Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

11 ώρες πριν, liakjim είπε

Όσοι έχετε volton, σας βγάζει το παρακάτω στο myvolton παρόλο που σε άλλα πεδία δείχνει κανονικά την παροχή;

image.png.0871c212b89921017ab299e007f9e081.png

Ναι και στο πεδιο οι λογαριασμοι σας μου εχει και το παλιο νουμερο απο ελπε με ενδειξη 0 και το νεο το δικο τους με καμια ενδειξη.

Τους εχω παρει δεκα τηλεφωνα να το φτιαξουν και λενε φταιει το συστημα περιμενουμε το δεδηε και μπουρδες και οτι δεν μπορουν να μου δωσουν βεβαιωση εκπροσωπησης αν δε βγει ο λογαριασμος 

Θα μετρησω σημερα αν εχω συμπληρωσει 500 kw και θα κανω αιτηση ελπε και θα τους στειλω τον παλιο τους λογαριασμο 

Νομιζω στις 10/2 συμπληρωνω μηνα πειραζει αν κανω πιο πριν αιτηση?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Πώς κατάφερες τόση καλή αναλογία κατανάλωσης ημέρας-νύχτας;

Πέρα από το ότι βολεύει η ηλικία των παιδιών(πρωί σχολειά, απόγευμα δραστηριότητες) και οι μεγάλοι δουλειά, κάθε μεσημέρι 15-17 παίζουν αφυγραντήρες, θερμοσίφωνο, air-condition, πληντύρια όπως και 02-08 (χωρίς το air-condiotion γιατί εκεί βάζω καλοριφέρ).
Τις υπόλοιπες ώρες εκτός νυχτερινού αυτά που δεν μπορούν να αποφευχθούν,  φώτα, pc, ψυγείο, tv.

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, adi32 είπε

Ναι και στο πεδιο οι λογαριασμοι σας μου εχει και το παλιο νουμερο απο ελπε με ενδειξη 0 και το νεο το δικο τους με καμια ενδειξη.

Τους εχω παρει δεκα τηλεφωνα να το φτιαξουν και λενε φταιει το συστημα περιμενουμε το δεδηε και μπουρδες και οτι δεν μπορουν να μου δωσουν βεβαιωση εκπροσωπησης αν δε βγει ο λογαριασμος 

Θα μετρησω σημερα αν εχω συμπληρωσει 500 kw και θα κανω αιτηση ελπε και θα τους στειλω τον παλιο τους λογαριασμο 

Θα χάσεις δωρεάν ώρες έτσι. Μην κάνεις στις 500Kwh αλλά στις 30 ημέρες. Οι κιλοβατώρες σπάνε αναλογικά ανά ημέρα.

2 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Πέρα από το ότι βολεύει η ηλικία των παιδιών(πρωί σχολειά, απόγευμα δραστηριότητες) και οι μεγάλοι δουλειά, κάθε μεσημέρι 15-17 παίζουν αφυγραντήρες, θερμοσίφωνο, air-condition, πληντύρια όπως και 02-08 (χωριίς το air-condiotion γιατί εκεί βαζω καλοριφέρ).
Τις υπόλοιπες ώρες εκτός νυχτερινού αυτά που δεν μπορούν να αποφευχθούν,  φώτα, pc, ψυγείο, tv.

Όλοι τα ίδια κάνουμε, αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακό. Ο περισσότερος κόσμος πάει 2/1 στην καλύτερη.

Επεξ/σία από Basketikos_
  • Like 2
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Όλοι τα ίδια κάνουμε, αλλά και πάλι είναι εντυπωσιακό. Ο περισσότερος κόσμος πάει 2/1 στην καλύτερη.

Μια απο τα ίδια. Με την μόνη διαφορά οτι το AC δουλεύει όλη μέρα, να ναι καλά τα δώρα :P 

• Like 2

@Basketikos_ θα πάω σε λίγο κάτω να βγάλω τη φωτό και θα το δω για σίγουρα. Απλά είχα τσεκάρει πριν καμιά βδομάδα και ήμουν στο 200Η-250Ν και το πήγα χοντρικά. Και εγώ μην νομίζεις σε αυτό ήμουν 2/1, άντε στο 3/2 και φέτος το παρατήρησα. Αυτό που άλλαξα ήταν το πληντύριο πιάτων γιατί το παλιό παρέδωσε πνεύμα και τη μείωση της θερμοκρασίας πλύσης στο ρούχων(άπειρες κόντρες με τη γυναίκα😂) κατά 10 βαθμούς σε κάποια προγράμματα.

• Like 1

13 λεπτά πριν, Basketikos_ είπε

Θα χάσεις δωρεάν ώρες έτσι. Μην κάνεις στις 500Kwh αλλά στις 30 ημέρες. Οι κιλοβατώρες σπάνε αναλογικά ανά ημέρα.

Φαινεται σε καποιο site η ημερομηνια που πηγαμε στον παροχο ?

