Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Giannis_Io είπε

Γύρισα σήμερα βολτον και επειδή δεν έχει βγει λογαριασμός από την ελπεδισον που ήμουν, για τελευταίο λογαριασμό παρόχου τους έστειλα το δικό τους. Εντωμεταξυ τους είχα μπλοκάρει και τον αριθμό πιο παλιά και για να με βρούν με πήραν από κινητό. Δυναμικό ξεκίνημα 

Έχω πάθει Ακριβώς το ίδιο πράγμα με πρώην! 😃

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

4 λεπτά πριν, korakios είπε

στείλε

επειδή κάνουν λάθος στον τύπο υπολογισμού , το ανακάλυψε ο doomnx πως (λανθασμένα) το υπολογίζουν

αλλά ξαναλέω οτι δεν το έχουν καταλάβει και επιμένουν οτι είναι σωστός (καλό αυτό , κάποια ψιλά τα τσιμπάς σε αμφισβήτηση αν έχεις όρεξη)

ε,ναι , απαραίτητο για τουρίστες

σιγά πόσο κάθεται κάποιος ωστε να έχει τόση κατανάλωση . άντε πες έκαψες 500kw να χρεωθείς κανα 20ρικο μαξ παραπάνω

ακυρώθηκε σε κάποιον η πρόσβαση ????

εγώ έχω 500kwh και αυτο το 20αρικο που ενδεχομενως τωρα να βγει πιστωτικο θα το φαω τον αλλο μηνα με αυτα τα δεδομενα αλλα δεν θελω να μου το ζητησουν πισω αργοτερα...

1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Εγώ επειδή δεν τα καταλαβαίνω αυτά με τους τύπους απλά ζήτησα ανάλυση των χρεώσεων Ιανουαρίου 😂😂😂αν τα γράψουν και λάθος στο myrae ε στις αναδρομικες χρεώσεις θα έχω ένα πατηματακι 😊

άνοιξες αίτημα rae και ζητησες αναλυση ή απλα ελπε ;

5 λεπτά πριν, korakios είπε

αλλά ξαναλέω οτι δεν το έχουν καταλάβει και επιμένουν οτι είναι σωστός (καλό αυτό , κάποια ψιλά τα τσιμπάς σε αμφισβήτηση αν έχεις όρεξη)

Α τωρα καταλαβα... ειναι υπερ μας ο λαθος υπολγισμος? 😂 Ενταξει κλαιν

6 λεπτά πριν, korakios είπε

Σημερα που προσπαθησα να μπω, στην αρχη με ειχαν πεταξει εξω αλλα στην 3η προσπαθεια συνδεθηκα

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

εγώ έχω 500kwh και αυτο το 20αρικο που ενδεχομενως τωρα να βγει πιστωτικο θα το φαω τον αλλο μηνα με αυτα τα δεδομενα αλλα δεν θελω να μου το ζητησουν πισω αργοτερα...

δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , μέχρι να ενημερωθούν μπορεί και να φάνε άκυρο απο ΡΑΕ ή και να μην ασχοληθούν καν για διόρθωση , θα φανεί σήμερα

στην τελική και να στο ζητήσουν , πήγαινε εκεί να τους το δώσεις (και ζητάς το 50ρικο 😂)

1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

Σημερα που προσπαθησα να μπω, στην αρχη με ειχαν πεταξει εξω αλλα στην 3η προσπαθεια συνδεθηκα

τρώει σκαλώματα ανα μέρες πάντως , τώρα τελευταία σε μένα πάει σφαίρα πρώτη φορά μετά απο μήνες

3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

άνοιξες αίτημα rae και ζητησες αναλυση ή απλα ελπε ;

Δε μιλάω με κανέναν παροχο εκτός πλατφόρμας  myrae για θέματα λογαριασμών.Δε θέλω να χάνω χρόνο. 

• Like 2

2 λεπτά πριν, korakios είπε

δε μπορείς να κάνεις κάτι άλλο , μέχρι να ενημερωθούν μπορεί και να φάνε άκυρο απο ΡΑΕ ή και να μην ασχοληθούν καν για διόρθωση , θα φανεί σήμερα

στην τελική και να στο ζητήσουν , πήγαινε εκεί να τους το δώσεις (και ζητάς το 50ρικο 😂)

τρώει σκαλώματα ανα μέρες πάντως , τώρα τελευταία σε μένα πάει σφαίρα πρώτη φορά μετά απο μήνες

άμα γίνει άμεσα η όχληση μέσα στο Φεβρουάριο το πολύ αρχές Μαρτίου ναι θα τους δώσω το 50αρικο... εγώ φοβάμαι μην γίνει μετά από μήνες...🤣

3 ώρες πριν, Greg29M είπε

@doomnx αφού η δώρο-κάρτα των 60€ και τα 20€ Σκλαβενίτη ισχύουν μέχρι 06/02 υπάρχει περίπτωση αν κάνουμε μέχρι τότε αίτηση να πάρουμε και τα 50€ στον πρώτο λογαριασμό και αν προτείνουμε κι άλλον +20€ Σκλαβενίτη ; 😂😂

Δεν ξέρω τι παίζει (μάλλον κάποιο bug) αλλά μου βγάζει το κλασικό που έχετε βάλει εδω πιο πάνω 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και μου πετάει και αυτο το pop up το οποίο μάλλον το έχουν ξεχάσει.

