Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Καλημέρα,τι κάνω με τους αστείους της volton,από τις 23 Ιανουαρίου έχει αλλάξει το ψηφίο, ο Δεδδηε με βλέπει κανονικά ως πελάτη της volton.

Οι της volton λένε πως δε με βλέπουν ακόμη,τους γράφω κανονικά και στο μήνα φεύγω;

εγω εχω κανει εγγραφη στο site και με εχει 2 φορες και με το παλιο ψηφιο της ελπε και με το νεο στο οποιο βγαζει μηνυμα οτι δεν υπαρχει παροχη 

Τους πηρα τηλ και λενε ειναι λαθος του συστηματος μας θα το φτιαξουμε (εδω και μια βδομαδα)

Τωρα πως ξαναπαμε ελπε που δεν εχει ερθει ο τελικος ακομα ?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimpap61 είπε

Εμένα με εγκριθείσα αίτηση από τις 12 Γενάρη με εκπροσώπησαν μόλις προχθές, το Σάββατο 3/2.

Άρα μέχρι να φύγω θα με δουν λογικά,τραγικοί πάντως,πελάγωσαν μόλις πήραν λίγο κόσμο παραπάνω 

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, uphercules10 είπε

Καλημέρα,τι κάνω με τους αστείους της volton,από τις 23 Ιανουαρίου έχει αλλάξει το ψηφίο, ο Δεδδηε με βλέπει κανονικά ως πελάτη της volton.

Οι της volton λένε πως δε με βλέπουν ακόμη,τους γράφω κανονικά και στο μήνα φεύγω;

Κανε μια καταγγελια στην ΡΑΕ... Να δεις  τι θα σου πουν...

Δημοσ.

Αργούν τα συστήματα των παροχών να ενημερωθούν. 3 Ιανουαρίου έκανα αίτηση στην Volton μετά από 2 μέρες ενεργοποιηθηκα και η Δεη με έβλεπε ακόμα σαν ενεργή παροχή μέχρι τις 15 περίπου. Η Volton τους πήρε καμία εβδομάδα παραπάνω.

Όπως έχει ειπωθεί κρατάμε την ημερομηνία που θα μας πει ο Δεδδηε. 

Δημοσ.

Καλημερα!
Στην πρωτη παροχη που εχω, πλεον Ηρων, που ειχε γινει μπαχαλο, μιας και 24.11.23 e-contract και τελικα λογω ΔΕΔΔΗΕ 05.01.24 εκπροσωπηση, λογαριασμος δεν εχει ερθει ποτε για να δω που βρισκομαι η εαν καταχωρω ενδειξεις.
(Τοτε μεσω MyRae ζητηθηκε αποζημιωση για τον μηνα Δεκ και το λαθος και πηρα απαντηση οτι για λογαριασμους κλπ στους παροχους... οποτε yok - αν και εγιναν κατι διορθωσεις απο ΔΕΗ που ηταν ο προηγουμενος παροχος.)

Μπορω να την κανω για αλλον;
Ελπε η Βολτον;

Στην δευτερη παροχη, πηγα ΕΛΠΕ 14.12 contract εκπροσωπηση 21.12, λογαριασμος πιστωτικος ηρθε απλα δεν με αφηνε στο συστημα να βαλω παγια εντολη ενω το ειχαμε τονισει στα mails και χρεωθηκα εγγυηση... αν συννενοηθω μαζι τους κ βαλουμε επιστρεφεται;

Τριτον, υπαρχει συγκεκριμενο διαστημα που εισαγουμε μετρησεις οι ιδιοι πχ και χρειαζεται; ΔΕΔΔΗΕ app;

Ευχαριστω και καλη εβδομαδα

Δημοσ.
41 minutes ago, dimpap61 said:

Εμένα με εγκριθείσα αίτηση από τις 12 Γενάρη με εκπροσώπησαν μόλις προχθές, το Σάββατο 3/2.

