Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μόλις τώρα, Cmg__ είπε

Ευχαριστούμε. το 50ρικο που το λεει;;;

ειναι αλλο χαρτι για το 50αρικο οποτε θεωρητικά πρέπει να στα στείλουν και τα δυο για να ισχύει (?)

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, Cmg__ είπε

Ευχαριστούμε. το 50ρικο που το λεει;;;

Εεε αυτο ειναι το κλασσικο promo το διαφημιζουν παντου... ακομη και στην ιστοσελιδα τους

• Like 1

26 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Love Store - ΔΩΡΟ 35€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.pdf 600.1 kB · 10 downloads

Αυτό είναι συν το κλασικό 50€ ..Μήπως παίζει τπτ πονηρό και δεν το αντιλήφθηκα;

που το είδες το 50ρικο ????

αυτό είναι 35€ , λογικά Βαλεντίνου φάση που θα προωθηθεί μετά

28 λεπτά πριν, sdikr είπε

Ναι το καταλαβαίνω, απλά θεωρώ σωστό το να τους κρατήσω λίγο  τους τωρινούς,  μπορεί να χάσω την προσφορά αλλά το θεωρώ πιο σωστό.

πάσο , αλλά μην ξεχνάς τα λεφτά που φάγανε με τις ρήτρες , δλδ δεν είναι να τους λυπάσαι και ο μόνος λόγος που δεν παίρνουμε πιστωτικά είναι για να μην κόψουν τα δώρα αλλιώς θα χτυπούσα ανα εβδομάδα αλλαγές

25 λεπτά πριν, Cmg__ είπε

αν την κάνω σήμερα λες.. ωχ πάλι τηλέφωνο

τα 60+20 είναι μέσω doomnx , αλλιώς είναι 50€ και ότι δώσουν στο κατάστημα

25 λεπτά πριν, epir21 είπε

ειναι αλλο χαρτι για το 50αρικο οποτε θεωρητικά πρέπει να στα στείλουν και τα δυο για να ισχύει (?)

εννοείται πρέπει και τα 2

• Like 1
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, korakios είπε

Με είχαν πάρει τηλ για να γυρίσω πίσω κ μου είπαν για το 60+20.. τους είπα να στείλουν 12/2 (στο τέλος του μήνα volton) Και το κανόνισε.. λες να με κρεμάσουν;;; @doomnx σου έρχομαι! 

1 λεπτό πριν, Cmg__ είπε

Με είχαν πάρει τηλ για να γυρίσω πίσω κ μου είπαν για το 60+20.. τους είπα να στείλουν 12/2 (στο τέλος του μήνα volton) Και το κανόνισε.. λες να με κρεμάσουν;;; @doomnx σου έρχομαι! 

καλύτερα απο το κονέ του doomnx μιας και η befon αργούσε σε κάποιους τις επιταγές

• Like 2

11 λεπτά πριν, korakios είπε

που το είδες το 50ρικο ????

αυτό είναι 35€ , λογικά Βαλεντίνου φάση που θα προωθηθεί μετά

πάσο , αλλά μην ξεχνάς τα λεφτά που φάγανε με τις ρήτρες , δλδ δεν είναι να τους λυπάσαι και ο μόνος λόγος που δεν παίρνουμε πιστωτικά είναι για να μην κόψουν τα δώρα αλλιώς θα χτυπούσα ανα εβδομάδα αλλαγές

εννοείται πρέπει και τα 2

PROMO 50.pdf

Μόλις τώρα, NIKELPE είπε

δεν το έστειλα γτ απλά νόμιζα ότι το γνωρίζετε το 35€ είναι το νέο φρούτο..

• Like 4

43 λεπτά πριν, NIKELPE είπε

Love Store - ΔΩΡΟ 35€ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ.pdf 600.1 kB · 17 downloads

Αυτό είναι συν το κλασικό 50€ ..Μήπως παίζει τπτ πονηρό και δεν το αντιλήφθηκα;

Πολύ καλό το λες -85 στο λογαριασμό...και δε μπλέκεις και με δωροεπιταγες. 

