Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 ώρες πριν, wakabanka είπε

Όντως φαίνεται η καλύτερη η επιλογή για εξοχικό/κλειστό σπίτι λόγω χαμηλού παγιού.

Tα 60 ευρώ μπονους βέβαια, τα παραβλέπω γιατί από τι λένε οι όροι, μπαινουν  ανα 10 ευρώ κάθε μήνα και μόνο ως έκπτωση σε χρέωση κατανάλωσης ενω δε μεταφέρονται σε επόμενο λογαριασμό. Δλδ αν κάνεις σχεδόν μηδενική χρήση ρευματος και αρα δεν έχεις χρέωση (που είναι και το πιθανότερο για τους χειμερινους μήνες σ'αυτή την περίπτωση), λογικά δεν θα πάρεις τίποτα.

Το βασικό θέμα βέβαια είναι το ενδεχόμενο ν αλλάξουν όρους και πάγιο σε 2-3 μήνες που θα χουν μαζέψει κόσμο...

Σε αυτό το πρόγραμμα έκανα αίτηση σήμερα μετά απο elpedison,  με εξυπηρετεί- συμφέρει πολύ αν είναι όπως αναφέρει. Ιδιαίτερα εξυπηρετική,ευγενική και ταχύτατη η κ. Λαμπρινή Γαλατά, υπάλληλος εξυπηρέτησης κεντρικών γραφείων. Η ίδια μου ζήτησε να δίνω το όνομά της σε όποιον ενδιαφέρεται, τηλ.επικ.2311223800 απο 9-5. Τα πάντα έγιναν μέσω mail και τηλεφώνου. 

• Like 1
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Καντην να δίνει και τα 5*20 και θα σαρώσει σε πωλήσεις 😂😂😂

Άμα ήταν στο χέρι μου 5x200 θα έδινε.

• Like 6
Δημοσ.

Οι 500 δωρεάν KWh που δίνει η Volton για 30 ημέρες σε 70 ευρώ έκπτωση στον λογαριασμό μεταφράζεται; Και 5 ευρώ έκπτωση παγίου. Άρα συνολικά 75 ευρώ;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Άμα ήταν στο χέρι μου 5x200 θα έδινε.

Δεν είμαστε πλεονέκτες...τα 5×20 τα δίνουν ενίοτε σε πελάτες που επιστρέφουν. Ε ας το κανουν με το αναλογο αυξημένο ποσοστό πωλήσεων 😉

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, madboy είπε

Οι 500 δωρεάν KWh που δίνει η Volton για 30 ημέρες σε 70 ευρώ έκπτωση στον λογαριασμό μεταφράζεται; Και 5 ευρώ έκπτωση παγίου. Άρα συνολικά 75 ευρώ;

71,65 € στο πράσινο με ΦΠΑ + ΔΕΤΕ.

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, Con_stant1ne said:

Ο τελικός της volton ξέρετε αν είναι με έκπτωση συνέπειας;

Aν ήσουν συνεπής στους προηγούμενους, ναι. Επίσης πρέπει να πληρώσεις εμπρόθεσμα τον τελικό, αλλιώς θα σου χρεώσουν τη συνέπεια με έκτακτο λογαριασμό.

Δημοσ.

Και σήμερα η συνέχεια της Οδύσσειας με την Volton.

Να υπενθυμίσω ότι από τις 04/01 έχουν στείλει στον Δεδδηε 1068 κβ παραπάνω από αυτές που φαίνονται στην φωτογραφία που τους έστειλα όταν έκανα την αίτηση. 

Από τις 15/01 που αντιλήφθηκα το λάθος  μέχρι τέλη του μήνα τους ζητούσα να διορθώσουν την λάθος ένδειξη που έχουν καταχωρήσει στον Δεδδηε. Στις 18/01 εφοσον μου λένε το απίστευτο,  ότι έχουν χάσει το αρχικό email τους το προωθώ πάλι.

