Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οικιακό με κατανάλωση λόγω θέρμανσης ~1200Kwh το μήνα έχω ήδη κάνει διαδρομή από ΗΡΩΝ - VOLTON  και τώρα ολοκληρώνεται ο μήνας στη VOLTON. Η καλύτερη επόμενη επιλογή είναι το ειδικό ή το κίτρινο της ELPE? Υπάρχει κάποια άλλη καλή επιλογή που έχω χάσει?

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Για οικιακό με κατανάλωση λόγω θέρμανσης ~1200Kwh το μήνα έχω ήδη κάνει διαδρομή από ΗΡΩΝ - VOLTON  και τώρα ολοκληρώνεται ο μήνας στη VOLTON. Η καλύτερη επόμενη επιλογή είναι το ειδικό ή το κίτρινο της ELPE? Υπάρχει κάποια άλλη καλή επιλογή που έχω χάσει?

Καλησπερα...Να το ψαξεις λιγο..  Βασικα εχεις νυχτερινο;

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, takoulou είπε

Καλησπερα...Να το ψαξεις λιγο..  Βασικα εχεις νυχτερινο;

Ναι, έχω και νυχτερινό, περίπου το 60-65% της κατανάλωσης είναι στο ημερίσιο.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Ναι, έχω και νυχτερινό, περίπου το 60-65% της κατανάλωσης είναι στο ημερίσιο.

Ειναι πολλες οι  1200 κιλοβατωρες αυτες..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, takoulou είπε

Ειναι πολλες οι  1200 κιλοβατωρες αυτες..

πολλές οι λίγες είναι εκτός τόπικ , υπάρχει ανούσιο νήμα εκεί

5 ώρες πριν, mousmoulis είπε

κοιτάς καρφιτσωμένη ανάρτηση , φύλλο "χρήσιμα" του @doomnx

(με την ευκαιρία doomnx κάνε και μια περιγραφή στο sticky να κοιτά ο κόσμος τι παίζει απο προσφορές,  μιας και μπορεί να μεταβάλλονται και να μη μπορείς να κάνεις edit)

ή 1ο φύλλο απο το δικό μου excel

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αυτό το 1€+ που πληρώναμε κάποια στιγμή όλοι που θα έμπαινε σε ένα ταμείο, το δίνουμε ακόμα;

Και τελικά τι έγιναν αυτά τα λεφτά;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Swimmer21 είπε

Αυτό το 1€+ που πληρώναμε κάποια στιγμή όλοι που θα έμπαινε σε ένα ταμείο, το δίνουμε ακόμα;

την έκτακτη εισφορά ΕΛΑΠΕ λες ? δεν αναφέρθηκε πρόσφατα κάτι τέτοιο , άγνωστο αν θα το απορροφήσουν στην κύρια τιμή ή θα το πετάξουν έξτρα

1 λεπτό πριν, Swimmer21 είπε

Και τελικά τι έγιναν αυτά τα λεφτά;

κάλυψαν το προηγούμενο έλλειμμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, paul2 είπε

O 1ος λογαριασμος που πηρα το δωρο με τις 500 kw ήταν απο καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ εκκαθαριστικός, εγραφε πανω τις κανονικες kw που έκαψα και πιο κατω αφαιρούσε τις 500 απ αυτες σαν δωρο...

Μπορείς να ανεβάσεις τον λογαριασμό, χωρίς στοιχεία, να δούμε πως αποδίδει την δωρεά κατανάλωση;

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, api23 είπε

λογαριασμό ΕΛΠΕ δεν αφαιρέθηκε η εγγυηση 50 ευρώ παρόλο που έβαλα από την πρώτη στιγμή την πάγια εντολή και δεν υπολόγισαν το πιστωτικό υπόλοιπο πριν πάω στον ΗΡΩΝ

δες στο myelpedison , όχι τους λογαριασμούς , αλλά τι σου λέει σαν συνολικό ποσό οφειλής

Δημοσ.
1 ώρα πριν, korakios είπε

δες στο myelpedison , όχι τους λογαριασμούς , αλλά τι σου λέει σαν συνολικό ποσό οφειλής

Το ίδιο είναι. Δεν υπολόγισαν τα προηγούμενα πιστωτικά υπόλοιπα, τα οποία φαίνονται στις ανενεργές παροχές μου στο myelpedison. Έστειλα mail

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, api23 είπε

Το ίδιο είναι. Δεν υπολόγισαν τα προηγούμενα πιστωτικά υπόλοιπα, τα οποία φαίνονται στις ανενεργές παροχές μου στο myelpedison. Έστειλα mail

Ενημέρωσέ τους με τηλέφωνο ή mail. Θα κάνουν τον συμψηφισμό με την ενεργή παροχή αλλά θα φανεί μετά από μερικές μέρες στο myelpedison. Καινούργιο λογαριασμό δεν θα εκδώσουν.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

(με την ευκαιρία doomnx κάνε και μια περιγραφή στο sticky να κοιτά ο κόσμος τι παίζει απο προσφορές,  μιας και μπορεί να μεταβάλλονται και να μη μπορείς να κάνεις edit)

ή 1ο φύλλο απο το δικό μου excel

Done 👍🏻

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, korakios είπε

@Thresh μπορείς να καρφιτσώσεις τη νέα ανάρτηση ?

σε μια απο τις άλλες 2 επιλογές , δες εκεί

μήπως έτυχε να είναι ο λογαριασμός με περίοδο μικρότερη απο 30 μέρες να δούμε κάτι ?

οχι ειναι 58 μέρες με 931kw και μου χρεωσαν τις 431kw...βεβαια στις ρυθμιζομενες πηγε κανονικα 

εικόνα_2024-02-04_185837128.png

2 ώρες πριν, donnarumma είπε

Μπορείς να ανεβάσεις τον λογαριασμό, χωρίς στοιχεία, να δούμε πως αποδίδει την δωρεά κατανάλωση;

_2024-02-04_185837128.png.029aca45f249ff15683769cedd581324.png

• Like 3
Δημοσ.
8 hours ago, doomnx said:

Άρα είσαι άρχοντας, φεύγεις όποτε θες, δεν θα πάρουν κάτι πίσω. Εκτός αν είχες κάνει αυτή τη χαζοδωροκαρτα στα Public και την εξαργύρωσες.

Τελείωσε το 100 από ΕΛΠΕ. Που πάμε τώρα? Συμφέρει να μείνουμε στο κίτρινο τον ΕΛΠΕ?

Δημοσ.
22 ώρες πριν, donnarumma είπε

Δώσε μέτρηση έως 10/2 και άλλαξε στο simple. 

Αν συνεχίσει η χονδρική πτωτική πορεία, δείχνει να είναι καλύτερο. Πάντα μιλάμε για "ψίχουλα".....

Ψίχουλα πράγματι.. Σε έναν λογαριασμό ρεύματος, το καθαρό ρεύμα που καταναλώνει κάποιος έχει το μικρότερο μερίδιο.. Οι υπόλοιπες σαχλαμάρες (ρυθμ. χρεώσεις, τέλη κλπ) είναι αυτές που ανεβάζουν το κόστος..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...