Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

15 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Εγώ όταν έκανα την αίτηση μου ζητήθηκε λογαριασμός εξοφλημενος από τον προηγούμενο παροχο για να μην χρειαστεί να χρεωθω εγγύηση. Δεν έβαλαν προϋπόθεση πάγια εντολή. 

Έτσι έλεγαν και σε μένα και στο συμβόλαιο βάλανε 50 ευρώ εγγύηση. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

5 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Έτσι έλεγαν και σε μένα και στο συμβόλαιο βάλανε 50 ευρώ εγγύηση. 

Τελευταίος Προμηθευτής: ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΛΟΓΩ ΣΥΝΕΠΕΙΑΣ
Ποσό Εγγύησης: 50 €

Αυτά γράφει στο δικό μου συμβόλαιο. Δεν έχει εκδοθεί βέβαια ακόμη λογαριασμός. Μικρή σημασία έχει για εμένα. Σε ένα μήνα θα είμαι σε άλλο πάροχο 😁

• Like 1

4 hours ago, Basketikos_ said:

Θα χάσεις δωρεάν ώρες έτσι. Μην κάνεις στις 500Kwh αλλά στις 30 ημέρες. Οι κιλοβατώρες σπάνε αναλογικά ανά ημέρα.

Αυτο με το αναλογικο ειναι σιγουρο; Εγω καλεσα 2 φορες και παντα μου λενε πως δε παει αναλογικα. Προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος, δεν εχω δει λογαριασμο καποιου.

• Like 1

2 ώρες πριν, adi32 είπε

Από όταν γίνει η μετάβαση δε μετράνε οι 30 μέρες? Άσχετα με την αίτηση 

Ακριβώς. Φαίνεται και από τις μετρήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ. Μίλα μαζί τους. 

Υ.Γ. Εν τέλει έπεσα ακριβώς στις 30 μέρες. Μίλησα προ ολίγου με ΔΕΔΔΗΕ.

24 λεπτά πριν, Nnoutas είπε

Μικρή σημασία έχει για εμένα. Σε ένα μήνα θα είμαι σε άλλο πάροχο 😁

Οπότε εννοείς ότι ακόμα και αν χρεώσουν εγγύηση στον τελικό που θα εκδοθεί θα έχει αφαιρεθεί, σωστά;

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σε όλους

Έχω συμβόλαιο ελπεντισον με 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και 20 ευρώ τον μήνα για 5 μήνες. Σήμερα με πήραν τηλέφωνο απο την εταιρεια κουριερ που συνεργαζεται η ελπεντισον να με ρωτήσουν ποιες ώρες είμαι σπίτι να μου παραδώσουν και δώροεπιταγη 60 ευρώ ενώ δεν υπήρχε το pdf στο εμαιλ του συμβολαίου.

Πως πρέπει να κινηθώ; Να την παραλάβω και να την κρατήσω να την επιστρέψω πίσω αν μου πουν δεν δίνουμε τα 100 ευρώ γιατί σας στείλαμε δώροεπιταγη; Περίεργα πράγματα πάντως για τόσο γεναιοδωρους δεν τους είχα. Και 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και 60 ευρώ δώρο επιταγή και 5*20 χαχαχαχα.

Επεξ/σία από Sayonaras
  • Like 3

12 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

... και 60 ευρώ δώρο επιταγή και 5*20 χαχαχαχα.

Μάλλον είναι τα δικά μου τα περιμένω κάνα 2μηνο. Αλλά άλλαξα παροχο και φενεται τα δώσανε σε εσένα. 😋😋

9 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Μάλλον είναι τα δικά μου τα περιμένω κάνα 2μηνο. Αλλά

Μου είπαν απο την εταιρεία κούριερ οτι είναι να αρχίσουν να στέλνουν τις δώρο επιταγές την επόμενη εβδομάδα. Μήπως να ρωτήσεις αν είσαι μέσα στην λίστα την ελπεντισον.

Μίλησα με ελπεντισον και μου είπαν οτι έχει καταχωρηθεί η δωροεπιταγή όταν έκανα το συμβόλαιο μαζί με τα άλλα οποτε δεν θα υπάρξει πρόβλημα να την παραλάβω. Το αξίζει το βραβείο της η ελπεντισον και με το παραπάνω 😂

• Like 1

5 hours ago, adi32 said:

Τους εχω παρει δεκα τηλεφωνα να το φτιαξουν και λενε φταιει το συστημα περιμενουμε το δεδηε και μπουρδες και οτι δεν μπορουν να μου δωσουν βεβαιωση εκπροσωπησης αν δε βγει ο λογαριασμος 

Εμποδίζουν την ελεύθερη μετακίνηση, πίεσε τους μέσω myrae να σου στείλουν βεβαίωση.

4 hours ago, couliswd said:

Περιστατικό

Φίλος ηταν χρόνια στην εταιρεία "Α". 

Αφού κάνει "έρευνα αγοράς", παει στην εταιρεία "Β". 

Μετά από μια μέρα, τον παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρεία "Α'' που ήταν, κ του κάνουν δώρο τα πάγια ενις έτους κ του μειώνουν την kwh. Τους δίνει το οκ κ παραμένει σε αυτούς . 

Μετά από 3 ημέρες, λαμβάνει ΕΞΩΔΙΚΟ απο την "Β", ζητώντας του να πληρωσει 5,9€ για το διάστημα παραμονής (1 ημέρα) στην εταιρεία. 

