Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μόλις τώρα, ANTONIOS67 είπε

Κατά της 19/20 θα σε χρειαστώ 😉

Ελπίζω να με δεχτεί πίσω η ΕΛΠΕ με τον δικό της τελικό και σαν καλό παιδάκι που θα ξαναπάω να μου δώσει και το 5*20 😁

Αυτά μόνο ο @korakios τα παίρνει,γιατί ξέρουν ότι θα φύγει νωρίτερα, άρα δε θα τα δώσουν 😁

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

31 minutes ago, doomnx said:

Παιδιά μη σκάτε, μόλις κλείσετε 30 μέρες γυρίστε πίσω στη ΔΕΗ ή στην ΕΛΠΕ τσακ μπαμ και όταν βγάλουν τελικό από τη Volton έβγαλαν.

30 μέρες από πότε? Στην περίπτωση μου ο ΔΕΔΔΗΕ έχει λάβει την αίτηση 22/1 αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μετάβαση.. θα μετρήσει από την αίτηση 22/1 η εκπροσώπηση ή όταν ολοκληρωθεί? (Το ψηφίο στην παροχή δεν έχει αλλάξει). Γνωρίζεις τι ισχύει ?

2 hours ago, desiro said:

Στην ελπεντισον απλα μου δωσανε το τηλ του Δεδδηε για να τους παρω κ να μου πουνε την τελευταια καταμετρηση....τους την εστειλα με email κ ολα καλα!!

Για εξοχικό; Γιατί αν το έκανες αυτό σε οικιακό και ολοκληρωθεί η αλλαγή με αυτή την ένδειξη... θα πληρώσεις ακριβά ΥΚΩ. Η αν έχεις Κοτ μπορεί να το χάσεις στην επόμενη εκκαθάριση λόγω υπέρβασης.

• Thanks 1

3 λεπτά πριν, tounion είπε

30 μέρες από πότε? Στην περίπτωση μου ο ΔΕΔΔΗΕ έχει λάβει την αίτηση 22/1 αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η μετάβαση.. θα μετρήσει από την αίτηση 22/1 η εκπροσώπηση ή όταν ολοκληρωθεί? (Το ψηφίο στην παροχή δεν έχει αλλάξει). Γνωρίζεις τι ισχύει ?

Είναι γνωστό ότι η βολτον εχει τεράστιο θέμα με τα συστήματα της.Ο μόνος αξιόπιστος τρόπος να ενημερωθείτε απο ποτέ έχει γίνει η αλλαγή και με ποια μέτρηση είναι ο ΔΕΔΔΗΕ.Απο τότε μετράτε 30 μέρες καθώς και κιλοβατώρες.

• Like 3

1 ώρα πριν, tounion είπε

Όλοι στο κολπάκι της χρνοκαθυστέρησης του ενεργειακού τουρισμού με τις ευλογίες της κυβερνησάρας..

Θα μπορούσε να μπει πλαφόν.

2  αλλαγές το έτος.

ΜΕΤΑ να χρεώνεσαι το κόστος αλλαγής 

• Confused 5

1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

2  αλλαγές το έτος.

Για ποιον λόγο; αυτό καταργεί πρακτικά τα προγράμματα χωρίς δέσμευση. 

Ειναι σαν να λες να μας υποχρεώσουν να βάζουμε βενζίνη απο το ίδιο βενζινάδικο και αν θέλουμε να αλλάξουμε να πληρώσουμε κάποιο fee (random παράδειγμα) :P 

• Like 2

Καλημερα,

Την βοηθεια σας επειδη δεν το κατεχω το αντικειμενο......αλλαγη απο Ηρων σε Volton γινεται και σε καποιο καταστημα (Αθηνα ξερετε που μπορω να απευθυνθω) ή μονο ηλεκτρονικα? Το συγκεκριμενο προγραμμα της Volton με τις 500 κw εχει καποια ονομασια? Ειπα να ακολουθησω και εγω την διαδικασια τουρισμου Ηρων - Volton και πισω (Σε καμια περιπτωση elped) ή οτι αλλο βγει μεταγενεστερα που να αξιζει.

34 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

2  αλλαγές το έτος.

Καλυτερα κατσε μονο να διαβαζεις χωρις να μιλας.

• Like 5

Είμαι στο επαγγελματικό smart της ελπε και θέλω να πάω στο smartzero με μηδενικό πάγιο. Ρώτησα στο τσατ αν μεταφέρεται το πιστωτικό από προηγούμενο δώρο 100€ (μου είπε ναι) αλλά το 50ρικο δε το δίνει επειδή δεν είναι νέος πελάτης. Κάτι χαζοδωροεπιταγες είπε. Έχεις κανείς καμιά ιδέα πως μπορούμε να τσιμπήσουμε και το δώρο; Να πάρω τηλέφωνο;

19 λεπτά πριν, psn555 είπε

Καλημερα,

Την βοηθεια σας επειδη δεν το κατεχω το αντικειμενο......αλλαγη απο Ηρων σε Volton γινεται και σε καποιο καταστημα (Αθηνα ξερετε που μπορω να απευθυνθω) ή μονο ηλεκτρονικα? Το συγκεκριμενο προγραμμα της Volton με τις 500 κw εχει καποια ονομασια? Ειπα να ακολουθησω και εγω την διαδικασια τουρισμου Ηρων - Volton και πισω (Σε καμια περιπτωση elped) ή οτι αλλο βγει μεταγενεστερα που να αξιζει.

Πάρε ένα τηλέφωνο να δεις.. Αλλά έχει θέματα ο πάροχος αυτός.. Διάβασε πιο πίσω.. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...