Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, panoszavra είπε

Να ρωτήσω όσους δέχτηκαν αντιπροσφορά από την elpedison μετά από αίτηση σε άλλη εατιρία• η αντιπροσφορά έγινε αφού υπόγραψατε τη σύμβαση;

η αντιπροσφορά γίνεται όταν βλέπουν πως έγινε αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ απο τον άλλο πάροχο ,

άρα έχει γίνει 1. η αίτηση , 2. το αίτημα του νέου πάροχου στο ΔΕΔΔΗΕ

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 λεπτά πριν, panoszavra είπε

Να ρωτήσω όσους δέχτηκαν αντιπροσφορά από την elpedison μετά από αίτηση σε άλλη εατιρία• η αντιπροσφορά έγινε αφού υπόγραψατε τη σύμβαση;

Και να εχεις υπογραψει συμβαση στο νεο παροχο, εντος 14 ημερων εχεις δικαιωμα για υπαναχωρηση..

• Like 1

Χθες αίτηση σε Ελπεντισον για το πράσινο και τα 50+20. Σήμερα τηλ απο την Volton (δεν εχει βγει ακόμα λογαριασμός, αλλα εκλεισα μήνα και έφυγα) ότι μου δίνει 500kwh δώρο για ακόμα εναν μήνα. 

Σκεπτόμενος ότι μιας και δεν καίω με τίποτα 500kwh τον μήνα (ακόμα και τον Γενάρη που έκαψα φουλ μιας ειχα τις δωρεαν έφτασα τις 400) θεώρησα ότι με συμφέρει καλύτερα το 50+20 μιας και το 50 αφαιρείται απο όλο τον λογαριασμό, και για 300-400 μαξ μαξ που θα κάψω τον Φεβρουάριο, θεώρησα με συμφέρει καλυτερα η Elpedison. Ισχύει;

Επίσης 500kwh δώρο δεν σημαίνει οτι για 500kwh κατανάλωση θα έρθει 0 ο λογαριασμός έτσι δεν ειναι; ποια sections του λογαριασμού πληρώνουμε σε αυτή την περίπτωση πχ και ΥΚΩ?

Τους ειπα παω γιατι μου δίνουν 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, μου ειπε αυτα πρεπει να μεινετε ενα χρονο για να τα παρετε (χμμμμ έγινε) αλλιως τα γυρνατε πισω, αν θελετε σας δίνω και εγώ 50 ευρώ πρακτικερ αλλα αν φύγετε πριν τον χρόνο το χρεώνεστε. Public δεν εδιναν αυτοι; 

Ερωτήσεις περί Ελπεδισον. 

1) Η έξτρα προσφορά των 35 ευρώ στα καταστήματα ισχύει για όλο τον Φεβρουάριο;

2) Αν προσθέσεις πάγια εντολή γλυτώνεις την εγγύηση; Σε γνωστό μου που πήγε σε κατάστημα του είπαν ότι για τον πρώτο λογαριασμό δεν θα προλάβει και θα μπει εγγύηση. 

3) Ο πρώτος λογαριασμός μετά από πόσες ημέρες εκδίδεται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, epir21 είπε

Επίσης 500kwh δώρο δεν σημαίνει οτι για 500kwh κατανάλωση θα έρθει 0 ο λογαριασμός έτσι δεν ειναι; ποια sections του λογαριασμού πληρώνουμε σε αυτή την περίπτωση πχ και ΥΚΩ?

κοιτάς το πεδίο χρέωσης προμήθειας , αυτό θα είναι μηδέν και πληρώνεις όλα τα υπόλοιπα

(κατέβασε excel του doomnx)

Σκεπτόμενος ότι μιας και δεν καίω με τίποτα 500kwh τον μήνα (ακόμα και τον Γενάρη που έκαψα φουλ μιας ειχα τις δωρεαν έφτασα τις 400) θεώρησα ότι με συμφέρει καλύτερα το 50+20 μιας και το 50 αφαιρείται απο όλο τον λογαριασμό, και για 300-400 μαξ μαξ που θα κάψω τον Φεβρουάριο, θεώρησα με συμφέρει καλυτερα η Elpedison. Ισχύει;

στο περίπου , ναι

Τους ειπα παω γιατι μου δίνουν 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό, μου ειπε αυτα πρεπει να μεινετε ενα χρονο για να τα παρετε (χμμμμ έγινε) αλλιως τα γυρνατε πισω,

πρέπει να λέτε οτι αν συνεχίσουν να λένε μπαρούφες θα το αναφέρετε στη ΡΑΕ (αν και μάλλον ξέρουν πόσο άχρηστοι είναι εκεί)

αν θελετε σας δίνω και εγώ 50 ευρώ πρακτικερ αλλα αν φύγετε πριν τον χρόνο το χρεώνεστε. Public δεν εδιναν αυτοι; 

ναι , μάλλον καινούριο είναι του praktiker

Χθες αίτηση σε Ελπεντισον για το πράσινο και τα 50+20.

