Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, bilham είπε

Η ιστορικότητα χρησιμεύει στους μη τουρίστες. Είναι ένας επιπλέον παράγοντας εμπιστοσύνης σε ένα πάροχο

Και να σου πω άλλον ένα παράγοντα εμπιστοσύνης σε έναν πάροχο; Ο αριθμός των βραβείων που θα πάρει σερί στο καρφιτσωμένο. Ήδη υπάρχουν μπόλικα x2 😉

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

41 λεπτά πριν, bilham είπε

Δεν αλλάζει κάτι

Στο παλικάρι που ενδιαφέρεται πες το καλύτερα.

42 λεπτά πριν, bilham είπε

Χρέωση ισχύος χρεώνουν μόνο η ΔΕΗ και η ELIN νομίζω. Όλοι οι υπόλοιποι δεν χρεώνουν

Όλες οι εταιρίες σχεδόν μέχρι πέρυσι που κοίταξα τελευταία φορά είχαν πρόγραμμα που χρέωναν χρέωση ισχύος.Απο τότε που πηγα WE 

Η WE χρεώνει και τώρα και η Volterra που ήμουν χρέωναν κι επίσης σε ΗΡΩΝ.Αν δεν κανω λάθος όλες πρέπει να είχαν προγράμματα που χρεωναν χρέωση ισχύος.

47 λεπτά πριν, bilham είπε

Η EUNICE έχει ένα καλό πρόγραμμα για Γ22 το WE CORP

Συμφέρει οριακά το We Blue και είναι πιο εύκολο στην επαλήθευση τέλος του μήνα μιας και το είχαμε κοιτάξει με τον kor.Mικρές οι διαφορές βέβαια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, doomnx είπε

ΟΚ... Θα το δω. Θέλεις και τα πάγια; Γιατί η kWh  λέει τη μισή αλήθεια 😂

Και είναι και τα δώρα, οι πρώτες 500/100 kWh δώρο, αυτές τι τις κάνουμε;

Γενικά η ξερή τιμή kWh που στην ουσία δεν μας λέει ποιος είναι ο φθηνότερος πάροχος είναι ο λόγος που έκανα το εξέλ.

Θα είχε ίσως ενδιαφέρον ένα ιστορικό για 2 καταναλώσεις, 250 kWh/μήνα και 1500 kWh/μήνα, μόνο οι χρεώσεις προμήθειας.

Δική μου γνώμη με τα πάγια καλύτερα, τα δώρα σε σημείωση δίπλα και χωρίς αναγωγή σε καταναλώσεις, μία συνολική τιμή ξερά

59 λεπτά πριν, HERTHAN είπε

Όλες οι εταιρίες σχεδόν μέχρι πέρυσι που κοίταξα τελευταία φορά είχαν πρόγραμμα που χρέωναν χρέωση ισχύος.Απο τότε που πηγα WE 

Η WE χρεώνει και τώρα και η Volterra που ήμουν χρέωναν κι επίσης σε ΗΡΩΝ.Αν δεν κανω λάθος όλες πρέπει να είχαν προγράμματα που χρεωναν χρέωση ισχύος.

Συμφέρει οριακά το We Blue και είναι πιο εύκολο στην επαλήθευση τέλος του μήνα μιας και το είχαμε κοιτάξει με τον kor.Mικρές οι διαφορές βέβαια.

Για Γ22 αναφέρεσαι; Μήπως εννοείς κάτι άλλο; Έχω κάνει αρκετές αιτήσεις Γ22. Δες και το excel του κορ, δεν χρεώνει κανένας ισχύ μόνο την ενέργεια, εκτός Solar, Ελιν και ΔΕΗ

Το We Corp όμως είναι χωρίς πάγιο και χωρίς συνέπεια που έχει το WeBlue και είναι εξίσου εύκολο στον υπολογισμό. Απώλειες επί ΜΤΑ συν κέρδος. Απλά

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Και να σου πω άλλον ένα παράγοντα εμπιστοσύνης σε έναν πάροχο; Ο αριθμός των βραβείων που θα πάρει σερί στο καρφιτσωμένο. Ήδη υπάρχουν μπόλικα x2 😉

Ισχύει και αυτό, εννοείται!

Επεξ/σία από bilham

23 λεπτά πριν, bilham είπε

Για Γ22 αναφέρεσαι; Μήπως εννοείς κάτι άλλο;

Ναι για Γ22.

