Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τελικά τι πιστεύετε θα βγάλει διορθωτικό λογαριασμό για 1 cents (χοντρικά) σε όλους τους πελάτες του σμαρτ η ΕΛΠΕ  για τον Γενάρη?Εγώ νομίζω πως όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

10 λεπτά πριν, archiezulu είπε

Δυστυχώς όχι έκανα αίτηση ηλεκτρονικά και την άφησα στο σημείο που αναφέρει εάν επιθυμώ να με καλέσουν για διεκπεραίωση της αίτησης συμπλήρωσα τα στοιχεία μου αλλά δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ακόμα , για να δω εάν γίνεται να ολοκληρωθεί η αίτηση στο πράσινο με τα 50€ αλλά χλωμό το κόβω 

Κανε σε καποιο κιτρινο για να παρεις το 50αρι και 1η μαρτη ξαναφευγεις

• Like 1

Να βάλω κι εγώ ένα γρίφο.

Πελάτης ELPE από αρχές Οκτωβρίου,τότε με τα δώρα των Σερρών  ,έχω λάβει 3 έναντι από τότε με 450kw συνολική χρέωση. Εχθές πέρασε για καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ,δεν ήταν κάποιος στο σπίτι να του ανοίξει και άφησε χαρτί για να δοθεί τηλεφωνικά.Η πραγματική κατανάλωση είναι 1150kw.

Σκέφτομαι μήπως να έδινα μεγαλύτερη κατανάλωση ,ώστε να κερδίσω από τις χαμηλότερες προγενέστερες τιμές και τις πιστώσεις από το ταμείο ενεργειακής μετάβασης?Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή, μιας και είμαι ήδη ELPE ,και δώρα γιοκ.

33 minutes ago, Sovjohn said:

Και εγώ 0,11739 έχω στον τελικό Elpedison Smart μέχρι 12/01 (ίδια μέρα φύγαμε @darkmatinee :P ) - είναι λάθος η χρέωση;

Είναι χαμηλότερη από αυτή που γράφει στο site, 0,13508. Μάλλον αυξήθηκαν οι τιμές χονδρικής προς το τέλους το μήνα 🤑

49 λεπτά πριν, EchiDNA είπε

Επιτέλους έβγαλε η ελπε λογαριασμό από 2/12

Μπήκε το 100άρι και είμαι ακόμα πιστωτικός.

Αααα με χρέωσε για Ιανουάριο 0,11954

image.png.36806ed675dfd83c895b1b37c46b5585.png

Εγώ σας πέρασα λίγο 

IMG_2894.jpeg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! Ήμουν ΔΕΗ πράσινο (έχω περίπου 200Kwh το μήνα μαξ) για Ιανουάριο και σκέφτομαι ότι για φεβρουάριο καλή επιλογή είναι η elpedison (νέος πελάτης) έχουμε άποψη; Κάποια επιλογή υπάρχει;

edit: δεν μου έχει εκδοθεί ακόμα λογαρισμός για το γενάρη από ΔΕΗ

Επεξ/σία από Dimichios

@doomnx, μήπως στο excel θα πρέπει να διορθωθεί η elpedison που είναι 50€ δώρο και όχι 60€ της κάρτας; Δεν ξέρω αν έχουν και 20άρα Σκλαβενίτη.

• Like 1

1 ώρα πριν, atpanos είπε

Αργή να φανεί η πληρωμή 2 με 3 μέρες. Ίσως βγάλουν εκτατό σε λίγες μέρες. Αλλιώςγραψε στο chat έχουν πλήρη εικόνα.

Μιλησα με το τσατ και μου ειπαν οτι δεν βλεπουν κατι αλλα να περιμενω μεχρι και τη Δευτερα γιατι κανει 2-3 εργασιμες να φανει.

Το περιεργο ειναι οτι και στο ebanking μου δεν αφαιρεθηκαν ποτε αυτα τα λεφτα! Δεν υπαρχει καν δεσμεμευμενο ποσο.

