Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 minutes ago, Swimmer21 said:

Volton ενώ έχω στείλει τις μετρήσεις φωτογραφία, μου λέει ότι για να ενεργοποιηθεί αναμένει την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Ισχυει κάτι τέτοιο; Για ποιο λόγο στέλνουμε τότε φωτογραφία;

3 sing and two are dancing...

7 minutes ago, korakios said:

ναι , πάντως δε χρειάζεται προσπάθεια δυσφήμισης , οι περισσότεροι πάροχοι είναι μπακάληδες ,είναι γνωστό αυτό εδώ και χρόνια ,  απλά για τα δώρα πάμε

σίγουρα εσύ και όποιος ταλαιπωρήθηκε με αίτηση στη volton αρχές του έτους , πιστεύω δε θα ξαναπατήσει ή και θα κόψει και τον τουρισμό τελείως

αλλά απο τη στιγμή που δεν είναι γενικευμένο και να συνεχίζει η φάση , καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε την οποιαδήποτε προσφορά

τουλάχιστον,  μιας και είναι χοντράδα

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κατά πρώτον είναι πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν και μεταφέρω τα γεγονότα. Πιστεύω οτι και αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ, να ενημερώνουμε και να πρπφυλασσουμε από κακοτοπιές τα υπόλοιπα μέλη. 

Όταν και εσύ αναφέρεις προβλήματα συγκεκριμένων παροχών στο εξελ σου, δεν βλέπω πως η δική μου περίπτωση αποτελεί δυσφήμιση στον συγκεκριμένο παροχο. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάνε οι πράξεις τους ή καλύτερα η έλλειψη αυτών.

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Swimmer21 είπε

Volton ενώ έχω στείλει τις μετρήσεις φωτογραφία, μου λέει ότι για να ενεργοποιηθεί αναμένει την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

όχι φυσικά , πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ , υπάρχει περίπτωση να μη στείλαν αίτημα εκπροσώπησης και να πετάν παπάντζες , άρα ρωτάς το αν και το πότε .

πόσες εργάσιμες περάσαν απο την υπογραφή ? Δες και τους 2 τρόπους στην καρφιτσωμένη ανάρτηση μήπως και έχει γίνει ήδη

Υπόψιν οτι μπορεί απο ΔΕΔΔΗΕ να έχει ολοκληρωθεί (αλλαγή ψηφίου), αλλά να κάνουν κανα διβδόμαδο+ να σε δουν

Spoiler
8 λεπτά πριν, madboy είπε

3 sing and two are dancing...

Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου. Κατά πρώτον είναι πραγματικά γεγονότα που συνέβησαν και μεταφέρω τα γεγονότα. Πιστεύω οτι και αυτός είναι ο σκοπός του φόρουμ, να ενημερώνουμε και να πρπφυλασσουμε από κακοτοπιές τα υπόλοιπα μέλη. 

Όταν και εσύ αναφέρεις προβλήματα συγκεκριμένων παροχών στο εξελ σου, δεν βλέπω πως η δική μου περίπτωση αποτελεί δυσφήμιση στον συγκεκριμένο παροχο. 

Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάνε οι πράξεις τους ή καλύτερα η έλλειψη αυτών.

τα πραγματικά γεγονότα αφορούσαν (παρελθόν) αιτήσεις volton και ελπέ αρχές του χρόνου , απο εκεί και μετά ο καθένας ποστάρει ότι (σχετικό) νομίζει , απλά να μην παραγίνει ως "εκδικητικό για το σπάσιμο νεύρων και ταλαιπωρία" , έχει ξαναγίνει απο άλλο άτομο με Ήρων και αυτό δε θέλω να επαναληφθεί

αυτά απο μένα , αν θες κάτι άλλο στείλε pm , να μην το φορτώνουμε εδώ :)

• Like 2
Δημοσ.
14 minutes ago, korakios said:

Reveal hidden contents

τα πραγματικά γεγονότα αφορούσαν (παρελθόν) αιτήσεις volton και ελπέ αρχές του χρόνου , απο εκεί και μετά ο καθένας ποστάρει ότι (σχετικό) νομίζει , απλά να μην παραγίνει ως "εκδικητικό για το σπάσιμο νεύρων και ταλαιπωρία" , έχει ξαναγίνει απο άλλο άτομο με Ήρων και αυτό δε θέλω να επαναληφθεί

αυτά απο μένα , αν θες κάτι άλλο στείλε pm , να μην το φορτώνουμε εδώ :)

Spoiler

Λάθη όλοι κάνουμε. Το θέμα είναι να τα καταλαβαίνουμε, να τα παραδέχομαστε και να τα διορθώνουμε. Από τις 20 του μήνα έγινε η αναβάθμιση στα συστήματα τους και εδώ και 15 μέρες κωλυσιεργουν και δεν διορθώνουν το λάθος τους.

Σχολιασμός γίνεται για το ότι μετά από 3 εβδομάδες δεν έχει λυθεί το πρόβλημα. Το γεγονός που λες ότι αναφέρω ως παρελθοντικο το έχω καταλάβει και έχω προχωρήσει στο να περιμένω για την επίλυση από τους αρμόδιους. 

Αυτά είχα να πω για το συγκεκριμένο θέμα.

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Είμαι απο 11/1 και τις επόμενες ημέρες επιστρέφω ελπε. Δεν με βλέπουν καν σαν ενεργοποιημένη παροχή. Οπότε φαντάζομαι θα βγει μόνο ένας τελικός λογαριασμός. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι με την έκπτωση συνέπειας μέσα.

Ναι, θα είναι γιατί την αποδίδουν προκαταβολικά και μόνο αν όντως δεν είσαι συνεπής τελικά, ζητούν τη διαφορά. Άρα πρέπει να είσαι συνεπής αλλιώς θα βγάλουν έκτακτο μετά να στα ζητήσουν 

• Like 3
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, korakios είπε

Υπόψιν οτι μπορεί απο ΔΕΔΔΗΕ να έχει ολοκληρωθεί (αλλαγή ψηφίου), αλλά να κάνουν κανα διβδόμαδο+ να σε δουν

ισχύει 100% και το επιβεβαιώνω, φίλος που είχε παρόμοιο θέμα και του έλεγαν οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, μπήκα στον ΔΕΔΔΗΕ και τσέκαρα ότι είχε αλλάξει εδω και 15 ημέρες και με τις μετρήσεις που είχε δώσει στην εταιρεία...
Στην τελική σε θέματα τουρισμού δεν πρέπει να είμαστε προπέτες...από την στιγμή που στο τέλος του μήνα πάλι κερδισμένοι βγαίνουμε.

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, nvoros είπε

ισχύει 100% και το επιβεβαιώνω, φίλος που είχε παρόμοιο θέμα και του έλεγαν οτι δεν έχει ενεργοποιηθεί ακόμα, μπήκα στον ΔΕΔΔΗΕ και τσέκαρα ότι είχε αλλάξει εδω και 15 ημέρες και με τις μετρήσεις που είχε δώσει στην εταιρεία...
Στην τελική σε θέματα τουρισμού δεν πρέπει να είμαστε προπέτες...από την στιγμή που στο τέλος του μήνα πάλι κερδισμένοι βγαίνουμε.

ενώ φαινομενικά είναι αδιάφορο το πότε θα σε δει ο πάροχος οτι μπήκες , το πρόβλημα είναι αν δε σε βλέπει οτι έφυγες ωστε να ξαναγυρίσεις (και να βγάλει και κανα έξτρα έναντι , το οποίο βέβαια εκκαθαρίζεται στον τελικό)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Swimmer21 είπε

Να παρεις ενα τηλεφωνο στον Δεδδηε να δεις αν ισχυει κατι τετοιο.. Αν  καποια υπαρχει εντολη...