Αν εννοούσες για τα προγράμματα που τρέχουν τώρα λάθος δικό μου.

Νόμιζα μιλάς γενικότερα.

24 λεπτά πριν, bilham είπε

Το We Corp όμως είναι χωρίς πάγιο και χωρίς συνέπεια που έχει το WeBlue και είναι εξίσου εύκολο στον υπολογισμό. Απώλειες επί ΜΤΑ συν κέρδος. Απλά

Το είχα δει με τον kor κι αποφάσισα να επιλέξω το We Blue.

Τι να μου κάνει το πάγιο οταν πληρώνω 2000 χιλιάρικα τον μήνα?Δεν το βλέπω καθολου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για πείτε γνώμες

TRbSW8n.jpeg

1 ώρα πριν, bilham είπε

Δική μου γνώμη με τα πάγια καλύτερα, τα δώρα σε σημείωση δίπλα και χωρίς αναγωγή σε καταναλώσεις, μία συνολική τιμή ξερά

Φίλε νομίζω ότι θέλεις απλά να αναπαράγω το ήδη πληρέστατο εξελάκι του Κοράκιου. Μια χαρά τα λέει αυτά που θες στο δικό του. Δώρα, πάγια και αναλυτικά στις επιμέρους καρτέλες. Απλό ιστορικό τελικών τιμών, έτσι να βρίσκεται, ναι, γιατί όχι. Σε γλιτώνει από επισκέψεις στη σελίδα του παρόχου για να τσεκάρεις τη χρέωση στο λογαριασμό.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 6
  • Thanks 3

9 ώρες πριν, korakios είπε

υπάρχει και μια πιθανότητα να σου κάνουν αντιπρόταση για επιπλέον 1000kw

Για να υπάρξει αυτή η πιθανότητα, τους λέω απλά οτι ψηνομαι να φύγω η κάνω αίτηση στον επόμενο και περιμένω τηλ δικό τους?

Με 1400kwh κατανάλωση το μήνα σε Γ21 πάω για elin power on home green? Οι 500 kwh από volton τελείωσαν αέρα!! elepedison για τα +100 τα πήρα το Δεκέμβριο και τα 50 από heron Γενάρη :D

Παιδιά θέλω να μεταφέρω τους δικούς μου από ΕΛΠΕ σε volton. Ακόμα δεν έχει βγει λογαριασμός από ΕΛΠΕ και το μέτρα μόνος σου ανοίγει σε λίγες μέρες. Σε αυτή την περίπτωση περάνει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση ή λαμβάνουν υπόψιν τις μετρήσεις που θα δώσω εγώ στην Volton κατά τη διαδικασία της αίτησης;

11 minutes ago, perlepes said:

Με 1400kwh κατανάλωση το μήνα σε Γ21 πάω για elin power on home green? Οι 500 kwh από volton τελείωσαν αέρα!! elepedison για τα +100 τα πήρα το Δεκέμβριο και τα 50 από heron Γενάρη :D

To Γ21 έχει 1000kw δώρο στη volton, όχι 500kw. Οπότε βρες τρόπο να ξαναγυρίσεις. Ή μόλις υπογράψεις σε άλλο πάροχο θα σε πάρουν τηλέφωνο να παραμείνεις με επιπλέον 1 μήνα δώρο.

@doomnx ωραίο το κάθετο, βολεύει στα κινητά. Το σύνολο χρεώσεων βολεύει μόνο όταν γίνεται σύγκριση προγραμμάτων με τεράστιες αποκλείσεις στα πάγια... μ'ένα κομπιουτεράκι τη κάνουμε τη δουλειά. ΄

6 minutes ago, bpel86 said:

Παιδιά θέλω να μεταφέρω τους δικούς μου από ΕΛΠΕ σε volton. Ακόμα δεν έχει βγει λογαριασμός από ΕΛΠΕ και το μέτρα μόνος σου ανοίγει σε λίγες μέρες. Σε αυτή την περίπτωση περάνει ο ΔΕΔΔΗΕ για καταμέτρηση ή λαμβάνουν υπόψιν τις μετρήσεις που θα δώσω εγώ στην Volton κατά τη διαδικασία της αίτησης;

Λαμβάνουν υπόψιν τις δικές σου μετρήσεις... το θέμα είναι αν θα δεχτούν όμως να κάνεις αλλαγή με βεβαίωση εκπροσώπησης κι αν θα καθυστερήσουν επίτηδες την αίτηση.

