Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

14 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Μιλάω στο τσατ με ζενίθ. Καλά πολύ γέλιο. Οι άνθρωπο δεν γνωρίζουν καν τι υπάρχει μέσα στο econtract τους.

Ζητάνε αριθμό παροχής και από κάτω αριθμό μετρητή.

Τα βάζω και μου λέει σφάλμα στον αριθμό μετρητή ενώ βάζω το σωστό. Και έτσι αποφάσισα να μιλήσω στο τσατ .

Του λέω μου βγάζει ο αριθμός μετρητή σφάλμα.

Μου λέει αριθμό παροχής πρέπει να βάλετε κ είναι της μορφής τάδε. 

Λέω πειρα τον δεδδηε και μου έδωσε τον αριθμό.

Του λέω ξεκινάει με Α.

Μου λεει ο αριθμός παροχής και δεν έχει γράμματα.

Μα δεν είπα αριθμο παροχής, αλλά αριθμό μετρητή.

Μου λέει ψάχνω να βρω τι λέτε.

A 2 hours later....

Μήπως εννοεί την μέτρηση κιλοβατορων?

Οχι

(Του στέλνω screenshot)

Λέει δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ, αυτό που ξέρω είναι ζητάει αριθμό παροχής.

Σας έστειλα εικόνα που ζητάει αριθμό μετρητή.

Δεν έχω εικόνα από το συγκεκριμένο πεδίο.

Αν δεν έχετε εσείς προς θα έχει? Μπορούμε να το κάνουμε τηλεφωνικός.

Θα καλέσετε στο εμπορικό τμήμα....

Να είστε καλά για την βοήθεια.

Ζητάει αριθμό μετρητή το e-contract? Άμα δεν το βάλεις δεν προχωράει;

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ήταν έναντι

Δεν ισχύει αυτό δλδ για ετήσια κατανάλωση;

Snap2024-02-03at15_43_22.png.a9e70f43df0c05f22b5a3dc4f6caadb1.png.e05d60ff5e2c38cabb2ac4b94db862eb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, doomnx είπε

Snap2024-02-03at15_43_22.png.a9e70f43df0c05f22b5a3dc4f6caadb1.png.e05d60ff5e2c38cabb2ac4b94db862eb.png

τα βάζαν σε κάθε λογαριασμό για να αισθάνονται οι πελάτες premium 😛
όσα περισσότερα γραφήματα τόσο βοηθούσε να μη δούνε τι πληρώνουν ουσιαστικά (πανάκριβα)

είναι έναντι :

Spoiler

image.png.bedb3975d955a87946f7a2df8f5dda52.png

αλλά και πάλι ο άνθρωπος ξέμεινε στη W&V , άποψή μου για τέτοιες περιπτώσεις είναι οτι δεν είναι για κυμαινόμενα μιας και δεν πρόκειται να παρακολουθεί την αγορά , ούτε τώρα , το πολύ για 2-3 λογαριασμούς μετά θα τα αφήσει στο αυτόματο

Επεξ/σία από korakios

Μόλις τώρα, sdikr είπε

Ναι φυσικά,   αλλά θέλει τώρα τρέξιμο, τους έστειλα μήνυμα και περιμένω

μέσω myrae κάνε (αν δεν έκανες) , λογικά άμεσα θα το διορθώσουν , ευτυχώς απαντάνε γρήγορα εκεί

• Like 1

1 hour ago, ekrepali said:

Ναι, εννοείται. Επίσης αν είσαι τυχερός μπορεί να πάρεις 100άρικο, 150άρι... ό,τι κάτσει. Το σύστημα του ΗΡΩΝ είναι σαν τη κληρωτίδα του Τζόκερ. 😄

Για το 50 το ξερω, για ενημέρωσε για τα 100 - 150 ... Πως γίνεται ?

8 λεπτά πριν, nebtios είπε

Για το 50 το ξερω, για ενημέρωσε για τα 100 - 150 ... Πως γίνεται ?

δίνει 100 σε ΚΟΤ και τυχαίνει και 150 ,φυσικά δε ρωτάμε τέτοια πράγματα στον πάροχο

• Like 1

1 hour ago, lyk_an said:

Μετά από απροσδόκητα μεγάλη προσπάθεια (τόσος κόσμος πήγε και δυσκολεύονται να σε πάρουν τηλέφωνο) έγινε η αίτηση maxi home fixed στη ΦΑ. Ποντάρω ότι εκτός απροόπτου Απριλο-Μάη τα περισσότερα πράσινα θα είναι γύρω στα 10 άρα θα βγαίνει λίγο πιο πάνω αλλά απ' τη στιγμή που δεν ψήνομαι για τουρισμό μου φαίνεται οκ ντιλ.

