Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

12 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Γύρισα σήμερα βολτον και επειδή δεν έχει βγει λογαριασμός από την ελπεδισον που ήμουν, για τελευταίο λογαριασμό παρόχου τους έστειλα το δικό τους

Eγώ σε όλον τον τουρισμό που έχω κάνει μέχρι τώρα, έτσι ξηγιέμαι. 
Αφού πρέπει να φεύγω μέσα στον μήνα (τόσο όσο περίπου να εξαντλώ τα δώρα) και δεν έχει εκδώσει λογαριασμό ο τρέχων, κάνω αίτηση στον νέο με λογαριασμό ..προηγούμενο δικό του.

10 ώρες πριν, bilham είπε

Βρε τι έχουμε πάθει με τις τιμές στα ρεύματα! Καθόμαστε και παρακολουθούμε τις ανακοινώσεις βραδιάτικα λες και είναι εκλογές!

Άνω Παναγιά 125

Κάτω Παναγιά 114

Πέρα Παναγιά 45

Δώθε Παναγιά 66

🤣😂🤣

Εγώ θα ήθελα να μπούνε οι τιμές των ρευμάτων και στις στοιχηματικές, novibet, opap κλπ να τις παίζουμε στοίχημα να βγάζουμε και κανένα εξτραδάκι.

10 ώρες πριν, korakios είπε

Φαντάζομαι θα φάω κράξιμο

Join the cult.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

13 ώρες πριν, korakios είπε

καλά ξηγήθηκες , και εγώ θα την πατήσω με Ήρων , έχω τον αριθμό μπλοκαρισμένο 

αλλά πως κατάφερες και τους έψησες με λογαριασμό τους ? αυτοί το παίζαν δύσκολοι ακόμα και με βεβαιώσεις

Δεν έκανα κάποιο ψηστηρι, απλά τους είπα ότι ο προηγούμενος πάροχος είναι αυτοί, στην αρχή μπλόκαρε η κυριουλα στο τηλέφωνο, τι εννοείτε μου λέει; Της εξήγησα ότι έφυγα από αυτους,  πήγα για ένα μήνα ελπεδισον και τώρα γυρνάω πισω οπότε δεν υπάρχει λογαριασμός. Αν θελουν να προχωρήσουμε έτσι και μου κάνει οκ. Της είπα ότι έχω και βεβαίωση εκπροσώπησης και δεν την ήθελε. 

Το μόνο έξτρα που μου ζήτησαν, σε σχέση με τις άλλες μετακινήσεις, ήταν να τους στείλω τη σύμβαση που είχα κάνει με την ελπεδισον μαζί με ταυτότητα, φωτό μετρητή, λογαριασμό.

Στο μεταξύ εξέδωσε η ελπεδισον έναντι για 10 ημέρες (30/12-10/1) και με έχει χρεώσει και εμένα με 0,11285 όπως έχουν αναφέρει κι άλλοι. 

36 minutes ago, perlepes said:

Παιδιά καλημέρα,

που πάμε τώρα με κατανάλωση 1.400kwh το μήνα? elin power on ? (Ήμουν Δεκέμβριο elpedison πήρα τα 100, μετά heron πήρα τα 50 και τώρα volton εξάντλησα και τις 500kwh δωρεάν για πλάκα) :D :D 

Τα 500 βολτον ομως για να τα παρεις πρεπει να κατσεις ολοκληρο μηνα, διαφορετικα αν εσυ εκαψες 500 σε μια βδομαδα τα δωρεαν ειναι 500/30*7

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επιτέλους έβγαλε η ελπε λογαριασμό από 2/12

Μπήκε το 100άρι και είμαι ακόμα πιστωτικός.

Αααα με χρέωσε για Ιανουάριο 0,11954

image.png.36806ed675dfd83c895b1b37c46b5585.png

Επεξ/σία από EchiDNA
  • Like 1

7 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

το μεταξύ εξέδωσε η ελπεδισον έναντι για 10 ημέρες (30/12-10/1) και με έχει χρεώσει και εμένα με 0,11285 όπως έχουν αναφέρει κι άλλοι. 

Εμενα έναντι 20/12/23-01/01/24 με κάτι λίγες kWh χρέωσε τα 0,099 του Δεκεμβρίου μόνο...για την τιμή των όπλων. Ιανουάριο δεν χρέωσε.

9 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Δεν υπάρχει δηλαδή πλέον το 5ευρω Πάγιο στην NRG?

Στα κίτρινα δεν υπάρχει το όριο των 5€

9 ώρες πριν, fotis1997 είπε

Ένα διάστημα που είχα πάει στην Volton, δεν χρέωναν εγγύηση άμα δεν είχες ανεξόφλητα στον προηγούμενο πάροχο και χωρίς πάγια. Λογικά ισχύει ακόμα.

