Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

14 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είδε η βολτον την αίτηση για ελπε και μας έκανε αντιπρόταση να μείνω για δωρεάν πάγιο και ακόμη 500KWh δώρο και δέχτηκα.

Σε αυτές τις περιπτώσεις τι συμβαίνει?

Θα χρεωθεί ο φίλος έστω και ελάχιστες ημέρες elpe και θα επιστρέψει εκ νέου στη volton?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, stylish είπε

Από οτι με ενημερωσαν, αν παρεις τα 5*20, δεν παιρνεις τα 50€, που ειναι για αυτον τον μηνα. Ή το ενα δωρο ή το αλλο.

αν σου στείλουν και τα 2 , υποτίθεται θα τα πάρεις

λογικά θα αργήσει να μου έρθει λογαριασμός επομένως δε μπορώ να επιβεβαιώσω

12 λεπτά πριν, epir21 είπε

Έκανα μόλις αίτηση για Elpedison πράσινο και μου έστειλαν την σύμβαση:

1. Δεν αναφέρει πουθενά κλιμακωτή χρέσωση στις 100kwh αλλα ούτε οι όροι που έχουν στο site τους το αναφέρουν. Βασικά λείπει το Γ. Ειδικοί Όροι, και απο το site τους λείπει. Μόνο τους ειδικούς όρους για το 50αρι μου έστειλαν.

απο τη στιγμή που έχουν δημοσιευτεί οι τιμές , μη σε απασχολεί

απλά σε 4 εργάσιμες να δεις αν άλλαξε το νούμερο και αν όχι πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ για το αν στείλανε το αίτημα

15 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είδε η βολτον την αίτηση για ελπε και μας έκανε αντιπρόταση να μείνω για δωρεάν πάγιο και ακόμη 500KWh δώρο και δέχτηκα.

τουλάχιστον να το πάρεις γραπτώς για ευνόητους λόγους

Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Θα χρεωθεί ο φίλος έστω και ελάχιστες ημέρες elpe και θα επιστρέψει εκ νέου στη volton?

παίζει και να πάρει σκέτο πιστωτικό 😁

• Like 1

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Για το 1 μην έχεις καμία ανησυχία, είναι έκτακτη μηνιαία έκπτωση της ELPEDISON, δεν προβλέπεται από τους 6μηνιαίους όρους και δεν θα τη βρεις σε κανένα συμβόλαιο. Μόνο στο site της ΕΛΠΕ και της ΡΑΕ.

Για το 2 πήρες τηλ να το πεις;

Το δώρο της Volton το έχουμε δεδομένο γιατί είναι στο συμβόλαιο ενώ της ΕΛΠΕ είναι λαχείο κάθε μήνα. Και εκτός αυτού είναι μικρότερο.

Από τη BEFON σου το είπαν; Γενικά τα 5x20 δεν τα δίνουν και εύκολα.

Οκ, δεν έχουμε κάνει ακόμη τηλεφωνική συναίνεση οπότε υπάρχει χρόνος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, liakjim είπε

Οκ, δεν έχουμε κάνει ακόμη τηλεφωνική συναίνεση οπότε υπάρχει χρόνος.

Δεν θέλω να σε πάρω και στο λαιμό μου κιόλας, ό,τι σου αρέσει εσένα. Και η ΕΛΠΕ είναι ψιλοδεδομένο ότι κάθε μήνα θα δίνει δώρα.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Thanks 1

4 minutes ago, doomnx said:

Για το 1 μην έχεις καμία ανησυχία, είναι έκτακτη μηνιαία έκπτωση της ELPEDISON, δεν προβλέπεται από τους 6μηνιαίους όρους και δεν θα τη βρεις σε κανένα συμβόλαιο. Μόνο στο site της ΕΛΠΕ και της ΡΑΕ.

Το δώρο της Volton το έχουμε δεδομένο γιατί είναι στο συμβόλαιο ενώ της ΕΛΠΕ είναι λαχείο κάθε μήνα. Και εκτός αυτού είναι μικρότερο.

Από τη BEFON σου το είπαν; Γενικά τα 5x20 δεν τα δίνουν και εύκολα.

Από ELPE μου το ειπαν. 

