Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μετά το δρόμο που χάραξε το Φυσικό Αέριο και την «επισημοποίηση» των 8μηνων προγραμμάτων από την κυβέρνηση και τον τύπο, πρόσθεσα τις απαραίτητες συγκρίσεις στο φύλλο των σταθερών.

5zYygoI.jpeg

• Like 8
  • Thanks 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικά έχει ξανά αναφερθεί, όταν πάει να ολοκληρωθεί το econtract στον Ήρων βγάζει σφάλμα ότι βρίσκομαι ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης , λογικά τους παίρνω τηλέφωνο να τα πούμε δυο λογάκια; αν και θα μείνω μέχρι να ολοκληρώσω 30 μέρες εκπροσώπησης στη βολτον γιατι θα έχω κάψει περίπου 800 kw ,για να πάρω το μέγιστο 500kw γυρω στα 79 ευρώ έκπτωση 

Επεξ/σία από archiezulu

Μόλις τώρα, archiezulu είπε

Λογικά έχει ξανά αναφερθεί, όταν πάει να ολοκληρωθεί το econtract στον Ήρων βγάζει σφάλμα ότι βρίσκομαι ήδη σε διαδικασία εκπροσώπησης , λογικά τους παίρνω τηλέφωνο να τα πούμε δυο λογάκια;

δοκίμασε να κάνεις πρώτα logout απο το myheron

(αν ήσουν στον Ήρων την προηγούμενη φορά)

1 λεπτό πριν, korakios είπε

άρα σκάλωσε , το νου σου με το τηλέφωνο να σου στείλουν το 50ρικο (να γράφεται στην αίτηση)

Αν μείνω βολτον σε  30 μέρες θα έχω κάψει περίπου 800kw οπότε θα πάρω τις 500kw*0,0158=79 έκπτωση σωστά;

Αν μείνω βολτον σε  30 μέρες θα έχω κάψει περίπου 800kw οπότε θα πάρω τις 500kw*0,0158=79 έκπτωση σωστά;

σωστά

500kw*0,0158

τα kw είναι 500 , σε € όμως πάει ανάλογα τη χρέωση της περιόδου του προγράμματος που είσαι

5 λεπτά πριν, korakios είπε

πχ κόστος προμήθειας  ρεύματος 1ου λογαριασμού και τελικού 100€

στον επόμενο είναι να πάρεις την έκπτωση συνέπειας

όλοι οι πάροχοι δεν την αποδίδουν παρα μόνο μέσω myrae και βγάζουν έκτακτο πιστωτικό μετά του τελικού

Ο Ήρων έχει ειδικό πεδίο στους όρους που λέει οτι δε θα στη δώσει

δεν ασχολήθηκε κάποιος με ΡΑΕ για το αν είναι παράνομος ο όρος

αυτο ισχυει και για το simply generous? επειδη δεν το γραφει στο εξελ οπως στα αλλα ενω ο ηρων λεει

Αναφορά σε κείμενο

Η έκπτωση ποσότητας και παραμονής πιστώνεται στον επόμενο λογαριασμό.

οπως και να εχει δεν βλεπω καποιο αλλο δωρο (πλην ελπε που ειμαι ηδη και αρα πρεπει να φυγω) αρα παω ηρων αναγκαστικα και με 450kwh/μηνα περιπου λογικα με συμφαιρει αυτο generous-guarantee-home που εχει χαμηλοτερη εκπτωση απο τα αλλα που ουτως η αλλως τη χανω. πες μου οτι καταλαβα καλα αυτη τη φορά.

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

αυτο ισχυει και για το simply generous? επειδη δεν το γραφει στο εξελ οπως στα αλλα ενω ο ηρων λεει

στο solar δεν αναγράφεται κάτι στους ειδικούς όρους (απο εκεί, δλδ τους ειδικούς όρους, γράφω το αντίστοιχο για το generous και όχι τι γράφει στο site )

11 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

οπως και να εχει δεν βλεπω καποιο αλλο δωρο (πλην ελπε που ειμαι ηδη και αρα πρεπει να φυγω) αρα παω ηρων αναγκαστικα και με 450kwh/μηνα περιπου λογικα με συμφαιρει αυτο generous-guarantee-home που εχει χαμηλοτερη εκπτωση απο τα αλλα που ουτως η αλλως τη χανω. πες μου οτι καταλαβα καλα αυτη τη φορά.

καταλαβα καλα αυτη τη φορά 😛

23 λεπτά πριν, doomnx είπε

Μετά το δρόμο που χάραξε το Φυσικό Αέριο και την «επισημοποίηση» των 8μηνων προγραμμάτων από την κυβέρνηση και τον τύπο, πρόσθεσα τις απαραίτητες συγκρίσεις στο φύλλο των σταθερών.

5zYygoI.jpeg

Η ΡΑΕ δεν έχει βάλει ακόμα τα σταθερά για Φεβρουάριο 😂

Επεξ/σία από korakios

44 λεπτά πριν, korakios είπε

σωστά

τα kw είναι 500 , σε € όμως πάει ανάλογα τη χρέωση της περιόδου του προγράμματος που είσαι

Πάλι κερδισμένος είμαι για 800kwh

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι volton τελειωνει ο μηνας σε 4 ημερες , και δεν εχει βγει φυσικα λογαριασμος ..... μπορω να δωσω λογαριασμο προηγουμενου μηνός Elpedison στην νεα εταιρια τωρα που θα ζητησει εναν παλιο λογαριασμό ? ή παιζει ρολο το τελευταιο ψηφιο ?

Επεξ/σία από hamer

Καλησπέρα στην παρέα!

Παίζει κανα κουπόνι όπως τα 100€ της elpe γι'αυτό το μήνα ή κοιτάμεε απλά τις τιμές? Το πρόγραμμα της elpe που έδινε τα 100€ τα χριστούγεννα είναι καλό ή να ψαχτώ να παω αλλού??? 

Μόλις τώρα, hamer είπε

Ειμαι volton τελειωνει ο μηνας σε 4 ημερες , και δεν εχει βγει φυσικα λογαριασμος ..... μπορω να δωσω λογαριασμο προηγουμενου μηνός Elpedison στην νεα εταιρια τωρα που θα ζητησει εναν παλιο λογαριασμό ?

Το ίδιο πρόβλημα είχα, αλλά μου έστειλαν βεβαίωση εκπροσώπησης. Έστειλα μαζί και τον τελικό λογαριασμό της elpedison, στην...elpedison...😅

Μόλις τώρα, ParafronGR είπε

Καλησπέρα στην παρέα!

Παίζει κανα κουπόνι όπως τα 100€ της elpe γι'αυτό το μήνα ή κοιτάμεε απλά τις τιμές? Το πρόγραμμα της elpe που έδινε τα 100€ τα χριστούγεννα είναι καλό ή να ψαχτώ να παω αλλού??? 

Δες το excel του doomnx πιο πάνω.

2 λεπτά πριν, hamer είπε

Ειμαι volton τελειωνει ο μηνας σε 4 ημερες , και δεν εχει βγει φυσικα λογαριασμος ..... μπορω να δωσω λογαριασμο προηγουμενου μηνός Elpedison στην νεα εταιρια τωρα που θα ζητησει εναν παλιο λογαριασμό ? ή παιζει ρολο το τελευταιο ψηφιο ?

Εγω το εχω κανει, η ελπεντισον και ο ηρων που ξερω το δεχονται

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...