Ωραία, εμένα ακόμα να με εκπροσωπήσουν. Και θέλω να ζητήσω και βεβαίωση εκπροσώπησης 🤑

Δημοσ.

Επειδη τα κιτρινα δεν τα εχω παρακολουθησει καθολου 

Καποιος που ηταν πχ στο κιτρινο Ηρων τι χρεωση θα εχει για Ιανουαριο ?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, darkelfdvr είπε

Καλημερα!
Στην πρωτη παροχη που εχω, πλεον Ηρων, που ειχε γινει μπαχαλο, μιας και 24.11.23 e-contract και τελικα λογω ΔΕΔΔΗΕ 05.01.24 εκπροσωπηση, λογαριασμος δεν εχει ερθει ποτε για να δω που βρισκομαι η εαν καταχωρω ενδειξεις.
(Τοτε μεσω MyRae ζητηθηκε αποζημιωση για τον μηνα Δεκ και το λαθος και πηρα απαντηση οτι για λογαριασμους κλπ στους παροχους... οποτε yok - αν και εγιναν κατι διορθωσεις απο ΔΕΗ που ηταν ο προηγουμενος παροχος.)

Μπορω να την κανω για αλλον;
Ελπε η Βολτον;

Στην δευτερη παροχη, πηγα ΕΛΠΕ 14.12 contract εκπροσωπηση 21.12, λογαριασμος πιστωτικος ηρθε απλα δεν με αφηνε στο συστημα να βαλω παγια εντολη ενω το ειχαμε τονισει στα mails και χρεωθηκα εγγυηση... αν συννενοηθω μαζι τους κ βαλουμε επιστρεφεται;

Τριτον, υπαρχει συγκεκριμενο διαστημα που εισαγουμε μετρησεις οι ιδιοι πχ και χρειαζεται; ΔΕΔΔΗΕ app;

Ευχαριστω και καλη εβδομαδα

Μπορεις να δινεις ενδειξεις καθε διμηνο στον Δεδδηε... Οταν ειναι η ημερομηνια αυτη .. 

2 λεπτά πριν, darkmatinee είπε

Ωραία, εμένα ακόμα να με εκπροσωπήσουν. Και θέλω να ζητήσω και βεβαίωση εκπροσώπησης 🤑

Να ρωτησεις αυτους αν γινεται; Γιατι αργησαν ομως;  Μιλησες με τον Δεδδηε να δεις αν υπαρχει εντολη;;

Δημοσ.
4 minutes ago, takoulou said:

Να ρωτησεις αυτους αν γινεται; Γιατι αργησαν ομως;  Μιλησες με τον Δεδδηε να δεις αν υπαρχει εντολη;;

Ναι έχει αλλάξει και ο αριθμός παροχής και ο προηγούμενος πάροχος έχει εκδώσει ήδη τελικό λογαριασμό..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nvoros είπε

Καλημέρα καλή εβδομάδα ταξιδιώτες...Εβδομάδα τράμπας, φάγωθηκε το 100αρι Ελπε, λέω να την κάνω άμεσα για Volton για τα 500kwh και τις καλές σχετικά τιμές πράσινου. Οποιαδήποτε άλλη αντιπρόταση ευπρόσδεκτη. 
Τι να προσέξω στην υπογραφή σύμβασης;

Η Volton στην online αίτηση ζητάει τελευταίο εκκαθαριστικό λογαρισμό. Η ΕΛΠΕ μου έχει στείλει έναντι...Αρα δεν γίνεται, δεν θα προχωρήσουν την αίτηση;

Δημοσ.

Καλημέρα @doomnx και συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά!

Αν μου επιτρέπεις κάποιες σημειώσεις, αν θέλεις πρόσθεσε στο excell των ex-post πως η έκτακτη έκπτωση των 0,015ε ισχύει μόνο για τον μήνα Ιανουάριο, και είναι άγνωστο (έως απίθανο) αν δοθεί για τον Φεβρουάριο, που πλέον είναι και ο μήνας που ενδιαφέρει.

