Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι; Στο xls το δώρο των 50€ της ΗΡΩΝ δεν έχει συμπεριληφθεί; Της ELPEDISON φαίνεται ενσωματωμένο...Ρωτάω, γιατί εμείς που είμασταν τον Ιανουάριο ELPEDISON και σχεδόν φάγαμε τα 100€ δεν έχουμε και άλλη καλή εναλλακτική πέραν του να επιστρέψουμε στην ΗΡΩΝ για τα 50€, αφού δεν νομίζω να μας δώσει η ELPEDISON το δώρο (αφορά νέους πελάτες), για να μας κρατήσει...

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, marinna είπε

Επέστρεψα στην elpedison από volton, τόσο γρήγορα που έχασα μια μέρα από τις 30 της βολτον, αλλά οκ. Αίτηση στην elpe 31/1. Το έστειλαν στον ΔΕΔΔΗΕ την ίδια μέρα, η αλλαγή εμφανίστηκε σήμερα το πρωί με ημερομηνία αλλαγής εκπροσώπησης 1/2. Η ακριβής ημερομηνία φαίνεται στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ. 

Αλλα ζήτησα με τρελή επιμονή να γραφτούν οι ενδείξεις μετρητή στην αίτηση, πριν απαντήσω το συναινώ και αποδέχομαι, και επίσης ζήτησα στο μεηλ της αποδοχής να ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ. 

Αυτά επειδή οποίος καεί στο γάλα φυσάει και το γιαούρτι (το κάψιμο από την παροχή των γονιών μου ακόμα κραταει).

Ενδεχομένως το μόνο που έχει σημασία βέβαια είναι το σε ποιον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ γίνονται όλα, και ο δικός μου δεδδηε είναι διαφορετικός από των γονιών μου, αλλά σε αυτό δεν έχουμε κάποιον έλεγχο, είναι ο,τι είναι. 

Από ο,τι έχω καταλάβει δεν έχει τόση σημασία η ένδειξη πάνω στην αίτηση, αλλά τι θα δηλώσει ο χειριστής εκείνη τη στιγμή στην εφαρμογή του Θαλή.

Μόλις τώρα, myrmigki είπε

Να ρωτήσω κάτι; Στο xls το δώρο των 50€ της ΗΡΩΝ δεν έχει συμπεριληφθεί; Της ELPEDISON φαίνεται ενσωματωμένο...Ρωτάω, γιατί εμείς που είμασταν τον Ιανουάριο ELPEDISON και σχεδόν φάγαμε τα 100€ δεν έχουμε και άλλη καλή εναλλακτική πέραν του να επιστρέψουμε στην ΗΡΩΝ για τα 50€, αφού δεν νομίζω να μας δώσει η ELPEDISON το δώρο (αφορά νέους πελάτες), για να μας κρατήσει...

Στο δικό μου εξελ; Είναι στο Guarantee Home 

• Like 1
Δημοσ.
7 minutes ago, marinna said:

Επέστρεψα στην elpedison από volton, τόσο γρήγορα που έχασα μια μέρα από τις 30 της βολτον, αλλά οκ. Αίτηση στην elpe 31/1. Το έστειλαν στον ΔΕΔΔΗΕ την ίδια μέρα, η αλλαγή εμφανίστηκε σήμερα το πρωί με ημερομηνία αλλαγής εκπροσώπησης 1/2. Η ακριβής ημερομηνία φαίνεται στην εφαρμογή του ΔΕΔΔΗΕ. 

Αλλα ζήτησα με τρελή επιμονή να γραφτούν οι ενδείξεις μετρητή στην αίτηση, πριν απαντήσω το συναινώ και αποδέχομαι, και επίσης ζήτησα στο μεηλ της αποδοχής να ΜΗΝ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΟΠΙΑ. 

Αυτά επειδή οποίος καεί στο γάλα φυσάει και το γιαούρτι (το κάψιμο από την παροχή των γονιών μου ακόμα κραταει).

