Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 minute ago, takoulou said:

Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις.. Αλλά έχει θέματα ο πάροχος αυτός.. Διάβασε πιο πίσω.. 

Τα εχω διαβασει ως προς την εκπροσωπηση....(καθυστερηση). Επειδη στην elp δεν υπαρχει περιπτωση ποτε να ξαναγυρισω απο Ηρων που βρισκομαι τωρα θεωρω οτι ειναι η επομενη εφικτη λυση για αυτο ρωτησα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

8 ώρες πριν, doomnx είπε

Εγώ άλλαξα και στα 2 σπίτια χωρίς φωτό και χωρίς επιτόπια. Απλά δώσε μια ένδειξη αντιπροσωπευτική και διαφορετική από την προηγούμενη.

Μην το αφήνεις. Πάρε και κάνε παράπονα στο ΔΕΔΔΗΕ και αν όντως φταίει αυτός άνοιξε θέμα στο myRAE.

Να το θέσω ως εξής: έχω βαλθεί να πάω σε συγκεγκριμένο πάροχο σε κίτρινο διότι λόγω εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης (εξοχικό) με συμφέρει λόγω μηδενικού παγίου... Ένας ακόμη πάροχος έχει μηδενικό πάγιο αλλά ΔΕΝ έχει app να ξέρω τι μου γίνεται....

2 minutes ago, operPanayotis11 said:

Να το θέσω ως εξής: έχω βαλθεί να πάω σε συγκεγκριμένο πάροχο σε κίτρινο διότι λόγω εξαιρετικά χαμηλής κατανάλωσης (εξοχικό) με συμφέρει λόγω μηδενικού παγίου... Ένας ακόμη πάροχος έχει μηδενικό πάγιο αλλά ΔΕΝ έχει app να ξέρω τι μου γίνεται....

Υπάρχει κι ένας πάροχος με δώρα, κι ένας άλλος πάροχος με δώρο... ο ένας πάροχος έχει app, ο άλλος πάροχος δεν έχει. Αλλά αφού δε θες να κοιτάξεις άλλους παρόχους, τότε βγαλε άκρη με τον πάροχο που θες να πας, αλλά μη το δένεις σχοινί κορδόνι ότι ο παροχος θα έχει χαμηλό πάγιο και τους επόμενους μηνες. Εγώ πάντως σε μερικές μέρες θα φύγω από τον πάροχο που ανέφερα παραπάνω αν και είμαι ικανοποιημένος για να εκμεταλλευτώ ένα δώρο από άλλο πάροχο, αλλά μετά θα ξαναγυρίσω στο πάροχο που ανέφερα πάνω. Δε ξέρω τι άλλο να πω, νομίζω βοήθησα όσο μπορώ, αν έχεις άλλες απορίες θα σου τις λύσει ο κορακιος.

1 ώρα πριν, tounion είπε

30 μέρες από πότε? Στην περίπτωση μου ο ΔΕΔΔΗΕ έχει λάβει την αίτηση 22/1 αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μετάβαση.. θα μετρήσει από την αίτηση 22/1 η εκπροσώπηση ή όταν ολοκληρωθεί? (Το ψηφίο στην παροχή δεν έχει αλλάξει). Γνωρίζεις τι ισχύει ?

Από 22/1 θα μετρήσει όταν ολοκληρωθεί 

15 λεπτά πριν, operPanayotis11 είπε

Αν δεν έχεις σκοπό να πας στη ZeniΘ μαλακία θα κάνεις 

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Ελπε ειναι παλι θα το δεχτουν ?

εκτος και δωσω πιο παλιο ΗΡΩΝ

Θα τον δεχτούν 

1 ώρα πριν, uphercules10 είπε

Με προστασία ή άνευ;

Άνευ 🤯

1 ώρα πριν, Seofirosu είπε

Οι τουριστικες τασεις τι λενε για Φεβρουαριο τελικα?

