Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήρθε η σύμβαση με την zenith για τον πατέρα μου. Δεν είδα κάτι περίεργο,βάλανε ακόμα και τις κιλοβατορες που ζήτησα ο ίδιος να βάλουν στην αίτηση για να φαίνονται.  Γράφουν κανονικά για τα 60€ (τμηματικα). Προχωράμε και βλέπουμε. 

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα! Είμαι elpedison smart. Έχω φάει το δωράκι και λέω για αλλαγή να πάω volton για δωρεάν 500kwh ή Ήρων για 50αρικο; Από πια εταιρία που θα διαλέξω θα φύγω πιο εύκολα για τον επόμενο προορισμό;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, messinia3 είπε

😂😂😂.Ομως σαν αρχή προτιμώ την πίστωση σε λογαριασμό,οι επιταγές ενίοτε αργούν. 

Την πίστωση στο λογαριασμό θα την καταλάβεις στο πορτοφόλι σου την ημερομηνία που θα είναι να πληρώσεις τον λογαριασμό του μεθεπόμενου μήνα στην καλύτερη (στον επόμενο πληρώνεις ακόμα τον τελικό του προηγούμενου παρόχου). Οι κάρτες συνήθως έρχονται σε 15 μέρες και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις για να πληρώσεις κάτι άμεσα. Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Δημοσ.
18 ώρες πριν, korakios είπε

ενώ φαινομενικά είναι αδιάφορο το πότε θα σε δει ο πάροχος οτι μπήκες , το πρόβλημα είναι αν δε σε βλέπει οτι έφυγες ωστε να ξαναγυρίσεις (και να βγάλει και κανα έξτρα έναντι , το οποίο βέβαια εκκαθαρίζεται στον τελικό)

Έτσι ακριβώς με 'περιποιήθηκε' ο HΡΩΝ.Από τις 21/12 εκπροσωπούμαι από την ΕΛΠΕ αλλά αυτοί πήγαν και βγάλανε έναντι μέχρι τις 31/12....Και μάλιστα αρκετά φουσκωμένο ως προς τις κιλοβατώρες.Ο τελικός ακόμα αναμένεται.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Καλησπέρα! Είμαι elpedison smart. Έχω φάει το δωράκι και λέω για αλλαγή να πάω volton για δωρεάν 500kwh ή Ήρων για 50αρικο; Από πια εταιρία που θα διαλέξω θα φύγω πιο εύκολα για τον επόμενο προορισμό;

Είναι και οι 2 άστα να πάνε. Αλλά οι 500 της Volton είναι μεγαλύτερο δώρο.

• Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Κάτι ακόμη. Μετά από 100 μέρες και τα 50€ σε go4more πόντους δεν μου έχουν αποδοθεί ακόμη από elpedison. Έκανα σήμερα καταγγελία στη rae. Να περιμένω απάντηση και μετά να κάνω αίτηση στον Ήρωνα ή να προχωρήσω κανονικά;

προχώρα κανονικά

10 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Καλησπέρα! Είμαι elpedison smart. Έχω φάει το δωράκι και λέω για αλλαγή να πάω volton για δωρεάν 500kwh ή Ήρων για 50αρικο;

ανάλογα το πόσα θα κάψεις αυτόν το μήνα  , απλό είναι

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Κάτι ακόμη. Μετά από 100 μέρες και τα 50€ σε go4more πόντους δεν μου έχουν αποδοθεί ακόμη από elpedison. Έκανα σήμερα καταγγελία στη rae. Να περιμένω απάντηση και μετά να κάνω αίτηση στον Ήρωνα ή να προχωρήσω κανονικά;

Θέλει 150 ημέρες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/1/2024 στις 2:13 ΜΜ, doomnx είπε

Είναι το 6% ΦΠΑ και 0,5% ΔΕΤΕ.

ψάχνοντας για 1,065 εδώ επειδή το είδα στο "Μηνιαίο σύνολο με δώρα" στα πράσινα, όπου έχει δώρο μόνο, γιατί αφαιρείται το 85*1,065 από το συνολικό της elpedison πχ αντι να αφερεθεί απλά το 85? Τα ΦΠΑ και ΔΕΤΕ υπολογίζονται στο μιναίο σύνολο, πρακτικά ειναι σαν να τα αφερεί αυτός ο πολλαπλασιασμός. Τι χάνω;

Επεξ/σία από epir21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Θέλει 150 ημέρες 

σιγά μη θέλει και 200

μέχρι 150 μέρες , μετά πέταξε ...

