Προς το περιεχόμενο

Εναλλακτικοί πάροχοι ενέργειας (αποκλειστικά και μόνο)

korakios

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 33,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• korakios

5722

• ekrepali

2255

• doomnx

1312

• takoulou

683

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ήρθε τελικός elpe πιστωτικός 17 ευρώ(κακός υπολογισμός).Πιο εύκολος τρόπος για να τα πάρω είναι να δώσω τραπεζικό λογαριασμό ή να ξαναπάω elpe και να αφαιρεθούν από τον λογαριασμό?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, madwalker είπε

Παιδιά γνώμες για

Power home choice Ζενίθ !? 🧐

Δωστε πόνο στις απαντήσεις, το αντέχω 😁

απλά είναι σπαστικό το να επαληθεύεις απο τιμές ΑΔΜΗΕ (ΜΤΑ)

κατα τα άλλα φθηνό δείχνει και έχει 6*10€ δώρου

προσωπικά προτιμώ τράμπες

17 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

https://energypress.gr/news/dimosieytike-se-fek-i-apofasi-tis-raaey-me-tis-nees-hreoseis-diktyoy-toy-deddie-gia-2024

Καλορίζικες νέες χρεώσεις, σε λίγο θα πάμε στα 25€ το μήνα σε κλειστά σπίτια ...

Άρα το πάγιο διανομής απο 0,53 εκτοξεύτηκε στα 4,434 και τώρα πήγε 5,955 , άρα επι ισχύς παροχής ανα έτος εννοείται τσούζει , πχ με 25kva τριφασικού

13,25 σε 110,85 και τώρα 149,87 (επί 1,06 με ΦΠΑ) , ανα έτος

και η χρέωση διανομής ανα kw απο 0,01415 κατέβηκε σε 0,00348 για να λέμε μείωση τιμών 😂

ανάπτυξη ...

@doomnx

κατα τα άλλα ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε οτι δε χρειάζονται αυξήσεις

https://deddie.gr/media/42201/δτ-παραμένουν-στα-ίδια-επίπεδα-οι-χρεώσεις-χρήσης-δικτύου.pdf

5 λεπτά πριν, giorgosvet είπε

Ήρθε τελικός elpe πιστωτικός 17 ευρώ(κακός υπολογισμός).Πιο εύκολος τρόπος για να τα πάρω είναι να δώσω τραπεζικό λογαριασμό ή να ξαναπάω elpe και να αφαιρεθούν από τον λογαριασμό?

αν σκοπεύεις να ξαναπεράσεις απο ελπέ άστα όπως είναι

Επεξ/σία από korakios
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, korakios είπε

και η χρέωση διανομής ανα kw απο 0,01415 κατέβηκε σε 0,00348 για να λέμε μείωση τιμών

Για κάποιο ποσό kwh και πάνω θα βγαίνει πιο φθηνά τελικά. (π.χ. 5000 kwh το χρόνο σε τριφασικό 25kva)

Επεξ/σία από georgeouzou

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενάρης κίτρινο στο Φ.Α. (έναντι) : 0,15085 €/kWh Χ 454,00 kWh x= €68,49

Έκπτωση συνέπειας (01/01/2024-31/01/2024) = €-4,54/454 (kWh) =  0.01 €/kWh

Τελική τιμή : 0,14085 €/kWh. Δεν θα την έλεγα και πολύ καλή. Τι παίζει σε άλλους ??

Α και πάγιο 6 € , απλά σου δίνει 6€ στον ΑΒ

Επεξ/σία από jobous

3 ώρες πριν, contiyo είπε

Καλημέρα,

Αίτηση στην Volton στις 5/1/2024 με φωτογραφία του μετρητή στις 17298 κιλοβατώρες.

Δεν υπάρχει καμία ενημέρωση από Volton αλλά ούτε και από την nrg που ήμουν προηγουμένως.

Πήρα τηλέφωνο σήμερα τον ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν πως η αλλαγή ολοκληρώθηκε στις 22/1/2024 με ένδειξη επίσης 17298 κιλοβατώρες. 

Στην nrg είχα καταχωρήσει επίσης την ίδια ένδειξη στις 5/1/2024.

Από ότι καταλαβαίνω θα μου τιμολογήσει η nrg μηδενική κατανάλωση μέχρι τις 22/1/2024 και θα χρεωθώ από την Volton την κατανάλωση μου από τις 5/1/2024 ( καθώς με αυτήν την μέτρηση θα ξεκινήσει), συν ότι καταναλώσω μέχρι τις 22/2/2024 και στην ουσία θα χρεωθώ την κατανάλωση 1,5 μήνα αλλα σε περίοδο τιμολόγησης ενός μήνα. 

