Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Yessss🙏Επιτέλους τουρίστες μου ενισχυόμαστε και τον Φεβρουάριο 👌💪😂

Να περιμενω τον τελικο 

Γιατι ακομα με ψαχνουν να μην παω βολτον

Ο κερατας το μαθαινει τελυταιος

Επεξ/σία από adi32
  • Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 minutes ago, Greg29M said:

Yessss🙏Επιτέλους τουρίστες μου ενισχυόμαστε και τον Φεβρουάριο 👌💪😂

@doomnxπες τους να δώσουν και το 20αρί να βγάλουμε και τη φέτα του Φεβρουαρίου 🤣

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dis83 είπε

Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή γιατί έχω χαθεί. 

Σε "ειδικό" τιμολόγιο επαγγελματικού λένε ότι η χρέωση είναι 

Άθροισμα (€/kWh) = (Αγορά Επόμενης Ημέρας και Ενδοημερήσια Αγορά + Αποκλίσεις + Λογαριασμοί Προσαυξήσεων) * (1+Απώλειες δικτύου2) + 0,0043 €/kWh 

Ενδεικτικά οι τιμές των τελευταίων μηνών ήταν 

Οκτώβριος 0,1494 €/kWh

Νοέμβριος 0,1401 €/kWh

Δεκέμβριος 0,1407 €/kWh

Θεωρείται ανταγωνιστικό πρόγραμμα ;

οι χρεώσεις τον προηγούμενων μηνών ήταν δημοσιευμένες και παράνομες αν πήγαιναν με ΜΤΑ το 2023

ακριβές ήταν πάντως, ειδικά για Γ21

πρόγραμμα της Volton λες ? της weenergy έχει άλλο τύπο , πες πρώτα αν είναι Γ21 ή Γ22 και παράλληλα κατέβασε το excel μου και μετά σου λέω τι να αλλάξεις

excel προγραμμάτων ρεύματος (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Αν καποιος παει volton αυτο μπορει να το αρνηθει και να μην μπει στην συμφωνια; Το λεω μηπως εχει καμια κρυφη χρεωση ή κανενα λακο γενικοτερα ή χρεωση αν φυγεις απο την volton λιγο ή πολυ πριν τον χρονο. Γνωριζετε κατι;

"Συμμετοχή στο Affidea Club για ένα έτος."

"Συμμετοχή στο Affidea Club με δώρο 1 check up και εκπτώσεις"

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, korakios είπε

οι χρεώσεις τον προηγούμενων μηνών ήταν δημοσιευμένες και παράνομες αν πήγαιναν με ΜΤΑ το 2023

ακριβές ήταν πάντως, ειδικά για Γ21

πρόγραμμα της Volton λες ? της weenergy έχει άλλο τύπο , πες πρώτα αν είναι Γ21 ή Γ22 και παράλληλα κατέβασε το excel μου και μετά σου λέω τι να αλλάξεις

excel προγραμμάτων ρεύματος (το κατεβάζετε & ανοίγετε αντίγραφο)

Γ21, "ειδικό" πρόγραμμα του Ήρωνα για "Συνεργάτες ΟΠΑΠ", κυμαινόμενο, με διάρκεια της συγκεκριμένης "προσφοράς" από 01.04.23 έως 31.03.24. 

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Ήρθε τελικός elpe πιστωτικός 17 ευρώ(κακός υπολογισμός).Πιο εύκολος τρόπος για να τα πάρω είναι να δώσω τραπεζικό λογαριασμό ή να ξαναπάω elpe και να αφαιρεθούν από τον λογαριασμό?

Ολόιδια περίπτωση.

Σου ήρθε λογαριασμός στο email?

Γιατί από το app κόπηκε.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, dis83 είπε

Γ21, "ειδικό" πρόγραμμα του Ήρωνα για "Συνεργάτες ΟΠΑΠ", κυμαινόμενο, με διάρκεια της συγκεκριμένης "προσφοράς" από 01.04.23 έως 31.03.24. 

