Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

31 λεπτά πριν, armenistis1980 είπε

Επίσης μου είπαν ότι απότι φαίνεται το κίτρινο elpedison smart θα είναι πιο φτηνό από το πράσινο elpedison ειδικό.

Αυτό θα εξαρτηθεί από την ΤΕΑ Φεβρουαρίου που είναι ακόμα πολύ νωρίς για να ξέρουμε αλλά και από την κατανάλωσή σου, γιατί το πράσινο Φεβρουαρίου κοστίζει μόνο 11 λεπτά για τις πρώτες 100 kWh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

15 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Ο τελικός της volton ξέρετε αν είναι με έκπτωση συνέπειας;

Απάντηση από απο volton για την εκτύπωση συνέπειας, ενεργός από 10/01

https://www.insomnia.gr/forums/topic/796374-εναλλακτικοί-πάροχοι-ενέργειας-αποκλειστικά-και-μόνο/?do=findComment&comment=60168731

Σχετικά με το Christmas promo της elpedison με τα 100 ευρώ δώρο χωρίς να επιστρέψεις από άλλο πάροχο, μόνο με εσωτερική αλλαγή προγράμματος.

Μου είχαν στείλει κανονικά την σύμβαση της παροχής, ένα έξτρα αρχείο pdf με την σύμβαση του δώρου, χωρίς τα στοιχεία μου συμπληρωμένα σε αυτό. 

Μέχρι και στον λογαριασμό που εκδόθηκε μέσα Ιανουαρίου δεν υπήρχε πουθενά η πίστωση του δώρου, τους ενόχλησα μερικές φορές στο chat αλλά η μόνη απάντηση που λάμβανα ήταν πως υπάρχει αίτημα ανοιχτό σχετικά με το θέμα αυτό και πως θα με ενημερώσουν αυτοί. 

Πριν 4 μέρες άνοιξα αίτημα στην πλατφόρμα της ΡΑΕ σχετικά με το ζήτημα και σήμερα πρωί πρωί ήρθε απάντηση από την elpedison μέσω της Rae με συνημμένο έκτακτο λογαριασμό με το δώρο.

• Like 6
  • Thanks 2

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Γιατί γράφεις 500; Είπαμε, τα γ21 έχουν 1000 δωρεάν.

Η συνέπεια στη volton μπαίνει προκαταβολικά σε όλους τους λογαριασμούς. Αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα τότε τη χρεώνουν στον επόμενο. Η σε περίπτωση τελικού, βγάζουν έκτακτο αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα.

Οικιακή συνδεση (500)είναι Ekrepali  αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση όσο αφορά τη συνέπεια.Κατατοπιστικος όπως πάντα.

51 minutes ago, Giannis_Io said:

Έκανα την ίδια τραμπα, από ΕΛΠΕ σε Volton, και δεν είχα λογαριασμό (από ΕΛΠΕ) να τους στείλω οπότε τους έστειλα τον δικό τους που ήταν ο τελευταίος που είχα. Βεβαίωση εκπροσώπησης δεν μου ζήτησαν, τώρα αν θα καθυστερήσει η αλλαγή άγνωστο, σήμερα είμαι στην τέταρτη εργάσιμη μέρα.

Τηλεφωνικώς έκανες την αιτηση; Επίσης αναγράφεται η ενδειξη στην αιτηση;

46 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Οικιακή συνδεση (500)είναι Ekrepali  αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση όσο αφορά τη συνέπεια.Κατατοπιστικος όπως πάντα.

Γ1 είναι το οικιακό 

Επίσης θα συστήσω να κάθεστε μέχρι να βγει ο πρώτος λογαριασμός του παρόχου, μην κάνετε σαν ξελιγωμένοι και βρουν το μπελά τους οι πωλητές.

• Like 4

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Όχι δεν την κάνεις. Κάθε πρόγραμμα (άν έχει βγάλει τελική τιμή) έχει της Παναγιάς τα μάτια μέσα + ρυθμιζόμενες + δώρα που αποδίδονται εφάπαξ ή σε βάθος χρόνου. Δεν μπορεί να αντικατασταθεί η σύγκριση πακέτων με μια απλή σύγκριση τιμής kWh.

για σύγκριση είναι αδιάφορα τα έξτρα :)

4 ώρες πριν, alan_dalon είπε

Για να υπάρξει αυτή η πιθανότητα, τους λέω απλά οτι ψηνομαι να φύγω η κάνω αίτηση στον επόμενο και περιμένω τηλ δικό τους?

