Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γύρισα σήμερα βολτον και επειδή δεν έχει βγει λογαριασμός από την ελπεδισον που ήμουν, για τελευταίο λογαριασμό παρόχου τους έστειλα το δικό τους. Εντωμεταξυ τους είχα μπλοκάρει και τον αριθμό πιο παλιά και για να με βρούν με πήραν από κινητό. Δυναμικό ξεκίνημα 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Καλησπερες, σημερα μου ηρθε ο τελικος λογαριασμος της Ελπε! Μπορει να με βοηθησει καποιος στο περιπου να μου πει αν βγαινουν σωστα τα νουμερα?

Να πω οτι χθες τελευταια μερα πληρωσα τον προηγουμενο λογαριασμο (με την ελπιδα οτι θα προλαβαιναν να εβγαζαν τον τελικο αλλα δεν...) που ειναι τα 94 ευρω... Φανταζομαι οτι αν αφαιρεσουμε το προηγουμενο υπολοιπο απο το συνολο, εχω επιστροφη 29.80?

Αν ναι, η ερωτηση ειναι τα πληρωνω ή επικοινωνω μαζι τους για διόρθωση λογαριασμου? (και πως το κανω?)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

a1.png.2c75043c21d4fe98aa0b815d36e31a1f.pnga2.png.6482af6624cdfdb74b8f07736233db5f.pnga3.png.9b32b6f0bd29ac9b112a65147e2ae251.png

να σου πει κάποιος αν είναι σωστά όλα τα νούμερα , χλωμό

αν έχεις συγκεκριμένη απορία χρέωσης ρώτα (δεν εχεις όλες τις σελίδες)

για την επιστροφή που λες , αν πλήρωσες 94€ , σήμερα/αύριο πρέπει να φαίνεται το πιστωτικό (που κακώς άφησες) στο myelpedison

5 λεπτά πριν, Giannis_Io είπε

Γύρισα σήμερα βολτον και επειδή δεν έχει βγει λογαριασμός από την ελπεδισον που ήμουν, για τελευταίο λογαριασμό παρόχου τους έστειλα το δικό τους. Εντωμεταξυ τους είχα μπλοκάρει και τον αριθμό πιο παλιά και για να με βρούν με πήραν από κινητό. Δυναμικό ξεκίνημα 

καλά ξηγήθηκες , και εγώ θα την πατήσω με Ήρων , έχω τον αριθμό μπλοκαρισμένο 😁

αλλά πως κατάφερες και τους έψησες με λογαριασμό τους ? αυτοί το παίζαν δύσκολοι ακόμα και με βεβαιώσεις

Επεξ/σία από korakios

Μόλις τώρα, korakios είπε

γαι την επιστροφή που λες , αν πλήρωσες 94€ , σήμερα/αύριο πρέπει να φαίνεται το πιστωτικό (που κακώς άφησες) στο myelpedison

Ουσιαστικα θελω να καταλαβω ποσο πιστωτικο εχω εφοσον πληρωσα το 94αρι...

Γιατι χθες πληρωσα (τελευταια μερα πριν ληξει) και σημερα μου στειλαν τον τελικο προφανως μη διορθωμενο γιατι πρεπει να ειχε βγει πριν δουν την πληρωμη! Και βλεπω ουσιαστικα 94 προηγουμενο - 29 τρεχων = 64 συνολο (εφοσον υπηρχε προηγουμενο)... Οποτε δεν θελει διόρθωση πρωτα ωστε να εχω πιστωτικο?

2 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Ουσιαστικα θελω να καταλαβω ποσο πιστωτικο εχω εφοσον πληρωσα το 94αρι...

Γιατι χθες πληρωσα (τελευταια μερα πριν ληξει) και σημερα μου στειλαν τον τελικο προφανως μη διορθωμενο γιατι πρεπει να ειχε βγει πριν δουν την πληρωμη! Και βλεπω ουσιαστικα 94 προηγουμενο - 29 τρεχων = 64 συνολο (εφοσον υπηρχε προηγουμενο)... Οποτε δεν θελει διόρθωση πρωτα ωστε να εχω πιστωτικο?