Δεν το λες και άσχημο ,(τώρα , πριν δεν έλεγε υπήρχαν πολύ φθηνότερα) , όμως είναι λίγο μανούρα η επαλήθευση

θα περιμένεις πότε θα βγάλει ο ΑΔΜΗΕ τα στοιχεία (στήλη Σύνολο δια χίλια)

https://www.admie.gr/agora/enimerotika-deltia/mesostathmiki-timi-agoras

και φυσικά αν κάνει διόρθωση ο ΑΔΜΗΕ θα έχεις και χρέωση ή πιστωση αναδρομική

πχ για τους προηγούμενους μήνες

https://www.admie.gr/sites/default/files/attached-files/type-file/2024/01/202312-Mesostathmiki_Timi_Agoras_Hlektrikhs_energeias_sto_Diasyndedemeno_Systima_v1.pdf

Για Οκτ, Νοε , Δεκ

1,1357*127,277/1000+0,0043=0.148848

1,1357*119,272/1000+0,0043=0.139757

1,1357*120,098/1000+0,0043=0.140695

που διαφέρουν απο αυτές που έδωσε ο Ήρων

θα πρότεινα να κοιτάξεις άλλο πρόγραμμα πχ weblue , ή της ελίν αλλά και οι 2 δεν υποστηρίζουν να δίνεις κατανάλωση στο site τους και θα θες τηλ και email αντίστοιχα να δίνεις

της volton το πράσινο βγαίνει κάπως φθηνό , θα σου πει ο ekrepali που πέρασε απο εκεί τι παίζει (άσχετα με το δώρο 1000kw που δίνουν τις πρώτες 30 μέρες)

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, favou2000 είπε

Εντωμεταξυ στα τσατ σύμφωνα με άλλα μέλη εδώ επιμένουν ότι όλα είναι σωστά

Ιδού 

Spoiler

IMG_20240201_165142.jpg

Επεξ/σία από Nekro87
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, nikos121 είπε

Εχει παραλαβει κανεις τη δωροκαρτα των 60€ απο ελπεντισον;

Σήμερα στο chat μου απάντησαν πως θα ξεκινήσουν να στέλνουν στα μέσα Φεβρουαρίου. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, CHRISpros είπε

Σήμερα στο chat μου απάντησαν πως θα ξεκινήσουν να στέλνουν στα μέσα Φεβρουαρίου. 

Εγώ που έκανα αίτηση στην Elpedison εκεί που μου είπε ο @doomnx τίς έχω παραλάβει σε μορφή διατακτικών Σκλαβενίτης 20€. Αίτηση 8/1 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2 βδομάδες πέρασαν από τότε που έκανα την αίτηση από Ήρωνα σε Volton και ακόμα τίποτα...άντε ο δωρεάν  μήνας θα μετράει από τη μέρα που θα ξεκινήσει η εκπροσώπηση ...με τις κιλοβατώρες το θα γίνει; Θα δεχτούν τα νούμερα που είχα δώσει πριν δυο βδομάδες; Αν συμβεί αυτό είμαι έμμεσα  κερδισμένος γιατί ουσιαστικά θα γράψουν κιλοβατώρες παραπάνω του ένα μήνα( καθυστέρηση μεταφοράς + 1 μήνας)

Επεξ/σία από 731001
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, 731001 είπε

2 βδομάδες πέρασαν από τότε που έκανα την αίτηση από Ήρωνα σε Volton και ακόμα τίποτα...άντε ο δωρεάν  μήνας θα μετράει από τη μέρα που θα ξεκινήσει η εκπροσώπηση ...με τις κιλοβατώρες το θα γίνει; Θα δεχτούν τα νούμερα που είχα δώσει πριν δυο βδομάδες; Αν συμβεί αυτό είμαι έμμεσα  κερδισμένος γιατί ουσιαστικά θα γράψουν κιλοβατώρες παραπάνω του ένα μήνα( καθυστέρηση μεταφοράς + 1 μήνας)

στις 4 εργάσιμες παίρνεις απο την αίτηση ΔΕΔΔΗΕ τηλ και ρωτάς αν λάβανε αίτημα ,πότε και ημερομηνία ολοκλήρωσης

μπορείς να δεις και με τους 2 τρόπους αν έγινε (όχι το πότε όμως)

15 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Δε μπορώ να το βρω..

καρφιτσωμένη ανάρτηση , τελικά δεν τα έχει ο doomnx για Ιανουάριο τα ex-post βάσει ΤΕΑ για Ιαν , τεσπά

https://docs.google.com/spreadsheets/d/11qPKNlaHSK95vl5tau3hccNx53GrPAvEnGt8FKdM7PY/edit#gid=1673877650

πράσινα* , κίτρινα ex-ante Φεβ

κίτρινα ex-post βάσει ΤΕΑ  Ιαν <-- εκεί είναι το smart (με τιμή που αφορά κατανάλωση μηνός και όχι περίοδο που περιέχει άλλο μήνα , ούτε για μικρότερη περίοδο μέσα στο μήνα)

κίτρινα ex-post ΜΤΑ (ΑΔΜΗΕ , τα τελευταία) , άγνωστα

*με προυπόθεση οτι δε θα αλλάξουν τις εκπτώσεις

Επεξ/σία από korakios
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...