Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στις 30/1/2024 στις 10:36 ΜΜ, korakios είπε

αγνόησε το τελευταίο ψηφίο που έχει η ελπέ (το Ω που σου έλεγα αν θυμάσαι)

βάλε στο site τα πρώτα νούμερα χωρίς παύλες και δες το αποτέλεσμα

είναι πάρα πολύ απλό και το έχεις κάνει επιστήμη

Καλησπέρα, (ενημερωτικά) πήρα τη volton και Μ είπανε να μπω στο site που Μ είπες κ να αλλάξω το 11ο ψηφίο σε +1 κ να δω αν έχει αλλάξει ο πάροχος.. τελικά έχει αλλάξει, τώρα μένει να δω από ποτέ ώστε να υπολογίσω το μήνα με τις δωρεάν kwh.. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τι σημαινουν τα τελευταιο 2 ψηφία στον αριθμό παροχής;

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Πήρα βεβαίωση εκπροσώπησης από Βόλτον και γυρνάω ελπέ για τα 50 + 20 Σκλαβενίτη (τα ζήτησα και μου τα έδωσαν).

Ποτε ζήτησες βεβαίωση; εγώ από 29 και ακόμα τίποτα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Manefs23 είπε

Μπορεί κάποιος να μου θυμίσει τι σημαινουν τα τελευταιο 2 ψηφία στον αριθμό παροχής;

Είναι ο "διάδοχος".

Κάθε φορά που γίνεται αλλαγή παρόχου ή γίνεται αλλαγή χρήστη στον ίδιο πάροχο ανεβαίνει +1. 

Όταν γίνεται απλά αλλαγή προγράμματος στον πάροχο που είμαστε, δεν επηρεάζεται. 

3 ώρες πριν, katsios2010 είπε

ΤΕΑ (μ-1) και (μ-2) που βρισκω ανακοινωμενες παρακαλώ, ώστε να υπολογίζω μόνος τα κίτρινα να τελειώνω (ξέρωντας, ανω , κατω όρια, α και β για καθε εταιρεια).

Ευχαριστω

Day-Ahead Market_figures - EnExGroup

βάζεις τον μήνα που θέλεις και χρησιμοποιείς  το average price.

Επεξ/σία από fotis1997
  • Like 2

1 ώρα πριν, liakjim είπε

Πήρα βεβαίωση εκπροσώπησης από Βόλτον και γυρνάω ελπέ για τα 50 + 20 Σκλαβενίτη (τα ζήτησα και μου τα έδωσαν).

Αν πατήσεις εκδήλωση ενδιαφέροντος στο site της elpedison σε παίρνουν απο befon? Δεν εχω ίδεα τι ειναι αυτη η εταιρεία, εδω την έχω διαβάσει μονο, φαντάζομαι ενδιάμεσος.

Οπότε γίνεται να κάνουμε μίξη των δώρων 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και 20 σκλαβενίτη; Δεν πάρχει υποχρεωτικά 60Edenred + 20Σκλαβενίτη;.

5 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Ποτε ζήτησες βεβαίωση; εγώ από 29 και ακόμα τίποτα 

Σήμερα. Με τηλέφωνο. Και το έστειλαν μέσα σε μια ώρα.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, katsios2010 είπε

ΤΕΑ (μ-1) και (μ-2) που βρισκω ανακοινωμενες παρακαλώ, ώστε να υπολογίζω μόνος τα κίτρινα να τελειώνω (ξέρωντας, ανω , κατω όρια, α και β για καθε εταιρεια).

Ευχαριστω

της ακατανόμαστης το κίτρινο πάει έτσι , το Value Fair της Προτέργια και όλα τα πράσινα

μετά τα υπόλοιπα κίτρινα της Προτέργιας απλά έχουν ΤΕΑ προηγούμενου μήνα

τα υπόλοιπα (λεγόμενα ex-post) είτε πάνε με τρέχουσα ΤΕΑ ή με ΜΤΑ (τιμές ΑΔΜΗΕ)

Επεξ/σία από korakios

2 minutes ago, liakjim said:

Σήμερα. Με τηλέφωνο. Και το έστειλαν μέσα σε μια ώρα.

Βεβαιωση εκπροσώπησης ζητατε για την λήξη συμβολαιου απο τον πάροχο; Για πιο γρήγορα; 

Καταλαβα καλά;

27 λεπτά πριν, giannisder είπε

Καλησπέρα, (ενημερωτικά) πήρα τη volton και Μ είπανε να μπω στο site που Μ είπες κ να αλλάξω το 11ο ψηφίο σε +1 κ να δω αν έχει αλλάξει ο πάροχος.. τελικά έχει αλλάξει, τώρα μένει να δω από ποτέ ώστε να υπολογίσω το μήνα με τις δωρεάν kwh.. 

καλησπέρα , βλακείες σου είπαν , ότι και να βάλεις σαν τελευταίο ψηφίο (με τον 1ο τρόπο) , θα το δεχτεί

εσύ βάζεις ότι είχες και κοιτάς στο αποτέλεσμα τι αριθμό έχει η παροχή σου

2 λεπτά πριν, stylish είπε

Βεβαιωση εκπροσώπησης ζητατε για την λήξη συμβολαιου απο τον πάροχο; Για πιο γρήγορα; 

Καταλαβα καλά;

όχι , τη ζητάμε αν δεν έχει βγει λογαριασμός να δώσουμε στην αίτηση για το νέο πάροχο , δεν έχει σχέση με λήξη (γίνεται αυτόματα και δεν μπλέκει ο καταναλωτής)

• Thanks 1

Αυτο με τις 500kwh της Volton που πχ για μισο μηνα ειναι οι μισες κτλ, το εχει εξακριβωσει κανεις με λογαριασμο/το λεει πουθενα στο site; Γιατι καλεσε γνωστος μου και του ειπαν πως και 20 μερες να κατσει, οι δωρεαν ειναι οι 500kw, οσες μερες δλδ και αν παραμεινει.

• Like 1

Μόλις τώρα, Georgebek2 είπε

Αυτο με τις 500kwh της Volton που πχ για μισο μηνα ειναι οι μισες κτλ, το εχει εξακριβωσει κανεις με λογαριασμο/το λεει πουθενα στο site; Γιατι καλεσε γνωστος μου και του ειπαν πως και 20 μερες να κατσει, οι δωρεαν ειναι οι 500kw, οσες μερες δλδ και αν παραμεινει.

ναι , ανέβηκε λογαριασμός

• Like 1

7 λεπτά πριν, korakios είπε

καλησπέρα , βλακείες σου είπαν , ότι και να βάλεις σαν τελευταίο ψηφίο (με τον 1ο τρόπο) , θα το δεχτεί

εσύ βάζεις ότι είχες και κοιτάς στο αποτέλεσμα τι αριθμό έχει η παροχή σου

όχι , τη ζητάμε αν δεν έχει βγει λογαριασμός να δώσουμε στην αίτηση για το νέο πάροχο , δεν έχει σχέση με λήξη (γίνεται αυτόματα και δεν μπλέκει ο καταναλωτής)

Όσο ζεις μαθαίνεις.. βλέπω συνεχώς να γράφετε για ένα excel με τις τιμές και τα δώρα του μήνα, μπορείς να μου πεις πως μπορώ να το βρίσκω κ εγώ κάθε μήνα? Κ αν χρειάζεστε κάποια βοήθεια ευχαρίστως να συμμετέχω..

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...