Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

4 ώρες πριν, akaloith είπε

image.jpeg.fc10c1d75680e6c4273309b5e843475b.jpeg

elpedison smart
1) ΤΕΜ γενναρη;;; η θα μπει στον επομενο αφου εδω μετρησαν μεχρι 10/1 ?
2) εγγυηση 50 βαλαν, δεν εμπαινε 25 + 25 σε 2 λογαριασμους ?
ημερομηνια εκδοσης 29/1 , πρωτος λογαριασμος
3) πως "παιρνεις" την εγγυηση πισω; παγια εντολη; δε με αφηνει να βαλω, ισως επειδη ειναι αρνητικος λογαριασμος

Δεν υπάρχει ΤΕΜ Γενάρη. Κομμένα αυτά.

Βάλε την κάρτα σου στο my.elpedison.gr

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

7 hours ago, lyk_an said:

Μην κάνει κασκαρίκες η ΦΑ και δεν έχω ακόμα καταφέρει να κάνω αίτηση για το 8μηνο.
Είχαν πει θα καλέσουν σήμερα, τζίφος, ας προσπαθήσουμε αύριο πάλι.

Aν θες ντε και καλά αυτό το πρόγραμμα, μπορείς να πας να υπογράψεις και σε κατάστημα vodafone.

9 ώρες πριν, doomnx είπε

200 πόντοι είναι 10 ευρώ; 

3.000 πόντοι είναι η σύναψη σύμβασης. Μετέπειτα είναι 200 πόντοι τον μήνα. 

Οι 3.000 πόντοι είναι 10 ευρώ. 

Καλημερα

Λοιπον συνεβη το εξης παραδοξο:

Εχω φυγει απο ελπε απο 12/1. Στο μεταξυ μ ηρθε ενας εναντι (75€) κ επρεπε να τον πληρωσω μεχρι 31/1. Οποτε τον αφησα κυριολεκτικα μεχρι τελευταια μερα μπας κ βγει τελικος. Τιποτα, οποτε 31/1 μπαινω να τον πληρωσω. Μου ρχεται κανονικα κ επαληθευση συναλλαγης απο τραπεζα κλπ κλπ κ ολοκληρωνεται.

Στο μεταξυ την ιδια μερα τσεκαρω μπας κ εχει βγει τελικος στην εφαρμογη αλλα τιποτα. (Αν και γενικα παντα μ ρχεται και εμαιλ για εκδοση λογαριασμου).

Ε λοιπον μπαινω χθες στην εφαρμογη της ελπε κ βλεπω να χω να πληρωσω 16€ τελικο ο οποιος μαλιστα εκδοθηκε 29/1 (!!!) και δεν τον ειχαν αναρτησει πουθενα μεχρι τις 31. Εμφανιστηκε ξαφνικα χωρις ειδοποιηση χθες.

Εν τω μεταξυ βλεπω αυτο το μηνυμα στην εφαρμοφη της ελπε, σαν να μην πραγματοποιηθηκε η συναλλαγη για τον εναντι. Και μπαινω κ στην τραπεζα μου και δε φαινεται καπου η συναλλαγη. Τι παιζει; λετε η ελπε απο μονη της να μην το προχωρησε επειδη εβγαλαν τελικο; (αλλα αυτο μου κανει εντυπωση + οτι ειχα ολοκκηρωσει τη συναλλαγη και με push notification)

Αν μπορειτε δειτε μια τα σκρινσοτς να μ πειτε τι καταλαβαινετε. Δειτε τους 2 λογαριασμους + το μηνυμα για τον εναντι ππυ βγαζει ενα Χ στην κατασταση στις τελευταιες πληρωμες

Screenshot_20240202_090359_myElpedison.jpg

Screenshot_20240202_090329_myElpedison.jpg

Screenshot_20240202_090308_myElpedison.jpg

Φοβερά χρησιμο το site της ΡΑΕ με το "Η τιμή Ιανουαρίου 2024 θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο 2024". 

Νωρίς είναι, θα μπορούσε να βγαίνει μια φορα τον χρόνο, σαν τον ΕΝΦΙΑ. 

• Sad 1

Παιδιά καλημέρα,

που πάμε τώρα με κατανάλωση 1.400kwh το μήνα? elin power on ? (Ήμουν Δεκέμβριο elpedison πήρα τα 100, μετά heron πήρα τα 50 και τώρα volton εξάντλησα και τις 500kwh δωρεάν για πλάκα) :D :D 

• Like 1

Καλημέρα, στα κίτρινα Ιανουαρίου που είναι βάσει ΤΕΑ γιατί δεν έχει δώσει η ΡΑΕ τιμές; ...γράφει "Η τιμή Ιανουαρίου 2024 θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο 2024".
Η προσφορά της Volton για 500kwh ισχύει μέχρι πότε...Εφαγα το 100αρικο της ΕΛΠΕ βγήκε και ένας ψευτοέναντι...λέω να πάω εκει για Φεβ-Μάρτιο.

1 λεπτό πριν, perlepes είπε

Παιδιά καλημέρα,

που πάμε τώρα με κατανάλωση 1.400kwh το μήνα? elin power on ? (Ήμουν Δεκέμβριο elpedison πήρα τα 100, μετά heron πήρα τα 50 και τώρα volton εξάντλησα και τις 500kwh δωρεάν για πλάκα) :D :D 

Φυσικό αέριο το 8αμηνο δες...
Η Volton βγάζει γρήγορα λογαριασμούς; Μπορείς να βάλεις πάγια με κάρτα πριν εκδοθεί λογαριασμός;

6 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Φοβερά χρησιμο το site της ΡΑΕ με το "Η τιμή Ιανουαρίου 2024 θα ανακοινωθεί τον Μάρτιο 2024". 

Νωρίς είναι, θα μπορούσε να βγαίνει μια φορα τον χρόνο, σαν τον ΕΝΦΙΑ. 

Ένα ακόμα βήμα προς την διαφάνεια και την εύκολη σύγκριση των τιμολογίων.

• Like 2

4 λεπτά πριν, nvoros είπε

Φυσικό αέριο το 8αμηνο δες...
Η Volton βγάζει γρήγορα λογαριασμούς; Μπορείς να βάλεις πάγια με κάρτα πριν εκδοθεί λογαριασμός;

Καλημέρα, όχι δεν βλέπω στο account να έχει κάποιο rf για να περάσω πάγια εντολή. Και εμένα δεν έχει βγεί ακόμη λογαριασμός από 12/1 που είμαι volton.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...