την δωροκαρτα των 60 ευρώ για αυτό μου φάνηκε περίεργο που με πήραν τηλέφωνο απο κουρριερ ποτε θα είμαι σπίτι να παραλάβω.

Αντε και στα δικά μας @epir21😁

Καλησπέρα, εν αντιθέσει με το αέριο δεν έχω καταφέρει να ψάξω τίποτα για το ρεύμα. Είμαι στον Ήρων και μου ήρθε προσφορά για το fix4u home 0,135 -20% σταθερό για 1 χρόνο και 9€ πάγιο μέχρι 800 Kwh. Συμφέρει λέτε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, kalliforlife είπε

Καλησπέρα, εν αντιθέσει με το αέριο δεν έχω καταφέρει να ψάξω τίποτα για το ρεύμα. Είμαι στον Ήρων και μου ήρθε προσφορά για το fix4u home 0,135 -20% σταθερό για 1 χρόνο και 9€ πάγιο μέχρι 800 Kwh. Συμφέρει λέτε?

τιμές απο προγράμματα βλέπεις στο excel του doomnx καρφιτσωμένη ανάρτηση

αν το 0,135 είναι τελική με συνέπεια ή γίνεται 0,108 πρέπει να το δεις γραπτώς

όπως επίσης το αν το 800kw είναι για τετράμηνο ή όχι . (τετράμηνο είναι , στο λέω με σιγουριά ,είχε παλιότερα τέτοιο πρόγραμμα) . Άρα αν έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση πες τις κλίμακες απο τα πάγια

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1

Αετόπουλα που κάνατε/θα κάνετε αίτηση για πείτε τι παίζει με Elpedison τώρα; 85€ στο κατάστημα όπως λέει ο @doomnxστο εξέλ & 50€ + 20€ Σκλαβενίτη από τηλ; το 5χ20 χάθηκε; 12/02 πρέπει να κάνω την αλλαγή αν είναι από τηλ θα ξεκινήσω αύριο τη διαδικασία, αλλιώς να πεταχτώ στο κατάστημα της Elpedison τη Δευτέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα περίμενα τον τελευταίο λογαριασμό της protergia και μου ήρθε ένας εκκαθαριστικός 3€ για μια μέρα τιμολόγησης και ούτε καν του Ιανουαρίου είναι 4 με 5 Δεκεμβρίου 

Επεξ/σία από GreekGames

34 λεπτά πριν, korakios είπε

τιμές απο προγράμματα βλέπεις στο excel του doomnx καρφιτσωμένη ανάρτηση

αν το 0,135 είναι τελική με συνέπεια ή γίνεται 0,108 πρέπει να το δεις γραπτώς

όπως επίσης το αν το 800kw είναι για τετράμηνο ή όχι . (τετράμηνο είναι , στο λέω με σιγουριά ,είχε παλιότερα τέτοιο πρόγραμμα) . Άρα αν έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση πες τις κλίμακες απο τα πάγια

Συνέπεια είναι και τετραμηνιαία κατανάλωση στο πάγιο που δεν πρόσεξα σαν καλός λακαμάς που είμαι:

9€ 0-800

12€ 801-1400

15€ 1401-

13 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Αετόπουλα που κάνατε/θα κάνετε αίτηση για πείτε τι παίζει με Elpedison τώρα; 85€ στο κατάστημα όπως λέει ο @doomnxστο εξέλ & 50€ + 20€ Σκλαβενίτη από τηλ; το 5χ20 χάθηκε; 12/02 πρέπει να κάνω την αλλαγή αν είναι από τηλ θα ξεκινήσω αύριο τη διαδικασία, αλλιώς να πεταχτώ στο κατάστημα της Elpedison τη Δευτέρα.

το 5χ20 είναι ειδική περίπτωση και το δίνουν σε παλιούς πελάτες και όχι πάντα , ανάλογα τον υπάλληλο

το 35άρι Βαλεντίνου , τώρα κυκλοφόρησε , πες μας αν παίζει στο κατάστημα της περιοχής σου ωστε να δούμε οτι παίζει παντού ή όχι

προσωπικά θα πήγαινα για 50+35 στο λογαριασμό

3 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Θυμίστε μου εάν οι 500kwh της volton είναι μόνο για τον πρώτο μήνα ή περνάνε και στους επόμενους;

πρώτο μήνα αναλογικά

1 λεπτό πριν, kalliforlife είπε

Συνέπεια είναι και τετραμηνιαία κατανάλωση στο πάγιο που δεν πρόσεξα σαν καλός λακαμάς που είμαι:

