Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, 1comment είπε

Να ρωτήσω κάτι για το εξελ κοράκιου. Εφόσον έχει συμπληρώσει την ΤΕΑ για κίτρινα και είναι η σωστή (νομίζω 93,02) γιατί πάνω πάνω γράφει ότι οι τιμές δεν ισχύουν; Δηλαδή τι άλλη τιμή θα συμπληρώσουμε εμείς αφού είναι ήδη συμπληρωμένη;

Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τον γενικό τύπο υπολογισμού. Όπως βλέπουμε οι πάροχοι εφαρμόζουν επιλεκτικά εκπτώσεις ακόμα και στα ex-post. Επίσης τελική ΜΤΑ και ΛΠ δεν έχουν βγει. Τα μισά προγράμματα είναι στο περίπου.

Επεξ/σία από doomnx
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Οι τιμές είναι ενδεικτικές με βάση τον γενικό τύπο υπολογισμού. Όπως βλέπουμε οι πάροχοι εφαρμόζουν επιλεκτικά εκπτώσεις ακόμα και στα ex-post. 

Άρα η ΤΕΑ ισχύει και δεν θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε, απλά ενδέχεται στο τελικό αποτέλεσμα να υπάρχουν μικρές διαφορές για αυτό που λες; 

2 λεπτά πριν, 1comment είπε

Άρα η ΤΕΑ ισχύει και δεν θα μπορούσαμε να συμπληρώσουμε κάτι άλλο που δεν γνωρίζουμε, απλά ενδέχεται στο τελικό αποτέλεσμα να υπάρχουν μικρές διαφορές για αυτό που λες; 

Για τα προγράμματα που βγαίνουν βάσει ΤΕΑ το 93.02 ισχύει από 1η έως 31 Ιανουαρίου, αλλά δεν θα είναι αυτή η τιμή που θα δεις στο λογαριασμό γιατί τιμολογούν ανά ημέρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, doomnx said:

800 400 4000

30/1 εκανα αιτηση για volton, 2/2 ειχα παει. Δεν το περίμενα τοσο γρήγορα.

Προλαβαινω elpe τοτε.

Σας ευχαριστώ όλους για την εξαιρετική δουλειά και βοήθεια.

Επεξ/σία από stylish
  • Like 1
  • Thanks 1

16 ώρες πριν, operPanayotis11 είπε

ο υφιστάμενος πάροχος;

Όταν κάνεις αλλαγή παρόχου περνά η Δεδδηε για καταμέτρηση ΑΛΛΑ το κουλό συστημα προυπουθέτει (για διπλο-έλεγχο μάλλον) να έχει φωτό και από τον καταναλωτή. Μπερδεγουεϊ

Φυσικά και δεν έχει περάσει ούτε 1 φορά ο δεδδηε, αν δεν ηταν προγραμματισμενο να περασει. Απλα επιβεβεβαιωνουν την τιμη σου. Αν τωρα εσυ δωσεις ο,τι να ναι εμπλεξες

37 λεπτά πριν, stylish είπε

Για να καταλάβω την μεταβαση στην volton, μπηκα στο site της ΔΕΗ και εχει αυξηθει η παροχή κατα 1 μοναδα.

Πως ειμαστε σιγουροι οτι η αυξηση δεν ειναι απο την προηγουμενη μεταβαση που ειχα κανει, οταν ειχα παει στην elpe, πριν 50 ημερες περιπου;

Παρε τηλέφωνο στον Δεδδηε..Να ρωτήσεις.. Τι έχει γίνει.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, paranoid_android είπε

Ρε παιδια. Μετακομιζω απο βολτον σε ελπε για τα δωρα.

Μου ζητανε λογαριασμο απο προηγουμενο παροχο, τον οποιο εννοειται δεν εχω!! Επομενως μου ειπαν να στειλω απο τον αμεσως προηγουμενο παροχο που ηταν ξανα η ελπε :) και μαλιστα ηταν τελικος κ εκδοθηκε μια βδομαδα πριν.

τι κανω εκει; ντρεπομαι κ μονο που θα το στειλω... 

Και επιπλεον φοβαμαι μην τυχον δε μ δωσουν τα δωρα που συμφωνησαμε, μιας κ πρακτικα δεν ειμαι "νεος πελατης".

(Ο.τι ειπαμε για τα δωρα ηταν σε τηλ. επικοινωνια, δεν εχω ακομα καποια εγγραφο/συμβολαιο να τα επιβεβαιωνει)

Να μην ντρέπεσαι, και να ζητήσεις και την προσφορά για "τερματισμενη" παροχή (δηλαδή για πρώην πελάτη που επιστρέφει), που είναι 20 ευρώ μείον τον μήνα, για 5 μήνες. Αν τους το πεις, το πιθανότερο είναι να σου πουν ότι δεν χρειάζονται προηγούμενο λογαριασμό, καν

Επεξ/σία από marinna
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα μόλις αίτηση για Elpedison πράσινο και μου έστειλαν την σύμβαση:

1. Δεν αναφέρει πουθενά κλιμακωτή χρέσωση στις 100kwh αλλα ούτε οι όροι που έχουν στο site τους το αναφέρουν. Βασικά λείπει το Γ. Ειδικοί Όροι, και απο το site τους λείπει. Μόνο τους ειδικούς όρους για το 50αρι μου έστειλαν.