Καρφιτσωμένο.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, gpapas640 είπε

Είμαι στο επαγγελματικό smart της ελπε και θέλω να πάω στο smartzero με μηδενικό πάγιο. Ρώτησα στο τσατ αν μεταφέρεται το πιστωτικό από προηγούμενο δώρο 100€ (μου είπε ναι) αλλά το 50ρικο δε το δίνει επειδή δεν είναι νέος πελάτης. Κάτι χαζοδωροεπιταγες είπε. Έχεις κανείς καμιά ιδέα πως μπορούμε να τσιμπήσουμε και το δώρο; Να πάρω τηλέφωνο;

Ποιο είναι το smartzero;;;

EDIT: το βρήκα, στα επαγγελματικά...

Επεξ/σία από atpanos

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, kirileman είπε

Πώς γίνεται με την έκπτωση συνέπειας; Μπαίνει στον επόμενο; @korakios
Screenshot2024-02-06110024.png.0f9cbb55d940d60c4876d1beea774d11.png

Την βλέπεις στον τρέχοντα; Όχι. Πρόκειται για nrg? Ναι. Μπαίνει στον επόμενο.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1

Για να καταλάβω την μεταβαση στην volton, μπηκα στο site της ΔΕΗ και εχει αυξηθει η παροχή κατα 1 μοναδα.

Πως ειμαστε σιγουροι οτι η αυξηση δεν ειναι απο την προηγουμενη μεταβαση που ειχα κανει, οταν ειχα παει στην elpe, πριν 50 ημερες περιπου;

Ρε παιδια. Μετακομιζω απο βολτον σε ελπε για τα δωρα.

Μου ζητανε λογαριασμο απο προηγουμενο παροχο, τον οποιο εννοειται δεν εχω!! Επομενως μου ειπαν να στειλω απο τον αμεσως προηγουμενο παροχο που ηταν ξανα η ελπε :) και μαλιστα ηταν τελικος κ εκδοθηκε μια βδομαδα πριν.

τι κανω εκει; ντρεπομαι κ μονο που θα το στειλω... 

Και επιπλεον φοβαμαι μην τυχον δε μ δωσουν τα δωρα που συμφωνησαμε, μιας κ πρακτικα δεν ειμαι "νεος πελατης".

(Ο.τι ειπαμε για τα δωρα ηταν σε τηλ. επικοινωνια, δεν εχω ακομα καποια εγγραφο/συμβολαιο να τα επιβεβαιωνει)

3 λεπτά πριν, stylish είπε

Για να καταλάβω την μεταβαση στην volton, μπηκα στο site της ΔΕΗ και εχει αυξηθει η παροχή κατα 1 μοναδα.

Πως ειμαστε σιγουροι οτι η αυξηση δεν ειναι απο την προηγουμενη μεταβαση που ειχα κανει, οταν ειχα παει στην elpe, πριν 50 ημερες περιπου;

800 400 4000

• Thanks 1

Να ρωτήσω κάτι για το εξελ κοράκιου. Εφόσον έχει συμπληρώσει την ΤΕΑ για κίτρινα και είναι η σωστή (νομίζω 93,02) γιατί πάνω πάνω γράφει ότι οι τιμές δεν ισχύουν; Δηλαδή τι άλλη τιμή θα συμπληρώσουμε εμείς αφού είναι ήδη συμπληρωμένη;

2 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Μου ζητανε λογαριασμο απο προηγουμενο παροχο, τον οποιο εννοειται δεν εχω!! Επομενως μου ειπαν να στειλω απο τον αμεσως προηγουμενο παροχο που ηταν ξανα η ελπε :) και μαλιστα ηταν τελικος κ εκδοθηκε μια βδομαδα πριν.

Και επιπλεον φοβαμαι μην τυχον δε μ δωσουν τα δωρα που συμφωνησαμε, μιας κ πρακτικα δεν ειμαι "νεος πελατης".

(Ο.τι ειπαμε για τα δωρα ηταν σε τηλ. επικοινωνια, δεν εχω ακομα καποια εγγραφο/συμβολαιο να τα επιβεβαιωνει)

Τι σου απάντησα;

• Like 1

7 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Μη ντρέπεσαι...προχωρα άφοβα 😂😂

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...