Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 λεπτά πριν, takoulou είπε

Αλλα να ξερεις μετα απο κανενα διμηνο η τριμηνο θα ξεκινησει η μηνιαια καταμετρηση...

Σύμφωνα με τις σχετικές εξαγγελίες...μακάρι να ισχύσει,αλλά εγώ παρατηρώ ήδη καθυστερήσεις και θεματακια με λίγους(αναλογικά) που κάνουν ενεργειακό τουρισμό. θεωρητικά θα γίνεται καταμετρηση σε κάποια εκατομμύρια μετρητές σε μηνιαία βάση 😌 και μάλιστα σύντομα. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Σύμφωνα με τις σχετικές εξαγγελίες...μακάρι να ισχύσει,αλλά εγώ παρατηρώ ήδη καθυστερήσεις και θεματακια με λίγους(αναλογικά) που κάνουν ενεργειακό τουρισμό. θεωρητικά θα γίνεται καταμετρηση σε κάποια εκατομμύρια μετρητές σε μηνιαία βάση 😌 και μάλιστα σύντομα. 

περί μετρήσεων εκεί

• Like 1

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Ηδη σε μερικες περιοχες ξεκινησαν πιλοτικα... Στην Αττικη και αλλου... Και σιγα σιγα θα ανοιγουν και αλλες περιοχες για την  μηνιαια καταμετρηση.... Υπομονη λιγο να εχουμε...  Υπαρχουν  λενε  καποιες  καθυστερησεις  και θεματακια  που θα υπαρχουν παντα... Δεν φταινε μονος ενας αλλα πολλοι παραγοντες...( πιθανον παροχος κτλπ)

1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Ηδη σε μερικες περιοχες ξεκινησαν πιλοτικα... Στην Αττικη και αλλου... Και σιγα σιγα θα ανοιγουν και αλλες περιοχες για την  μηνιαια καταμετρηση.... Υπομονη λιγο να εχουμε...  Υπαρχουν  λενε  καποιες  καθυστερησεις  και θεματακια  που θα υπαρχουν παντα... Δεν φταινε μονος ενας αλλα πολλοι παραγοντες...( πιθανον παροχος κτλπ)

Προβλεπω κάτι λάθος με ηρωνα…

Spoiler

839799247_.png.2ed77d3aa996c786440ee137aa2b4d98.png

Spoiler

1525735771_.png.f50214acbfd1dd48ec308cca52ee93c6.png

Ο πρώτος (πιστωτικός) έχει περίοδο κατανάλωσης 30/11 με 14/12. Ο επόμενος έχει 30/11 με 8/1.  Οι κιλοβατώρες ήταν 428. 
το pdf δεν ανοίγει , όποτε αναμένουμε.

τι μπορεί να παίχτηκε και να έχουν τέτοιες αρλούμπες ; Επίσης γράφει έκδοση 31/1 αλλά εμένα το εμφάνισε σήμερα…

• Like 1

2 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

το pdf δεν ανοίγει , όποτε αναμένουμε.

τι μπορεί να παίχτηκε και να έχουν τέτοιες αρλούμπες ;

ποτέ δεν ποστάρουμε χωρίς pdf για αποφυγή άσκοπων υποθετικών σεναρίων

3 λεπτά πριν, Lewnidas1995 είπε

Επίσης γράφει έκδοση 31/1 αλλά εμένα το εμφάνισε σήμερα…

είναι "φυσιολογικό" για Ήρων (και για ελπέ μετά απο 5 μέρες εμφανίζεται)

• Thanks 1

6 ώρες πριν, korakios είπε

προχώρα κανονικά

ανάλογα το πόσα θα κάψεις αυτόν το μήνα  , απλό είναι

Θα το πάω βίτσα το κλιματιστικό για θέρμανση θα τις κάψω.. το θέμα είναι τον πρώτο μήνα θα αντιστοιχουν οι kwh που θα κάψω ή θα βάλουν έναντι ότι θέλουν αυτοί;

είναι δυνατόν η Ηρων να κάνει ακόμα λάθη στην μαθηματική πράξη και η volton να αδυνατεί επίσης να φτιάξει την μηχανογραφηση της? Αυτό με την παροχή το είχα τον Νοέμβριο και μάλιστα σε ελεγα τότε ότι τον μήνα Δεκέμβριο θα είναι όλα εντάξει στην εφαρμογή τους γιατι γινεται η συγχώνευση με την ΚΕΝ... 