To σκεφτηκα και εγώ αλλά δε μου αρέσει η τιμή στο πάγιο. Ειναι ενας έμμεσος τρόπος να πληρώνεις μεγαλύτερη τιμή kWh ενώ νομίζεις οτι πληρώνεις 0.123

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ναι ζητάει. Εντο μεταξύ όταν πήρα τηλέφωνο τον δεδδηε μου λέει τι το το θέλετε, λέω ο παροχος το ζητάει, και μου λέει συνήθως δεν ζητάνε. Τίνα σας πω της λέω...

Επίσης στους γενικούς όρους δεν αναφέρει για τα 60€ .προσοχή.

Θα πάρω από Δευτέρα και θα ζητήσω εξηγήσεις και να κου τα στείλουν σε μαιλ. Να τα έχω όλα γραπτος

Screenshot_20240203_161530_Chrome.jpg

Επεξ/σία από lazarnik
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, power_ran είπε

To σκεφτηκα και εγώ αλλά δε μου αρέσει η τιμή στο πάγιο. Ειναι ενας έμμεσος τρόπος να πληρώνεις μεγαλύτερη τιμή kWh ενώ νομίζεις οτι πληρώνεις 0.123

προφανώς και δεν είναι για μικρές καταναλώσεις

3 λεπτά πριν, lazarnik είπε

Ναι ζητάει. Εντο μεταξύ όταν πήρα τηλέφωνο τον δεδδηε μου λέει τι το το θέλετε, λέω ο παροχος το ζητάει, και μου λέει συνήθως δεν ζητάνε. Τίνα σας πω της λέω...

Screenshot_20240203_161530_Chrome.jpg

απο υπολογιστή πάντως δε ζητά τίποτα , απλά στο τέλος λέει να αφήσεις τηλέφωνο

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, power_ran είπε

Σίγουρα δεν είναι για μικρές καταναλώσεις, γι' αυτό φοβάμαι ότι Απρίλη-Μάη, ίσως και Σεπτέμβρη που ιστορικά είναι πιο κάτω πέσουμε λίγο έξω.
Αλλά τώρα πχ. Γενάρη κλείσαμε με 1300 (θα έπρεπε να 'χω φύγει νωρίτερα αλλά τεσπα).

Να βγει Φλεβαρομάρτης και Ιούνης-Αύγουστος με σχετικά νορμάλ τιμή με λίγα λόγια, να ΄ναι μικρή η χασούρα Απρίλη-Μάη-Σεπτέμβρη και μετά επανεξετάζουμε.

Επεξ/σία από lyk_an

ρε παιδιά με ΚΟΤΒ και χωρίς τουρισμό που να πάω ? Κανονική κατανάλωση από Απρίλιο - Νοέμβριο, Νοέμβριο - Μάρτη καίει η αντλία κάτι 500άρια(τα 500αρια είναι στα πολύ κρύα - κάνα 300άρι καίει υπό νορμάλ συνθήκες). Με την λογική ότι οδεύουμε προς Μάρτιο και βαριέμαι τον τουρισμό , είμαι ανάμεσα σε Γ1Ν και Poweron! Home Green και απλά θα μπαίνω μία φορά πρώτη του μήνα να κοιτάω τιμές. Τι λέτε εσείς ? 

7 λεπτά πριν, Subzerog7 είπε

ρε παιδιά με ΚΟΤΒ και χωρίς τουρισμό που να πάω ? Κανονική κατανάλωση από Απρίλιο - Νοέμβριο, Νοέμβριο - Μάρτη καίει η αντλία κάτι 500άρια(τα 500αρια είναι στα πολύ κρύα - κάνα 300άρι καίει υπό νορμάλ συνθήκες). Με την λογική ότι οδεύουμε προς Μάρτιο και βαριέμαι τον τουρισμό , είμαι ανάμεσα σε Γ1Ν και Poweron! Home Green και απλά θα μπαίνω μία φορά πρώτη του μήνα να κοιτάω τιμές. Τι λέτε εσείς ? 

κατεβάζεις τα excel και βάζοντας κατανάλωση θα δεις μικρές διαφορές στα φθηνότερα

η κλασσική απάντηση είναι αν δεν ασχολείσαι με τουρισμό απλά μην πας στα ακριβότερα προγράμματα

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...