Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νοέμβριο ή Δεκέμβριο πήγα στην Volton, πηρα τις 500kw δώρο στον 1ο  λογαριασμό. Αν φύγω σήμερα για ελιν, υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι από πλευράς δέσμευσης για το δώρο που έλαβα και να μου φουσκωσουν κάτι παραπάνω στον τελικό? Εφυγε κάποιος από Volton ενώ πηρε και τις 500kw?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, maxuris είπε

@doomnx πολλά μπράβο και ευχαριστώ για μια ακόμη φορά.

Ερώτηση, το τι δώρο θα λάβουμε για νέο συμβόλαιο elpedison ειδικό (πράσινο) 50€ στον 1ο λογαριασμό ή 60€ σε κάρτα edenred το επιλέγουμε κάπως; Γιατί μέσα από το site τους και κάνοντας τη διαδικασία για e-contract αναφέρεται μόνο το 50αρικο σαν δώρο.

Ναι, δεν γίνεται μέσω e-contract. Μόνο τηλεφωνικά. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα.

5 λεπτά πριν, paul2 είπε

Νοέμβριο ή Δεκέμβριο πήγα στην Volton, πηρα τις 500kw δώρο στον 1ο  λογαριασμό. Αν φύγω σήμερα για ελιν, υπάρχει περίπτωση να παίζει κάτι από πλευράς δέσμευσης για το δώρο που έλαβα και να μου φουσκωσουν κάτι παραπάνω στον τελικό? Εφυγε κάποιος από Volton ενώ πηρε και τις 500kw?

Εκκαθαριστικός έχει βγει; Στον εκκαθαριστικό ή τον τελικό θα φανεί η σωστή απόδοση των 500.

Επεξ/σία από doomnx
  • Like 1
  • Thanks 1

13 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι, δεν γίνεται μέσω e-contract. Μόνο τηλεφωνικά. Αν θέλεις στείλε μου μήνυμα.

Εκκαθαριστικός έχει βγει; Στον εκκαθαριστικό ή τον τελικό θα φανεί η σωστή απόδοση των 500.

O 1ος λογαριασμος που πηρα το δωρο με τις 500 kw ήταν απο καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ εκκαθαριστικός, εγραφε πανω τις κανονικες kw που έκαψα και πιο κατω αφαιρούσε τις 500 απ αυτες σαν δωρο...

1 λεπτό πριν, paul2 είπε

O 1ος λογαριασμος που πηρα το δωρο με τις 500 kw ήταν απο καταμετρηση ΔΕΔΔΗΕ εκκαθαριστικός, εγραφε πανω τις κανονικες kw που έκαψα και πιο κατω αφαιρούσε τις 500 απ αυτες σαν δωρο...

Άρα είσαι άρχοντας, φεύγεις όποτε θες, δεν θα πάρουν κάτι πίσω. Εκτός αν είχες κάνει αυτή τη χαζοδωροκαρτα στα Public και την εξαργύρωσες.

• Thanks 1

Καλημέρα, έκανα τη διαδρομή ΕΛΠΕ-ΗΡΩΝ-ΕΛΠΕ και στον πρόσφατο Εναντι  λογαριασμό ΕΛΠΕ δεν αφαιρέθηκε η εγγυηση 50 ευρώ παρόλο που έβαλα από την πρώτη στιγμή την πάγια εντολή και δεν υπολόγισαν το πιστωτικό υπόλοιπο πριν πάω στον ΗΡΩΝ. Σκέφτομαι να τους στείλω ένα mail, και μέχρι να βγει ο εκκαθαριστικός να είμαι stby για αίτημα σε RAE. O εκκαθαριστικός κάθε πότε βγαίνει? Αν δω ότι μου στέλνουν συνέχεια Έναντι θα κάνω το ταξιδι προς άλλες πολιτείες κ αναγκαστικά θα βγει. Έχετε κάποια πρόταση?

3 λεπτά πριν, api23 είπε

Καλημέρα, έκανα τη διαδρομή ΕΛΠΕ-ΗΡΩΝ-ΕΛΠΕ και στον πρόσφατο Εναντι  λογαριασμό ΕΛΠΕ δεν αφαιρέθηκε η εγγυηση 50 ευρώ παρόλο που έβαλα από την πρώτη στιγμή την πάγια εντολή και δεν υπολόγισαν το πιστωτικό υπόλοιπο πριν πάω στον ΗΡΩΝ. Σκέφτομαι να τους στείλω ένα mail, και μέχρι να βγει ο εκκαθαριστικός να είμαι stby για αίτημα σε RAE. O εκκαθαριστικός κάθε πότε βγαίνει? Αν δω ότι μου στέλνουν συνέχεια Έναντι θα κάνω το ταξιδι προς άλλες πολιτείες κ αναγκαστικά θα βγει. Έχετε κάποια πρόταση?