2. Τους έδωσα βεβαιωση εκπροσώπησης απο volton (τρέχων) και τελευταιο λογαριασμό απο ΗΡΩΝ (προηγούμενος), και έχουν βάλει στην αίτηση σαν τρέχοντα προμηθευτή τον ΗΡΩΝ και αριθμό παροχής αυτού του ΗΡΩΝ (δηλαδή -1 απο τον τρέχων που εχω στην Volton)

Να ανησυχώ;

Έκανα και την χαζομάρα να συμφωνήσω στο τηλέφωνο που με πήραν γιατί μου είπαν είναι όλα οπως τα εχουμε πει οταν μιλήσαμε πρώτη φορά και δεν είχα προλάβει να δω καθόλου την αίτηση που μου είχαν στείλει στο μειλ....

Επεξ/σία από epir21

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Είδε η βολτον την αίτηση για ελπε και μας έκανε αντιπρόταση να μείνω για δωρεάν πάγιο και ακόμη 500KWh δώρο και δέχτηκα.

Χαζομαρίτσα έκανες. Θα μπορούσες να ξαναπάς τον άλλο μήνα.

• Like 1

8 minutes ago, marinna said:

Να μην ντρέπεσαι, και να ζητήσεις και την προσφορά για "τερματισμενη" παροχή (δηλαδή για πρώην πελάτη που επιστρέφει), που είναι 20 ευρώ μείον τον μήνα, για 5 μήνες. Αν τους το πεις, το πιθανότερο είναι να σου πουν ότι δεν χρειάζονται προηγούμενο λογαριασμό, καν

Από οτι με ενημερωσαν, αν παρεις τα 5*20, δεν παιρνεις τα 50€, που ειναι για αυτον τον μηνα. Ή το ενα δωρο ή το αλλο.

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Χαζομαρίτσα έκανες. Θα μπορούσες να ξαναπάς τον άλλο μήνα.

Γιατί δεν μπορώ να πάω τον άλλον μήνα ΕΛΠΕ; Το ίδιο δεν είναι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, stylish είπε

Από οτι με ενημερωσαν, αν παρεις τα 5*20, δεν παιρνεις τα 50€, που ειναι για αυτον τον μηνα. Ή το ενα δωρο ή το αλλο.

Τα 50 είναι ξεχωριστό promo...μπορεί και απλά να είναι βλακειες του εκπροσώπου. Αν κάποιος τα πήρε ας το αναφέρει πάντως. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 2

6 λεπτά πριν, epir21 είπε

Έκανα μόλις αίτηση για Elpedison πράσινο και μου έστειλαν την σύμβαση:

1. Δεν αναφέρει πουθενά κλιμακωτή χρέσωση στις 100kwh αλλα ούτε οι όροι που έχουν στο site τους το αναφέρουν. 

2. Τους έδωσα βεβαιωση εκπροσώπησης απο volton (τρέχων) και τελευταιο λογαριασμό απο ΗΡΩΝ (προηγούμενος), και έχουν βάλει στην αίτηση σαν τρέχοντα προμηθευτή τον ΗΡΩΝ και αριθμό παροχής αυτού του ΗΡΩΝ (δηλαδή -1 απο τον τρέχων που εχω στην Volton)

Να ανησυχώ;

Έκανα και την χαζομάρα να συμφωνήσω στο τηλέφωνο που με πήραν γιατί μου είπαν είναι όλα οπως τα εχουμε πει οταν μιλήσαμε πρώτη φορά και δεν είχα προλάβει να δω καθόλου την αίτηση που μου είχαν στείλει στο μειλ....

Για το 1 μην έχεις καμία ανησυχία, είναι έκτακτη μηνιαία έκπτωση της ELPEDISON, δεν προβλέπεται από τους 6μηνιαίους όρους και δεν θα τη βρεις σε κανένα συμβόλαιο. Μόνο στο site της ΕΛΠΕ και της ΡΑΕ.

Για το 2 πήρες τηλ να το πεις;

5 λεπτά πριν, liakjim είπε

Γιατί δεν μπορώ να πάω τον άλλον μήνα ΕΛΠΕ; Το ίδιο δεν είναι;

Το δώρο της Volton το έχουμε δεδομένο γιατί είναι στο συμβόλαιο ενώ της ΕΛΠΕ είναι λαχείο κάθε μήνα. Και εκτός αυτού είναι μικρότερο.

8 λεπτά πριν, stylish είπε

Από τη BEFON σου το είπαν; Γενικά τα 5x20 δεν τα δίνουν και εύκολα.

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...