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι volton, έκλεισε ο μήνας, λογαριασμός δεν έχει βγει εννοείται με τις 1000 δώρο (επαγγελματικό). Μπορώ να πάω ΕΛΠΕ και στα καπάκια όταν έρθει μήνυμα, βεβαίωση και 1*20 Σκλαβενίτη, να ξαναγυρίσω volton για άλλες 1000 δώρο, πιθανών χωρίς να έχει εκδοθεί μέχρι τότε ο προηγούμενος εκκαθαριστικής της volton? Θα με δεχθεί πίσω σαν νέο η θα με βλέπει ακόμα σαν παλιό?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, alan_dalon είπε

Μπορώ να πάω ΕΛΠΕ και στα καπάκια όταν έρθει μήνυμα, βεβαίωση και 1*20 Σκλαβενίτη, να ξαναγυρίσω volton για άλλες 1000 δώρο,

καλό είναι να μη φεύγουμε στα καπάκια για να συνεχίζουν τα δώρα :)

11 λεπτά πριν, alan_dalon είπε

πιθανών χωρίς να έχει εκδοθεί μέχρι τότε ο προηγούμενος εκκαθαριστικής της volton? Θα με δεχθεί πίσω σαν νέο η θα με βλέπει ακόμα σαν παλιό?

το να βγει τελικός δεν είναι θέμα , το θέμα είναι αν θα σε βλέπει οτι έφυγες , το οποίο είναι άγνωστο

υπάρχει και μια πιθανότητα να σου κάνουν αντιπρόταση για επιπλέον 1000kw

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/2/2024 στις 2:35 ΜΜ, korakios είπε

Τελικά η ΡΑΕ δεν έβαλε όλα τα σταθερά στο site της (της ΦΑ το φθηνό και της weenergy) 😁

και της NRG 

Στις 5/2/2024 στις 11:44 ΠΜ, than2031995 είπε

Καλημέρα, προσπαθώ να κάνω μία έρευνα για ποιο πρόγραμμα συμφέρει πλέον στην δουλειά. 

Έχουμε επαγγελματικό Γ22 στα 85kVA και η κατανάλωση μας κυμαίνεται γύρω στις 6000kWh τον μήνα. 

Κοιτάω το excel του Φοβερού korakios αλλά έφαγα ένα σκάλωμα στα Kw ισχύος που αναφέρει για το Γ22. Μπορεί κάποιος να με κατευθύνει μήπως; Ξέρω ότι τώρα στην elpedison δεν πληρώνουμε για την ισχύ όπως πχ κάνει η ΔΕΗ νομίζω. Έχουμε βέβαια έξυπνο μετρητή πλέον που στέλνει μετρήσεις 24/7 και χρεωνόμαστε για τα kVA στις ώρες αιχμής όπως και θα έπρεπε. 

Πέρα από εκεί είμαι λίγο χαμένος 😅

Χρέωση ισχύος χρεώνουν μόνο η ΔΕΗ και η ELIN νομίζω. Όλοι οι υπόλοιποι δεν χρεώνουν

Η EUNICE έχει ένα καλό πρόγραμμα για Γ22 το WE CORP και η ΗΡΩΝ έχει ανανεώσει το BENEFIT. Δεν είναι εμπορικά διαθέσιμα. Αν σε ενδιαφέρει στείλε πμ

Στις 5/2/2024 στις 11:56 ΠΜ, HERTHAN είπε

Εχω κι εγω δυο παροχες σε Γ22 και τις εχω στην We Energy(Eunice) και για τον μηνα Ιανουαριο και Φεβρουαριο εχω επιλεξει το προγραμμα We Blue το οποιο δεν εχει χρεωση ισχυος.

Εγω βεβαια ειμαι στα 35KVA oποτε κανε κι ενα τσεκ τους ορους μηπως αλλαζει κατι(που δεν νομιζω).