Ενδεχομένως το μόνο που έχει σημασία βέβαια είναι το σε ποιον τοπικό ΔΕΔΔΗΕ γίνονται όλα, και ο δικός μου δεδδηε είναι διαφορετικός από των γονιών μου, αλλά σε αυτό δεν έχουμε κάποιον έλεγχο, είναι ο,τι είναι. 

τι ακριβως και σε ποια εταιρεία σου ετυχε και γράφεις το παραπάνω;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Από ο,τι έχω καταλάβει δεν έχει τόση σημασία η ένδειξη πάνω στην αίτηση, αλλά τι θα δηλώσει ο χειριστής εκείνη τη στιγμή στην εφαρμογή του Θαλή.

Κι εγώ αυτό νομίζω, για αυτό έγραψα: "Συναινώ και αποδέχομαι,

επισυνάπτω φωτογραφία μετρητή προς επιβεβαίωση των αναγραφομενων στην αίτηση ενδείξεων, 

και υπενθυμίζω πως ΔΕΝ πρέπει να ζητηθεί επιτόπια καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ, γιατί σύμφωνα με τη νομοθεσία αρκεί η φωτογραφία των ενδείξεων και αν ζητηθεί εκ παραδρομής από το αντίστοιχο τμήμα της elpedison, θα καθυστερήσει αναίτια η ολοκλήρωση της μετάβασης σε εσάς."

Η αίτηση έγινε μέσω befon

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marinna είπε

Κι εγώ αυτό νομίζω, για αυτό έγραψα: "Συναινώ και αποδέχομαι,

επισυνάπτω φωτογραφία μετρητή προς επιβεβαίωση των αναγραφομενων στην αίτηση ενδείξεων, 

και υπενθυμίζω πως ΔΕΝ πρέπει να ζητηθεί επιτόπια καταμέτρηση από τον ΔΕΔΔΗΕ, γιατί σύμφωνα με τη νομοθεσία αρκεί η φωτογραφία των ενδείξεων και αν ζητηθεί εκ παραδρομής από το αντίστοιχο τμήμα της elpedison, θα καθυστερήσει αναίτια η ολοκλήρωση της μετάβασης σε εσάς."

Η αίτηση έγινε μέσω befon

Μλκ σε φοβήθηκαν γι'αυτό το έστειλαν την ίδια μέρα 🤣🤣🤣

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

τι ακριβως και σε ποια εταιρεία σου ετυχε και γράφεις το παραπάνω;

Από elpedison, ενώ είχαν μετρήσεις, ζητήθηκε επιτόπια, ο ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής πετούσε αετό για καιρό και μετά έστειλε τον εργολάβο να πάρει μέτρηση, ο οποίος βαρέθηκε να πάει και έδωσε τις τελευταίες ενδείξεις που είχε (οι οποίες ήταν πολύ παλιότερες). Προσπαθώντας μετά να το διορθώσουμε, έγινε το απόλυτο μπαχαλο, με άλλες τιμές και άλλη ημερομηνία εκπροσώπησης να έχει ο προηγούμενος πάροχος και άλλες ο νυν. 

• Sad 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, doomnx είπε

Στο δικό μου εξελ; Είναι στο Guarantee Home 

Ooops! Κοιτούσα την καρτέλα ex ante αντί για ex post...😁

Επεξ/σία από myrmigki
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekechagi είπε

Ο Ηρων δίνει ξανά το 50άρικο για ίδιο ΑΦΜ σε ίδιο αριθμό παροχής από το econtract;

Αν έχει βγει τελικός μας λένε ότι ναι 

• Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Είμαι στην ελπε smart. Καταναλώνω περίπου 150kw το μήνα. Με συμφέρει να πάω στο πράσινο τους;

το κιτρινο τιμολογιο η τιμη βγαινει αρχες του επομενου μηνα και η τιμη στο πρασινο βγαινει αρχες του μηνα . Η τιμη του Φεβρουαριου ειναι στα 0,11 για τις πρωτες 100 κιλοβατωρες και μετα 0,1465 ευρω για τις υπολοιπες κιλοβατωρες . 