δεν είναι στάνταρ , εσύ απλά πήγαινε όπου αλλού νομίζεις και αν κάτσει , έκατσε

2 λεπτά πριν, korakios είπε

για σύγκριση είναι αδιάφορα τα έξτρα :)

Δεν συμφωνώ... Θες να ξέρεις τι θα πληρώσεις σε ένα χρόνο. Αν δεν λάβεις υπόψη τα δώρα και τις εκπτώσεις που αποδίδονται σε βάθος χρόνου έχεις ψευδή εικόνα. Εκτός αν λες για τις ρυθμιζόμενες/ΕΡΤ/δήμο που είναι ίδιες εκεί θα συμφωνήσω.

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Δεν συμφωνώ... Θες να ξέρεις τι θα πληρώσεις σε ένα χρόνο. Αν δεν λάβεις υπόψη τα δώρα και τις εκπτώσεις που αποδίδονται σε βάθος χρόνου έχεις ψευδή εικόνα. Εκτός αν λες για τις ρυθμιζόμενες/ΕΡΤ/δήμο που είναι ίδιες εκεί θα συμφωνήσω.

γιαυτές λέω :)

• Thanks 1

1 hour ago, BrokenExe said:

Σχετικά με το Christmas promo της elpedison με τα 100 ευρώ δώρο χωρίς να επιστρέψεις από άλλο πάροχο, μόνο με εσωτερική αλλαγή προγράμματος.

Μου είχαν στείλει κανονικά την σύμβαση της παροχής, ένα έξτρα αρχείο pdf με την σύμβαση του δώρου, χωρίς τα στοιχεία μου συμπληρωμένα σε αυτό. 

Μέχρι και στον λογαριασμό που εκδόθηκε μέσα Ιανουαρίου δεν υπήρχε πουθενά η πίστωση του δώρου, τους ενόχλησα μερικές φορές στο chat αλλά η μόνη απάντηση που λάμβανα ήταν πως υπάρχει αίτημα ανοιχτό σχετικά με το θέμα αυτό και πως θα με ενημερώσουν αυτοί. 

Πριν 4 μέρες άνοιξα αίτημα στην πλατφόρμα της ΡΑΕ σχετικά με το ζήτημα και σήμερα πρωί πρωί ήρθε απάντηση από την elpedison μέσω της Rae με συνημμένο έκτακτο λογαριασμό με το δώρο.

100 χωρις να επιστρεψεις απο αλλο παροχο; Τι εννοουμε εδω; Χωρις να φυγεις;

• Like 1

1 λεπτό πριν, stylish είπε

100 χωρις να επιστρεψεις απο αλλο παροχο; Τι εννοουμε εδω; Χωρις να φυγεις;

υφιστάμενο πελάτη, σε κάποιους στις αρχές Δεκ το δίνανε

• Like 3

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Τηλεφωνικώς έκανες την αιτηση; Επίσης αναγράφεται η ενδειξη στην αιτηση;

Η αίτηση έγινε τηλεφωνικώς, κατάστημα εδώ που είμαι δεν υπάρχει. Στην αίτηση έχουν γράψει την ένδειξη μετά από πολύ πρήξιμο πρέπει να πω.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 05/02/2024 at 17:42, CptBill said:

Μαλλον κανω κατι λαθος στον υπολογισμο αλλα σας φαινεται σωστη η χρεωση του Ηρων στο κομματι των ρυθμιζομενων?
Δεν μου βγαινει €15,18

image.png.9af75cf30d292d8205c24c26ec8de019.png

Εγινε πασα το αίτημα μου. Εν αναμονη.
Προσοχη οσοι εχουν ηρων αφου χρεωνουν οτι θέλουν

image.png.4695f27ffb5b21dd9a43f23d04b7fe1c.png

Επεξ/σία από CptBill

7 λεπτά πριν, CptBill είπε

Εγινε πασα το αίτημα μου. Εν αναμονη.
Προσοχη οσοι εχουν ηρων αφου χρεωνουν οτι θέλουν

image.png.4695f27ffb5b21dd9a43f23d04b7fe1c.png

Δυστυχώς το κάνει εδώ και μήνες 

• Like 2
  • Sad 1

21 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δυστυχώς το κάνει εδώ και μήνες 

Είναι πολύ σοβαρό...σε αλλη χώρα θα τους είχαν αφαιρέσει την άδεια λειτουργίας με την μία.
Εχει κάνει κανεις καταγγελία στη ΡΑΕ για αυτό το θέμα;

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...