Εφόσον έβαλες πάγια εντολή θα βγει έκτακτος λογαριασμός σύντομα που θα σου αφαιρεί την εγγύηση.Στο myelpedison φαίνεται πότε είναι η επόμενη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ,μετά από 10 μέρες περίπου της ημερομηνίας που αναγράφεται θα βγει ο εκκαθαριστικος.

• Like 2
  • Thanks 1

4 λεπτά πριν, api23 είπε

Εκκαθαριστικός βγαίνει μόνο όταν στέλνει μετρήσεις ο ΔΕΔΔΗΕ. 10 μέρες μετά εμφανίζεται ο λογαριασμός της ΕΛΠΕ αν δεν κάνω λαθος. Μέχρι τώρα αυτό γινόταν κάθε 4 μήνες στην προγραμματισμένη επιτόπια μέτρηση, ενώ στους 2 μήνες μπορούσες να δώσεις μόνος σου την ένδειξη στη σελίδα του ΔΕΔΔΗΕ για να προκαλέσεις εκκαθαριστικό. 

Τώρα λένε ότι θα αρχίσει η μηνιαία καταμέτρηση. Σε μερικές περιοχές ξεκίνησε ήδη.

33 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Εφόσον έβαλες πάγια εντολή θα βγει έκτακτος λογαριασμός σύντομα που θα σου αφαιρεί την εγγύηση.Στο myelpedison φαίνεται πότε είναι η επόμενη καταμέτρηση του ΔΕΔΔΗΕ,μετά από 10 μέρες περίπου της ημερομηνίας που αναγράφεται θα βγει ο εκκαθαριστικος.

Επόμενη μέτρηση ΔΕΔΗΕ γράφει 9/4 κ προηγούμενη 29/12. Μέχρι τότε θα περιμένω να τρώω ξυλο από ΕΛΠΕ? Τους έδωσα τη δική μου μέτρηση χθες. Πως μπορώ να προκαλέσω εκκαθαριστικό χωρίς να φύγω (ακόμα) για να καταναλώσω το πιστωτικό υπόλοιπο?

9 λεπτά πριν, api23 είπε

Επόμενη μέτρηση ΔΕΔΗΕ γράφει 9/4 κ προηγούμενη 29/12. Μέχρι τότε θα περιμένω να τρώω ξυλο από ΕΛΠΕ? Τους έδωσα τη δική μου μέτρηση χθες. Πως μπορώ να προκαλέσω εκκαθαριστικό χωρίς να φύγω (ακόμα) για να καταναλώσω το πιστωτικό υπόλοιπο?

Τώρα είναι να δώσεις στο ΔΕΔΔΗΕ. Πάρε τηλ στο 800 400 4000 να σου πουν το παράθυρο.

8 λεπτά πριν, api23 είπε

Τοτε να παρακολουθείς το ρολόι σου και όταν περίπου υπολογίσεις πάνω-κάτω ότι συμπλήρωσες τις κιλοβατώρες που χρειάζεται για να φας το δώρο κάνεις αίτηση και πας σε άλλο πάροχο

• Like 2

32 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Με την εγγυηση στην ελπε στο πρασινο τι παιζει; 

Υπαρχει πλεον στανταρ; ποσο ειναι κ πώς/πότε επιστρεφεται;

Θα βάλεις την κάρτα σου στο my.elpedison.gr και δεν θα χρεωθείς εγγύηση.

• Like 1

@Thresh μπορείς να καρφιτσώσεις τη νέα ανάρτηση ?

4 ώρες πριν, Demetroula είπε

Που πάμε μετά από ΗΡΩΝ και εξαντλημένο το 50αράκι;
Κοράκιε τι λες για https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/?product-category=household&product-commodity=electric-power;

σε μια απο τις άλλες 2 επιλογές , δες εκεί

1 ώρα πριν, paul2 είπε

μήπως έτυχε να είναι ο λογαριασμός με περίοδο μικρότερη απο 30 μέρες να δούμε κάτι ?

• Thanks 1

Παιδιά καλησπέρα, μιας και έφαγα όλο το κατοσταρικο από ΕΛΠΕ και με δεδομένο ότι έχω αντλία θερμότητας όποτε και αυξημένη κατανάλωση, η καλύτερη λύση νομίζω είναι να πάω volton να βγάλω τσάμπα το Φεβρουάριο, σωστα;

• Like 2

Μόλις τώρα, bpel86 είπε

Παιδιά καλησπέρα, μιας και έφαγα όλο το κατοσταρικο από ΕΛΠΕ και με δεδομένο ότι έχω αντλία θερμότητας όποτε και αυξημένη κατανάλωση, η καλύτερη λύση νομίζω είναι να πάω volton να βγάλω τσάμπα το Φεβρουάριο, σωστα;

σωστα

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...