@panoszavra φαντάζομαι δεν το κοιτάς απο την εφαρμογή go4more , αν ναι , τσέκαρε μήπως έχουν μπει μπαίνοντας στο λογαριασμό σου στην Εθνική μέσω web/app, έχει αναφερθεί οτι το app go4more σκάλωνε

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, korakios είπε

σιγά μη θέλει και 200

μέχρι 150 μέρες , μετά πέταξε ...

@panoszavra φαντάζομαι δεν το κοιτάς απο την εφαρμογή go4more , αν ναι , τσέκαρε μήπως έχουν μπει μπαίνοντας στο λογαριασμό σου στην Εθνική μέσω web/app, έχει αναφερθεί οτι το app go4more σκάλωνε

Από το web το παρακολουθώ. 

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά ενώ στην nrg μου είχαν υποσχεθεί ότι θα μου βάλουν την συνέπεια μετά την πληρωμή του τελικού και αφού τον εξόφλησα, σήμερα με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι αφού έφυγα δεν δικαιούμαι την συνέπεια. 

Έγινε καταγγελία στην ΡΑΕ. Άντε να δούμε τι θα γίνει...θέλουν να τους πληρώσω την κιλοβατώρα με 21,6 λεπτά.:whistle:

Δημοσ.

Μια βοήθεια γιατί δεν μπορώ να αποφασίσω. Φέυγω απο volton τις επόμενες ημέρες που τελειώνουν οι 30 ημέρες. Μία επαγγελματική παροχή με 1500kw και μια οικιακή με 600kw το μήνα.

Να πάω elpedison που μου δίνει αν επιστρέψω σ'αυτήν 50€ στον πρώτο και 5x20€ (και δωρεάν ενα pos για την επαγγελματική, αν και αχρείαστο); Για το smart σκέφτομαι.

Ή ελίν που έχει χαμηλή kw στο πράσινο;

Επίσης θα στείλω αύριο φίλο στην ελπε (έχω άλλες 4 παροχές ήδη εκεί) και θα του δώσουν 50€ + 5x20€ +40€ σκλαβενίτη και σε μένα 20€ σκλαβενίτη. Τα 40€ σκλαβενίτη τα δίνουν όταν τους είπα για το κατάστημα που δίνει 35€ promo.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Να πάω elpedison που μου δίνει αν επιστρέψω σ'αυτήν 50€ στον πρώτο και 5x20€ (και δωρεάν ενα pos για την επαγγελματική, αν και αχρείαστο); Για το smart σκέφτομαι.

Επίσης θα στείλω αύριο φίλο στην ελπε (έχω άλλες 4 παροχές ήδη εκεί) και θα του δώσουν 50€ + 5x20€ +40€ σκλαβενίτη και σε μένα 20€ σκλαβενίτη. Τα 40€ σκλαβενίτη τα δίνουν όταν τους είπα για το κατάστημα που δίνει 35€ promo.

Μόνο εγώ δεν πήρα τα 5×20😂😂

Πέραν της πλάκας πολύ θετικό ότι η elpe συνεχίζει δυναμικά τις προσφορές της.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

και δωρεάν ενα pos για την επαγγελματική, αν και αχρείαστο

έχε το νου σου μήπως το πληρώνεις αν την κάνεις

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, armenistis1980 είπε

Μόλις μίλησα με το κατάστημα της elpedison στη Νέα Ιωνία-Αθήνα.Υπάρχει όντως η προσφορά μέσω καταστήματος 50+35€ για τον Φλεβάρη.Επίσης μου είπαν ότι απότι φαίνεται το κίτρινο elpedison smart θα είναι πιο φτηνό από το πράσινο elpedison ειδικό.

ταυτότητα - Ε9 - τελευταίο εκκαθυαριστικό - φωτό με τις ενδείξεις και κατάστημα είναι η διαδικασία.

Με συγχωρείς, αλλά εκκαθαριστικό δεν μου ζήτησε ποτέ κανείς και φυσικά δεν θα του το έδινα που να χτυπιόταν. Πρόσεχε αυτό το είδος εγγράφου που το δίνεις, επίσης αντί Ε9 μπορείς να καταθέσεις υπεύθυνη δήλωση ότι είσαι ο ιδιοκτήτης ή ο διαχειριστής του ακινήτου. Φιλικά..

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...