Ισχύει ναι

21 λεπτά πριν, fotis1997 είπε

Ένα ακόμα βήμα προς την διαφάνεια και την εύκολη σύγκριση των τιμολογίων.

Ακριβώς! Ήταν που όλο αυτό θα γινόταν για τον καταναλωτή, να είναι εύκολη η σύγκριση!! 

Και το πέτυχαν, όμως! Τι εύκολη που είναι η απόφαση, μπορώ μόνος μου να επιλέξω το πιο φθηνό για μένα, άνετα! 

🤣🤣😂😂

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
42 λεπτά πριν, perlepes είπε

Καλημέρα, όχι δεν βλέπω στο account να έχει κάποιο rf για να περάσω πάγια εντολή. Και εμένα δεν έχει βγεί ακόμη λογαριασμός από 12/1 που είμαι volton.

Μου είπαν ότι στο πρώτο λογαριασμό δεν μπορώ να βάλω μετρήσεις θα πάρουν από δεδηε, οπότε δίνεις σε άλλο πάροχο μετρήσεις που θα πάς και αυτόματο τις παίρνει και ο δεδηε και τις δίνει και στη βολτον και σου βγάζει τελικό υποθέτω  

41 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Ηρων πρασινο τιμολογιο δεν υπαρχει ως επιλογη μεσω econtract

Δυστυχώς όχι έκανα αίτηση ηλεκτρονικά και την άφησα στο σημείο που αναφέρει εάν επιθυμώ να με καλέσουν για διεκπεραίωση της αίτησης συμπλήρωσα τα στοιχεία μου αλλά δεν έχουν επικοινωνήσει μαζί μου ακόμα , για να δω εάν γίνεται να ολοκληρωθεί η αίτηση στο πράσινο με τα 50€ αλλά χλωμό το κόβω 

Επεξ/σία από archiezulu

56 λεπτά πριν, paranoid_android είπε

Καλημερα

Λοιπον συνεβη το εξης παραδοξο:

Εχω φυγει απο ελπε απο 12/1. Στο μεταξυ μ ηρθε ενας εναντι (75€) κ επρεπε να τον πληρωσω μεχρι 31/1. Οποτε τον αφησα κυριολεκτικα μεχρι τελευταια μερα μπας κ βγει τελικος. Τιποτα, οποτε 31/1 μπαινω να τον πληρωσω. Μου ρχεται κανονικα κ επαληθευση συναλλαγης απο τραπεζα κλπ κλπ κ ολοκληρωνεται.

Στο μεταξυ την ιδια μερα τσεκαρω μπας κ εχει βγει τελικος στην εφαρμογη αλλα τιποτα. (Αν και γενικα παντα μ ρχεται και εμαιλ για εκδοση λογαριασμου).

Ε λοιπον μπαινω χθες στην εφαρμογη της ελπε κ βλεπω να χω να πληρωσω 16€ τελικο ο οποιος μαλιστα εκδοθηκε 29/1 (!!!) και δεν τον ειχαν αναρτησει πουθενα μεχρι τις 31. Εμφανιστηκε ξαφνικα χωρις ειδοποιηση χθες.

Εν τω μεταξυ βλεπω αυτο το μηνυμα στην εφαρμοφη της ελπε, σαν να μην πραγματοποιηθηκε η συναλλαγη για τον εναντι. Και μπαινω κ στην τραπεζα μου και δε φαινεται καπου η συναλλαγη. Τι παιζει; λετε η ελπε απο μονη της να μην το προχωρησε επειδη εβγαλαν τελικο; (αλλα αυτο μου κανει εντυπωση + οτι ειχα ολοκκηρωσει τη συναλλαγη και με push notification)

Αν μπορειτε δειτε μια τα σκρινσοτς να μ πειτε τι καταλαβαινετε. Δειτε τους 2 λογαριασμους + το μηνυμα για τον εναντι ππυ βγαζει ενα Χ στην κατασταση στις τελευταιες πληρωμες

Screenshot_20240202_090359_myElpedison.jpg

Screenshot_20240202_090329_myElpedison.jpg

Screenshot_20240202_090308_myElpedison.jpg

Αργή να φανεί η πληρωμή 2 με 3 μέρες. Ίσως βγάλουν εκτατό σε λίγες μέρες. Αλλιώςγραψε στο chat έχουν πλήρη εικόνα.