Εαν ο doomnx λέει 60+20 μέχρι 6/2 τότε το 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό που γράφουν δεν ισχύει;

Το 50Ε επίσης το έχουν και στα τρία προγράμματα τους (χρώματα).

Screenshot 2024-02-01 at 21.21.26.png

3 λεπτά πριν, korakios είπε

Πιστεύεις ότι θα γίνει όντως κάτι σήμερα?Σαν τι?Για τη ΡΑΕ κι εγώ θεωρώ ότι επειδή ο κόσμος πλέον ψάχνεται αρκετά περισσότερο δε θα είναι εύκολο να μην παρέμβει. 

Με αυτή την τιμή του smart πάντως έλεγα να επιστρέψω στις 6 του μήνα,μπορεί να το κανω απο αύριο 😂😂😂

Πώς μπορώ να βγάλω από VOLTON βεβαίωση εκπροσώπησης, υπάρχει κάποιο email που μπορώ να επικοινωνήσω?

Αν θυμάμαι καλά διαβασα VOLTON κάνει αντιπροσφορα σε περίπτωση που τους ενημερώσω ότι προτίθεμαι να φύγω. Δίνουν γραπτώς ότι θα δώσουν ως δώρο κ για 2ο μήνα τις 500 KWh?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, epir21 είπε

Δεν ξέρω τι παίζει (μάλλον κάποιο bug) αλλά μου βγάζει το κλασικό που έχετε βάλει εδω πιο πάνω 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό και μου πετάει και αυτο το pop up το οποίο μάλλον το έχουν ξεχάσει.

Εαν ο doomnx λέει 60+20 μέχρι 6/2 τότε το 50 ευρώ στον πρώτο λογαριασμό που γράφουν δεν ισχύει;

Το 50Ε επίσης το έχουν και στα τρία προγράμματα τους (χρώματα).

Screenshot 2024-02-01 at 21.21.26.png

άρα επιβεβαιώθηκα @doomnx... 60+20+50😂 

edit μόλις μου το πέταξε και μένα το 60αρι στο elpedison.gr

Επεξ/σία από Greg29M

8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Δε μιλάω με κανέναν παροχο εκτός πλατφόρμας  myrae για θέματα λογαριασμών.Δε θέλω να χάνω χρόνο. 

αν σου απαντησουν, ενημερωσε μια εδω να το κανουμε και εμεις :P

• Like 1

Μόλις τώρα, epir21 είπε

ισχύει , απλά επιλέγεις ή το ένα ή το άλλο

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mousmoulis είπε

Πώς μπορώ να βγάλω από VOLTON βεβαίωση εκπροσώπησης, υπάρχει κάποιο email που μπορώ να επικοινωνήσω?

εγω πήρα τηλ και εκανε 2-3 εργάσιμες

1 λεπτό πριν, korakios είπε

ισχύει , απλά επιλέγεις ή το ένα ή το άλλο

α οκ μαλλον το εχασα αυτό αν ειπώθηκε. ευχαριστώ 

Επεξ/σία από epir21

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Πιστεύεις ότι θα γίνει όντως κάτι σήμερα?Σαν τι?Για τη ΡΑΕ κι εγώ θεωρώ ότι επειδή ο κόσμος πλέον ψάχνεται αρκετά περισσότερο δε θα είναι εύκολο να μην παρέμβει. 

Με αυτή την τιμή του smart πάντως έλεγα να επιστρέψω στις 6 του μήνα,μπορεί να το κανω απο αύριο 😂😂😂

απλά περιμένω να δω τη τιμή θα βάλει η ΡΑΕ στο site για το smart για Ιανουάριο (άλλο μπλέξιμο μιας και η ελπέ και νομίζω και υπόλοιποι τιμολογούν με την περίοδο και όχι με μέσο όρο μηνός)

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, korakios είπε

Ναι, αναφέρθηκε αρκετές σελίδες πίσω. Μάλιστα κάποιος είκασε πως έγινε για να μη βγάλουμε την πάγια εντολή. Έγινε και σε μένα, μεταξύ της ημέρας που είδαν την παροχή απενεργοποιημένη μέχρι και σήμερα που είδα πως εκδόθηκε και ο τελικός λογαριασμός.

Επεξ/σία από BigBlack

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...