Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Trustworthy είπε

Καλησπέρα

στην καρφιτσωμένη ανάρτηση είναι τα πινακάκια του Doom από 4/1/2024. Τα νέα πινακάκια του Φεβρουαρίου που θα τα βρούμε;

εννοείς τις φωτό βλέπεις

τα πινακάκια είναι στο εξελ του , στην ίδια ανάρτηση τέρμα χαμηλά

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Manefs23 είπε

ναι, πέρα απο την πλάκα, πλέον ακούμε κάτι 0,12 και νιώθουμε τυχεροί. Κάποτε πληρώναμε και 0.04 σε νυχτερινο και χωρίς πάγιο. Κανονική τρέλα.

Toτε κουπόνι Σκλαβενίτη δεν δίναν όμως! 

Δημοσ.

Μόλις μίλησα με volton είμαι από 10/01 αν και δεν έστειλαν sms εκπρόσωποι το έχω τσεκαρει με το γνωστό τρόπο.

Και τώρα τα ωραία μου αναφέρουν ότι δεν έχω το δώρο 500 khw του πρώτου μήνα, μόνο λέει μόνο την κάρτα υγείας ενώ εγώ στο συμβόλαιο με την τηλεφωνική υπογραφή αναφέρεται από το τμήμα πωλήσεων το αντίθετο,την ηχογράφηση την έχω.

Από Δευτέρα περιμένω τηλέφωνο νά ελέγξουν την ηχογράφηση μου είπαν, για πάρτε όσοι πήγατε volton νά δούμε και σε σας τί θα πούνε.

Πώς λέτε να κινηθώ μίας και έχω καταναλώσει είδη τίς 500khw και 10/01 κλείνω μήνα?

Δημοσ.
13 minutes ago, korakios said:

εννοείς τις φωτό βλέπεις

τα πινακάκια είναι στο εξελ του , στην ίδια ανάρτηση τέρμα χαμηλά

Τελευταία φορά που εγινε edit η ανάρτηση ήταν 5 Iανουαρίου

@TrustworthyΤα καινούργια excel είναι στην υπογραφή του. Aν σερφάρεις από κινητό, δε φαίνονται υπογραφές.

Ανάγνωση

Λήψη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κύριοι βαζω ενδεικτικά το πρόγραμμα στο οποίο ειμαι στην Πρωτεργια. Πληρώνω πολύ γενικά ή νορμάλ; να τονισω οτι είμαστε εναμιση σπίτι δεν ειναι ολη η κατανάλωση δική μου ειναι δίπατο . Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.
5 minutes ago, koriosg4 said:

Και τώρα τα ωραία μου αναφέρουν ότι δεν έχω το δώρο 500 khw του πρώτου μήνα, μόνο λέει μόνο την κάρτα υγείας ενώ εγώ στο συμβόλαιο με την τηλεφωνική υπογραφή αναφέρεται από το τμήμα πωλήσεων το αντίθετο,την ηχογράφηση την έχω.

Πώς γίνεται να μην έχεις δώρο; Αφού και το volton free (κίτρινο) και το ειδικό (πράσινο) έχουν δώρο στους ειδικούς όρους.

Ποιο πρόγραμμα υπέγραψες; Επίσης μετά τη τηλεφωνική υπογραφή, δε σου έστειλαν συμβόλαια συμπεριλαμβανομένων των ειδικών όρων;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαιρετε εχω τον κατωθι λογαριασμό. Είναι καλή τιμή γενικά ή μέτρια; ευχαριστώScreenshot_20240202-193055__01.jpg

Επεξ/σία από Varnavas89
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τελευταία φορά που εγινε edit η ανάρτηση ήταν 5 Iανουαρίου

@TrustworthyΤα καινούργια excel είναι στην υπογραφή του. Aν σερφάρεις από κινητό, δε φαίνονται υπογραφές.

Ανάγνωση

Λήψη

τα :

image.png.09006de5f162697345da5433f3be6e25.png

παραμένουν όμως πάντα επικαιροποιημένα (συν το οτι δε βλέπουν όλοι τις υπογραφές των άλλων αν δεν το έχουν ενεργοποιήσει)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πώς γίνεται να μην έχεις δώρο; Αφού και το volton free (κίτρινο) και το ειδικό (πράσινο) έχουν δώρο στους ειδικούς όρους.

