Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

Δεν θα μου ζητησουν iban για να κανουν την πιστωση ουτως η αλλως? Πως θα το αφησω το υπολοιπο?

αν θες κατάθεση , ναι θα δώσεις ΙΒΑΝ

αν σκοπεύεις να επιστρέψεις απλά το αφήνεις

απλό δεν είναι ? :)

2 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Να και η αναλυτικη χρεωση

Απόκρυψη περιεχομένων

4.png.5dda32c0951fc6cf006c420b927d2798.png

αλλά έτσι και αλλιώς είναι λάθος η χρέωση άρα παίζει να εκδώσουν έκτακτο για την κατανάλωση Ιανουαρίου (είναι +0,03-0,04 περίπου, πολύ περίπου)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, korakios είπε

αλλά έτσι και αλλιώς είναι λάθος η χρέωση άρα παίζει να εκδώσουν έκτακτο για την κατανάλωση Ιανουαρίου (είναι +0,03-0,04 περίπου, πολύ περίπου)

5 λεπτά πριν, doomnx είπε

Ε ναι λάθος είναι.

Οποτε να τους στείλω να κανουν διόρθωση του λογαριασμου? 

Αν επιστρεψω θα το εχουν στα δεδομενα οτι εχω υπολοιπο ή θα κανουν τους κινεζους? :P

Επεξ/σία από jasonas21

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

όχι , νομίζουν μάλιστα οτι είναι σωστός και επιμένουν (δες πίσω screenshot απο chat 😂)

δε σε επηρεάζει σε αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις , απλά ενημερωτικά οτι κάποια στιγμή θα σκάσει ένας διορθωτικός

5 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Αν επιστρεψω θα το εχουν στα δεδομενα οτι εχω υπολοιπο ή θα κανουν τους κινεζους? :P

εννοείται δε μπορώ να σου εγγυηθώ κάτι τέτοιο . Προσωπικά θα το άφηνα , εσύ κινείσαι όπως καταλαβαίνεις , απλά το νου σου με πάγια και πιστωτικά , συσσωρευτικά κακό κάνουν

3 λεπτά πριν, doomnx είπε

Δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν καταλάβει ακόμα τι συμβαίνει.

περιμένω πινακάκι απο ΡΑΕ για ex-post Ιανουαρίου για το smart 😂

Επεξ/σία από korakios

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

όχι , νομίζουν μάλιστα οτι είναι σωστός και επιμένουν (δες πίσω screenshot απο chat 😂)

δε σε επηρεάζει σε αυτά που σκέφτεσαι να κάνεις , απλά ενημερωτικά οτι κάποια στιγμή θα σκάσει ένας διορθωτικός

Φαντάσου να περάσουμε έτσι το εξάμηνο, η φθηνότερη εταιρεία έβερ και μετά να σκάσει η βόμβα.

Α θα πάρει και τις ευλογίες της.  Δεν είδες στο Γενάρη τι έγινε με το 4All; 3 προσπάθειες έκαναν να το πετύχουν. Τώρα δεν θα πάρουν καν πρέφα.

Επεξ/σία από doomnx

Κι εγώ το ίδιο. Κανονικά βέβαια και η elpedison θα έπρεπε να ανακοινώσει τιμή Ιανουαρίου για το smart να γελάσουμε.

Εγώ έχω ζητήσει ανάλυση χρεώσεων για τις ημέρες Ιανουαρίου.Να υπάρχει γραπτά και μετά θα δούμε. 

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Φαντάσου να περάσουμε έτσι το εξάμηνο, η φθηνότερη εταιρεία έβερ και μετά να σκάσει η βόμβα.

δε θα είναι η πρώτη φορά , όταν ξεκίνησε η άνοδος χοντρικής , με το να χρεώνουν απο παλιότερες περιόδους φαινόταν και ανταγωνιστική . Μετά σκάγανε βαρβάτες ρήτρες και στο τέλος χώσανε και τις αναδρομικές παρόλο που καταργηθήκανε 8/22

• Like 1
  • Sad 1

4 λεπτά πριν, doomnx είπε

Θα θυμίσει τις αναδρομικες χρεώσεις με τη ρήτρα αναπροσαρμογης το πράγμα αν δεν το πάρουν χαμπάρι γρήγορα. 

• Thanks 1

Νομίζω ότι η ELPE έχει επιδοθεί σε ράλι έκδοσης λογαριασμών αυτές τις μέρες, οι οποίοι έχουν τη λανθασμένη χαμηλή τιμή ρεύματος, ενώ ταυτόχρονα στέλνουν μαζεμένες επιταγές - δώρα που χρωστούσαν. Όλα αυτά, με στόχο να συγκρατήσουν πελατολόγιο αυτές τις μέρες. 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τιποτα απλα θα βαζω παγια εντολη απο την επομενη φορα...

