Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

Oβάλε αν μπορείς τη φωτό σε spoiler

με 800+ kw σε 31 μέρες σε φάγανε οι ΥΚΩ , βάλε νυχτερινό να σπανε οι κλίμακες

Δεν ξέρω να το κάνω spoiler ζητώ συγγνώμη, άρα είναι σωστό πρέπει να το δω όντως, άμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις. 

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Γι'αυτό το λόγο υιοθέτησα τα χρωματιστά κουτάκια, για να φαίνονται με τη μία τα φθηνότερα κ τα ακριβότερα, ακόμα κ χωρίς να διαβάσεις τιμές. Θα μου φαινόταν πολύ περίεργο να αθροίζω ρυθμιζόμενες κλπ οριζόντια 🤔

εννοείται τις ρυθμιζόμενες θα τις είχες σε ξεχωριστό πεδίο και όχι ανα πρόγραμμα αφού είναι κοινές και απλά θα το πρόσθετες στην τελική τιμή , αλλά είναι καθαρά θέμα συνήθειας , πιστεύω αν ήταν θα "γκρίνιαζαν" αρκετοί αλλά είμαι ο μόνος που το ανέφερε 😛

πάντως για ΚΟΤ να ξέρεις έχει αρκετή δουλειά , το να βάλεις τα επαγγελματικά πρώτα είναι ευκολάκι 😁

8 λεπτά πριν, frsmr7 είπε

Δεν ξέρω να το κάνω spoiler ζητώ συγγνώμη, άρα είναι σωστό πρέπει να το δω όντως, άμα δεν πάθεις δεν θα μάθεις. 

πάντα έτσι ήταν , εκτός αν τώρα είχες πρώτη φορά τόσο υψηλή κατανάλωση

μάλλον είσαι για μετακόμιση στη volton

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, korakios είπε

εννοείται τις ρυθμιζόμενες θα τις είχες σε ξεχωριστό πεδίο και όχι ανα πρόγραμμα αφού είναι κοινές και απλά θα το πρόσθετες στην τελική τιμή , αλλά είναι καθαρά θέμα συνήθειας , πιστεύω αν ήταν θα "γκρίνιαζαν" αρκετοί αλλά είμαι ο μόνος που το ανέφερε 😛

πάντως για ΚΟΤ να ξέρεις έχει αρκετή δουλειά , το να βάλεις τα επαγγελματικά πρώτα είναι ευκολάκι 😁

Όχιιιι η ΕΡΤ δεν είναι κοινή όταν είσαι κοντά στα 10 €. Σε άλλα χρεώνεται σε άλλα βγαίνει 0! 🤣🤣🤣

Και το ΔΕΤΕ και ο ΦΠΑ πάλι αλλάζουν 😢

Όταν θα βάλω το ΚΟΤ που δεν το υποστηρίζουν όλα δεν θα έχουν ίδια χρέωση 🤔

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.

Έσκασε λογαριασμός τελικός απο elpedison,   αντε να τρέχουμε τώρα,   λάθος πρόγραμμα,  economy plus 0,12 αντί για smart 0,099     λάθος στο δώρο  50 αντί για 100.

• Confused 2
  • Sad 3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, doomnx είπε

Όταν θα βάλω το ΚΟΤ που δεν το υποστηρίζουν όλα δεν θα έχουν ίδια χρέωση 🤔

σε αυτά που δεν το υποστήριζαν , απλά αντί για τιμές έγραφα "Οχι ΚΟΤ" και τέλος 😛

Όχιιιι η ΕΡΤ δεν είναι κοινή όταν είσαι κοντά στα 10 €. Σε άλλα χρεώνεται σε άλλα βγαίνει 0! 🤣🤣🤣

τι τα ήθελες και τα έβαλες όλα μέσα ? 😂

σοβαρά πάντως , μετά απο ένα διάστημα διαπίστωσα (υποκειμενικό) , όσα λιγότερα τόσο καλύτερα

1 λεπτό πριν, sdikr είπε

Έσκασε λογαριασμός τελικός απο elpedison,   αντε να τρέχουμε τώρα,   λάθος πρόγραμμα,  economy plus 0,12 αντί για smart 0,099     λάθος στο δώρο  50 αντί για 100.

φαντάζομαι έχεις στο email το σωστό πρόγραμμα έτσι ?

