Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

@doomnx μπορεις να δωσεις ενα λινκ για το excel ωστε να ανοιγει μεσω της εφαρμογης "υπολογιστικα φυλλα" ?

οσον αφορα το double του ΗΡΩΝ πως θα μπορουσα να κανω τροποποιηση για να βαλω την εκπτωση; 

Όχι, αλλά μπορείς να το κατεβάσεις και να το ανοίξεις με όποια εφαρμογή θες και να προσθέσεις και την επιπλέον έκπτωση. 🙃

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Άλλη μια ερώτηση. Θέλετε να αφαιρέσω την έκπτωση συνέπειας στο σύνολο τουρισμού 1 μήνα δεδομένου ότι οι περισσότεροι πάροχοι την τρώνε αν δεν προκαλέσεις πρώτα εκκαθαριστικό ή δεν πέσει πάνω στην περίοδο καταμέτρησης του ΔΕΔΔΗΕ;

προσωπικά (σαν τουρίστας) δεν κοιτάω καν τιμές

αν θες μπορείς να βάλεις πεδίο επιλογής με έκπτωση ή χωρίς , αν και 9 στους 10 απλά κοιτάνε τις τιμές και δεν κατεβάζουν το excel ούτε για συμπλήρωμα κατανάλωσης

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Αν δε θες για οποιονδήποτε λόγο να κάνεις διακοπή παροχής, καλύτερα να πας σε εναλλακτικό πάροχο με μηδενικό πάγιο πχ Solar S1N

Γιατί S1 και όχι Power Home Choice με πάγιο -4 €/μήνα που κέρδισε το βραβείο; 😉

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, doomnx είπε

Θα ψάξω να δω αν μπορούμε να πάρουμε τις ΛΠ ημέρας από τα δεδομένα του ΑΔΜΗΕ και αν βγάζουν έγκυρο αποτέλεσμα.

Από ιστορικά δεδομένα οι ΛΠ είναι ένα ποσοστό της ΤΕΑ...Αν χρησιμοποιείς τον μέσο όρο του τελευταίου εξαμήνου ή χρόνου (αυτού του ποσοστού) νομίζω θα είσαι πολύ κοντά στην πρόβλεψη. Ομοίως και για τις αποκλίσεις....

Επεξ/σία από nvoros
  • Like 1

Ως νέος τουρίστας (elpedison smart) τι να προσέξω για να πάρω το 50 άρι και να φύγω με το που κλείσει μήνας?

Να ζητήσω εκκαθαριστικό με το κλείσιμο του μήνα και μετά να φύγω ή δεν χρειάζεται να ασχοληθώ και απλά φεύγω στο μήνα?

5 λεπτά πριν, korakios είπε

προσωπικά (σαν τουρίστας) δεν κοιτάω καν τιμές

αν θες μπορείς να βάλεις πεδίο επιλογής με έκπτωση ή χωρίς , αν και 9 στους 10 απλά κοιτάνε τις τιμές και δεν κατεβάζουν το excel ούτε για συμπλήρωμα κατανάλωσης

Έχω βάλει τέτοιο switch στο φύλλο εξατομίκευση 

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, tselassos είπε

Ως νέος τουρίστας (elpedison smart) τι να προσέξω για να πάρω το 50 άρι και να φύγω με το που κλείσει μήνας?

Να ζητήσω εκκαθαριστικό με το κλείσιμο του μήνα και μετά να φύγω ή δεν χρειάζεται να ασχοληθώ και απλά φεύγω στο μήνα?

δεν χρειάζεται και τσεκάρεις καρφιτσωμένη ανάρτηση

11 λεπτά πριν, doomnx είπε

Έχω βάλει τέτοιο switch στο φύλλο εξατομίκευση 

τότε δε νομίζω οτι υπάρχει λόγος να βγάλεις τη συνέπεια

υπόψιν οτι τη συνέπεια μετά τον τελικό (όποιος ασχοληθεί μιας και στο μήνα είναι μικρό ποσό , συν τίποτα μπροστά στο δώρο , συν θα ξαναεπιστρέψει κατα 99% κάποιος) , τη βάζουνε μέσω myrae

μόνο ο Ήρων το λέει ρητά στο generous guarantee (και ίσως και σε άλλο , δε θυμάμαι)

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 2

3 λεπτά πριν, nvoros είπε

Από ιστορικά δεδομένα οι ΛΠ είναι ένα ποσοστό της ΤΕΑ...Αν χρησιμοποιείς τον μέσο όρο του τελευταίου εξαμήνου ή χρόνου (αυτού του ποσοστού) νομίζω θα είσαι πολύ κοντά στην πρόβλεψη.