Αναφορά σε κείμενο

Φαίνεται πως βρήκαν το λάθος και προσφέρουν ειδική έκτακτη έκπτωση 0,015 €/kWh, που μάλλον δεν θα λάβουν όσοι το προτιμήσουν για τον Φεβρουάριο.

Επίσης, στα ex-post ίσως θα'ταν καλύτερο ένα update της TEA Δεκέμβρη με την ΤΕΑ Γενάρη, για καλύτερο/επίκαιρο reference.

Η έκπτωση της Ελπε για τις πρώτες 100kwh στο πράσινο, συμπεριλαμβάνεται στο Μηνιαίο σύνολο με δώρα?

Τέλος, ήθελα να ρωτήσω αν σε περίπτωση μετάβασης από Elpedison Smart στο Ειδικό, μεταφέρεται το υπόλοιπο πιστωτικού (και φυσικά αν προβλέπεται κανά δωράκι😋)

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Alexandros Pappas είπε

Fun fact: Η Protergia, στα μη εμπορικά διαθέσιμα,που δεν μεταφέρθηκαν σε άλλο πρόγραμμα (ΠΧ Value+ που ανήκω εγώ) δεν έχει βγάλει ακόμα τιμή Φεβρουαρίου. Τιμή Ιανουαρίου ήταν 0,1569€. 

Ζήτα αλλαγή σε value simple.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, isaias1983 είπε

Καλημέρα παιδιά!

Μια γρήγορη ερώτηση:

Ήμουν ελπεδισον το Δεκέμβρη.

Πήγα volton το Γενάρη.

Αν ξαναπάω elpedison τώρα το Φλεβάρη θεωρουμαι νέος πελάτης Κ ξαναπαίρνω τα δώρα??

την ίδια απορία έχω και εγώ

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ekrepali είπε

Άμα φύγεις μερικές μέρες μετά τη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ, τότε θα βγει πρώτα εκκαθαριστικός μέχρι τη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ... τον πληρώνεις άμεσα. Έπειτα θα βγει τελικός για μερικές μέρες απ'τη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ μέχρι την αποχώρηση, και θα περιλαμβάνει τη συνέπεια του εκκαθαριστικού. Θα χάσεις τη συνέπεια μόνο της τελικής κατανάλωσης, δηλαδή μερικές μέρες.

Έχει διεκδικήσει κάποιος την συνέπεια, του τελικού εκκαθαριστικού,  μέσω διαμαρτυρίας στο myrae: Αν ναι, από ποιον πάροχο;

Δημοσ.
5 minutes ago, donnarumma said:

Έχει διεκδικήσει κάποιος την συνέπεια, του τελικού εκκαθαριστικού,  μέσω διαμαρτυρίας στο myrae: Αν ναι, από ποιον πάροχο;

Στον ΗΡΩΝ πολλές φορές στο παρελθόν, επιτυχώς μέσω myrae. Τώρα όμως έχουν αλλάξει τους όρους και το γράφουν ξεκάθαρα ότι δε παίρνουμε συνέπεια στη τελική κατανάλωση οπότε είναι 'νόμιμο' καθώς πατάνε στο Παράρτημα ΙΙ του ΚΠΗΕ σχετικά με διευκρινίσεις εκπτώσεων.

Βέβαια για τη περίοδο ως 31/12/23 θεωρώ πως είναι παράνομο, καθώς η μη έκπτωση συνέπειας τελικού είναι έμμεσο πέναλτυ αποχώρησης, κάτι που απαγορευόταν λόγω των έκτακτων μέτρων.

Δεν έχω λάβει ακόμα τελικό.για το guarantee, κι αν η χρέωση Δεκεμβρίου με κοτ είναι σχεδόν μηδενική, δε νομίζω να ασχοληθώ με τη συνέπεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...