Οποτε επειδη εχω χασει καποια επεισοδια απο οτι καταλαβα... συνοπτικα αυτοι εχουν κανει λαθος σε χρεωσεις (του Ιανουαριου επειδη δεν εβγαλαν τιμες?) και θα στειλουν διορθωτικο με τις σωστες χρεωσεις καποια στιγμη!

Να τους στειλω να στείλουν διορθωτικο λογαριασμο τουλαχιστον για μετα την πληρωμη του 94αρι να εχω ξεκαθαρο νουμερο πιστωσης σε περιπτωση επιστροφης (αν δεν αποφασισω να μου τα δωσουν)? Και αναλυση χρεώσεων Ιανουαριου...?

Επεξ/σία από jasonas21

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, korakios είπε

δε θα είναι η πρώτη φορά , όταν ξεκίνησε η άνοδος χοντρικής , με το να χρεώνουν απο παλιότερες περιόδους φαινόταν και ανταγωνιστική . Μετά σκάγανε βαρβάτες ρήτρες και στο τέλος χώσανε και τις αναδρομικές παρόλο που καταργηθήκανε 8/22

γιατί το συζητάμε τόσο πολύ και δεν ανοίγει ένας αίτημα στη ραε γράφοντας το σωστό υπολογισμό να βγάλουμε άκρη μην πάθουμε στο τέλος όλοι εγκεφαλικό;

Επεξ/σία από Greg29M

Προς όσους τους ακυρώθηκε η πρόσβαση στο myelpedison μετά από αποχώρηση: Ξαναδοκιμάστε login, εγώ κατάφερα να ξαναμπώ μετά από 5 ημέρες διακοπής και βρήκα πως είχαν εκδοθεί και οι τελικοί λογαριασμοί. Αυτό σε δύο διαφορετικές παροχές/αφμ.

Μόλις τώρα, jasonas21 είπε

Να τους στειλω να στείλουν διορθωτικο λογαριασμο τουλαχιστον για μετα την πληρωμη του 94αρι να εχω ξεκαθαρο νουμερο πιστωσης σε περιπτωση επιστροφης (αν δεν αποφασισω να μου τα δωσουν)? Και αναλυση χρεώσεων Ιανουαριου...?

στείλε

1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

Οποτε επειδη εχω χασει καποια επεισοδια απο οτι καταλαβα... συνοπτικα αυτοι εχουν κανουν λαθος σε χρεωσεις (του Ιανουαριου επειδη δεν εβγαλαν τιμες?) και θα στειλουν διορθωτικο με τις σωστες χρεωσεις καποια στιγμη!

επειδή κάνουν λάθος στον τύπο υπολογισμού , το ανακάλυψε ο doomnx πως (λανθασμένα) το υπολογίζουν

αλλά ξαναλέω οτι δεν το έχουν καταλάβει και επιμένουν οτι είναι σωστός (καλό αυτό , κάποια ψιλά τα τσιμπάς σε αμφισβήτηση αν έχεις όρεξη)

Τιποτα απλα θα βαζω παγια εντολη απο την επομενη φορα...

ε,ναι , απαραίτητο για τουρίστες

1 λεπτό πριν, Greg29M είπε

γιατί το συζητάμε τόσο πολύ και δεν ανοίγει ένας αίτημα στη ραε γράφοντας το σωστό υπολογισμό να βγάλουμε άκρη μην πάθουμε στο τέλος όλοι εγκεφαλικό;

σιγά πόσο κάθεται κάποιος ωστε να έχει τόση κατανάλωση . άντε πες έκαψες 500kw να χρεωθείς κανα 20ρικο μαξ παραπάνω

3 λεπτά πριν, BigBlack είπε

Προς όσους τους ακυρώθηκε η πρόσβαση στο myelpedison μετά από αποχώρηση: Ξαναδοκιμάστε login, εγώ κατάφερα να ξαναμπώ μετά από 5 ημέρες διακοπής και βρήκα πως είχαν εκδοθεί και οι τελικοί λογαριασμοί. Αυτό σε δύο διαφορετικές παροχές/αφμ.

ακυρώθηκε σε κάποιον η πρόσβαση ????

3 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Εγώ επειδή δεν τα καταλαβαίνω αυτά με τους τύπους απλά ζήτησα ανάλυση των χρεώσεων Ιανουαρίου 😂😂😂αν τα γράψουν και λάθος στο myrae ε στις αναδρομικες χρεώσεις θα έχω ένα πατηματακι 😊

• Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...