Ποιο πρόγραμμα υπέγραψες; Επίσης μετά τη τηλεφωνική υπογραφή, δε σου έστειλαν συμβόλαια συμπεριλαμβανομένων των ειδικών όρων;

Κανονικά έστειλαν,και έχω και εγώ την ηχογράφηση και το αναφέρει για το δώρο 500kwh για το πρώτο μήνα.

Πώς λέτε να κινηθώ από εδώ και πέρα?

Επεξ/σία από koriosg4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Κανονικά έστειλαν,και έχω και εγώ την ηχογράφηση και το αναφέρει για το δώρο 500kwh για το πρώτο μήνα.

Πώς λέτε να κινηθώ από εδώ και πέρα?

μπαρούφες σου είπαν απο το τηλ , αλλά στείλε στο myrae

13 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Κύριοι βαζω ενδεικτικά το πρόγραμμα στο οποίο ειμαι στην Πρωτεργια. Πληρώνω πολύ γενικά ή νορμάλ; να τονισω οτι είμαστε εναμιση σπίτι δεν ειναι ολη η κατανάλωση δική μου ειναι δίπατο . Ευχαριστώ 

11 λεπτά πριν, Varnavas89 είπε

Screenshot_20240202-193055__01.jpg

μέχρι στιγμής πολλά

τώρα μικρότερες οι διαφορές αλλά προτέργια και nrg είναι σε μαύρη λίστα

επειδή δε νομίζω να αλλάζεις πάροχο ανα μήνα για να εκμεταλλεύεσαι δώρα, αλλά ούτε να καταλάβεις αν ένα κυμαινόμενο αργότερα ακριβύνει κλείσε σταθερό

βλέπω δεν έχεις μικρή κατανάλωση , 400kw+/μήνα άρα

https://www.fysikoaerioellados.gr/product/reyma-maxi-home-fixed/?product-category=household&product-commodity=electric-power

στους 6 μήνες έχεις το νου σου αν αλλάξουν οι όροι , στους 8 που λήγει το πρόγραμμα (λίγο πριν ) ξαναψάχνεσαι

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για επαγγελματικό Γ21 (είμαι στην Volton) συμφέρει να μετακινηθώ στην Elpedison είτε σε πράσινο είτε στο κίτρινο SmartZero for Business είτε στο κιτρινο Smart for Business Γ21, όπως βλέπω....Έχει και δώρα.

Μάλλον στο πράσινο θα πάω με την κλιμακωτή χρέωση (καταναλώνω περίπου 220-250 kwh/μήνα). Τι λέτε;

Επεξ/σία από Trustworthy
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Trustworthy είπε

Για επαγγελματικό Γ21 (είμαι στην Volton) συμφέρει να μετακινηθώ στην Elpedison είτε σε πράσινο είτε στο κίτρινο SmartZero for Business είτε στο κιτρινο Smart for Business Γ21, όπως βλέπω....Έχει και δώρα.

Μάλλον στο πράσινο θα πάω με την κλιμακωτή χρέωση (καταναλώνω περίπου 220-250 kwh/μήνα). Τι λέτε;

με 250kw πως και πήγες volton ?

elpe ή heron στα φθηνότερα με το αντίστοιχο δώρο

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, korakios είπε

μπαρούφες σου είπαν απο το τηλ , αλλά στείλε στο myrae

Myrae kor μέσω του σάιτ που πρέπει να κανείς εγράφη η μέσω mail?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ήταν καλή κίνηση, με δελέασαν οι δωρεάν kwh και δεν είχα δει ότι καταναλώνω εν τέλει πέριξ των 250. 

Βάζοντας τις τιμές πρόβλεψης για τα κίτρινα που έχεις Κοράκιε, δεν συμφέρει καθόλου το Smart Business Γ21 (τιμή 0,15008 με 5ευρώ πάγιο). Το πράσινο με το Smart Zero βγαίνουν περίπου το ίδιο. Να προτιμήσω το πράσινο με την κλιμακωτή χρέωση?

Επεξ/σία από Trustworthy
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...