Μετά από λιγες μέρες καλω παλι και μου λένε ότι το έλεγξαν από το αρμόδιο τμήμα και ότι η ένδειξη που έχουν δώσει είναι σωστή. 

Για καλή μου τύχη στις 18/01 καίγεται η ασφάλεια στον μετρητή και ο τεχνικός δίνει καταμέτρηση 600 κβ κάτω από αυτη που έχει δώσει η Volton στις 04/01.

Εννοείται ότι παράλληλα ενημερώνω τον Δεδδηε για το λάθος και τους καλώ για επείγουσα καταμέτρηση. 

Εννοείται έγινε καταγγελία σε Ραε κατά της volton και κατά του δεδδηε γιατί δεν έστελναν άτομο για καταμέτρηση.

29/01 επισκέπτομαι κατάστημα Volton και τους εξηγώ την περίπτωση μου αναλυτικά με κλήση εκείνη την στιγμή στον Δεδδηε καθώς και με φωτογραφίες. Αποστέλλουν email στα κεντρικά ζητώντας διόρθωση όλου αυτού του αλαλούμ που έχει δημιουργήσει το αρμόδιο τμήμα της Volton.

02/02 είδαν το αίτημα του καταστήματος και έως σήμερα ακόμα το ελέγχουν...

02/02 πέρασε τελικά ο Δεδδηε και μετρήσε 500 κβ λιγότερες. 

Έστειλε στον πρώην παροχπ διορθωτική μέτρηση μειωμένες κατά 600 κβ, δηλαδή την μέτρηση του τεχνικού τους στις 18/01 και τώρα πάμε για νέο γύρο διαπραγματεύσεων μήπως και καταφέρουμε μετα από ένα-δύο μήνες να καταχωρηθούν την σωστή ένδειξη.

Η απάντηση της Volton μέσω της Ραε είναι εντελώς αστεία καθώς αναφέρουν αποβτην ημέρα που είδαν την καταγγελία, έστειλαν αίτημα στον Δεδδηε για διόρθωση της αρχικής μέτρησης...

Κάτι που δεν ισχύει κατά πρώτον και επίσης η Volton θα πρέπει να καταχωρήσει την σωστή ένδειξη.

Ελλάδα 3.0 🤫

• Like 1
  • Confused 2
  • Sad 2
Δημοσ.

εκλεισα τον μηνα μου στην volton και πάω αύριο για αίτηση σε σταθερο φυσικο αέριο μιας και μου βγήκε η εγκριση για κοτ-γ.

ερώτηση αν καποιος γνωρίζει....

διάβασα οτι η εκπτωση κοτ γ , θα δοθεί αναδρομικά από 1/1/24 (για αιτήσεις έως 29/2). 

τί κάνω με την τιμολόγηση της volton?

πρέπει να ενημερώσω για την έκδοση νεόυ αναπροσαρμοσένου λογαριασμού ?

επίσης έχω και καμιά δεκαριά ημέρες στην ελπεντισον 1-10 Ιανουαρίου.και μου έστειλαν τώρα τελικό λογαριασμό .μπορω να ζητήσω αναπροσαρμογή ωστε να συμπεριληφθεί το κοτ-γ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, supermarioarv είπε

διάβασα οτι η εκπτωση κοτ γ , θα δοθεί αναδρομικά από 1/1/24 (για αιτήσεις έως 29/2). 

τί κάνω με την τιμολόγηση της volton?

πρέπει να ενημερώσω για την έκδοση νεόυ αναπροσαρμοσένου λογαριασμού ?

επίσης έχω και καμιά δεκαριά ημέρες στην ελπεντισον 1-10 Ιανουαρίου.και μου έστειλαν τώρα τελικό λογαριασμό .μπορω να ζητήσω αναπροσαρμογή ωστε να συμπεριληφθεί το κοτ-γ?

