Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 minutes ago, korakios said:

πιστωτικό απο την ελπέ , έκανε υπαναχώρηση άλλο μέλος παλιότερα και πήρε -100€ απο ελπέ μιας και μπήκε για μια μέρα

πηγε για 1 μερα ελπε και τα 100 του πιστωτικου του τα εβαλαν σε λογαριασμο;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

24 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τα 50 είναι ξεχωριστό promo...μπορεί και απλά να είναι βλακειες του εκπροσώπου. Αν κάποιος τα πήρε ας το αναφέρει πάντως. 

Τα έχω πάρει και τα δύο.Και γραπτώς και στην πράξη μιας και έχουν βγει ήδη 2 λογαριασμοί.Πολλές φορές κάποια εξτρά δώρα είναι στην ευχέρεια του πωλητή αν θα τα δώσει.(πχ δωροεπιταγή σκλαβενίτη, το 5Χ20 κλπ)

• Like 1
  • Thanks 2

Μόλις τώρα, stylish είπε

πηγε για 1 μερα ελπε και τα 100 του πιστωτικου του τα εβαλαν σε λογαριασμο;

δεν ξέρω αν τα πήρε ή πήγε ξανά ελπέ , ήταν Δεκέμβριο περίπου , δε θυμάμαι

2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Χρειάζεται να στείλει υπαναχώρηση στον νέο πάροχο, ή αρκεί η δήλωση του προηγούμενου παρόχου στον ΔΕΔΔΗΕ ότι ο πελάτης θέλει να παραμείνει... και επιστρέφουν τη παροχή;

αρκεί να έχει γίνει η μετάβαση και μετά ξανά η επιστροφή

φαίνεται ως τουρισμός μιας μέρας

• Like 3

25 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου κιόλας, ό,τι σου αρέσει εσένα. Και η ΕΛΠΕ είναι ψιλοδεδομένο ότι κάθε μήνα θα δίνει δώρα.

Πάντως τα χρήματα είναι μια η άλλη. 500KWh βγαίνουν 67€ στη volton πράσινο και από την άλλη είναι 50+20€.

• Like 1

5 minutes ago, korakios said:

αρκεί να έχει γίνει η μετάβαση και μετά ξανά η επιστροφή

Ναι.. διαδικαστικά ρωτάω πως γίνεται. Ας πούμε ότι ο liakjim συμφωνεί... αναλαμβάνει η volton να ενημερώσει τον ΔΕΔΔΗΕ;

Ή θα πρέπει να ο liakjim να στείλει υπαναχώρηση γραπτώς στην elpedison; Ή και τα δυο;

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Ναι.. διαδικαστικά ρωτάω πως γίνεται. Ας πούμε ότι ο liakjim συμφωνεί... αναλαμβάνει η volton να ενημερώσει τον ΔΕΔΔΗΕ;

Ή θα πρέπει να ο liakjim να στείλει υπαναχώρηση γραπτώς στην elpedison; Ή και τα δυο;

Ο τύπος στη volton είπε ότι απλά θα γράψει παραμονή.

• Like 1

Μόλις τώρα, ekrepali είπε

η volton αναλαμβάνει απο τη στιγμή που ο πελάτης συμφώνησε

@liakjim εσύ απλά δες αν άλλαξε το ψηφίο κατα 1 (πήγες ελπέ) και την επόμενη λογικά θα πάει επιπλέον +1 (επιστροφή volton) .

Αν δεν άλλαξε , συνεχίζεις όπως είσαι , αν άλλαξε έχεις πιστωτικό στην ελπέ

• Like 2

Μόλις τώρα, korakios είπε

η volton αναλαμβάνει απο τη στιγμή που ο πελάτης συμφώνησε

@liakjim εσύ απλά δες αν άλλαξε το ψηφίο κατα 1 (πήγες ελπέ) και την επόμενη λογικά θα πάει επιπλέον +1 (επιστροφή volton) .