Την πληρωμη την εκανα μεσω της εφαρμογης της ελπε και οχι απ το ebanking μου με RF

10 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Μιλησα με το τσατ και μου ειπαν οτι δεν βλεπουν κατι αλλα να περιμενω μεχρι και τη Δευτερα γιατι κανει 2-3 εργασιμες να φανει.

Το περιεργο ειναι οτι και στο ebanking μου δεν αφαιρεθηκαν ποτε αυτα τα λεφτα! Δεν υπαρχει καν δεσμεμευμενο ποσο.

Την πληρωμη την εκανα μεσω της εφαρμογης της ελπε και οχι απ το ebanking μου με RF

Κάνε υπομονή μέχρι Δευτέρα -τρίτη και θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα 

• Sad 1

1 ώρα πριν, kaktos77 είπε

Όντως έτσι πάει; Δεν είναι όποιο από τα δύο έρθει πρώτο; Δηλαδή αν κάψεις τις 500 σε 15 ημέρες και αλλάξεις θα πάει αναλογικά; Έκανα αίτηση 22/1 και από τις 24/1 έπρεπε να με έχουν μεταφέρει από Elpedison σε volton. Παίρνω ΔΕΔΔΗΕ και μου λένε ότι έχει καθυστερήσει συστημικά και θα γίνει η αλλαγή, ωστόσο στο ερώτημα από πότε θα είμαι στη Volton δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει αν θα ισχύει το 24/1 ή από όταν θα κάνουν την αλλαγή και μου είπαν να ξαναπάρω τηλέφωνο όταν αλλάξει η παροχή. Εγώ μέχρι τώρα από τις 24/1 έχω κάψει τις 250kw αν ισχύει αυτό που λες, τότε θα αναγκαστώ να μείνω στη volton και αφού ξεπεράσω τις 500 μέχρι να φτάσω τις 30 ημέρες, αλλιώς αν αλλάξω ακριβώς μόλις φτάσω τις 500kw και έχουν περάσει π.χ. 10 ημέρες από τις 30 θα πληρώσω για τα 2/3 των 500kw...😒

Η αλλαγή θα γίνει όταν ολοκληρωθεί από τον Δεδδηε σε αυτή την ημερομηνία..  Έχει σταλεί αυτή η εντολή; Πότε έγινε;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, takoulou είπε

Η αλλαγή θα γίνει όταν ολοκληρωθεί από τον Δεδδηε σε αυτή την ημερομηνία..  Έχει σταλεί αυτή η εντολή; Πότε έγινε;

Έκανα την αίτηση 22/1, στο ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι βλέπουν ότι 24/1 έλαβαν το αίτημα από την volton ωστόσο λόγω συστημικού προβλήματος δεν έχει γίνει ακόμα η αλλαγή. Όταν γίνει η αλλαγή μου είπαν να τηλεφωνήσω πάλι ώστε να δω από ποια ημέρα με έχουν καταχωρήσει ως πελάτη της volton. 

Επεξ/σία από kaktos77

1 ώρα πριν, atpanos είπε

Αργή να φανεί η πληρωμή 2 με 3 μέρες. Ίσως βγάλουν εκτατό σε λίγες μέρες. Αλλιώςγραψε στο chat έχουν πλήρη εικόνα.

Εγώ πληρώνω από το app και την επόμενη μέρα αφαιρείται η οφειλή.

Μάλιστα χθες πλήρωσα απόγευμα και μου έκανε εντύπωση 

1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε

Έκανα την αίτηση 22/1, στο ΔΕΔΔΗΕ μου είπαν ότι βλέπουν ότι 24/1 έλαβαν το αίτημα από την volton ωστόσο λόγω συστημικού προβλήματος δεν έχει γίνει ακόμα η αλλαγή. Όταν γίνει η αλλαγή μου είπαν να τηλεφωνήσω πάλι ώστε να δω από ποια ημέρα με έχουν καταχωρήσει ως πελάτη της volton. 

Ξανα πάρε τηλέφωνο στον Δεδδηε να δεις.. Να ρωτήσεις.. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...