θα τα πάρεις αναδρομικά με έκτακτο πιστωτικό απο τον κάθε πάροχο , όοοταν ενημερωθούν οι πάροχοι

συνέχεια στο άλλο νήμα

6 λεπτά πριν, madboy είπε

Έστειλε στον πρώην παροχπ διορθωτική μέτρηση μειωμένες κατά 600 κβ, δηλαδή την μέτρηση του τεχνικού τους στις 18/01 και τώρα πάμε για νέο γύρο διαπραγματεύσεων μήπως και καταφέρουμε μετα από ένα-δύο μήνες να καταχωρηθούν την σωστή ένδειξη.

λογικά και αυτή θα περάσει στη volton μιας και δείχνει οτι πλέον ξαναλειτουργούν κανονικά μετά το blackout , ξεμπερδεύεις σιγά-σιγά

• Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, korakios said:

λογικά και αυτή θα περάσει στη volton μιας και δείχνει οτι πλέον ξαναλειτουργούν κανονικά μετά το blackout , ξεμπερδεύεις σιγά-σιγά

Λογική, υπομονή, και ελπίδα είναι 3 λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μου για τον συγκεκριμένο πάροχο. 

Ευελπιστώ να βγω λάθος κάποια στιγμή και εύχομαι να είναι σύντομα. 

Bonus tip του συγκεκριμένου παρόχου...

Σε άτομο που είχα προτείνει να πάει Volton κσι ζήτησε βεβαίωση εκπροσώπησης,  έστειλαν στοιχεία αλλού πελάτη...

Να υποθέσω ότι είναι νομικό ατόπημα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, madboy είπε

Σε άτομο που είχα προτείνει να πάει Volton κσι ζήτησε βεβαίωση εκπροσώπησης,  έστειλαν στοιχεία αλλού πελάτη...

Κατ'ελαχιστον έχει κερδίσει άλλον ένα μήνα δωρεάν ρευμα😅

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, madboy είπε

Λογική, υπομονή, και ελπίδα είναι 3 λέξεις που δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιο μου για τον συγκεκριμένο πάροχο. 

Ευελπιστώ να βγω λάθος κάποια στιγμή και εύχομαι να είναι σύντομα. 

ναι , πάντως δε χρειάζεται προσπάθεια δυσφήμισης , οι περισσότεροι πάροχοι είναι μπακάληδες ,είναι γνωστό αυτό εδώ και χρόνια ,  απλά για τα δώρα πάμε

σίγουρα εσύ και όποιος ταλαιπωρήθηκε με αίτηση στη volton αρχές του έτους , πιστεύω δε θα ξαναπατήσει ή και θα κόψει και τον τουρισμό τελείως

αλλά απο τη στιγμή που δεν είναι γενικευμένο και να συνεχίζει η φάση , καλό είναι να εκμεταλλευόμαστε την οποιαδήποτε προσφορά

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κατ'ελαχιστον έχει κερδίσει άλλον ένα μήνα δωρεάν ρευμα😅

τουλάχιστον,  μιας και είναι χοντράδα

Δημοσ.

Volton ενώ έχω στείλει τις μετρήσεις φωτογραφία, μου λέει ότι για να ενεργοποιηθεί αναμένει την μέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ.

Ισχυει κάτι τέτοιο; Για ποιο λόγο στέλνουμε τότε φωτογραφία;

Δημοσ.
38 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Aν ήσουν συνεπής στους προηγούμενους, ναι. Επίσης πρέπει να πληρώσεις εμπρόθεσμα τον τελικό, αλλιώς θα σου χρεώσουν τη συνέπεια με έκτακτο λογαριασμό.

Είμαι απο 11/1 και τις επόμενες ημέρες επιστρέφω ελπε. Δεν με βλέπουν καν σαν ενεργοποιημένη παροχή. Οπότε φαντάζομαι θα βγει μόνο ένας τελικός λογαριασμός. Απλά δεν ξέρω αν θα είναι με την έκπτωση συνέπειας μέσα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...