Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, kastoria74 είπε

Έκανα αίτηση στην VOLTON στις 10 Ιανουαρίου. Μέχρι σήμερα 5 Φεβρουαρίου δεν έχει ενεργοποιηθεί η σύνδεση γιατί, όπως μου λένε, δεν έχει πάει ο ΔΕΔΔΗΕ να μετρήσει τον μετρητή ενέργειας-ρολόι. 

Έχουν περάσει, δηλαδή, 26 μέρες ολόκληρες μέρες, σχεδόν ένας μήνας. Και το ερώτημα είναι γιατί η κυβέρνηση μας παραμυθιάζει πως, και καλά, θα μπορούμε ανα μήνα να αλλάζουμε πάροχο αν κάποιος άλλος έχει καλύτερες τιμές. Πώς θα γίνει αυτό αφού η σύνδεση καθυστερεί τόσο πολύ ; Αν και επέλεξα για τον Ιανουάριο την VOLTON, μέχρι τώρα εξακολουθώ να έχω ΗΡΩΝ και να τιμολογούμαι με τιμές ΗΡΩΝ !

Πόσο κορόιδα μας περνάνε ;

Είσαι στο στατιστικο λάθος.

1/100.000

Οι υπόλοιποι 99.999 έχουν ήδη αλλάξει στο ίδιο διάστημα 2 και 3 φορές 

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Από elpe αίτηση στην volton 16/1.. το αίτημα πάει στον ΔΕΔΔΗΕ 22/1.. και από τότε δεν έχει ολοκληρωθεί η μετάβαση λόγω συστημικού λάθους μου είπανε σήμερα που κάλεσα για 4η φορά τον ΔΕΔΔΗΕ

Καλημέρα, και εγώ έχω κάνει αίτηση Volton από 16/1 έχω ήδη λάβει τελικό από ΕΛΠΕ με τελευταία ημέρα 22/1 και επιβεβαίωση από δεδηε ότι από 22/1 είμαι Volton.

Έχω ήδη φτάσει τις 550kw από τις 1000 δωρεάν (επαγγελματική παροχή) και σήμερα που πήρα τηλέφωνο στη Volton για να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης ακόμα δε με βλέπουν στο σύστημα.. Ειμαι λέει ένα βήμα πριν την έναρξη εκπροσώπησης 🤬

1 hour ago, GREGORYMO said:

Είσαι στο στατιστικο λάθος.

1/100.000

Οι υπόλοιποι 99.999 έχουν ήδη αλλάξει στο ίδιο διάστημα 2 και 3 φορές 

καλά, κόψε κάτι. μιλάς εμπειρικά χωρίς στοιχεία. Μόνο εδώ αρκετοί είναι αυτοί που παραπονούνται ότι δεν προχωράνε γρήγορα οι αλλαγές παρόχου. Και σε εμένα "έτυχε" τον Δεκέμβριο που περίμενα 1+ μήνα να γίνει η αλλαγή. Μπορεί να έχει να κάνει με τον ΔΕΔΔΗΕ της κάθε περιοχής κλπ αλλά το παραπάνω που λες απέχει από την πραγματικοτητα. Μην σου τύχει είναι...

• Like 3

1 λεπτό πριν, ANTONIOS67 είπε

Έχω ήδη φτάσει τις 550kw από τις 1000 δωρεάν (επαγγελματική παροχή) και σήμερα που πήρα τηλέφωνο στη Volton για να ζητήσω βεβαίωση εκπροσώπησης ακόμα δε με βλέπουν στο σύστημα.. Ειμαι λέει ένα βήμα πριν την έναρξη εκπροσώπησης

Κι εμενα το ιδιο μου λενε στη βολτον οτι δεν ειμαι στο συστημα και να περιμενω να βγει λογαριασμος

Νομιζω μας δουλευουν για να μη φυγουμε 

(απο ελπε δεν εχει ερθει τελικος)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι στο κολπάκι της χρνοκαθυστέρησης του ενεργειακού τουρισμού με τις ευλογίες της κυβερνησάρας..