4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

To Γ21 έχει 1000kw δώρο στη volton, όχι 500kw. Οπότε βρες τρόπο να ξαναγυρίσεις. Ή μόλις υπογράψεις σε άλλο πάροχο θα σε πάρουν τηλέφωνο να παραμείνεις με επιπλέον 1 μήνα δώρο.

@doomnx ωραίο το κάθετο, βολεύει στα κινητά. Το σύνολο χρεώσεων βολεύει μόνο όταν γίνεται σύγκριση προγραμμάτων με τεράστιες αποκλείσεις στα πάγια... μ'ένα κομπιουτεράκι τη κάνουμε τη δουλειά. ΄

Λαμβάνουν υπόψιν τις δικές σου μετρήσεις... το θέμα είναι αν θα δεχτούν όμως να κάνεις αλλαγή με βεβαίωση εκπροσώπησης κι αν θα καθυστερήσουν επίτηδες την αίτηση.

Καλημέρα σε όλους..Ekrepali αφού μου έδωσες να αντιληφθώ πλήρως τον καταμερισμό των kwh (volton 500)ήθελα να ρωτήσω στην περίπτωση που ζητήσω να φύγω και να μεταβώ σε άλλο πάροχο ο λογαριασμός πως θα καταφερω να έχω την συνέπεια(1ος λογαριασμός σε volton);

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/2/2024 στις 4:00 ΜΜ, NIKELPE είπε

PROMO 50.pdf 264.2 kB · 16 downloads

δεν το έστειλα γτ απλά νόμιζα ότι το γνωρίζετε το 35€ είναι το νέο φρούτο..

Μόλις μίλησα με το κατάστημα της elpedison στη Νέα Ιωνία-Αθήνα.Υπάρχει όντως η προσφορά μέσω καταστήματος 50+35€ για τον Φλεβάρη.Επίσης μου είπαν ότι απότι φαίνεται το κίτρινο elpedison smart θα είναι πιο φτηνό από το πράσινο elpedison ειδικό.

ταυτότητα - Ε9 - τελευταίο εκκαθαριστικό - φωτό με τις ενδείξεις και κατάστημα είναι η διαδικασία.

Επεξ/σία από armenistis1980
  • Like 2

1 hour ago, NIKELPE said:

Καλημέρα σε όλους..Ekrepali αφού μου έδωσες να αντιληφθώ πλήρως τον καταμερισμό των kwh (volton 500)ήθελα να ρωτήσω στην περίπτωση που ζητήσω να φύγω και να μεταβώ σε άλλο πάροχο ο λογαριασμός πως θα καταφερω να έχω την συνέπεια(1ος λογαριασμός σε volton);

Γιατί γράφεις 500; Είπαμε, τα γ21 έχουν 1000 δωρεάν.

Η συνέπεια στη volton μπαίνει προκαταβολικά σε όλους τους λογαριασμούς. Αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα τότε τη χρεώνουν στον επόμενο. Η σε περίπτωση τελικού, βγάζουν έκτακτο αν δε πληρώσεις εμπροθεσμα.

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

@doomnx ωραίο το κάθετο, βολεύει στα κινητά. Το σύνολο χρεώσεων βολεύει μόνο όταν γίνεται σύγκριση προγραμμάτων με τεράστιες αποκλείσεις στα πάγια... μ'ένα κομπιουτεράκι τη κάνουμε τη δουλειά. 

Όχι δεν την κάνεις. Κάθε πρόγραμμα (άν έχει βγάλει τελική τιμή) έχει της Παναγιάς τα μάτια μέσα + ρυθμιζόμενες + δώρα που αποδίδονται εφάπαξ ή σε βάθος χρόνου. Δεν μπορεί να αντικατασταθεί η σύγκριση πακέτων με μια απλή σύγκριση τιμής kWh.

• Like 1

2 ώρες πριν, ekrepali είπε

Έκανα την ίδια τραμπα, από ΕΛΠΕ σε Volton, και δεν είχα λογαριασμό (από ΕΛΠΕ) να τους στείλω οπότε τους έστειλα τον δικό τους που ήταν ο τελευταίος που είχα. Βεβαίωση εκπροσώπησης δεν μου ζήτησαν, τώρα αν θα καθυστερήσει η αλλαγή άγνωστο, σήμερα είμαι στην τέταρτη εργάσιμη μέρα.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...