Σωστά τα λέω ? Έχω χάσει τον μπούσουλα 

Είμαι ίδια περίπτωση αλλά με Elpedison αντί για Nrg και 17301 αντί για 17298 . Η Εlpe έβγαλε τελικό ως 22/1 με αυτή την κατανάλωση και Δήμο , Ερτ ως 22/1 . Άρα η Volton λογικά θα ξεκινήσει από κει και για τα 2 , ημερομηνία και κατανάλωση .

4 λεπτά πριν, jobous είπε

Γενάρης κίτρινο στο Φ.Α. (έναντι) : 0,15085 €/kWh Χ 454,00 kWh x= €68,49

Έκπτωση συνέπειας (01/01/2024-31/01/2024) = €-4,54/454 (kWh) =  0.01 €/kWh

Τελική τιμή : 0,14085 €/kWh. Δεν θα την έλεγα και πολύ καλή. Τι παίζει σε άλλους ??

Α και πάγιο 6 € , απλά σου δίνει 6€ στον ΑΒ

ότι έπαιζε , δεν άλλαξε κάτι μέχρι στιγμής

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή βλέπω το κατέχετε το θέμα , η Elpe  μου πιστώνει στον τελικό 79,65€ ενώ στον αρχικό είχε 100€ δώρο , είναι σωστό ή να κάνω κάτι ;

Επεξ/σία από alekout

12 λεπτά πριν, georgeouzou είπε

Για κάποιο ποσό kwh και πάνω θα βγαίνει πιο φθηνά τελικά. (π.χ. 5000 kwh το χρόνο)

ναι , το τσέκαρα στο excel , για 3750 ετήσιες που έχω default βγαίνει και λίγο παρακάτω

αυτοί που θα έχουν (έχουν ήδη) "πρόβλημα" είναι με τριφασικό και μικρές καταναλώσεις

1 λεπτό πριν, alekout είπε

Επειδή βλέπω το κατέχετε το θέμα , η Elpe  μου πιστώνει στον τελικό 79,65€ ενώ στον αρχικό είχε 100€ δώρο , είναι σωστό ή να κάνω κάτι ;

δυστυχώς είναι πολύ αόριστο αυτό που λες , προσωπικά δεν κατάλαβα τι εννοείς

πιστεύω κάτι άλλο εκτός απο το απλό οτι είναι κατανάλωση (χρέωση) μείον 100 (πίστωση)

πάντως μην αφήνετε τέτοια μεγάλα ποσά πιστωτικά (γενικά καθόλου πιστωτικά)

1 λεπτό πριν, Nekro87 είπε

Τα econtract της Ελπε δίνουν 50€ στον πρώτο λογαριασμό. Το 50αρι έχει ξεμείνει στο site από παλιά ή είναι νέα προσφορά;

νέα , ευχάριστο , βέβαια η δωροκάρτα ήταν 60€ , χάθηκε το 10ράκι αλλά δε θα περιμένουμε πότε θα το στέλναν

πάντως μίλα με τον @doomnxνα πάρεις και κανα κουπόνι Σκλαβενίτη 20€, αν παίζει ακόμα , θα μας πει :)

• Like 1

3 minutes ago, Nekro87 said:

Τα econtract της Ελπε δίνουν 50€ στον πρώτο λογαριασμό. Το 50αρι έχει ξεμείνει στο site από παλιά ή είναι νέα προσφορά;

Καινούργια προσφορά μάλλον:

image.png.b150d8e92701cec3c92f57787d79a9bc.png

Οποιαδήποτε συμβουλή δεκτή γιατί έχω χαθεί. 

Σε "ειδικό" τιμολόγιο επαγγελματικού λένε ότι η χρέωση είναι 

Άθροισμα (€/kWh) = (Αγορά Επόμενης Ημέρας και Ενδοημερήσια Αγορά + Αποκλίσεις + Λογαριασμοί Προσαυξήσεων) * (1+Απώλειες δικτύου2) + 0,0043 €/kWh 

Ενδεικτικά οι τιμές των τελευταίων μηνών ήταν 

Οκτώβριος 0,1494 €/kWh

Νοέμβριος 0,1401 €/kWh

Δεκέμβριος 0,1407 €/kWh

Θεωρείται ανταγωνιστικό πρόγραμμα ; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...