9 λεπτά πριν, Georgebek2 είπε

Τα 500 βολτον ομως για να τα παρεις πρεπει να κατσεις ολοκληρο μηνα, διαφορετικα αν εσυ εκαψες 500 σε μια βδομαδα τα δωρεαν ειναι 500/30*7

Όντως έτσι πάει; Δεν είναι όποιο από τα δύο έρθει πρώτο; Δηλαδή αν κάψεις τις 500 σε 15 ημέρες και αλλάξεις θα πάει αναλογικά; Έκανα αίτηση 22/1 και από τις 24/1 έπρεπε να με έχουν μεταφέρει από Elpedison σε volton. Παίρνω ΔΕΔΔΗΕ και μου λένε ότι έχει καθυστερήσει συστημικά και θα γίνει η αλλαγή, ωστόσο στο ερώτημα από πότε θα είμαι στη Volton δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει αν θα ισχύει το 24/1 ή από όταν θα κάνουν την αλλαγή και μου είπαν να ξαναπάρω τηλέφωνο όταν αλλάξει η παροχή. Εγώ μέχρι τώρα από τις 24/1 έχω κάψει τις 250kw αν ισχύει αυτό που λες, τότε θα αναγκαστώ να μείνω στη volton και αφού ξεπεράσω τις 500 μέχρι να φτάσω τις 30 ημέρες, αλλιώς αν αλλάξω ακριβώς μόλις φτάσω τις 500kw και έχουν περάσει π.χ. 10 ημέρες από τις 30 θα πληρώσω για τα 2/3 των 500kw...😒

1 λεπτό πριν, atpanos είπε

Αργή να φανεί η πληρωμή 2 με 3 μέρες. Ίσως βγάλουν εκτατό σε λίγες μέρες. Αλλιώςγραψε στο chat έχουν πλήρη εικόνα.

Έτσι μου έκανε και εμένα και δεν είχα χρέωση στο λογαριασμό μου και μπήκα κατευθείαν μέσω ebanking και έκανα την πληρωμή με το rf και την επόμενη μου έβγαλε στην εφαρμογή της elpedison μηδενικό υπόλοιπο , και έβγαλα και την πάγια εντολή κατευθείαν σε περίπτωση που με διαγράψουν η γίνει κάποια αναδρομική χρέωση αργότερα, αφού είναι τελικός ο λογαριασμός δεν θα μου χρεωθεί εγγύηση έτσι κ αλλιώς 

ΤΕΑ (μ-1) και (μ-2) που βρισκω ανακοινωμενες παρακαλώ, ώστε να υπολογίζω μόνος τα κίτρινα να τελειώνω (ξέρωντας, ανω , κατω όρια, α και β για καθε εταιρεια).

Ευχαριστω

8 λεπτά πριν, nvoros είπε

Εμενα έναντι 20/12/23-01/01/24 με κάτι λίγες kWh χρέωσε τα 0,099 του Δεκεμβρίου μόνο...για την τιμή των όπλων. Ιανουάριο δεν χρέωσε.

Κι εγώ για τις 2 τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου είχα το 0,099 και την έκπτωση ΤΕΜ που ήταν 0,25 ευρώ. 

Εκεί καλά τα πήγαν στις μετρήσεις τα είχαν κάνει μπαχαλο αλλά αυτο είναι άλλο θέμα.

1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε

Όντως έτσι πάει; Δεν είναι όποιο από τα δύο έρθει πρώτο; Δηλαδή αν κάψεις τις 500 σε 15 ημέρες και αλλάξεις θα πάει αναλογικά; Έκανα αίτηση 22/1 και από τις 24/1 έπρεπε να με έχουν μεταφέρει από Elpedison σε volton. Παίρνω ΔΕΔΔΗΕ και μου λένε ότι έχει καθυστερήσει συστημικά και θα γίνει η αλλαγή, ωστόσο στο ερώτημα από πότε θα είμαι στη Volton δεν μου έχουν ξεκαθαρίσει αν θα ισχύει το 24/1 ή από όταν θα κάνουν την αλλαγή και μου είπαν να ξαναπάρω τηλέφωνο όταν αλλάξει η παροχή. Εγώ μέχρι τώρα από τις 24/1 έχω κάψει τις 250kw αν ισχύει αυτό που λες, τότε θα αναγκαστώ να μείνω στη volton και αφού ξεπεράσω τις 500 μέχρι να φτάσω τις 30 ημέρες, αλλιώς αν αλλάξω ακριβώς μόλις φτάσω τις 500kw και έχουν περάσει π.χ. 10 ημέρες από τις 30 θα πληρώσω για τα 2/3 των 500kw...😒

Για μεγάλες καταναλώσεις πχ εγώ που έχω 16 μέρες και έχω κάψει 500kw πιστεύω είναι καλύτερο να βγάλω 30 μέρες εκεί και να κάψω πχ 800 και να πάρω τις 500 έκπτωση ,το μέγιστο 

• Like 2
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...