Γιατι στα τηλεφωνα λενε οτι ναναι 

3 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

@Basketikos_ θα πάω σε λίγο κάτω να βγάλω τη φωτό και θα το δω για σίγουρα. Απλά είχα τσεκάρει πριν καμιά βδομάδα και ήμουν στο 200Η-250Ν και το πήγα χοντρικά. Και εγώ μην νομίζεις σε αυτό ήμουν 2/1, άντε στο 3/2 και φέτος το παρατήρησα. Αυτό που άλλαξα ήταν το πληντύριο πιάτων γιατί το παλιό παρέδωσε πνεύμα και τη μείωση της θερμοκρασίας πλύσης στο ρούχων(άπειρες κόντρες με τη γυναίκα😂) κατά 10 βαθμούς σε κάποια προγράμματα.

μειωση θερμοκρασιας πλυσης ρουχων ....... κοκκινη γραμμη για τη δικια μου   😄

1 λεπτό πριν, adi32 είπε

Φαινεται σε καποιο site η ημερομηνια που πηγαμε στον παροχο ?

Γιατι στα τηλεφωνα λενε οτι ναναι 

Παίρνεις και ρωτάς στον ΔΕΔΔΗΕ από πότε έχει ξεκινήσει η εκπροσώπησή σου.

800 400 4000 χωρίς χρέωση.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περιστατικό

Φίλος ηταν χρόνια στην εταιρεία "Α". 

Αφού κάνει "έρευνα αγοράς", παει στην εταιρεία "Β". 

Μετά από μια μέρα, τον παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρεία "Α'' που ήταν, κ του κάνουν δώρο τα πάγια ενις έτους κ του μειώνουν την kwh. Τους δίνει το οκ κ παραμένει σε αυτούς . 

Μετά από 3 ημέρες, λαμβάνει ΕΞΩΔΙΚΟ απο την "Β", ζητώντας του να πληρωσει 5,9€ για το διάστημα παραμονής (1 ημέρα) στην εταιρεία. 

Επεξ/σία από couliswd
  • Confused 2
  • Sad 1

2 λεπτά πριν, couliswd είπε

Περιστατικό

Φίλος ηταν χρόνια στην εταιρεία "Α". 

Αφού κάνει "έρευνα αγοράς", παει στην εταιρεία "Β". 

Μετά από μια μέρα, τον παίρνουν τηλέφωνο από την εταιρεία "Α'' που ήταν, κ του κάνουν δώρο τα πάγια ενις έτους κ του μειώνουν την kwh. Τους δίνει το οκ κ παραμένει σε αυτούς . 

Μετά από 3 ημέρες, λαμβάνει ΕΞΩΔΙΚΟ απο την "Β", ζητώντας του να πληρωσει 5,9€ για το διάστημα παραμονής (1 ημέρα) στην εταιρεία. 

Καλημέρα... Μήπως δεν πληρωσε το ποσό έστω και αυτό το μικρό... Γίνονται και αυτά.. 

• Confused 1

45 minutes ago, adi32 said:

και σε εμενα εμφανιζει αυτο αλλά ολα κενα απο κατω. Η ΔΕΔΔΗΕ λεει οτι ο παροχος μου ειναι η Volton. 

Απλα περιμενω να περασουν εκεινοι την παροχη στις επομενες μερες ή το περναω χερατα;

7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλημέρα... Μήπως δεν πληρωσε το ποσό έστω και αυτό το μικρό... Γίνονται και αυτά.. 

Πως να πληρώσει? Είχε 1 μέρα στην εταιρεία (αν ειχε προλαβει ο δεδδηε να κανει την αλλαγή), κ ήρθε εξώδικο σε 5 μερες απο το πρωτο τηλεφωνο που του έκαναν 

Μόλις τώρα, stylish είπε

και σε εμενα εμφανιζει αυτο αλλά ολα κενα απο κατω. Η ΔΕΔΔΗΕ λεει οτι ο παροχος μου ειναι η Volton. 

Απλα περιμενω να περασουν εκεινοι την παροχη στις επομενες μερες ή το περναω χερατα;

εγω το περασα και μου βγαζει 2 και το παλιο και το νεο 

Οτι ναναι ειναι η βολτον 

Ηταν που θα αλλαζαμε στο δευτερολεπτο παροχο μι ενα κλικ 

Ετσι οπως τα κανανε ας βρουν ακρη μονοι τους 

13 ώρες πριν, revmatopliktos είπε

Έχω πάρει 2 φορές την ελιν την τελευταία εβδομάδα για αίτηση και κανείς δεν με παίρνει πίσω.

Είναι συνηθισμένο;

Ιδιωτικός τομέας, τι ψάχνεις...🤪

13 λεπτά πριν, couliswd είπε

Πως να πληρώσει? Είχε 1 μέρα στην εταιρεία (αν ειχε προλαβει ο δεδδηε να κανει την αλλαγή), κ ήρθε εξώδικο σε 5 μερες απο το πρωτο τηλεφωνο που του έκαναν 

Αυτό θα τα ρωτήσει όλα αυτά.. Μήπως δεν στα έχει πει όλα... Τι έχει γίνει.. 

Πήρε τον Δεδδηε να ρωτήσει τι ισχύει; Με τις αλλαγές;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...