Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 λεπτό πριν, johnmegarythmos είπε

Τωρα εγω πως τα παιρνω αυτα τα χρηματα; .

iban κατάθεση

Τελος βλεπω στην τηλεοραση οτι διαφημιζουνε την nrg το προγραμμα nrg cost+. 

δειτε εδω https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-at-cost-plus 

βλεπω οτι εχει κυμαινομενο παγιο αναλογα με τις κιλοβατωρες και ειναι κιτρινο τιμολογιο. 

έχει μπει στα excel μέρες πριν

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

47 λεπτά πριν, korakios είπε

iban κατάθεση

έχει μπει στα excel μέρες πριν

σε ευχαριστω το ειδα , μακρυα απο αυτο. Ηθελα να ηξερα γιατι βγαζουνε τοσα προγραμματα οι ιδιωτικες εταιρειες καθε μηνα χωρις συμφερουνε . Για να την πατανε οι συνδρομητες; . Τι να πω. 

2 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

σε ευχαριστω το ειδα , μακρυα απο αυτο. Ηθελα να ηξερα γιατι βγαζουνε τοσα προγραμματα οι ιδιωτικες εταιρειες καθε μηνα χωρις συμφερουνε . Για να την πατανε οι συνδρομητες; . Τι να πω. 

Η watt&volt το είχε τερματίσει πάντως με 8 προγράμματα 😁

πάντως τώρα δε βγάζουν ανα μήνα νέα προγράμματα όπως τους προηγούμενους μήνες , έχει χαλαρώσει λίγο η φάση

• Like 1

9 λεπτά πριν, korakios είπε

Η watt&volt το είχε τερματίσει πάντως με 8 προγράμματα 😁

πάντως τώρα δε βγάζουν ανα μήνα νέα προγράμματα όπως τους προηγούμενους μήνες , έχει χαλαρώσει λίγο η φάση

Ακόμα.Ειναι γιατί ξυπνήσαμε αρκετοί λόγω ντορου με τα χρώματα και το παίζουν κυρριλε οι καλοί μας πάροχοι.Κατσε να ξαναλλαξουμε πλευρό και τα λέμε.

12 λεπτά πριν, thanos206 είπε

Ακόμα.Ειναι γιατί ξυπνήσαμε αρκετοί λόγω ντορου με τα χρώματα και το παίζουν κυρριλε οι καλοί μας πάροχοι.Κατσε να ξαναλλαξουμε πλευρό και τα λέμε.

εγω ειμαι στο elpedison smart και σε οικιακο και σε γ22 αξιζει για το φεβρουαριο αραγε; . Εχω μπερδευτει αλλοι μου λενε προσεχε την ελπεντισον αλλοι ειναι στην δεη και δεν το κουνανε ρουπι σε ιδιωτικο παροχο διοτι ακουσαν  απο γνωστους τους οτι χρωστουσανε τα δημοτικα τελη . δηλαδη ο ιδιωτικος παροχος δεν τα εστελνε στο δημο. Αξιζει η we energy για το μηνα φεβρουαριο; . Επισης το προγραμμα corp που ανηκει στο κιτρινο; και τιμη δινει; ενα χαος... 

Αξιζει η we energy για το μηνα φεβρουαριο; . Επισης το προγραμμα corp που ανηκει στο κιτρινο;

Ναι κίτρινο είναι.

Ήμουν ανάμεσα σ'αυτό και στο We Blue αλλά τελικά επέλεξα το δεύτερο.Μικρες οι διαφορές.

Σε σχέση με τα υπόλοιπα ακόμα κομπλέ είναι για Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

εγω ειμαι στο elpedison smart και σε οικιακο και σε γ22 αξιζει για το φεβρουαριο αραγε;

παίξε με τιμές χοντρικής στο excel και θα καταλάβεις

γενικά για Γ22 το weblue είναι μονόδρομος χρόνια

Εχω μπερδευτει αλλοι μου λενε προσεχε την ελπεντισον αλλοι ειναι στην δεη και δεν το κουνανε ρουπι σε ιδιωτικο παροχο διοτι ακουσαν  απο γνωστους τους οτι χρωστουσανε τα δημοτικα τελη . δηλαδη ο ιδιωτικος παροχος δεν τα εστελνε στο δημο.

ελπίζω να μη στα είπαν επαγγελματίες αυτά...

Ναι έγινε τέτοιο σκηνικό και φυσικά λύθηκε , αλλά μην ακούς τι λένε και γενικά μη λαμβάνεις υπόψιν άτομα που δεν ξέρουν που παν τα τέσσερα....

. Επισης το προγραμμα corp που ανηκει στο κιτρινο; και τιμη δινει; ενα χαος... 

και αυτό στο excel είναι ,κίτρινο ex-post απλά εκεί μπαίνει μέσα η ΜΤΑ (σύνολο "ΤΕΑ" ΛΠ και Αποκλίσεις) και γίνεται εκκαθάριση τιμών απο ΑΔΜΗΕ και μπλέκει κάπως η επαλήθευση .

Η τιμή θα βγει όταν δημοσιεύσει ο ΑΔΜΗΕ για Φεβρουάριο (δεν έχει ακόμα βγάλει για Ιανουάριο)

Το weblue παίρνει μόνο την τρέχουσα ΤΕΑ και μπορείς να δεις τιμές καθημερινά πιο εύκολα

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1

5 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Ναι κίτρινο είναι.

Ήμουν ανάμεσα σ'αυτό και στο We Blue αλλά τελικά επέλεξα το δεύτερο.Μικρες οι διαφορές.

Σε σχέση με τα υπόλοιπα ακόμα κομπλέ είναι για Ιανουάριο και Φεβρουάριο.

Σε ευχαριστώ παρά πολύ. 