Δεν αλλάζει κάτι

Στις 5/2/2024 στις 1:53 ΜΜ, neofitosgr78 είπε

Με πήραν απο Ηρων και μου είπαν το ΗΡΩΝ GENEROUS GUARANTEE HOME 

οτι έχει τιμή 0,0738

ισχύει κάτι τέτοιο η θα βγαίνει πιο ακριβό ?

Ακόμα συνεχίζουν να κοροϊδεύουν τον κόσμο;

Όχι βέβαια, δεν είναι η τελικά τιμή αυτή...

@korakios @doomnx Μήπως να αρχίσει να γίνεται και ένα φύλλο με ιστορικότητα των νέων τιμών 2024;

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilham είπε

@korakios @doomnx Μήπως να αρχίσει να γίνεται και ένα φύλλο με ιστορικότητα των νέων τιμών 2024;

Εδώ δεν ξέρουμε ακόμα τιμές Ιανουαρίου σε όλα τα ex-post 😂

Αλήθεια σε τι χρησιμεύει η ιστορικότητα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, bilham είπε

υποτίθεται οτι θα το κάνει η ΡΑΕ , προσωπικά δε με ψήνει , τερμάτισα 18 μήνες με τις δημοσιευμένες τιμές

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Εδώ δεν ξέρουμε ακόμα τιμές Ιανουαρίου σε όλα τα ex-post 😂

Αλήθεια σε τι χρησιμεύει η ιστορικότητα;

Υπάρχουν και τα ex-ante και τα σταθερά που ξέρουμε

Η ιστορικότητα χρησιμεύει στους μη τουρίστες. Είναι ένας επιπλέον παράγοντας εμπιστοσύνης σε ένα πάροχο

1 λεπτό πριν, korakios είπε

υποτίθεται οτι θα το κάνει η ΡΑΕ , προσωπικά δε με ψήνει , τερμάτισα 18 μήνες με τις δημοσιευμένες τιμές

Η ΡΑΕ την κάνει στραβά την δουλειά, όπως βλέπεις

Εγώ σε εσένα πόνταρα, την έχεις κάνει ήδη την δουλειά μέχρι τον Δεκέμβριο και έχεις το know how 🤣

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, bilham είπε

Υπάρχουν και τα ex-ante και τα σταθερά που ξέρουμε

Η ιστορικότητα χρησιμεύει στους μη τουρίστες. Είναι ένας επιπλέον παράγοντας εμπιστοσύνης σε ένα πάροχο

ΟΚ... Θα το δω. Θέλεις και τα πάγια; Γιατί η kWh  λέει τη μισή αλήθεια 😂

Και είναι και τα δώρα, οι πρώτες 500/100 kWh δώρο, αυτές τι τις κάνουμε;

Γενικά η ξερή τιμή kWh που στην ουσία δεν μας λέει ποιος είναι ο φθηνότερος πάροχος είναι ο λόγος που έκανα το εξέλ.

Θα είχε ίσως ενδιαφέρον ένα ιστορικό για 2 καταναλώσεις, 250 kWh/μήνα και 1500 kWh/μήνα, μόνο οι χρεώσεις προμήθειας.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, bilham είπε

Η ΡΑΕ την κάνει στραβά την δουλειά, όπως βλέπεις

Εγώ σε εσένα πόνταρα, την έχεις κάνει ήδη την δουλειά μέχρι τον Δεκέμβριο και έχεις το know how 🤣

το είχα πει παλιότερα οτι δεν παίζει να συνεχίσω την καρτέλα με ιστορικό τιμών , ήδη έφαγα πακέτο που πήρε παράταση .

Έγινε μια προσπάθεια για κοινό φύλλο που όλοι μπορούσαν να κάνουν επεξεργασία και να βάλουν δεδομένα αλλά δεν απέδωσε

Έτσι και αλλιώς , έστω αργοπορημένα θα τα βάλει η ΡΑΕ στο site

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

ΟΚ... Θα το δω. Θέλεις και τα πάγια; Γιατί η kWh  λέει τη μισή αλήθεια 😂

εσύ κάνε πρώτα τα επαγγελματικά να χαιρετίσω 😁

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...