Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, ekechagi said:

Ο Ηρων δίνει ξανά το 50άρικο για ίδιο ΑΦΜ σε ίδιο αριθμό παροχής από το econtract;

Ναι, εννοείται. Επίσης αν είσαι τυχερός μπορεί να πάρεις 100άρικο, 150άρι... ό,τι κάτσει. Το σύστημα του ΗΡΩΝ είναι σαν τη κληρωτίδα του Τζόκερ. 😄

Επεξ/σία από ekrepali
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, gogkroj είπε

Ερωτηση , με ΚΟΤ Β που συμφαιρει να εχεις λογαριασμο?

τουρισμό ή όχι ? Αν ναι κάνε ελπε για 60+20 , μετά Ήρων και στο 3μηνο+ (ανάλογα πόσα θα κληρώσει ο Ήρων)  ξαναρωτάς

Δημοσ.

Μετά από απροσδόκητα μεγάλη προσπάθεια (τόσος κόσμος πήγε και δυσκολεύονται να σε πάρουν τηλέφωνο) έγινε η αίτηση maxi home fixed στη ΦΑ. Ποντάρω ότι εκτός απροόπτου Απριλο-Μάη τα περισσότερα πράσινα θα είναι γύρω στα 10 άρα θα βγαίνει λίγο πιο πάνω αλλά απ' τη στιγμή που δεν ψήνομαι για τουρισμό μου φαίνεται οκ ντιλ.

Απ' ότι καταλαβαίνω υπάρχει και η περίπτωση η ΦΑ να ζητήσει από ΔΕΔΔΗΕ να πάει να μετρήσει άρα να πάει πιο αργά το switching;
Δεν πέρασε και ο ΔΕΔΔΗΕ 31/12 που έπρεπε, άρα τελευταία επίσημη μέτρηση έχουμε τέλη Αυγούστου.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, doomnx είπε

Τα εξελάκια μας δεν σου αρέσουν; 😂

Τίποτα; Ίσα ίσα αφαιρώ και τα δώρα.

Ας πουμε για MyHomeOnline πολλαπλασιαζω 12x86.45=1037.4. Η στηλη εχει αποτελεσμα 1051.87.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Liquid είπε

Ας πουμε για MyHomeOnline πολλαπλασιαζω 12x86.45=1037.4. Η στηλη εχει αποτελεσμα 1051.87.

στο άλλο νήμα για ΔΕΗ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gogkroj είπε

δεν θελει τουρισμο κορακιε

πάει στην ακατανόμαστη , στο άλλο νήμα , οι διαφορές των φθηνών είναι αστείες για να ασχοληθεί κάποιος (2-3€ μήνα), με 50άρια ,  80ρια ,100ρια ή και 150ρια τουρισμού είναι γερή διαφορά

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

στο άλλο νήμα για ΔΕΗ

Ας πούμε για ELPE Bright πολλαπλασιάζω 12x84.2=1010.4 -80δωρα=930.4. Η στήλη έχει αποτέλεσμα 944.4😘

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Liquid είπε

Μήνας = 30 μέρες, Έτος = 365 μέρες.

365/30 × 86.45 = 1051.81

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βοηθείστε Χριστιανοί.. Πελάγωσα, έχασα τα αβγά και τα πασχάλια..

Ήμουν στη Watt & Volt που τώρα έγινε Protergia. 

(Το πρόγραμμα είναι το Home Energy Night, αυτό μάλλον ξέμεινε από τη  Watt & Volt ! )

Μου έστειλαν έναντι με 0,2253€ την Kwh (ήμαρτον) και μετά τις 6 του μήνα θα μου στείλουν το εκκαθαριστικό. 

Θα γίνει έκπτωση συνέπειας; 

Επειδή όπως είπε και ο korakios είναι επικίνδυνο πρόγραμμα αυτό, ποια εταιρία να διαλέξω; 

Στα σπόιλερς έχω βάλει όλα τα απαραίτητα για την επιλογή μελλοντικού προγράμματος..

Spoiler

Snap 2024-02-03 at 15.49.14.png

Spoiler

Snap 2024-02-03 at 15.49.50.png

Spoiler

Snap 2024-02-03 at 15.12.31.png

Spoiler

Snap 2024-02-03 at 15.43.22.png

Επεξ/σία από dimigar
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dimigar είπε

Επειδή όπως είπε και ο korakios είναι επικίνδυνο πρόγραμμα αυτό, ποια εταιρία να διαλέξω; 

για αρχή γύρνα το στο value fair

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-fair/

10 λεπτά πριν, dimigar είπε

κατάλαβα ...

10 λεπτά πριν, dimigar είπε

αμφιβάλλω , η φάση είναι οτι δεν υπάρχει στο site της Προτέργιας αυτό το πρόγραμμα και βάσει χρεώσεων πάλι δε βρήκα κάτι . Δυστυχώς το πιο πιθανό είναι οτι ξέμεινες σε πανάκριβο πρόγραμμα , δλδ έτυχε και άκουσες απο κάποιον οτι η εταιρία ήταν φθηνή αλλά ήταν απο τις ακριβότερες τους προηγούμενους 18+ μήνες με φαρμάκι παλιά προγράμματα

θα πρότεινα έντονα να κλείσεις σταθερό και ας βγαίνει και παραπάνω , τουλάχιστον δε θα πληρώνεις 2-3 φορές παραπάνω απο όσο πλήρωνες πριν

επίσης δεν τιμολογήθηκες καθόλου απο το πράσινο της Προτέργιας με 0,22+ , αυτό θα γίνει στον επομενο λογαριασμό που θα έχει κατανάλωση Ιανουαρίου . Όταν πληρώσεις εκείνο το λογαριασμό , στον επόμενο θα πάρεις τα 0,08

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάω στο τσατ με ζενίθ. Καλά πολύ γέλιο. Οι άνθρωπο δεν γνωρίζουν καν τι υπάρχει μέσα στο econtract τους.