Μα πιστωτικος είναι ο τελικός. ή βλέπω λαθος

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 1/2/2024 στις 8:22 ΜΜ, jasonas21 είπε

σου γύρισαν την εγγύηση γιαυτό και σου λέει πιστωτικό στον τελικό ,

έχεις -29 ο τρέχων edit 64€ (στραβομάρα) μείον τα 94 που πλήρωσες άρα έμεινε 123€ υπόλοιπο

1. να βάζεις πάγια εντολή

2. μην αφήνεις πιστωτικά

Στις 1/2/2024 στις 8:25 ΜΜ, Swimmer21 είπε

Στο site της έχει για Ιανουάριο

excel μέχρι γραμμή 18 για Φεβ , μέχρι 33 για Ιαν

Επεξ/σία από korakios
  • Thanks 1

2 λεπτά πριν, korakios είπε

σου γύρισαν την εγγύηση γιαυτό και σου λέει πιστωτικό στον τελικό ,

έχεις -29 ο τρέχων μείον τα 94 που πλήρωσες άρα έμεινε 123€ υπόλοιπο

1. να βάζεις πάγια εντολή

2. μην αφήνεις πιστωτικά

Μα δεν μου γραφει καπου για πιστωτικο, αλλα ποσο πληρωμης 64 €

Κανονικα δεν πρεπει να μου τα επιστρεψουν τα 123?

Εχω φαει τρελο σκαλωμα τωρα 😅

Μόλις τώρα, jasonas21 είπε

λογικό αφού θέλει 2-3 εργάσιμες να ενημερωθεί για την πληρωμή , νομίζω το γράφει κιόλας

1 λεπτό πριν, jasonas21 είπε

ναι , θα φανεί το υπόλοιπο στο myelpedison , προσωπικά θα τα άφηνα και θα άραζα στην επόμενη τράμπα με +50€ , θα έχεις άπλα

λογαριασμό μην περιμένεις άλλον πάντως

28 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Καλησπερες, σημερα μου ηρθε ο τελικος λογαριασμος της Ελπε! Μπορει να με βοηθησει καποιος στο περιπου να μου πει αν βγαινουν σωστα τα νουμερα?

Να πω οτι χθες τελευταια μερα πληρωσα τον προηγουμενο λογαριασμο (με την ελπιδα οτι θα προλαβαιναν να εβγαζαν τον τελικο αλλα δεν...) που ειναι τα 94 ευρω... Φανταζομαι οτι αν αφαιρεσουμε το προηγουμενο υπολοιπο απο το συνολο, εχω επιστροφη 29.80?

Αν ναι, η ερωτηση ειναι τα πληρωνω ή επικοινωνω μαζι τους για διόρθωση λογαριασμου? (και πως το κανω?)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

a1.png.2c75043c21d4fe98aa0b815d36e31a1f.pnga2.png.6482af6624cdfdb74b8f07736233db5f.pnga3.png.9b32b6f0bd29ac9b112a65147e2ae251.png

Λάθος είναι η χρέωση kWh, 0,114 βγαίνει.

3 λεπτά πριν, jasonas21 είπε

Εχω φαει τρελο σκαλωμα τωρα 😅

Εφόσον πλήρωσες τον προηγούμενο, κάλεσε  τους και πες να σου εκδώσουν νέο τελικό με το πιστωτικό των 29€.Αυτοί σου χρωστάνε τώρα...

2 λεπτά πριν, doomnx είπε

Λάθος είναι η χρέωση kWh, 0,114 βγαίνει.

πως το έβγαλες απο τη στιγμή που δεν τα έχει αναλυτικά ? (έχει μέσα και Δεκ )

αλλά έτσι και αλλιώς θα πλακώσουν διορθωτικοί

3 λεπτά πριν, korakios είπε

πως το έβγαλες απο τη στιγμή που δεν τα έχει αναλυτικά ? (έχει μέσα και Δεκ )

αλλά έτσι και αλλιώς θα πλακώσουν διορθωτικοί

Α δεν είδα ότι έχει και Δεκ. Τέλος πάντων λάθος είναι σίγουρα. Να ανεβάσει τον αναλυτικό να δούμε μήπως το έφτιαξαν.

10 λεπτά πριν, korakios είπε

ναι , θα φανεί το υπόλοιπο στο myelpedison , προσωπικά θα τα άφηνα και θα άραζα στην επόμενη τράμπα με +50€ , θα έχεις άπλα

λογαριασμό μην περιμένεις άλλον πάντως

Εννοεις διορθωτικο?

Δεν θα μου ζητησουν iban για να κανουν την πιστωση ουτως η αλλως? Πως θα το αφησω το υπολοιπο?

Να και η αναλυτικη χρεωση

Spoiler

4.png.5dda32c0951fc6cf006c420b927d2798.png

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...