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, korakios είπε

σε αυτά που δεν το υποστήριζαν , απλά αντί για τιμές έγραφα "Οχι ΚΟΤ" και τέλος 😛

τι τα ήθελες και τα έβαλες όλα μέσα ? 😂

σοβαρά πάντως , μετά απο ένα διάστημα διαπίστωσα (υποκειμενικό) , όσα λιγότερα τόσο καλύτερα

Θα σου πω. Θέλω να φαίνεται το τελικό ποσό γιατί αλλιώς χτυπάει στο μάτι μια διαφορά 5 ευρώ όταν αφορά μόνο στις χρεώσεις προμήθειας που μπορεί να είναι 20 ευρώ και αλλιώς στο σύνολο του λογαριασμού που μπορεί να είναι 70. Εκτός αυτού, βλέπεις και στην πράξη ότι τα δώρα της Elpedison μηδενίζουν και τις χρεώσεις του δήμου και όλα, ενώ της Volton μόνο την προμήθεια.

Επεξ/σία από doomnx
Δημοσ.

Θα σου πω. Θέλω να φαίνεται το τελικό ποσό γιατί αλλιώς χτυπάει στο μάτι μια διαφορά 5 ευρώ όταν αφορά μόνο στις χρεώσεις προμήθειας που μπορεί να είναι 20 ευρώ και αλλιώς στο σύνολο του λογαριασμού που μπορεί να είναι 70.

κατάλαβα πως το βλέπεις , απλά έχουμε εντελώς αντίθετη "φιλοσοφία" 😛

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

κατάλαβα πως το βλέπεις , απλά έχουμε εντελώς αντίθετη "φιλοσοφία" 😛

Εμένα είναι εντελώς για newbies που δεν ξέρουν τι άλλο προστίθεται. Θέλω να ξέρουν τι θα πληρώσουν στο τέλος του μήνα/χρόνου συνολικά.

• Like 7
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τώρα είσαι πιστωτικός 29.80. Δε χρειάζεται να εκδοθεί διορθωτικός τελικός ή έκτακτος... απλά ζητάς τα χρήματα σε IBAN.

30 λεπτά πριν, korakios είπε

ή τα αφήνει για την επόμενη τράμπα

Οποτε η ουσία είναι ότι εχω υπόλοιπο πίστωσης το ~29αρι? 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Οποτε η ουσία είναι ότι εχω υπόλοιπο πίστωσης το ~29αρι? 

ναι ,

έψαξα προηγούμενα ποστ και ενώ αρχικά δεν είχα δει οτι το σύνολο ήταν ~64, το ανέφερες μετά αλλά πάλι σκάλωσε το κεφάλι μου και το αγνόησα . Είχα κολλήσει οτι ο τελικός ήταν πιστωτικός και θα έμπαιναν και τα προηγούμενα που πλήρωσες , ελπίζω να μη σε μπέρδεψα πολύ 😁

Δημοσ.

Για νέα παροχή (3φ 25kva) που πριν 15 μέρες μπήκε στο ΔΕΗ 4all από λάθος, θέλω να πάω Volton , γιατί έχω περί τις 60kwh/ημερα. Πως το κάνω που δεν έχει βγει ο πρώτος λογαριασμός; Κάθομαι κ την τρώω για ένα μήνα η να το αλλάξω σε πράσινο τουλάχιστον εντός εταιρείας; 

Δημοσ.

Καλημέρα! Σε νέα μονοφασική παροχή (με νυχτερινό) με αναμενόμενη κατανάλωση 150-200kwh/μήνα, θα προτείνατε μπλε σταθερό; ή πράσινο ειδικό; Ευχαριστω!

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kontow είπε

Για νέα παροχή (3φ 25kva) που πριν 15 μέρες μπήκε στο ΔΕΗ 4all από λάθος, θέλω να πάω Volton , γιατί έχω περί τις 60kwh/ημερα. Πως το κάνω που δεν έχει βγει ο πρώτος λογαριασμός; Κάθομαι κ την τρώω για ένα μήνα η να το αλλάξω σε πράσινο τουλάχιστον εντός εταιρείας; 

Καλημέρα... Για διάβασε τις 5-8 σελίδες πιο πίσω..  Να δεις τι γίνεται με την  volton.. Καλύτερα αυτό που είπες.. 

18 λεπτά πριν, gianda είπε

Καλημέρα! Σε νέα μονοφασική παροχή (με νυχτερινό) με αναμενόμενη κατανάλωση 150-200kwh/μήνα, θα προτείνατε μπλε σταθερό; ή πράσινο ειδικό; Ευχαριστω!

Μάλλον προς το πράσινο.. Και εταιρεία που να υποστηρίζει και το  νυχτερινό.. 