Αν τσεκάρεις κάθε μήνα θα δεις ότι υπάρχει τεράστια διακύμανση από μήνα σε μήνα. Οι ΛΠ ανεβαίνουν ενώ η ΤΕΑ πέφτει από Νοέμβριο σε Δεκέμβριο πχ.

Screenshot_20240205-143056.png

9 minutes ago, doomnx said:

Γιατί S1 και όχι Power Home Choice με πάγιο -4 €/μήνα που κέρδισε το βραβείο; 😉

Δεν το είχα δει, καλή φάση.

https://zenith.gr/el/for-the-home/electricity/power-home-choice/

@FrankyGR

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αρχικά ευχαριστώ για την τρομερή δουλειά που κάνετε, έκανα αίτηση από volton για elpedison επειδή κλείνει ο μήνας για τις κιλοβατώρες για να πάρω το 50αρι, με κάλεσα από befon όλα καλά, όλα ωραία και μετά από 5´ με ξανά κάλεσαν και μου είπαν ότι πρoσθέτουν και το παρακάτω χωρίς κάποια υποχρέωση, μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως ότι δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση; Επίσης το έχουν στείλει και σε κανέναν άλλο; 

IMG_3657.jpeg

Επεξ/σία από Asvos21
  • Like 3

1 λεπτό πριν, Asvos21 είπε

Αρχικά ευχαριστώ για την τρομερή δουλειά που κάνετε, έκανα αίτηση από volton για elpedison επειδή κλείνει ο μήνας για τις κιλοβατώρες για να πάρω το 50αρι, με κάλεσα από befon όλα καλά, όλα ωραία και μετά από 5´ με ξανά κάλεσαν και μου είπαν ότι πρόσθετους και το παρακάτω χωρίς κάποια υποχρέωση, μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως ότι δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση; Επίσης το έχουν στείλει και σε κανέναν άλλο; 

IMG_3657.jpeg

Απλά αν φύγεις νωρίτερα θα πάρεις τμήμα του δώρου 

• Like 1
  • Thanks 1

Μόλις τώρα, Asvos21 είπε

Αρχικά ευχαριστώ για την τρομερή δουλειά που κάνετε, έκανα αίτηση από volton για elpedison επειδή κλείνει ο μήνας για τις κιλοβατώρες για να πάρω το 50αρι, με κάλεσα από befon όλα καλά, όλα ωραία και μετά από 5´ με ξανά κάλεσαν και μου είπαν ότι πρόσθετους και το παρακάτω χωρίς κάποια υποχρέωση, μπορώ να το επιβεβαιώσω κάπως ότι δεν υπάρχει κάποια υποχρέωση; Επίσης το έχουν στείλει και σε κανέναν άλλο; 

IMG_3657.jpeg

ήσουν παλιότερα πελάτης ? Πάντως το στείλαν και σε μένα, είναι bonus επιστροφής "ασώτου υιού"  😁

Μόλις τώρα, doomnx είπε

Απλά αν φύγεις νωρίτερα θα πάρεις τμήμα του δώρου 

εννοείται αυτό , κρατάμε μόνο το έξτρα 20ρικο του πρώτου (και ίσως τελικού ) λογαριασμού 😂

• Like 2
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ήσουν παλιότερα πελάτης ? Πάντως το στείλαν και σε μένα, είναι bonus επιστροφής "ασώτου υιού"  😁

ναι ημουν, γι' αυτο μου εκανε εντυπωση να σου πω την αληθεια. 

θενξ!

Μόλις τώρα, doomnx είπε

@Asvos21 σε ποιο πρόγραμμα πήγες;

στο ειδικο πράσινο 

• Thanks 1

4 λεπτά πριν, Asvos21 είπε

ναι ημουν, γι' αυτο μου εκανε εντυπωση να σου πω την αληθεια. 

το σκεπτικό τους είναι οτι παίζει να κόψεις τον τουρισμό

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...