Αν δεν άλλαξε , συνεχίζεις όπως είσαι , αν άλλαξε έχεις πιστωτικό στην ελπέ

Οχι δεν έχει αλλάξει.

Πριν απο λίγο πήραν απο ΕΛΠΕ  για 150 στον λογαριασμό  αν επιστρέψω,  δεν ρώτησα τι και πως, απλά τους είπα να πάρουν σε κανέναν μήνα αν θέλουν, εντάξει ας πάρει και η volton μερικά φράγκα

• Like 1

1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Πριν απο λίγο πήραν απο ΕΛΠΕ  για 150 στον λογαριασμό  αν επιστρέψω,  δεν ρώτησα τι και πως, απλά τους είπα να πάρουν σε κανέναν μήνα αν θέλουν, εντάξει ας πάρει και η volton μερικά φράγκα

μάλλον 50 + 5*20 , αλλά και πάλι 1ο λογαριασμό 70€ θα ήταν καλή φάση

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, korakios said:

μάλλον 50 + 5*20 , αλλά και πάλι 1ο λογαριασμό 70€ θα ήταν καλή φάση

Για 150 μιλήσε,  πριν μια βδομάδα που πήρε άλλη κοπελιά μου είχε πει 100 (50+5χ20),  ίσως την επομένη να δώσουν 200!

Επεξ/σία από sdikr

Μόλις τώρα, sdikr είπε

Για 150 μιλήσε,  πριν μια βδομάδα που πήρε άλλη κοπελιά μου είχε πει 100 (50+5χ20),  ίσως την επομένη να δώσουν 200!

για 150 δε θα το σκεφτόμουν πάντως

• Like 2

3 hours ago, gpapas640 said:

Είμαι στο επαγγελματικό smart της ελπε και θέλω να πάω στο smartzero με μηδενικό πάγιο. Ρώτησα στο τσατ αν μεταφέρεται το πιστωτικό από προηγούμενο δώρο 100€ (μου είπε ναι) αλλά το 50ρικο δε το δίνει επειδή δεν είναι νέος πελάτης. Κάτι χαζοδωροεπιταγες είπε. Έχεις κανείς καμιά ιδέα πως μπορούμε να τσιμπήσουμε και το δώρο; Να πάρω τηλέφωνο;

Tις αλλαγές προγραμμάτων τις αναλαμβάνει η BEFON, κι ως γνωστόν αργούνε να στείλουν τις επιταγές (πάνω από 1 μήνα). Κι αν αποχωρήσεις δεν τις στέλνουν, παρόλο που δεν υπάρχουν όροι που να λένε το αντίθετο.

Όσο για το δώρο... μερικοί συμφορουμήτες είχαν κάνει αλλαγή από παλιό πρόγραμμα (50άρικο) σε Smart (100άρικο)... γράφτηκε στη σύμβαση κανονικά, τους είπαν κι οι εκπρόσωποι ότι θα πάρουν το 100άρικο. Σε άλλους που πήρανε μετά, τους είπαν πως το 100άρικο ήταν για νέους πελάτης. Άλλοι πήρανε όλα τα δώρα, άλλοι δε τα πήρανε, άλλοι έχασαν τα παλιά... γενικά ένα μπάχαλο.

Κι αν δε βάλουν το επιπλέον δώρο, είναι δύσκολο να δικαιωθείς γιατί στους όρους γράφει ξεκάθαρα πως είναι για νέους πελάτες.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, liakjim είπε

Πάντως τα χρήματα είναι μια η άλλη. 500KWh βγαίνουν 67€ στη volton πράσινο και από την άλλη είναι 50+20€.

Θα τις κάψεις και τις 500 σε 30 μέρες; Βασικά ακόμα και να μην τις κάψεις μπορείς απλά να τις δηλώσεις, οπότε ναι, έχεις δίκιο. 🤜🤛

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...