Ζητάνε αριθμό παροχής και από κάτω αριθμό μετρητή.

Τα βάζω και μου λέει σφάλμα στον αριθμό μετρητή ενώ βάζω το σωστό. Και έτσι αποφάσισα να μιλήσω στο τσατ .

Του λέω μου βγάζει ο αριθμός μετρητή σφάλμα.

Μου λέει αριθμό παροχής πρέπει να βάλετε κ είναι της μορφής τάδε. 

Λέω πειρα τον δεδδηε και μου έδωσε τον αριθμό.

Του λέω ξεκινάει με Α.

Μου λεει ο αριθμός παροχής και δεν έχει γράμματα.

Μα δεν είπα αριθμο παροχής, αλλά αριθμό μετρητή.

Μου λέει ψάχνω να βρω τι λέτε.

A 2 hours later....

Μήπως εννοεί την μέτρηση κιλοβατορων?

Οχι

(Του στέλνω screenshot)

Λέει δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ, αυτό που ξέρω είναι ζητάει αριθμό παροχής.

Σας έστειλα εικόνα που ζητάει αριθμό μετρητή.

Δεν έχω εικόνα από το συγκεκριμένο πεδίο.

Αν δεν έχετε εσείς προς θα έχει? Μπορούμε να το κάνουμε τηλεφωνικός.

Θα καλέσετε στο εμπορικό τμήμα....

Να είστε καλά για την βοήθεια.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lazarnik είπε

Μιλάω στο τσατ με ζενίθ. Καλά πολύ γέλιο. Οι άνθρωπο δεν γνωρίζουν καν τι υπάρχει μέσα στο econtract τους.

Ζητάνε αριθμό παροχής και από κάτω αριθμό μετρητή.

Τα βάζω και μου λέει σφάλμα στον αριθμό μετρητή ενώ βάζω το σωστό. Και έτσι αποφάσισα να μιλήσω στο τσατ .

Του λέω μου βγάζει ο αριθμός μετρητή σφάλμα.

Μου λέει αριθμό παροχής πρέπει να βάλετε κ είναι της μορφής τάδε. 

Λέω πειρα τον δεδδηε και μου έδωσε τον αριθμό.

Του λέω ξεκινάει με Α.

Μου λεει ο αριθμός παροχής και δεν έχει γράμματα.

Μα δεν είπα αριθμο παροχής, αλλά αριθμό μετρητή.

Μου λέει ψάχνω να βρω τι λέτε.

A 2 hours later....

Μήπως εννοεί την μέτρηση κιλοβατορων?

Οχι

(Του στέλνω screenshot)

Λέει δεν μπορώ να καταλάβω και εγώ, αυτό που ξέρω είναι ζητάει αριθμό παροχής.

Σας έστειλα εικόνα που ζητάει αριθμό μετρητή.

Δεν έχω εικόνα από το συγκεκριμένο πεδίο.

Αν δεν έχετε εσείς προς θα έχει? Μπορούμε να το κάνουμε τηλεφωνικός.

Θα καλέσετε στο εμπορικό τμήμα....

Να είστε καλά για την βοήθεια.

το chat είναι εντελώς άχρηστο στη Ζενίθ , πάντα έτσι ήταν , για το οτιδήποτε σε πάνε σε άλλο τμήμα , απλά πέτυχες σε φιλότιμο αλλά δεν το κατείχε το θέμα . Παλιά μου πετούσαν λόγω προστασίας δεδομένων μη γράφετε προσωπικά στοιχεία 😁

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, dimigar είπε

Βοηθείστε Χριστιανοί.. Πελάγωσα, έχασα τα αβγά και τα πασχάλια..

(Το πρόγραμμα είναι το Home Energy Night, αυτό μάλλον ξέμεινε από τη  Watt & Volt ! )

Μου έστειλαν έναντι με 0,2253€ την Kwh (ήμαρτον) και μετά τις 6 του μήνα θα μου στείλουν το εκκαθαριστικό. 

Στα σπόιλερς έχω βάλει όλα τα απαραίτητα για την επιλογή μελλοντικού προγράμματος..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Snap 2024-02-03 at 15.49.14.png

Snap 2024-02-03 at 15.49.50.png

Snap 2024-02-03 at 15.12.31.png

Snap 2024-02-03 at 15.43.22.png

Με 670 kWh στα 25 kVA εγώ προτείνω να δεις Volton και ελίν από πράσινα, ZeniΘ από ex-post, Φυσικό Αέριο στα 8μηνα και ελίν στα 12μηνα. Αν είσαι σίγουρος ότι θα είσαι συνεπής ή βάλεις πάγια εντολή τότε ZeniΘ Power Home Direct.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...