Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, madboy είπε

Ερωτήσεις περί Ελπεδισον. 

1) Η έξτρα προσφορά των 35 ευρώ στα καταστήματα ισχύει για όλο τον Φεβρουάριο;

2) Αν προσθέσεις πάγια εντολή γλυτώνεις την εγγύηση; Σε γνωστό μου που πήγε σε κατάστημα του είπαν ότι για τον πρώτο λογαριασμό δεν θα προλάβει και θα μπει εγγύηση. 

3) Ο πρώτος λογαριασμός μετά από πόσες ημέρες εκδίδεται;

2. Στον λογαριασμό του πατέρα μου τώρα τον Γενάρη επειδή ολιγώρησα λίγο να ενεργοποιήσω την πάγια εντολή μέσα από το site ενώ χρέωσαν στον 1ο λογαριασμό την μισή εγγύηση μετά από κάποιες μέρες έβγαλαν διορθωτικό λογαριασμό και την αφαίρεσαν.

3. Δεν είναι στάνταρ, του πατέρα μου βγήκε σχεδόν 2 βδομάδες νωρίτερα από τον δικό μου και τις αιτήσεις της έκανα την ίδια ώρα.

Επεξ/σία από telusgr
  • Like 2
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, CptBill είπε

Επεσε και καταγγελια προς ΡΑΕ με ερωτημα τι εχει γινει απο μερια τους ωστε ο Ηρων να μην επαναλαμβανει το ιδιο λαθος. 

Μιλαμε για τραγικες καταστάσεις. 

Που έκανες την καταγγελία κατά της ΡΑΕ?Εγώ που έψαχνα για την αναδρομική χρεωση της ρητρας από ΔΕΗ το 2022 δεν βρήκα ποιος είναι αρμόδιος. 

Edit:Προφανώς εννοείς άνοιξες αίτημα στο myrae κατά του παρόχου (Ήρωνα)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

Που έκανες την καταγγελία κατά της ΡΑΕ?Εγώ που έψαχνα για την αναδρομική χρεωση της ρητρας από ΔΕΗ το 2022 δεν βρήκα ποιος είναι αρμόδιος. 

Edit:Προφανώς εννοείς άνοιξες αίτημα στο myrae κατά του παρόχου (Ήρωνα)

online απο το site τους

Δημοσ.

Είμαι βολτον. Πήρα προσφορά από Ελπέ να γυρίσω με 50 συν 5Χ20.... ή να πάω σε κατάστημα να πάρω τα 50 συν 35 μας έχει βάλει σε διλήμματα η Ελπε.... :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δεν απαντάνε , η μόνη "λύση" που μπορώ να σκεφτώ είναι στρίμωγμα του ΥΠΕΝ μέσω Συνήγορου του Πολίτη (ο ΣτΠ δε μπορεί να κάνει κάτι για τη ΡΑΕ) ,

Spoiler

αλλά φαντάσου πόσο γιούρια είναι στο ΥΠΕΝ στέλναν στη ΡΑΕ και παίρναν αυτοματοποιημένο να γίνει επικοινωνία μέσω του myrae και δεν κάναν τίποτα . Για λόγους διατήρησης της λογικής και μη με κλείσουν σε κανα ίδρυμα το άφησα (εκεί ποντάρουν βασικά στο να πουλάνε χαζομάρα με σάλτσα τρελίτσας)

https://www.rae.gr/sxetika-me-ti-rae/elementor-7107/

Δ/ΝΣΗ ΡΥΘΜΙΣΗΣ & ΕΠΟΠΤΕΙΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΛΙΑΝΙΚΗΣ & ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ

210-37.27.066     [email protected]

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 minutes ago, telusgr said:

2. Στον λογαριασμό του πατέρα μου τώρα τον Γενάρη επειδή ολιγώρησα λίγο να ενεργοποιήσω την πάγια εντολή μέσα από το site ενώ χρέωσαν στον 1ο λογαριασμό την μισή εγγύηση μετά από κάποιες μέρες έβγαλαν διορθωτικό λογαριασμό και την αφαίρεσαν.

3. Δεν είναι στάνταρ, του πατέρα μου βγήκε σχεδόν 2 βδομάδες νωρίτερα από τον δικό μου και τις αιτήσεις της έκανα την ίδια ώρα.

Άρα κανονικά αφαιρείται η εγγύηση αν ενεργοποιηθεί πάγια εντολή. 

Οι λογαριασμοί που εκδόθηκαν,  είχατε καταχωρήσει εσείς ενδείξεις ή βάση ιστορικού έβγαλε έναντι η Ελπε;

30-40 μέρες απο την ημέρα ενεργοποίησης στην Ελπε εκδόθηκαν οι λογαριασμοί;

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Έχω πάρει 2 φορές την ελιν την τελευταία εβδομάδα για αίτηση και κανείς δεν με παίρνει πίσω.

Είναι συνηθισμένο;

καθόλου , μάλιστα το αντίθετο είναι σφαίρα συνήθως

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, revmatopliktos είπε

Έχω πάρει 2 φορές την ελιν την τελευταία εβδομάδα για αίτηση και κανείς δεν με παίρνει πίσω.

Είναι συνηθισμένο;

σε χτύπησε το ρεύμα μάλλον ρευματοπληκτε ,μάλλον άλλου πήρες τηλεφωνο

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sosias είπε

σε χτύπησε το ρεύμα μάλλον ρευματοπληκτε ,μάλλον άλλου πήρες τηλεφωνο

Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και κρατήσανε τα στοιχεία μου,επίσης έκανα αίτημα επικοινωνίας μέσω του σάϊτ.

Δημοσ.

Όσοι έχετε volton, σας βγάζει το παρακάτω στο myvolton παρόλο που σε άλλα πεδία δείχνει κανονικά την παροχή;

image.png.0871c212b89921017ab299e007f9e081.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimitris_p είπε

Ρε μάγκες να ρωτήσω κάτι. Στο ΦΑ τι είδους όρος ειναι αυτός ότι αν είσαι στο ΚΟΤ δεν μπορείς να δώσεις δική σου μέτρηση? Γνωρίζεται αν το αναφέρει αυτό κάπου στο συμβόλαιο γιατί εγω δεν δεν είδα κάτι? Μου λένε να δίνω μέτρηση στο dedhe και ειναι το ίδιο πράγμα. Και πως θα ξέρω εγω κάθε μήνα πότε ανοίγει το σύστημα τους στον dedhe για να καταχωρήσω την μέτρησή μου? 

Ετσι θελουν... Στον Δεδδηε καθε δυο μηνες γινεται αυτο..  Θα πρεπει να ρωτησεις ποια ημερομηνια ανοιγει για δηλωνεις εσυ  την μετρηση σου...

Αλλα να ξερεις μετα απο κανενα διμηνο η τριμηνο θα ξεκινησει η μηνιαια καταμετρηση...

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, liakjim είπε

Όσοι έχετε volton, σας βγάζει το παρακάτω στο myvolton παρόλο που σε άλλα πεδία δείχνει κανονικά την παροχή;

image.png.0871c212b89921017ab299e007f9e081.png

Συμβαίνει και σε μένα, Σε άλλα πεδία είναι όλα κανονικα.Δεν υπάρχει θέμα. 

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...