1) Πώς είναι δυνατον να βγαίνει εξώδικο εάν δεν έχει βγει τελικός λογαριασμός κι αν δεν έχει λήξει η προθεσμία πληρωμής (τουλάχιστον 20 μέρες);

2) Ποιος είναι ο πάροχος "Β";  Ή θα το κρατήσεις κι εσύ μυστικό όπως ο άλλος συμφορουμήτης που θέλει βοήθεια να κάνει αλλαγή παρόχου χωρίς φωτογραφία και δε μας λέει ποιος πάροχος τον ταλαιπωρεί;

13 minutes ago, lazarnik said:

Μάλλον είναι τα δικά μου τα περιμένω κάνα 2μηνο. Αλλά άλλαξα παροχο και φενεται τα δώσανε σε εσένα. 😋😋

Με την BEFON είχες συμφωνήσει για τις επιταγές; Γιατί ρίχνουν άκυρο σε όσους έφυγαν και θα πρέπει να το τρέξεις μέσω RAE.

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

1) Πώς είναι δυνατον να βγαίνει εξώδικο εάν δεν έχει βγει τελικός λογαριασμός κι αν δεν έχει λήξει η προθεσμία πληρωμής (τουλάχιστον 20 μέρες);

βρε νιούμπι ,ψάρωσες και το πήρες στα σοβαρά ? 😂

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

2) Ποιος είναι ο πάροχος "Β";  Ή θα το κρατήσεις κι εσύ μυστικό όπως ο άλλος συμφορουμήτης που θέλει βοήθεια να κάνει αλλαγή παρόχου χωρίς φωτογραφία και δε μας λέει ποιος πάροχος τον ταλαιπωρεί;

🤣 σκάλωσες με αυτό 😂

1 hour ago, Georgebek2 said:

Αυτο με το αναλογικο ειναι σιγουρο; Εγω καλεσα 2 φορες και παντα μου λενε πως δε παει αναλογικα. Προσωπικα δεν ειμαι σιγουρος, δεν εχω δει λογαριασμο καποιου.

Aγνοείς τι σου λένε στο τηλεφωνο. Και οι μέρες και η κατανάλωση και η δωρεάν κατανάλωση σπάνε αναλογικά στον εκκαθαριστικό.

• Like 3

4 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Μου είπαν απο την εταιρεία κούριερ οτι είναι να αρχίσουν να στέλνουν τις δώρο επιταγές την επόμενη εβδομάδα. Μήπως να ρωτήσεις αν είσαι μέσα στην λίστα την ελπεντισον.

Μίλησα με ελπεντισον και μου είπαν οτι έχει καταχωρηθεί η δωροεπιταγή όταν έκανα το συμβόλαιο μαζί με τα άλλα οποτε δεν θα υπάρξει πρόβλημα να την παραλάβω. Το αξίζει το βραβείο της η ελπεντισον και με το παραπάνω 😂

καλά , κάτσε να βγει πρώτα λογαριασμός 😁

εννοείται την κρατάς την κάρτα , καλοφάγωτα , εμένα οι τσιγκούνηδες μόνο 120€ θα μου δώσουν 😛

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Και 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και 60 ευρώ δώρο επιταγή και 5*20 χαχαχαχα.

Ωραίος! και εμείς χαιρόμαστε με τα 50+20 :P Λες να μας έρθει και εμάς κανένα τέτοιο τηλ που κάναμε προχθές αίτηση και πήραμε 50+20?

Τα 100 στο πρώτο λογαριασμό από που παρεπιπτόντως? 50 δεν ειναι η προσφορά;

Επεξ/σία από epir21

2 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ωραίος! και εμείς χαιρόμαστε με τα 50+20 :P Λες να μας έρθει και εμάς κανένα τέτοιο τηλ που κάναμε χθες αίτηση και πήραμε 50+20?

Προφανώς από την προηγούμενη προσφορά που έτρεχε στο smart με τα 100 ευρώ...απλά ο φίλος το τερμάτισε με τα επιπλέον 5*20 συν τα 60  edenred..well done...για να τους ανταμείψεις κάτσε 2 μέρες παραπάνω από ότι είχες κατά νου😁

19 λεπτά πριν, Sayonaras είπε

Είχες πάρει δηλαδή έξτρα pdf με τη δωροκάρτα  των 60 ευρώ εκτός από το promo των 100?

43 λεπτά πριν, epir21 είπε

Είχα κάνει αποδοχή συμβολαιού στο εμαιλ όταν ήταν τα 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και κάπου κόλλησε.

Αφού είδα και αποειδα μετά απο 15 ημέρες που δεν με μετέφεραν απο Ήρων στην ελπεντισον τους λέω θα πάρω τα 50 ευρώ πιστωτικό και θα πάω σε αλλη εταιρεία αφού δεν με θέλετε. Τότε μόνο κινητοποιήθηκαν και μου έστειλαν νέο συμβόλαιο με 100 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό ενώ τυπικά είχε τελειώσει επειδή το ειχαμε συμφωνήσει όταν ίσχυε ακόμα + τα 5*20.

39 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Είχες πάρει δηλαδή έξτρα pdf με τη δωροκάρτα  των 60 ευρώ εκτός από το promo των 100?

Δεν είχα πάρει σε pdf την δωροκαρτα των 60 ευρώ για αυτό μου φάνηκε περίεργο που με πήραν τηλέφωνο απο κουρριερ ποτε θα είμαι σπίτι να παραλάβω.

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...