ενω αντιστοιχα η δεη , 0,1280 για τις πρωτες 500 κιλοβατωρες για την ημερησια καταναλωση και μετα  0,13760ευρω  και την νυκτερινη 0,10320 χωρις οριο κιλοβατωρων . Νομιζω οτι αξιζει περισσοτερο της δεη γιατι πανω απο 100 κιλοβατωρες θα καψεις πιστευω σιγουρα ενα μηνα. παντως το κιτρινο καπου αναμεσα στο πρασινο και στο σταθερο θα κυμανθει, νομιζω καλυτερα να μεινεις στο κιτρινο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 minutes ago, johnmegarythmos said:

Η τιμη του Φεβρουαριου ειναι στα 0,11 για τις πρωτες 100 κιλοβατωρες και μετα 0,1465 ευρω για τις υπολοιπες κιλοβατωρες .

για το ελπε smart αναφέρεσαι στα 0,11;

βλεπω τωρα τον εναντι που μας ηρθε απο elpe economy plus, με 307kW και τιμη 0,12€ kWh (ημερας/νυχτας)

τον δεκεμβριο που εκανα την αιτηση για τα 100€ δωρο αν θυμαμαι καλα ηταν για το elpe smart..

εχω καταμπερδευτεί, (καλα αυτο θελουν να πετύχουν οι ετιαρείες), το elpe economy plus ειναι το ιδιο με το ελπε smart? γιατι μας χρεωνουν 0,12 αντι για 0,11..

Επεξ/σία από prefuse
Δημοσ.
1 ώρα πριν, marinna είπε

Από elpedison, ενώ είχαν μετρήσεις, ζητήθηκε επιτόπια, ο ΔΕΔΔΗΕ της περιοχής πετούσε αετό για καιρό και μετά έστειλε τον εργολάβο να πάρει μέτρηση, ο οποίος βαρέθηκε να πάει και έδωσε τις τελευταίες ενδείξεις που είχε (οι οποίες ήταν πολύ παλιότερες). Προσπαθώντας μετά να το διορθώσουμε, έγινε το απόλυτο μπαχαλο, με άλλες τιμές και άλλη ημερομηνία εκπροσώπησης να έχει ο προηγούμενος πάροχος και άλλες ο νυν. 

Δεν σημαίνει επειδή το είπες εσύ στον πάροχο σου να μην γίνει η καταμέτρηση., αλλά  μπορεί να ζητήσει ο ίδιος  ο πάροχος  να γίνει η καταμέτρηση από τον Δεδδηε.. 

Δημοσ.

Τελικά η ΡΑΕ δεν έβαλε όλα τα σταθερά στο site της (της ΦΑ το φθηνό και της weenergy) 😁

επίσης δεν έβαλαν αρκετές τιμές απο ex-post Ιανουαρίου ενώ ο μέσος όρος ΤΕΑ έχει βγει , γενικά μόνο για τιμές πράσινων είναι το άχρηστο site

• Like 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Είμαι στην ελπε smart. Καταναλώνω περίπου 150kw το μήνα. Με συμφέρει να πάω στο πράσινο τους;

Εννοείται. Θα γλιτώσεις 2 ευρώ πάνω κάτω αυτό το μήνα 😂

24 λεπτά πριν, korakios είπε

Τελικά η ΡΑΕ δεν έβαλε όλα τα σταθερά στο site της (της ΦΑ το φθηνό και της weenergy) 😁

επίσης δεν έβαλαν αρκετές τιμές απο ex-post Ιανουαρίου ενώ ο μέσος όρος ΤΕΑ έχει βγει , γενικά μόνο για τιμές πράσινων είναι το άχρηστο site

Πείτε τα κύριε Κοράκιε, μην τα λέω μόνο εγώ 😂

Επεξ/σία από doomnx
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...