4 λεπτά πριν, johnmegarythmos είπε

εγω ειμαι στο elpedison smart και σε οικιακο και σε γ22 αξιζει για το φεβρουαριο αραγε; . Εχω μπερδευτει αλλοι μου λενε προσεχε την ελπεντισον αλλοι ειναι στην δεη και δεν το κουνανε ρουπι σε ιδιωτικο παροχο διοτι ακουσαν  απο γνωστους τους οτι χρωστουσανε τα δημοτικα τελη . δηλαδη ο ιδιωτικος παροχος δεν τα εστελνε στο δημο. Αξιζει η we energy για το μηνα φεβρουαριο; . Επισης το προγραμμα corp που ανηκει στο κιτρινο; και τιμη δινει; ενα χαος... 

Εδώ τα παιδιά με τα excel τους και τις γνώσεις τους βοηθάνε αρκεί να αφιερώνει κανεις λίγο χρόνο κάθε μέρα να ασχολείται.Αλλιως όπως λέει και ο κορακιος κλείσε σταθερό.

Όσων αφορά τα δημοτικά τέλη που λες δεν νομίζω να αφορά εμένα σαν καταναλωτή.Φανταζεσαι να σκάνε ραβασάκια από τους δήμους στους πολίτες;Να ζήσουμε ΚΑΙ αυτό;

1 hour ago, Swimmer21 said:

Επειδή κάηκα, ποια είναι η τελική τιμή του πράσινου της volton για τον Φεβρουάριο;

IMG_0519.jpeg

Αριστερά απ'το πάγιο είναι οι τιμές χωρίς ρήτρα αναπροσραμογής.

Δεξιά απ'το πάγιο είναι οι τελικές τιμές με ρήτρα αναπροσαρμογής.

• Like 1

3 ώρες πριν, johnmegarythmos είπε

καλησπερα σας , σημερα μου βγηκε ενας λογαρισμος στην euvince power με επιστροφη -20,30 ευρω , εχω ηδη πληρωσει τον τελικο λογαριασμο . εχει μεσα την εκπτωση συνεπειας -19,06 ευρω . Εχω φυγει απο τον Δεκεμβριο στην elpedison και τωρα μου ηρθε αυτος ο λογαριασμος που μου επιστρεφει την εκπτωση συνεπειας . Μπραβο τους ομως . Πολυ τους χαρηκα που μου την εστειλαν εστω και καθυστερημενα. Τωρα εγω πως τα παιρνω αυτα τα χρηματα; .

Τελος βλεπω στην τηλεοραση οτι διαφημιζουνε την nrg το προγραμμα nrg cost+. 

δειτε εδω https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-at-cost-plus 

βλεπω οτι εχει κυμαινομενο παγιο αναλογα με τις κιλοβατωρες και ειναι κιτρινο τιμολογιο. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ:

Τιμή nrg @ cost+:
[Κόστος Προμηθευτή + Περιθώριο Προμηθευτή ] + πάγιo

Το Κόστος Προμηθευτή ορίζεται ως το αποτέλεσμα του υπολογισμού 1,159 x [TEA*(1+Απώλειες)]

Όπου [TEA*(1+Απώλειες)] ορίζεται ο μέσος όρος των ημερήσιων τιμών εκκαθάρισης της αγοράς, σταθμισμένων στο φορτίο ΧΤ του συστήματος, προσαυξημένος κατά τις απώλειες δικτύου χαμηλής τάσης όπως αυτές εκάστοτε ισχύουν.

Εκπτώσεις Παγίου:

• 30% με e-bill και πάγια εντολή
  • 20% με πάγια εντολή
  • 10% με e-bill

Αρχική Τιμή Παγίου βάσει μηνιαίας κατανάλωσης:

Μηνιαία Κατανάλωση

Αρχικό Πάγιο
(kWh) €/μήνα

0-300

7,9
301-500 12,9
501- 800 17,9

Πάνω από 800

19,9

Αξιζει να βαλει κανενας τετοιο πακετο; . μηπως το πληρωνει σε παγιο; . καπου στον τυπο γραφει απωλειες. 

Προσωπικά το θεωρώ καλύτερο από το on-time που είχε και πλέον διατηρώ μόνο αυτό στα ex-post.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα θα δηλώσω την μηνιαία κατανάλωση στην ΔΕΗ(250Kw H - 350kW N) αφού άνοιξε το πενθήμερο διάστημα.

Ο λογαριασμός(μηνιαίος έναντι είναι κανονικά) θα εκδοθεί 15-18 Φεβρουαρίου(αυτό το 3μερο εκδίδεται κάθε μήνα).

Σήμερα θα πάω και στο κατάστημα Elpedison να κάνω αλλαγή για το Smart η οποία μου είπαν θα περαιωθεί σε καμιά εβδομάδα.

Ποια ημερομηνία υπολογίζω εγώ σαν έναρξη της σύνδεσης στο Smart(για να πάρω όλη την έκπτωση 50+35 χωρίς να κάνουν αναγωγή στις ημέρες)?

Επεξ/σία από armenistis1980

9 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Σήμερα θα πάω και στο κατάστημα Elpedison να κάνω αλλαγή για το Smart η οποία μου είπαν θα περαιωθεί σε καμιά εβδομάδα.

Ποια ημερομηνία υπολογίζω εγώ σαν έναρξη της σύνδεσης στο Smart(για να πάρω όλη την έκπτωση 50+35 χωρίς να κάνουν αναγωγή στις ημέρες)?

Καλημέρα ούτως ή άλλως όλοκληρη την έκπτωση θα την πάρεις στον πρωτο λογαριασμό. Ημερομηνίας έναρξης δεν είναι κάτι σίγουρο εκ των προτέρων, όταν ολοκληρωθεί στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...