9€ 0-800

12€ 801-1400

15€ 1401-

με 0,135 και απο 9€ πάγιο δε συμφέρει σε σχέση με της ΦΑ

προσωπικά θα έκανα τουρισμό στα κυμαινόμενα πάντως ή στην τελική θα καθόμουν σε φθηνό κυμαινόμενο και αν γίνει άνοδος τότε θα έκλεινα σταθερό

• Like 2

Πήγα Ελπέ Δεκέμβρη, ο αριθμός παροχής πήρε ένα νούμερο ***06

τέλος Γενάρη ζήτησα να πάω Ήρων και μετά από 4-5 μέρες ζήτησα και νυχτερινό από ΔΕΔΗΕ

Ο Αριθμός παροχής μου πήρε κι άλλο νούμερο ****07 και θεώρησα ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά στον Ήρωνα

Χθες έκανα αίτηση Βόλτον και σήμερα μου είπαν ότι δεν περνάει και επεστράφει από τον ΔΕΔΗΕ γιατί εκκρεμεί ακόμα η αίτηση άλλου παρόχου.

Πήρα στον ΔΕΔΗΕ τηλέφωνο και τα μπέρδευε μια κυρία, δεν ήθελε να μου πει σε ποιόν πάροχο είμαι, απλά μου είπε πως μέχρι να μπει το νυχτερινό δεν μπορώ να ζητήσω άλλη αλλαγή!!! Σε πόσο καιρό λέτε να μπει ο νυχτερινός μετρητής; 

2 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Σε πόσο καιρό λέτε να μπει ο νυχτερινός μετρητής; 

απο μία εβδομάδα έως 5-10 μήνες, συνέχεια εκεί

https://www.insomnia.gr/forums/topic/598603-νυχτερινό-τιμολόγιο-δεδδηε/?do=getNewComment

3 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Ο Αριθμός παροχής μου πήρε κι άλλο νούμερο ****07 και θεώρησα ότι ολοκληρώθηκε η μεταφορά στον Ήρωνα

έχει ολοκληρωθεί

3 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

Χθες έκανα αίτηση Βόλτον και σήμερα μου είπαν ότι δεν περνάει και επεστράφει από τον ΔΕΔΗΕ γιατί εκκρεμεί ακόμα η αίτηση άλλου παρόχου.

myrae κατά ΔΕΔΔΗΕ και κάπακια άνοιξε αίτημα επικοινωνίας στην πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ

ΥΓ. Μήπως σε πήραν για αντιπροσφορά απο Ήρων ???

• Like 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ΥΓ. Μήπως σε πήραν για αντιπροσφορά απο Ήρων ???

Όχι καθόλου δεν έχω μιλήσει μαζί τους ούτε στη σελίδα τους φαίνεται ολοκληρωμένη η μετάβαση, μακάρι να τελειώσουν γρήγορα αν και δεν το βλέπω

1 λεπτό πριν, lefta_yparxoun είπε

Όχι καθόλου δεν έχω μιλήσει μαζί τους ούτε στη σελίδα τους φαίνεται ολοκληρωμένη η μετάβαση,

καλά , το myheron θα ενημερωθεί κανα 2βδόμαδο μετά , παίζει να σου έρθει sms/viber απο Ήρων όταν θα έχεις φύγει . Για τελικό ακόμα περισσότερο (40+ μέρες η 1η έκδοση λογαριασμού)

σημείωσε να κάνεις επαλήθευση τη χρέωση Δικτύου Διανομής στις ρυθμιζόμενες

4 λεπτά πριν, lefta_yparxoun είπε

μακάρι να τελειώσουν γρήγορα αν και δεν το βλέπω

αυτός ο ΔΕΔΔΗΕ μας έχει κάψει πολλές φορές , τεσπα μη χάνεις χρόνο , πάλι καλά που το έψαξες με τηλέφωνο , τώρα κάνε τα παραπάνω μπας και ξεμπλέξουν

• Like 1

Μίλησα σήμερα με ΔΕΔΔΗΕ για αίτημα αλλαγής παροχου που κατατεθηκε σε αυτους απο 06/02...μου είπε ότι το προωθεί προς ολοκλήρωση στα συστηματα τους?!

Ηρων σταμάτησαν να με ζαλίζουν στα τηλέφωνα,ακόμα όμως δε βλέπω αλλαγή ψήφου. Τηλεφωνικά από ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι η αλλαγή θα γίνει από την ημέρα κατάθεσης της αίτησης από elpedison (06/02).κάτι πρέπει να γίνει να πηγαίνουν λίγο πιο γρήγορα οι μετακινήσεις

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...