Επεξ/σία από tounion
  • Like 2

7 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κι εμενα το ιδιο μου λενε στη βολτον οτι δεν ειμαι στο συστημα και να περιμενω να βγει λογαριασμος

Νομιζω μας δουλευουν για να μη φυγουμε 

(απο ελπε δεν εχει ερθει τελικος)

Τα έχουν αναφέρει πολλές  φορές εδώ με την volton.. Αν δείτε πιο πίσω σελίδες 10-15..Έχουν θέμα.. 

• Like 1

Παιδιά μη σκάτε, μόλις κλείσετε 30 μέρες γυρίστε πίσω στη ΔΕΗ ή στην ΕΛΠΕ τσακ μπαμ και όταν βγάλουν τελικό από τη Volton έβγαλαν.

• Like 7
  • Thanks 1

20 λεπτά πριν, userAnon είπε

καλά, κόψε κάτι. μιλάς εμπειρικά χωρίς στοιχεία. Μόνο εδώ αρκετοί είναι αυτοί που παραπονούνται ότι δεν προχωράνε γρήγορα οι αλλαγές παρόχου. Και σε εμένα "έτυχε" τον Δεκέμβριο που περίμενα 1+ μήνα να γίνει η αλλαγή. Μπορεί να έχει να κάνει με τον ΔΕΔΔΗΕ της κάθε περιοχής κλπ αλλά το παραπάνω που λες απέχει από την πραγματικοτητα. Μην σου τύχει είναι...

Τα ιδια και εδω τελη Νοεμβρη με αιτηση Ηρων απο ΔΕΗ...
Και τελικα τιμολογεισαι με τον παλιο παροχο...

7 λεπτά πριν, doomnx είπε

Παιδιά μη σκάτε, μόλις κλείσετε 30 μέρες γυρίστε πίσω στη ΔΕΗ ή στην ΕΛΠΕ τσακ μπαμ και όταν βγάλουν τελικό από τη Volton έβγαλαν.

ελπε λογικα θα παω αλλα δεν εχει ερθει τελικος ακομα απο ελπε οι αλλοι δε δινουν βεβαιωση

Τι να τους δωσω ?

,Θα φύγουμε από volton χωρίς να μας έχουν δει ,ποιος είναι ο καλύτερος επόμενος προορισμός που θα μας δεχτεί με βεβαίωση ή λογαριασμού του προτελευταίου παρόχου,αφού από volton δεν θα έχουμε τπτ στα χέρια μας,ποιος θα μας δεχτεί πιο εύκολα,Ήρων ελπε ή και οι δύο;

Ήρων ποιο πρόγραμμα επιλέγουμε Φεβρουάριο οι τουρίστες;

2 λεπτά πριν, adi32 είπε

ελπε λογικα θα παω αλλα δεν εχει ερθει τελικος ακομα απο ελπε οι αλλοι δε δινουν βεβαιωση

Τι να τους δωσω ?

Δώστους όποιον τελευταίο λογαριασμό έχεις.

2 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

,Θα φύγουμε από volton χωρίς να μας έχουν δει ,ποιος είναι ο καλύτερος επόμενος προορισμός που θα μας δεχτεί με βεβαίωση ή λογαριασμού του προτελευταίου παρόχου,αφού από volton δεν θα έχουμε τπτ στα χέρια μας,ποιος θα μας δεχτεί πιο εύκολα,Ήρων ελπε ή και οι δύο;

Ήρων ποιο πρόγραμμα επιλέγουμε Φεβρουάριο οι τουρίστες;

Guarantee Home.

• Like 2

Βγήκε μετά από 55 ημέρες ο τελικός εκκαθαριστικος από Ήρων που είχα φύγει από 12 Δεκεμβρίου.Ειναι πιστωτικός 3 ολόκληρα σεντς.Δεν ξέρω τι να κάνω να στείλω iban ή να τα κρατήσω όταν ξαναγυρίσω να μου τα πιστωσουν.😁

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δώστους όποιον τελευταίο λογαριασμό έχεις.

Guarantee Home.

το ιδιο αναρωτιομουν για να την κανω απο Ηρων... που λεει 45-60 μερες για τον πρωτο λογαριασμο (τραγικο)

13 λεπτά πριν, doomnx είπε

Κατά της 19/20 θα σε χρειαστώ 😉

Ελπίζω να με δεχτεί πίσω η ΕΛΠΕ με τον δικό της τελικό και σαν καλό παιδάκι που θα ξαναπάω να μου δώσει και το 5*20 😁

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...