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κι εμένα μου έβαλαν αριθμό παροχής τον προηγούμενο που είχα σε αυτούς, αντί για +3 που είχε γίνει σε Ηρωνα. Τους το είπα τηλεφωνικά, μου είπαν τα τελευταία ψηφία δεν παίζουν ρόλο μην ανησυχείτε 😂😂

• Like 1

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Κι εμένα μου έβαλαν αριθμό παροχής τον προηγούμενο που είχα σε αυτούς, αντί για +3 που είχε γίνει σε Ηρωνα. Τους το είπα τηλεφωνικά, μου είπαν τα τελευταία ψηφία δεν παίζουν ρόλο μην ανησυχείτε 😂😂

Ε μα τι ανησυχείτε κι εσείς; Αφού έτσι κι αλλιώς θα πάρει +1 από το ΔΕΔΔΗΕ! 😅

13 λεπτά πριν, doomnx είπε

11 λεπτά πριν, korakios είπε

απο τη στιγμή που έχουν δημοσιευτεί οι τιμές , μη σε απασχολεί

απλά σε 4 εργάσιμες να δεις αν άλλαξε το νούμερο και αν όχι πάρε τηλ ΔΕΔΔΗΕ για το αν στείλανε το αίτημα

Ωραία αρα για το 1. Είματε ΟΚ.

Για το 2 ναι πήρα τηλέφωνο να τους το πω ότι έχουν "λάθος" αριθμό παροχής και πάροχο, αλλά πήρα στον συνεργάτη που μίλησα για την σύμβαση και μου ειπε θα το δει και θα με ενημερώσει. Πρέπει μήπως να πάρω απευθείας την Elpedison ή να περιμένω;

25 minutes ago, liakjim said:

Ρώτησες πότε είναι ημερολογιακά ο επιπλέον δωρεάν μήνας;

Απ'τη 31η ως την 60ή μέρα εκπροσώπησης;

Ή μετράει από σήμερα που έκανες αποδοχή;

Κράτησες όνομα εκπροσώπου;

Ηχογραφήθηκε η κλήση;

9 minutes ago, messinia3 said:

Υποτίθεται ότι η Volton ενημερώνει τον ΔΕΔΔΗΕ ότι ο πελάτης αποφάσισε να παραμείνει, οπότε δεν ολοκληρώνεται το αίτημα εκπροσώπησης. Αλλά αν ο ΔΕΔΔΗΕ προλάβει κι ολοκληρώσει το αίτημα και αλλάξει το ψηφίο, τότε δε ξέρω; Δε νομίζω να μπορεί ο ΔΕΔΔΗΕ να επιστρέψει την παροχή στον άλλο πάροχο αν δεν υπογράψει ο πελάτης νέα σύμβαση / αίτημα εκπροσώπησης...

• Like 2

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Υποτίθεται ότι η Volton ενημερώνει τον ΔΕΔΔΗΕ ότι ο πελάτης αποφάσισε να παραμείνει, οπότε δεν ολοκληρώνεται το αίτημα εκπροσώπησης. Αλλά αν ο ΔΕΔΔΗΕ προλάβει κι ολοκληρώσει το αίτημα και αλλάξει το ψηφίο, τότε δε ξέρω;

πιστωτικό απο την ελπέ , έκανε υπαναχώρηση άλλο μέλος παλιότερα και πήρε -100€ απο ελπέ μιας και μπήκε για μια μέρα

• Thanks 2

4 λεπτά πριν, epir21 είπε

Ωραία αρα για το 1. Είματε ΟΚ.

Για το 2 ναι πήρα τηλέφωνο να τους το πω ότι έχουν "λάθος" αριθμό παροχής και πάροχο, αλλά πήρα στον συνεργάτη που μίλησα για την σύμβαση και μου ειπε θα το δει και θα με ενημερώσει. Πρέπει μήπως να πάρω απευθείας την Elpedison ή να περιμένω;

Η ELPEDISON δεν έχει δει καν την αίτηση στο σύστημά της ακόμα. Ψυχραιμία.

• Like 1

4 λεπτά πριν, epir21 είπε

αλλάζει απο ΔΕΔΔΗΕ οπότε μη σε απασχολεί , γιαυτό και δεν υπάρχει πρόβλημα αν δώσουμε λογαριασμό απο προπροηγούμενο πάροχο αν δεν έχει βγάλει ο προηγούμενος

• Like 2
  • Thanks 2

1 minute ago, korakios said:

πιστωτικό απο την ελπέ , έκανε υπαναχώρηση άλλο μέλος παλιότερα και πήρε -100€ απο ελπέ μιας και μπήκε για μια μέρα

Χρειάζεται να στείλει υπαναχώρηση στον νέο πάροχο, ή αρκεί η δήλωση του προηγούμενου παρόχου στον ΔΕΔΔΗΕ ότι ο πελάτης θέλει να παραμείνει... και επιστρέφουν τη παροχή;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...