Καλημερα..

https://www.mononews.gr/business/theodoros-skilakakis-sta-ble-me-ritra-apochorisis-tha-entassonte-ta-stathera-6mina-ke-8mina-timologia

Δημοσ.
Στις 1/2/2024 στις 7:40 ΜΜ, Manefs23 είπε

Έχει πάει κανείς ΕΛΙΝ σταθερό (μπλέ);

Πήγα Power On! Blue Day & Night (σταθερό για 12 μήνες για το σπίτι) στην Αθήνα. Πραγματικά, όλο αυτό με τα χρώματα, παρόχους κλπ. με κούρασε.

Στην επαρχία, μετά απο αλλαγές διαφόρων παρόχων τα τελευταία χρόνια, έβγαλα το εξής συμπέρασμα ΔΕΗ και πάλι ΔΕΗ. Έχω βάλει το κίτρινο ΔΕΗ στο σπίτι στο χωριό, εξάλλου καταναλώνει (εκτός καλοκαιριού) μόλις 20-25 kWh/μήνα.

Μακριά απο NRG και Protergia. Ειδικά στο πράσινο. Μακριά!!!

Καλησπέρα γιατί το λες αυτό?  Τι προβλήματα είχες?  Και πες μας σε τι πάροχουσ είχες πάει?.  

Η ΔΕΗ έχει ακριβότερη τιμή κιλοβατωρας . Εγώ την είχα παρατήσει με την elpedison  με την αναδρομική ρήτρα τότε και έφυγα πήγα nrg που ήτανε ευχαριστημένος ο λογιστής μου και τελικά από τις τιμές που είδα την θεώρησα κοροϊδία μετά φεύγω σε δεη και εκείνη ενώ ήτανε πιο τυπική Και πάλι ήτανε ακριβή έφυγα σε Eunice power και ενώ είχε καλή τιμή κάθε μήνα κοίταγα να πάω στο φθηνότερο και η Elpedition  πάλι το φθηνότερο πρόγραμμα.  Το smart . Γενικά έχω κουραστεί αλλά έχω χρόνο να το παρακολουθώ.  Άμα δεν είχα στο επαγγελματικό αυξημένη κατανάλωση δεν θα το έψαχνα.  Πάντως στην ΔΕΗ που ήμουνα μέτραγε η δεδδηε και μετά σε λιγότερο 7 ημέρες έβγαινε ο λογαριασμός.  Η Elpedition  πάντα αργούσε και η nrg ενώ η euvince  power αργούσε λιγότερο.  Πάντως στο smart που είμαι που τώρα βγήκε η τιμή του κίτρινου και 0.15 ενώ μας τιμολόγησε με 0.11 πολύ φοβάμαι να βάλει καμιά αναδρομική η Elpedition  . Άλλος με την ΔΕΗ μου είπε ότι του έδωσαν αναδρομική έκπτωση.  Ακρη δεν βγάζεις πάντως το πράσινο για τον μήνα Φεβρουάριο είναι πιο φθηνό από τον Ιανουάριο.  Η κίτρινη επιλογή που είναι ανάμεσα στο πράσινο και στο σταθερό φαίνεται να έχει χαμηλότερη τιμή. Την φοβάμαι την elpedison  να πάω την αλήθεια και το πάω μήνα μήνα να δω πως πάει επειδή την είχα πατήσει αλλά όλοι οι εναλλακτικόι βρίζουν την κάθε μια εταιρεία και η μεγαλύτερη κοροιειδια ήτανε  η nrg  που αλλά έλεγε στο τηλέφωνο και αλλά χρέωνε.  Προφανώς τακτική του πωλητή που δεν εξηγεί ξεκάθαρα στον πελάτη να καταλάβει.  Αλλά επειδή παίρνουν έξτρα από τους νέους πελάτες για αυτό. Εγώ θα κοίταγα να πάω στην elin να την δοκιμάσω άμα βρω μια καλύτερη τιμή ή κάπου άλλου αλλά δεν βγάζεις άκρη με το κίτρινο που τέλος του επόμενου μήνα θα βγει.  

• Like 1
Δημοσ.

Καλη σας ημέρα! Θελω να αλλαξω απο  πράσινο της Πρωτεργια στο κίτρινο. Και απο εκει και πέρα αν γινει κατι αναπάντεχο αλλαζω και παλι .. ποιός ειναι ο πιο απλός τρόπος; μεσω της εφαρμογής ή μεσω μειλ/τηλ; ευχαριστώ 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...