έπρεπε να επιμείνεις να σου δώσουν και το νέο +25 (ή 35€ δες πίσω) λόγω Βαλεντίνου

1 λεπτό πριν, madboy είπε

Ερωτήσεις περί Ελπεδισον. 

1) Η έξτρα προσφορά των 35 ευρώ στα καταστήματα ισχύει για όλο τον Φεβρουάριο;

2) Αν προσθέσεις πάγια εντολή γλυτώνεις την εγγύηση; Σε γνωστό μου που πήγε σε κατάστημα του είπαν ότι για τον πρώτο λογαριασμό δεν θα προλάβει και θα μπει εγγύηση. 

3) Ο πρώτος λογαριασμός μετά από πόσες ημέρες εκδίδεται;

1. άγνωστο

2. γλυτώνεις 100%

3, 10 μέρες περίπου μετά τη τελευταία μέρα χρονικού περιθωρίου καταχώρησης ενδείξεων . Φυσικά και έχουν αναφερθεί καθυστερήσεις

Επεξ/σία από korakios
  • Like 2

3 λεπτά πριν, korakios είπε

έπρεπε να επιμείνεις να σου δώσουν και το νέο +25 (ή 35€ δες πίσω) λόγω Βαλεντίνου

Τα +35  μόνο σε κατάστημα.Αναφερεται στους όρους του δώρου αν δεν κάνω λάθος. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, korakios είπε

μίλησα με το κονε του @doomnx δεν ξέρω αν το δίνει. επίσης είχα κάνει την αίτηση πριν στείλει ο φίλος το καινούριο με τα 35Ε. Δεν πειράζει...

Επεξ/σία από epir21
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, epir21 είπε

μίλησα με το κονε του @doomnx δεν ξέρω αν το δίνει. επίσης είχα κάνει την αίτηση πριν στείλει ο φίλος το καινούριο με τα 35Ε. Δεν πειράζει...

Να κανονισει ο @doomnxκαι τα +35😂😂.κι εγώ το ίδιο έπαθα,είχα κάνει αίτηση πριν βγει αυτό το promo με το ίδιο κονε😊

Επεξ/σία από messinia3

6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Να κανονισει ο @doomnxκαι τα +35😂😂.κι εγώ το ίδιο έπαθα,είχα κάνει αίτηση πριν βγει αυτό το promo με το ίδιο κονε😊

Ναι πάρε να ακυρώσεις τα 50+40 που πήρες να πας για τα 50+35 σε κατάστημα. ✊🏻

15 λεπτά πριν, epir21 είπε

Τα 35 τα δίνουν μόνο σε κατάστημα. Στείλε μου τον αριθμό παροχής σου, θα σου πληρώσω εγώ ένα 20αρικο ακόμα για να μην αισθάνεσαι αδικημένος.

1 λεπτό πριν, epir21 είπε

εγω γιατι πήρα 50+20? τι μου κρύβετε? 😭

Οι κύριος εκμεταλλεύτηκε το διαγωνισμό της Κυριακής στο adslgr.

• Like 1

Κάτι ακόμη. Μετά από 100 μέρες και τα 50€ σε go4more πόντους δεν μου έχουν αποδοθεί ακόμη από elpedison. Έκανα σήμερα καταγγελία στη rae. Να περιμένω απάντηση και μετά να κάνω αίτηση στον Ήρωνα ή να προχωρήσω κανονικά;

1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Οι κύριος εκμεταλλεύτηκε το διαγωνισμό της Κυριακής στο adslgr.

ΟΚ, δεν ήξερα νόμιζα οτι έτρεχε και τίποτα αλλο και το έχασα. 

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Τα 35 τα δίνουν μόνο σε κατάστημα. Στείλε μου τον αριθμό παροχής σου, θα σου πληρώσω εγώ ένα 20αρικο ακόμα για να μην αισθάνεσαι αδικημένος.

Το "Δεν πειράζει..." δεν ήταν ειρωνικό, όντως δεν πειράζει, μην τρελαθούμε. Δεν νιώθω αδικημένος, ακριβώς το αντίθετο.

• Like 1
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι πάρε να ακυρώσεις τα 50+40 που πήρες να πας για τα 50+35 σε κατάστημα. ✊🏻

😂😂😂μπα δεν κάνω υπαναχωρηση,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα.Ομως σαν αρχή προτιμώ την πίστωση σε λογαριασμό,οι επιταγές ενίοτε αργούν. 

Μια φίλη περιμένει την κάρτα edenred ακόμα με ενεργοποίηση 08/01.

Προφανώς  κάνω πλάκα @doomnx,προχώρησε και το αίτημα στο ΔΕΔΔΗΕ χθες,οπότε τώρα απλά τσεκάρω ποτέ θα αλλάξει ο αριθμός παροχής.

Σε ευχαριστουμε για τη βοήθεια. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...