1 λεπτό πριν, gemis XTX είπε

Θα το πάω βίτσα το κλιματιστικό για θέρμανση θα τις κάψω..

το νου σου στις ρυθμιζόμενες (ΥΚΩ) ειδικά αν δεν έχεις νυχτερινό

1 λεπτό πριν, gemis XTX είπε

το θέμα είναι τον πρώτο μήνα θα αντιστοιχουν οι kwh που θα κάψω ή θα βάλουν έναντι ότι θέλουν αυτοί;

θα βάλουν έναντι ότι θέλουν αυτοί , αν και το ποιο πιθανό είναι μέχρι να δουν οτι μπήκες θα φύγεις και ο μοναδικός λογαριασμός θα είναι ο τελικός με ένδειξη που θα δώσεις στο νέο πάροχο στην νέα αίτηση

στη χειρότερη (δεν το συνιστώ) δώσε στο ΔΕΔΔΗΕ αφού πρώτα μάθεις πότε είναι τα χρονικά περιθώρια και πότε υποτίθεται οτι θα σταλεί στον πάροχο , συνέχει μόνο εκεί

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έβγαλα κι εγώ του Φεβρουαρίου, το βρίσκετε στο λινκ της υπογραφής μου.
Η διαφορά με του doomnx είναι ότι δεν συμπεριλαμβάνω τα δημοτικά τέλη.

Επεξ/σία από panosena
  • Like 10

Spoiler
4 λεπτά πριν, panosena είπε

Έβγαλα κι εγώ του Φεβρουαρίου, το βρίσκετε στο λινκ της υπογραφής μου.

αν πατάς (που πατάς) στο excel του doomnx καλό είναι να υπάρχει μια συνεννόηση πρώτα :)

αν υπήρχε αγνόησε το παρών

• Thanks 1

Copyright δεν του έχω βάλει αλλά το σωστό είναι όταν χρησιμοποιούμε design και αλγορίθμους κάποιου άλλου να τον αναφέρουμε κάπου.

• Like 6

καλησπερα σας , σημερα μου βγηκε ενας λογαρισμος στην euvince power με επιστροφη -20,30 ευρω , εχω ηδη πληρωσει τον τελικο λογαριασμο . εχει μεσα την εκπτωση συνεπειας -19,06 ευρω . Εχω φυγει απο τον Δεκεμβριο στην elpedison και τωρα μου ηρθε αυτος ο λογαριασμος που μου επιστρεφει την εκπτωση συνεπειας . Μπραβο τους ομως . Πολυ τους χαρηκα που μου την εστειλαν εστω και καθυστερημενα. Τωρα εγω πως τα παιρνω αυτα τα χρηματα; .

Τελος βλεπω στην τηλεοραση οτι διαφημιζουνε την nrg το προγραμμα nrg cost+. 

δειτε εδω https://www.nrg.gr/el/idiotes/revma/nrg-at-cost-plus 

βλεπω οτι εχει κυμαινομενο παγιο αναλογα με τις κιλοβατωρες και ειναι κιτρινο τιμολογιο. 

ΑΝΑΛΥΣΗ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ:

Τιμή nrg @ cost+:
[Κόστος Προμηθευτή + Περιθώριο Προμηθευτή ] + πάγιo

Το Κόστος Προμηθευτή ορίζεται ως το αποτέλεσμα του υπολογισμού 1,159 x [TEA*(1+Απώλειες)]

Όπου [TEA*(1+Απώλειες)] ορίζεται ο μέσος όρος των ημερήσιων τιμών εκκαθάρισης της αγοράς, σταθμισμένων στο φορτίο ΧΤ του συστήματος, προσαυξημένος κατά τις απώλειες δικτύου χαμηλής τάσης όπως αυτές εκάστοτε ισχύουν.

Εκπτώσεις Παγίου:

• 30% με e-bill και πάγια εντολή
  • 20% με πάγια εντολή
  • 10% με e-bill

Αρχική Τιμή Παγίου βάσει μηνιαίας κατανάλωσης:

Μηνιαία Κατανάλωση

Αρχικό Πάγιο
(kWh) €/μήνα

0-300

7,9
301-500 12,9
501- 800 17,9

Πάνω από 800

19,9

Αξιζει να βαλει κανενας τετοιο πακετο; . μηπως το πληρωνει σε παγιο; . καπου στον τυπο γραφει απωλειες. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...