• Like 2

13 minutes ago, korakios said:

Διαφωνώ με το φάγανε με τις ρήτρες,  αλλά δεν έχει σημασία  και εγώ όπως και όλοι με τον τουρισμό πάμε για να την βγάλουμε φθηνότερα όσο γίνεται 

Λοιπόν μίλησα μόλις με ελπέντισον:

1. το 50 στον πρώτο λογαριασμό +35 απο το κατάστημα ισχύει όπως είπε ο @NIKELPE για όλο τον ερωτικό φεβρουάριο . Άρα 85 για ρεύμα απο κατάστημα

2. Το 60 endered + 20 σκλαβε ΜΠΟΡΕΙ να ισχύει και μετά απο σήμερα αφού μου το υποσχέθηκαν απο τις πωλήσεις (αλλα δεν μου το είπε με σιγουριά κανείς). Και αυτ΄πο θα το δούνε λέει στο κατάστημα

Όπως και νά' χει προτιμάω το 1ο... Το θέμα τώρα είναι: γίνεται να ΞΑΝΑπάρω απο τον Ηρων ότι πολυτιμότερο είχε (50ρικο σύνδεσης), και να πάω να αράξω στην ζεστή αγκαλιά της ελπέντισον (που έχω μέσα ήδη πιστωτικά) μέχρι να βγει κάτι άλλο;

• Like 1

1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Tις αλλαγές προγραμμάτων τις αναλαμβάνει η BEFON, κι ως γνωστόν αργούνε να στείλουν τις επιταγές (πάνω από 1 μήνα). Κι αν αποχωρήσεις δεν τις στέλνουν, παρόλο που δεν υπάρχουν όροι που να λένε το αντίθετο.

Όσο για το δώρο... μερικοί συμφορουμήτες είχαν κάνει αλλαγή από παλιό πρόγραμμα (50άρικο) σε Smart (100άρικο)... γράφτηκε στη σύμβαση κανονικά, τους είπαν κι οι εκπρόσωποι ότι θα πάρουν το 100άρικο. Σε άλλους που πήρανε μετά, τους είπαν πως το 100άρικο ήταν για νέους πελάτης. Άλλοι πήρανε όλα τα δώρα, άλλοι δε τα πήρανε, άλλοι έχασαν τα παλιά... γενικά ένα μπάχαλο.

Κι αν δε βάλουν το επιπλέον δώρο, είναι δύσκολο να δικαιωθείς γιατί στους όρους γράφει ξεκάθαρα πως είναι για νέους πελάτες.

Φίλε μου όλα αυτά τα ξέρω. Ρωτάω μήπως κάποιος έχει να προτείνει κάποιον τρόπο ώστε να τσιμπήσω το δώρο. Δωροεπιταγες δε με ψήνουν. Να πάρω τηλέφωνο τη befon?

2 hours ago, liakjim said:

Είδε η βολτον την αίτηση για ελπε και μας έκανε αντιπρόταση να μείνω για δωρεάν πάγιο και ακόμη 500KWh δώρο και δέχτηκα.

Ειχες κλεισει ακριβως 30 μερες ή λιγοτερο;

7 ώρες πριν, ekrepali είπε

Για εξοχικό; Γιατί αν το έκανες αυτό σε οικιακό και ολοκληρωθεί η αλλαγή με αυτή την ένδειξη... θα πληρώσεις ακριβά ΥΚΩ. Η αν έχεις Κοτ μπορεί να το χάσεις στην επόμενη εκκαθάριση λόγω υπέρβασης.

Για σπιτι στο χωριο ναι!!! Με μηδενικη καταναλωση απ τον Οκτωβριο!!

1 ώρα πριν, doomnx είπε

Από αύριο τέρμα τα 60+20 από το κονέ μου, θα είναι 50+20 όπως με πληροφόρησε. 

Καντην να δίνει και τα 5*20 και θα σαρώσει σε πωλήσεις 😂😂😂

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...